ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΑΠΙΘΑΝΟ ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ 9 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!

7:47 π.μ.
Το παρακάτω τεστ προσωπικότητας αποτελείται από 9 ερωτήσεις...
Σε κάθε ερώτηση σας ζητείται να περιγράψετε κάτι.


Προσοχή τα αντικείμενα που πρέπει να περιγράψετε δεν συνδέονται μεταξύ τους!
1. Βλέπετε μια σκάλα. πως είναι; Την ανεβαίνετε;
2. Βλέπετε ένα σπίτι περιγράψτε το (π.χ. παλιό/καινούργιο). Θα μπείτε μέσα;
3. Βλέπετε μια αρκούδα πως την αντιμετωπίζετε;
4. Βλέπετε έναν δρόμο. Περιγράψτε τον
5. Βρίσκετε κάπου κλειδιά από τι υλικό είναι φτιαγμένα; Τα παίρνετε μαζί σας;

6. Βλέπετε ένα κηροπήγιο από τι υλικό είναι φτιαγμένο;
7. Βλέπετε ένα άλογο τι κάνετε με αυτό ή τι κάνετε σε αυτό;
8. Έχετε έναν κύβο περιγράψτε υλικό, μέγεθος και ότι άλλο θέλετε
9. Ζωγραφίστε σε ένα χαρτί με όποια σειρά θέλετε και γενικά όπως θέλετε τη σκάλα, το άλογο και το κηροπήγιο. Παρατηρείστε την εικόνα σας.



....................................................................................................................................



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1. Η σκάλα δείχνει την επαγγελματική μας πορεία. Η ανάβαση θεωρείται κάτι καλό, η κατάβαση το αντίθετο.
2. Το σπίτι είναι ο θάνατος – όσοι μπήκατε καλό θα ήταν να προσέχετε. Αν μπαίνεις στο σπίτι, σημαίνει ή ότι είσαι συμφιλιωμένος μαζί του ή ότι ένα τέτοιο γεγονός έχει “αγγίξει” την ζωή σου πολύ έντονα ή ότι παραείσαι ριψοκίνδυνος και ψάχνεις περιπετειούλες… π.χ. Ερείπιο, με σιδερένια καγκελόπορτα, ξύλινα παντζούρια,με ιστούς από αράχνες, σκοτεινό και στοιχειωμένο.
3. Ο δρόμος είναι η ζωή μας. π.χ.1 Ανηφορικός, διπλής κατεύθυνσης, με καινούργιο οδόστρωμα και πεντακάθαρα πεζοδρόμια. Στο βάθος βλέπω μια νταλίκα που πλησιάζει με αναμμένα φώτα. Πρέπει να κάνω στην άκρη. = Καλή ζωή με λίγα εμπόδια. π.χ.2 Χωματόδρομος: αριστερά μικρό ξέφωτο και στο βάθος δάσος πυκνό. Δεξιά γκρεμός που καταλήγει στην θάλασσα. = Πολλές επιλογές στη ζωή.
4. Η αρκούδα είναι το σεξ και κατά προέκταση η σεξουαλική συμπεριφορά που έχουμε προς τον σύντροφό μας π.χ.1 με την αρκούδα προχωρήσαμε μαζί και κάναμε παρέα η μία στην άλλη. όμως επειδή είναι ζώο κράταγα συνέχεια κάτι αιχμηρό στο χέρι σφιχτά. = είσαι ανοιχτός, αλλά και πάντα σε εγρήγορση. π.χ.2 Μένω ακίνητος και παρακολουθώ τις κινήσεις της. = περιμένεις να σου δείξει ο σύντροφός σου τι θέλει.
5. Τα κλειδιά είναι οι φίλοι μας. Από το κατά πόσο παλιά ή καινούργια είναι και από το κατά πόσο τα παίρνουμε μαζί μας, φαίνεται το πόσο κοντά μας νιώθουμε τους ανθρώπους που έχουμε γύρω μας, τι θέση έχουν στην ζωή μας.
6. Το κηροπήγιο είναι η αγάπη που λαμβάνουμε από τους άλλους. Το γυαλί είναι κάτι εύθραυστο. το ίδιο και το κρύσταλλο απλά είναι λίγο πιο βαρύ, πιο ακριβό και πιο πολύτιμο. το μέταλλο είναι κάτι στερεό που δεν σπάει. Οξειδώνεται όμως-σκουριάζει. θέλει συχνό καθάρισμα και συντήρηση. (ο κασσίτερος οξειδώνεται πιο δύσκολα. Ακολουθεί ο σίδηρος και τέλος ο χαλκός που οξειδώνεται πιο εύκολα)
7. Το άλογο είναι ο σύντροφός μας. Το πως τον αντιμετωπίζουμε (ή πως αντιμετωπίζουμε την ιδέα του συντρόφου), το πως του συμπεριφερόμαστε π.χ.1 το ποτίζω, το ταΐζω, το χαϊδεύω και μετά κάνω ιππασία = δίνεις κ θέλεις να παίρνεις. π.χ.2 απλώς το παρατηρώ που κινείται μες το ξέφωτο. = ενώ έχεις μία ωραία εικόνα, καθαρή, φωτεινή, δεν πλησιάζεις. κάνεις πολύ προσεχτικές κινήσεις και φοβάσαι. Καμιά φορά όταν μένεις μακριά, ο άλλος δεν αντιλαμβάνεται τα αισθήματα σου και…
8. O κύβος είναι η προσωπικότητα μας. Το πλαστικό δείχνει κάποιον που είναι δυνατός, με σταθερές απόψεις που δεν αλλάζουν εύκολα το γυαλί είναι κάτι εύθραυστο. Όσοι έγραψαν γυαλί, καλό θα ήταν να βρουν τρόπους να οχυρώσουν τον εαυτό τους. Το μαλακό υλικό δείχνει ανθρώπους πολύ ευαίσθητους. Το ξύλο έχει την ιδιότητα ότι μπορεί να είναι και ζεστό και ψυχρό. (αν ακουμπήσεις το χέρι σου στον κορμό ενός δέντρου, θα είναι παγωμένος. Από την άλλη, ένα σπίτι φτιαγμένο από ξύλο είναι πολύ ζεστό…)
9. O πίνακας είναι οι προτεραιότητές μας και η στάση ζωής μας. π.χ. στον πίνακα ζωγράφισα μία σκάλα προφίλ ανοδική, πάνω στην οποία ανεβαίνω τα σκαλιά καβάλα στο άλογο, κρατώντας το κηροπήγιο στο χέρι = πολύ συνειδητοποιημένη και ισορροπημένη. Δεν βάζεις τίποτα πιο πάνω από το άλλο. Είναι αδιανόητο να φανταστείς εκπληρωμένους επαγγελματικούς στόχους χωρίς την συμμετοχή, βοήθεια και παρουσία του συντρόφου σου. 

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ