ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ: MADE IN ITALY

6:39 μ.μ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ...
Le donne sono come le mele su un albero : le migliori sono in cima.
Οι γυναίκες είναι σαν τα μήλα σε ένα δέντρο: τα καλύτερα μήλα βρίσκονται στην κορυφή.
La maggior parte degli uomini non vogliono arrivare alle migliori perchΓ(c) hanno paura di cadere e farsi male, cosΓ¬ preferiscono prendere quelle che sono cadute a terra e che, pur non essendo cosΓ¬ buone, sono facili da raggiungere.
Οι περισσότεροι άνδρες δεν θέλουν να φτάσουν στα καλύτερα γιατί φοβούνται να μην πέσουν από την κορυφή και χτυπήσουν, έτσι προτιμούν να μαζεύουν από τα πεσμένα που παρόλο δεν είναι νόστιμα είναι τα πιο εύκολα να μαζέψουν.
A volte le mele che stanno sulla cima dell' albero pensano che ci sia qualcosa che non va in loro, quando in realtΓ sono semplicemente 'meravigliose ', devono solo essere pazienti e aspettare che l' uomo giusto arrivi, colui che sia cosi coraggioso da arrampicarsi fino alla cima dell' albero. Μερικές φορές τα μήλα που βρίσκονται στην κορυφή του δέντρου νομίζουν ότι κάτι συμβαίνει με αυτά και κανείς δεν μπορεί να τα φτάσει, όταν απλά είναι απίστευτα όμορφα. Πρέπει να περιμένουν με υπομονή τον κατάλληλο άνδρα να φτάσει, αυτόν που είναι πραγματικά θαρραλέος να σκαρφαλώσει μέχρι την κορυφή του δένδρου.
Non dobbiamo cadere per essere raggiunte: chi avrΓ bisogno di noi e ci ama farΓ di TUTTO per raggiungerci... Δεν πρέπει να πέσουμε για να μας μαζέψουν: όποιος μας έχει ανάγκη και μας αγαπάει θα κάνει τα ΠΑΝΤΑ για να μας φτάσει. La donna uscΓ ¬ dalla costola dell'uomo: non dai piedi per essere calpestata, nΓ (c) dalla testa per essere superiore, ma dal lato per essere uguale , sotto il braccio per essere protetta, accanto al cuore per essere amata...
Η γυναίκα φτιάχτηκε από τα πλευρά του άνδρα: όχι από τα πόδια για να την πατάει, όχι από το κεφάλι για να είναι ανώτερη, αλλά από τα πλευρά για να είναι ίση, κάτω από το μπράτσο για να προστατεύεται, δίπλα από την καρδιά για να την αγαπάνε..

πρωτη δημοσίευση στο blog: 10/5/2008

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ