ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ

12:03 π.μ.

Βάλτε χαμηλό φωτισμό, κλείστε όλα τα φώτα... Μπείτε σε διάθεση "τρόμου" και διαβάστε τις καλύτερες ιστορίες...
(Δείτε και τις καινούριες μας Ιστορίες ΕΔΩ)
 


• Ο ΧΑΜΟΣ
Ήταν μια μέρα ένα κορίτσι που είχε πάει για καφέ με τις φίλες της. Όταν γύρισε στο σπίτι ήταν μόνη. Έβλεπε τηλεόραση και σκέφτηκε οτι βαρέθηκε να είναι μια ζωη βλάκας. Ομως νόμιζε οτι ήταν ομορφη (πράμα που δεν ήταν) και παρ’όλα αυτά δεν την αγαπούσε κανένας. Α κάτι που ξέχασα ήταν μια πλούσια μοναχοκόρη που έμενε σε βίλα. Καθώς η καθαρίστρια σιγίριζε τα πράγματά της που τα αγόραζε από τα πανηγύρια εκείνη πήγε να ξαπλώσει. Ο χάρος ήταν έξω στο μπαλκόνι και ήθελε να την πάρει μαζί του.
Έτσι έκανε την καθαρίστρια να κοιμηθεί και να πάρει την κοπέλα. Λέει ο χάρος: έλα προς την πόρτα. Και αυτή πήγε υπό την επήρεια του στην γκαρνταρόμπα. Μετά ξανα διατάζει να σηκωθεί και σηκώθυκε η καθαριστρια μετα ξαναδιαταζει να ερθει η κοπελα. Στην προσπαθεια της να ερθει ξεκινα η καθαριστρια ξανα. Τελικα οταν την πηρε στα χερια του λεει: Αχ παμε να ζησουμε το αχαλινοτο παθος μας! Και λεει η καθαριστρια: Οχι είμαι μικρη! Την αφηνει και περνει επιτελους την κοπελα που ηθελε. Της λεει οταν την πηρε: Αχ ελα να ζησουμε το αχαλινωτο παθος μας! Και αυτη χαρουμενη αφου την ηθελε καποιος, χάθηκε μαζι του


• ΤΑ ΜΑΛΙΑ
prin 2 xronia peripou itan o 3aderfos mou o opeios den ixe ipno kai eixai 3aplosei sto krebai apo tin mia meria kai koitaze tin aderfi tou (ixe konta mallia,mexri ton omo peripou)kapoia stigmi tin blepei na sikonete xoris na akoumpaei me ta podia kato alla na perpataei kai na pigenei pros tin ntulapa i opoia exei ena kathreuti kai auti kateuthinotan pros auton kai 3afnika mpike mesa.autos den katafere na kimithi olo to bradi.o epomeno proi tin rotise an sikothike to proigoumeno bradi kai auti fisika apantise “OXI” auti einai alithini istoria i opoia me ekane na klaso mentes(sorry gia tin ekfrasi kiolas)

• HALLOWEEN
Πέρσι στον Καναδά στην γιορτή του Halloween, 3 κορίτσια (16-17 χρονών) είχαν πάει σε ενα bar. Ένας τύπος έκανε καμάκι στην μια (Jenny) αλλά αυτές τον έγραφαν. Αργότερα πήγε η κάθε μια σπίτι της. Μια από τις φίλες της Jenny όταν απάντησε σε μια κλήση της Jenny δεν έδωσε σημασία όταν την άκουσε να κλαίει και να παρακαλάει, νομίζοντας οτι έκανε πλάκα,και της το έκλεισε. Την άλλη μέρα η Jenny βρέθηκε νεκρή, είχε κρεμαστεί, ο τύπος είχε πιει και την σκότωσε… Από τότε η φίλη της Jenny κάθε Halloween δέχεται μια κλήση και ακούει την Jenny να κλαίει και να την παρακαλάει για βοήθεια….




ΑΝΤΑΡΤΗΣ
Την περίοδο του εμφυλίου ένας αντάρτης είχε έρθει στο χωριό να κρυφτεί. Ως γνωστόν, το πιο καλό μέρος
να κρυφτεί κάποιος που δε θέλει να τον δουν είναι το νεκροταφείο.
Στο χωριό μας λοιπόν, υπάρχει ένα μικρό σπιτάκι στο νεκροταφείο που είναι το οστεοφυλάκιο. Αποφάσισε
λοιπόν, να κρυφτεί εκεί μέχρι το πρωί (ήταν βράδυ όταν μπήκε μέσα). Άνοιξε την πόρτα και μπήκε σιγά
σιγά μέσα. Μέσα στο οστεοφυλάκιο υπάρχει ακόμα ένα μικρό τραπεζάκι που ακουμπά στο δυτικό τοίχο.
Εκεί πάνω είδε ένα μωρό τυλιγμένο με ένα άσπρο πανί.
Φοβήθηκε βέβαια, αλλά επειδή πιο πολύ φοβόταν μην αρχίζει το μωρό να κλαίει πήγε αργά κοντά του να δει αν κοιμόταν. Το μωρό όμως ήταν ξύπνιο και τον κοίταζε επίμονα. Παρατήρησε λοιπόν, ότι παρόλο που δεν μπορούσε να είναι παρά μερικών εβδομάδων είχε δοντάκια. Προσπάθησε πάρα ταύτα να ησυχάσει και να κρυφτεί όπως είχε σχεδιάσει.
Εκείνη τη στιγμή το μωρό όμως, άρχισε να κλαίει. Αναγκάστηκε λοιπόν να πάει κοντά να το ηρεμήσει.
Πλησίασε, το πήρε στα χέρια του και πριν προλάβει να το νανουρίσει το μωρό βγάζει μια τσιριχτή φωνή και λέει: << Βλέπεις, έχω και δοντάκια !>> και του ρίχνει μια δαγκωματιά στο χέρι. Αυτός άρχισε να τρέχει κατάχλωμος έξω όπου τον έπιασαν και τον έβαλαν να τους διηγηθεί την ιστορία του. Αργότερα πήγαν εκεί αυτοί που τον έπιασαν να δουν, αλλά δεν υπήρχε τίποτα. Μέχρι το πρωί ο αντάρτης είχε πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία . . .

• Η ΓΡΙΟΥΛΑ
Ήταν μια φορά μια γριούλα που έμενε σε ένα σπιτάκι μοναχικό πάνω στο βουνό…. το σπίτι από κάτω είχε υπόγειο… που το υπόγειο είχε έναν νεκρό… ο όποιος πριν πεθάνει ζούσε αυτός στο σπίτι και είχε πει όποιος το πάρει θα τον σκοτώσει… κάνεις δεν έδωσε σημασία σε αυτό που είχε πει γιατί πλέον ήταν νεκρός…. αυτός ήθελε να φύγει από εκεί κάτω κάθε μέρα με τα νύχια του που ήταν πολύ πολύ μεγάλα γρατζουνούσε το ταβάνι…. η γριούλα άκουγε αυτόν τον ήχο και κατέβαινε στο υπόγειο να δει τι είναι… δεν έβλεπε τίποτα…. μια μέρα που γρατζουνούσε τα νύχια του βγήκαν στο πάτωμα (δηλαδή στο ταβάνι από το υπόγειο) και ήταν τεράστια… η γριούλα έτσι όπως περπατούσε παραπάτησε και έπεσε πάνω στα νύχια και της καρφώθηκαν και πέθανε… όταν πήγαν τα εγγόνια της να την δουν … την είδαν νεκρή… δεν ήξεραν όμως από τι… δεν υπήρχαν τα νύχια… αυτός (ο νεκρός που ζούσε στο υπόγειο) ήταν τώρα ελευθερωμένος
και τριγυρνούσε έξω και στοίχειωνε τον κόσμo.

• ΤΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ
Το μικρό κοριτσάκι ήταν 6 χρονών όταν πρωτοείδε το όνειρο. Από τότε ερχόταν στον ύπνο της κάθε 1η
Δεκεμβρίου. Όταν το έβλεπε δεν μπορούσε να το ξεχάσει εύκολα γιατί ήταν πολύ περίεργο και έντονο…… Έβλεπε πως είχε πάει στο χωριό της για Χριστούγεννα. Όπως κάθε χρόνο έκανε πολύ κρύο και είχε τρομερή κακοκαιρία. Έτσι λοιπόν η γιαγιά της ζήτησε να πάει να φέρει ξύλα για την σόμπα για να έχουν ζεστασιά την νύχτα. Το κορίτσι όμως δεν ήθελε να βγεί έξω γιατί φοβόταν μια περίεργη φιγούρα που ξεχώριζε άπο το σκοτάδι της νύχτας διότι ήταν πολύ πιο μαύρη.Τελικά όμως υπάκουσε στην γιαγιά του αφού πρώτα έβαλε τις φωνές..
Έξω είχε καταιγίδα αλλά τα κομένα ξύλα ήταν δίπλα στο σπίτι. Το κορίτσι έσκυψε να πάρει μερικά και μόλις σηκώθηκε είδε ότι μπροστά της στεκόταν ένα μυστηριώδες πλάσμα:είχε σχήμα τυφώνα ήταν πιο μαύρο από την νύχτα και κοιτούσε το μικρό παιδί με τα κατακόκκινα μάτια του. Προκαλούσε δέος, τρόμο, υποταγή αλλά έλκυε το κοριτσάκι να το πλησιάσει…..
Η τελευταία φορά που το κορίτσι είδε το όνειρο ήταν πριν 4 χρόνια με την διαφορά ότι είδε ότι ξέφευγε από το παράξενο πλάσμα και έμπαινε μέσα στο σπίτι της ασφαλής. Πέρασε πολλής καιρός μέχρι που εκμυστηρεύτηκε σ’ενα πολυαγαπημένο της φίλο τι έβλεπε τόσο καιρό δει… Και εκείνος γεμάτος έκπληξη της εξήγησε πως το πλάσμα ήταν ο διάολος!!!
Έκτος απ αυτό το γεγονός η κοπέλα από τότε σταμάτησε να βλέπει το όνειρο συνέβαιναν πολλά μυστήρια πράγματα γύρω της που ακόμα συμβαίνουν και μπαίνει σε πολύπλοκες καταστάσεις που κάνουν την ψυχολογία της να χειροτερεύει….




• ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΖΩΩΝ
Κοντά στο Λονδίνο ο ψυχαναλυτής Καρλ Γκ. Γιούνγκ βίωσε μια σειρά από αλλόκοτα συμβάντα, το καλοκαίρι του 1920.
Ξαπλωμένος λοιπόν στο κρεβάτι ενός μικρού ξενοδοχείου, άκουγε επανειλημμένα κάθε βράδυ ψιθύρους και έντονα τριξίματα από τα έπιπλα που ηπήρχαν στην κρεβατοκάμαρα. Ενίοτε ένιωθε και μια άσχημη μυρωδιά, όμως δεν είχε δώσει σημασία μέχρι την τρίτη μέρα, η οποία:
ήταν ακόμη χειρότερη. Ακούγονταν δυνατοί ήχοι χτυπημάτων και είχα την εντύπωση πως ένα ζώο στο μέγεθος σκύλου έτρεχε πανικόβλητο γύρω στο δωμάτιο. Όπως συνήθως η φασαρία σταμάτησε ξαφνικά με την πρώτη ακτίνα φωτός της ανατολής.
Δυστυχώς όμως, τα φαινόμενα δεν σταμάτησαν. Οι περίεργοι ήχοι συνεχίζονταν για πολλές βραδιές μέχρι που η κατάσταση το πέμπτο σαββατοκύριακο ήταν τόσο αφόρητη, ώστε ζήτησα να μου δώσουν άλλο δωμάτιο. Να τι είχε συμβεί: ήταν μια όμορφη φεγγαρόλουστη νύχτα, χωρίς καθόλου άνεμο. Στο δωμάτιο ακούγονταν ψίθυροι, τριξίματα και κρότοι. Χτυπήματα από έξω διέτρεχαν τους τοίχους. Είχα την αίσθηση πως κάτι βρισκόταν δίπλα μου και άνοιξα τα μάτια μου. Εκεί στο πλευρό μου πάνω στο μαξιλάρι είδα το κεφάλι μιας ηλικιωμένης γυναίκας. Το δεξί της μάτι με κοιτούσε ορθάνοιχτο. Το αριστερό μισό του προσώπου κάτω από το μάτι έλειπε. Η θέα ήταν τόσο ξαφνική και απρόσμενη, ώστε με μιας σηκώθηκα από το κρεβάτι, άναψα το κερί και πέρασα την υπόλοιπη νύχτα σε μια πολυθρόνα... Ήταν Δεκέμβριος του 1992 και ειχα παρει αποσπαση απ την μοναδα μου για το ΚΕΟΑΧ (Κεντρο Εκπαιδευσης Ορεινου Αγωνα Χιονοδρομων) που βρισκεται στον Ολυμπο.3 φορες την εβδομαδα,4 ατομα την φορα καναμε περιπολο στην περιοχη φτανοντας μεχρι το χωριο Ολυμπιαδα που βρισκετε στις προποδες του Ολυμπου.Διανυκτερευαμε εξω καθε φορα και παντα σε συγκεκριμενο σημειο ωστε να ειναι ευκολος ο εντοπισμος μας σε περιπτωση που τυχαινε κατι απροοπτο μιας και το χιονι ηταν πολυ και το κρυο επισης.Απ τις πρωτες φορες που πηρα μερος σε περιπολο παρατηρουσα το βραδυ μαζι και τα υπολοιπα παιδια που ημασταν μαζι ενα αχνο,πρασινο φως να φοσφωριζει μεσα στην ερημια,στην μεση του πουθενα.Φαινοταν αδυναμο αλλα ηταν καθαρο.Λιγο η νυχτα,λιγο η ερημια,λιγο το χιονι και οι συνθηκες εκει μας φοβιζαν απ το να παμε κοντα να δουμε τι ηταν.Το κουβεντιαζαμε και οταν γυρνουσαμε στην μοναδα και μας ειπαν και αλλο οτι το ειχαν παρατηρησει.Ενα βραδυ βραδυ μερικες μερες πριν τα Χριστουγεννα κι ενω ημασταν εξω,και μολις ειχαμε στησει την σκηνη για να διανυκτερευσουμε ειδαμε παλι το φως.Κατσαμε γυρω απ την φωτια και κουβεντιαζαμε για το τι μπορει να ειναι αυτο.Μερικες ωρες αργοτερα και ενω 2 απ τους 4 που ημασταν ειχαν κοιμηθει,εγω και ενα αλλο παιδι που ειχαμε μεινει και κουβεντιαζαμε ακουσαμε κατι σαν κλαμα,κατι σαν φωνη με παραπονο,κατι σαν αναμικτες φωνες γυναικιες και αντρικες μαζι.Η πρωτη κινηση ηταν να παρουμε τα οπλα μας και να ριξουμε τους φακους μας προς το μερος που υποθεταμε οτι ερχοταν ο ηχος αυτος.Τιποτα ομως.Κανενας δεν ηταν εκει. Ξυπνήσαμε και τους αλλους και αρχισαμε ολοι μαζι να ψαχνουμε παρ ολλο τον φοβο μας.Πιστευαμε οτι ισως καποιος απ τους πολλους εκδρομεις ειχε καποιο ατυχημα και καλουσε σε βοηθεια.Ειχε παει περιπου 4 το πρωι και αφου δεν βρηκαμε τιποτα γυρισαμε πισω στην σκηνη.Μετα απο λιγο παλι τα ιδια.Το φως,το κλαμα.Και ξαφνικα κατι σαν σκια,κατι σαν μαυρος αερας,κατι που οσο το θυμαμαι ανατριχιαζω περασε αναμεσα μας,κανοντας την φλογα της φωτιας μας να σβησει σχεδον.

• ΤΟ ΚΛΑΜΑ
Αν και χαρακτηριζω τον εαυτο μου σαν αφοβο και οτι δεν φοβαμαι φαντασματα και τετοια και κοιταζω να δωσω παντα μια πιο λογικη εξηγηση δεν ντρεπομαι να πω οτι ενιωσα το αιμα μου να παγωνει στις φλεβες μου.Αυτο πΟυ θυμαμαι οτι εκανα ηταν να κανω τον σταυρο μου και να πω “Παναγια μου”.Μαζευτηκαμε κολλητα ο ενας με τον αλλον,ετσι ωστε να εχουμε ορατοτητα σε ολλες τις μεριες και περιμεναμε πως και πως να ξημερωσει.
Το φως και το κλαμα συνεχιζοταν μεχρι που αρχιζε να χαραζει.Γυρισαμε πισω και αποφασισαμε να το πουμε μονο σε εναν αξιωματικο φοβουμενοι οτι θα μας κοροιδευαν.Αυτος μας ειπε να μην το πουμε σε αλλους γιατι θα τρομαζαν και δεν θα ηθελε κανενας να ξαναβγει περιπολο.Σε μερικες μερς το ιδιο ακριβως ετυχε σε μια αλλη ομαδα που ειχε βγει εξω.Την επομενη μερα,κατεβηκαμε για ψωνια στο χωριο και πηγα και βρηκα τον παπα.Με εκαιγε αυτο το πραγμα και ημουν σιγουρος για αυτο που ειχα δει και ειχα ακουσει.Ο παπας,μου ειπε οτι σιγουρα δεν ηταν κατι που το φανταστηκα και μαλιστα μου εδωσε και ενα σταυρουδακι να εχω μαζι μου.Αυτο συνεχιζοταν για πολλα βραδυα,μαθευτηκε και στο χωριο οσπου την μερα των Φωτων σχεδον ολο το χωριο,μαζι με πολλους απο εμας κατσαμε το βραδυ εξω.Και ολοι ειδαν το φως και ακουσαν το κλαμα.Το πρωι ψαξαμε εκει που περιπου βλεπαμε το φως.Υπηρχε ενας τεραστιος πλατανος.Καποιος ειπε να σκαψουνε απο κατω.Αλλος ελεγε οτι ειναι χαμενος κοπος να σκαβουνε μεσα στα χιονια.Τελικα αρχισαν το σκαψιμο.Ενας απ ολλους που εσκαβαν,ξαφνικα σταματησε και εβαλε τις φωνες.Ειχε βρει ανθρωπινα οστα.Με πολυ σκαψιμο και αρκετες ωρες μετα βγηκαν στην επιφανεια τα οστα 40 περιπου ανθρωπων και παιδιων. Ηρθε ιατροδικαστης,αστυνομια κτλ. Αφου τα οστα εταφησαν στο κοιμητηριο του χωριου,μερικες μερες μετα και ενω ειχαν γινει εξετασεις,μαθαμε οτι τα οστα ηταν τουλαχιστον 200 χρονων.Στο χωριο ειπαν οτι μαλλον ηταν θυματα των Τουρκων που ειχαν σφαγιασθει στα χρονια της Τουρκοκρατιας.Ο παπας ελεγε οτι με το φως και το κλαμα τα πνευματα των θυματων ηθελαν να μας καθοδηγησουν ωστε να τα βρουμε και να ταφουν συμφωνα με τον χριστιανικο τροπο.Μερικοι πιο ορθολογιστες και πιο σπουδαγμενοι ελεγαν οτι τα ανθρωπινα οστα περιεχουν φοσφωρο και γι αυτο βλεπαμε εκεινη την λαμψη.Οσο για το κλαμα που ακουγαμε δεν ηταν κλαμα ελεγαν αλλα ο ηχος που κανει ο φοσφωρος οταν βγαινει στην επιφανεια και ερχετε σε επαφη με τον αερα.Περιτο να σας πω οτι απ την μερα της εκταφης και μετα δεν ξανακουσε ουτε ειδε κανενας μας τιποτα.Οσο και να ηθελα να πιστεψω την εκδοχη του φοσφωρου δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι εφοσον ηταν ετσι τα πραγματα τοσα και τοσα χρονια κανενας δεν ειχε δει και δεν ειχε ακουσει τιποτα.

• ΤO ΝΕΑΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ
Ένα κορίτσι πήγε στο σπίτι μιας φίλης της και έμεινε περισσότερο από ότι σχεδίαζε. έτσι θα επέστρεφε στο σπίτι μόνη με τα πόδια. Δε φοβόταν γιατί ήταν μια μικρή κοινότητα και έμενα λίγα τετράγωνα παρακάτω. Καθώς περπατούσε στην διάβαση ποδηλάτων ζήτησε από το Θεό να την κρατήσει ασφαλή από το κακό και τον κίνδυνο όταν έφτασε στο στένο δρομάκι, που ήταν πολύ κοντά στο σπίτι της, αποφάσισε να το ακολουθήσει. Όμως, στο μέσο της διαδρομής αντιλήφθηκε έναν άντρα να στέκεται στο τέρμα λες και την περίμενε. Ανησύχησε και άρχισε να προσεύχεται, ζητώντας προστασία από το Θεό. Αμέσως ένα χαλαρό αίσθημα γαλήνης και ασφάλειας την τύλιξε και ένιωθε λες και κάποιος περπατούσε μαζί της. Όταν έφτασε στο τέλος του μικρού δρόμου, πέρασε ακριβώς δίπλα από τον άντρα εκείνον και έφτασε σπίτι ασφαλές. Την επόμενη μέρα, διάβασε στην εφημερίδα ότι ένα νεαρό κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού στο ίδιο δρομάκι μόλις 20 λεπτά μετά από τη στιγμή που έφυγε. Συγκλονισμένη από την τραγωδία και το γεγονός ότι μπορούσε να ήταν η ίδια άρχισε να κλαίει ευχαριστώντας τον Κύριο για την ασφάλεια και για να βοηθήσει αυτή τη νεαρή κοπέλα αποφάσισε να πάει στην αστυνομία. Ένιωθε πως μπορούσε να αναγνωρίσει τον άντρα αυτόν και έτσι τους είπε την ιστορία. Ο αστυνόμος την ρώτησε αν ήταν πρόθυμη να κοιτάξει στον κατάλογο και να δει αν μπορούσε να τον αναγνωρίσει. Συμφώνησε και αμέσως προσδιόρισε τον άντρα που είχε δει στο δρομάκι την προηγούμενη νύχτα. Όταν υπόθηκε στον άντρα πως είχε αναγνωριστεί, αμέσως έσκυψε και το παραδέχτηκε. Ο αστυνόμος την ευχαρίστησε για την γενναιότητα της και την ρώτησε αν μπορούσε να κάνει κάτι γι’αυτήν. Αυτή ζήτησε να ρωτήσουν τον άντρα ένα πράγμα: ήτανε περίεργη γιατί δεν είχε επιτεθεί στην ίδια. Όταν τον ρώτησε ο αστυνομικός αυτός απάντησε “Επειδή δεν ήταν μόνη. είχε δύο ψηλούς άντρες που περπατούσαν πλάι της”


ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ
Ένας νεαρός διάβαζε σε υπερβολικά μεγάλο βαθμό για να περάσει στις πανελλήνιες. Ένα βράδυ, σκεφτόταν ότι θα έδινε οτιδήποτε προκειμένου να περάσει στην σχολή που ήθελε, και τότε εμφανίστηκε μπροστά του μία μορφή και του είπε ότι θα τον βοηθούσε να περάσει τις εξετάσεις, αρκεί να του έδινε ως αντάλλαγμα αυτό που υπήρχε πίσω από την ντουλάπα. Ο νεαρός θεωρώντας ότι τίποτα πολύτιμο δεν θα μπορούσε να υπάρχει πίσω από την ντουλάπα, δέχτηκε. Πράγματι, στις πανελλήνιες θριάμβευσε και πέρασε πρώτος στην σχολή που ήθελε. Λίγο καιρό αργότερα όμως πέθανε η μητέρα του. Και τότε κατάλαβε….. Πίσω από την ντουλάπα ήταν το δωμάτιο που κοιμόταν η μητέρα του……

• ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Ένα βράδυ δύο φίλοι έβαλαν ένα “περίεργο” στοίχημα. Το στοίχημα έλεγε οτι στις 12 τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας, ο ένας απο τους δύο φίλους, σημειωτέον ο πιο φοβητσιάρης, θα έπρεπε να πάει στο νεκροταφείο της περιοχής και να καρφώσει ένα μαχαίρι στο χώμα δίπλα απο έναν τάφο. Θα κάρφωνε το μαχαίρι ώστε να αποδείκνυε στον φίλο του οτι όντως πήγε εκεί. Το έπαθλο θα ήταν ένα σεβαστό χρηματικό ποσό. Πλησιάζει λοιπόν η ώρα, και ο ένας φίλος λέει στον άλλον οτι πηγαίνει να εκτελέσει την “αποστολή”. Μόλις το έκανε θα γυρνούσε πίσω στον φίλο του, με σκοπό να πηγαίναν το πρωί μαζί στο νεκροταφείο, και αν υπήρχε το μαχαίρι καρφωμένο θα εισέπραττε τα λεφτά. Ξεκινάει λοιπόν για να πάει στον προορισμό του. Εκείνη την ημέρα έκανε κρύο και φυσούσε αρκετά, έτσι ο τύπος φορούσε ένα μακρύ παλτό σε στύλ καμπαρντίνας. Φτάνει λοιπόν δίπλα σε ένα τάφο και,κοιτώντας γύρω γύρω, σκύβει για να καρφώσει το μαχαίρι στο χώμα. Κάνει μια απότομη κίνηση και καρφώνει το μαχαίρι βαθιά στο έδαφος. Σηκώνεται να φύγει και νιώθει κάτι να τον κρατάει κάτω, εκείνη την στιγμή παθαίνει καρδιακή προσβολή απο τον φόβο του, νομίζοντας οτι κάποιος τον κρατάει, και πεθαίνει ακαριαία. Αυτό που τον κράτησε κάτω δεν ήταν κάτι άλλο απο το μαχαίρι το οποίο είχε ο ίδιος καρφώσει βαθιά στο έδαφος, πιάνοντας όμως και το παλτό του μαζί. Επειδή όμως δεν κοιτούσε κάτω, παρά μόνο τριγύρω του, δεν είδε οτι συνέβη κάτι τέτοιο. Ο φίλος του απο τότε δεν μιλούσε απο το σοκ για ένα μήνα περίπου, αλλά πήγαινε συχνά να αφήσει λουλούδια στον άτυχο νέο. Μια μέρα βρέθηκε νεκρός δίπλα απο τον τάφο του φίλου του. Είπαν οτι δεν άντεξε τις τύψεις και αυτοκτόνησε…


• Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ
Η ακόλουθη ιστορία είναι αληθινή. Ήταν ένα σπίτι (οδό δεν θυμάμαι) στο οποίο έμενε παλιά ένας Έλληνας στρατιώτης. Όταν πέθανε πολλοί το διεκδικούσαν αλλά μόνο ένας το πήρε. Τότε πήγε να δει το καινούριο του σπίτι. Έμεινε εκεί μόνο για ένα βράδυ. Άκουσε κάποιον να φωνάζει όποιος μείνει εδώ, δεν πρόκειται να φύγει ζωντανός. Ο άντρας δεν πίστεψε στη φωνή και κοιμήθηκε. Στις 3:00 τα μεσάνυχτα, κάτι τον
ξύπνησε. Είδε μπροστά του ένα στρατιώτη, που ετοιμαζόταν να τον σκοτώσει.Την επόμενη μέρα ο άνδρας βρέθηκε νεκρός. Οι ιατροδικαστές έκριναν πως ο θάνατος προήλθε από άγριο ξυλοκόπημα. Βλέπετε, ο στρατιώτης κυριολεκτικά τον σάπισε στο ξύλο και τον σκότωσε.


• Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΜΕΙΜΕ ΜΟΝΗ Ή ΜΕ ΠΑΡΕΑ;
Ήταν μια κοπελίτσα και οι γονείς της δουλέυαν συνέχεια. Έτσι εμενε συχνά μόνη της σπίτι. Οι γονείς της, ανυσηχούσαν για την υγεία της και αποφάσισαν να πανε σε ενα ψυχολόγο για να μην εχει καποιο προβλημα που μενει μόνη. Ο Ψυχολόγος συστήνει στην οικογένεια να πάρουν ενα σκυλάκι, ετσι ώστε οταν λείπουν η μικρή να νιώθει μια παρουσία δίπλα της. Έτσι και εγινε.
Κάθε βραδυ πρίν κοιμηθεί το σκυλάκι ερχόταν στο κρεβάτι της, αυτη αφηνε το χέρι κατω και της το
έγλυφε , ενιωθε ετσι ασφάλεια.
Μία μέρα, κλασσικά πήγε στο κρεβάτι, αφησε το χέρι απο κάτω και ενιωσε το σκυλάκι να την γλύφει, ομως υπήρχε ενας εκνευριστικός θόρυβος, σαν μια βρύση να στάζει. τακ τακ τακ κλπ. Πηγαίνει στην κουζίνα, κοιτάζει την βρύση και εδειχνε μια χαρα. Γυρίζει παλι στο κρεβάτι, το σκυλάκι γλυφει κλπ, ο θόρυβος ομως δεν σταματησε. Πηγαίνει στο μπάνιο, κοιτάζει την βρύση του νεροχύτη και ηταν κλειστή, ο θόρυβος όμως ακουγόταν πίσω απο την κουρτίνα του μπάνιου. Ανοίγει την κουρτίνα και βλέπει το σκυλάκι καρφωμένο στον τοίχο να στάζει το άιμα του και να γράφει με το αίμα του στο τοίχο : "ΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΠΟΙΟΣ
ΣΟΥ ΕΓΛΥΦΕ ΤΟ ΧΕΡΙ???"

• ΚΕΡΙΑ ΑΝΑΜΕΝΑ
Δεν είναι ακριβώς τρομακτική ιστορία αλλά...
Το κείμενο δεν είναι δικό μου, το έχω διαβάσει από άλλη ιστοσελίδα και το ξαναγράφω όπως το θυμάμαι. Υπαρχει ενα βιβλιο , μεσα στο οποιο αναγραφονται διαφορα τεχνασματα φυσικα .Υπαρχει λοιπον εκει καταγεγραμένος ο τρόπος να δεις τον θάνατο σου.Δεν το εχω κανει γιατι δε σας κρυβω οτι φοβάμαι!
παιρνεις το βιβλιο κ καθεσαι με τα γάνατα μπροστά στο κρεββάτι σου.
Εκει εχεις βαλει 2 κερια ώστε ανάμεσά τους να βρίσκεται το βιβλίο.Διαβαζεις κάποια λόγια και κοιτάς κατω απο το κρεββάτι...Εκεί διαδραματιζεται η κηδεια σου..Βλεπεις κανονικα ολη τη παράσταση κ οταν θελεις να σταματάσεις κοιτας αναμεσα στα κερια οπου ειναι γραμμενη η ημερομηνια του θανάτου σου. Όταν τελειωσεις με την τελετη δεν πρεπει να γυρισεις πισω σου κ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να απαντησεις σε οποιοδηποτε καλεσμα ακουσεις.




• ΤΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ
Αυτό είναι πολύ κάφρικο!
Μια γεροντοκόρη ένα απόγευμα δεν είχε τίποτε άλλο να κάνει και βγήκε έξω για να αγοράσει ένα παζλ, καθώς τα παζλ ήταν η μοναδική της ασχολία. Όταν αγόρασε το παζλ δεν κοίταξε την σκηνή που απεικόνιζε μιας και το αγόρασε στην τύχη. Όταν έφτασε στο σπίτι της άρχισε να φτιάχνει το παζλ. Καθώς πήγε να ενώσει τα πρώτα δύο κομμάτια χτύπησε το κουδούνι της πόρτας. Πήγε, άνοιξε, αλλά δεν ήταν κανείς.
Οπότε συνέχισε να φτιάχνει το παζλ .Έφτασε στη μέση .Τότε, είδε σε έναν καθρέφτη που ήταν απέναντί της μία σκια να πλησιάζει προς το μέρος της. Γυρνώντας να δει ποιός ήταν από πίσω της τρομοκρατημένη δεν είδε κανένα. Τρομοκρατημένη, συνέχισε να φτιάχνει το παζλ και όταν ήταν έτοιμη να βάλει και το τελευταίο κομμάτι για να δει επιτέλους την εικόνα, το κουδούνι της ξαναχτύπησε και εκείνη έντρομη άνοιξε...
Μετά από 15 μέρες οι γείτονές της ανησύχισαν και κάλεσαν τις αρχές. Όταν μπήκαν στο σπίτι της σπάζοντας την πόρτα την είδαν σωριασμένη, γυμνή στο πάτωμα με καμμένα τα μάτια, χαρακιές από
μαχαίρι, και στο στήθος της γραμμένο "Να βλέπεις τί αγοράζεις". Όταν οι αρχές ερεύνησαν το σπίτι βρήκαν ένα μισοτελειωμένο παζλ το οποίο έδειχνε την κοπέλα τρομαγμένη και από πίσω της μία σκια...
• Ο Φαντάρος και η κοπέλα. ............................
Την δεκαετία του 1960, ένας συμπαθιτικός φαντάρος γνωρίζετε στην Θεσσαλονίκη με μια πανέμορφη κοπέλα. Ύστερα από κάποιες συναντήσεις ένα χειμωνιάτικο βράδυ λέει η κοπέλα στον φαντάρο ότι πρέπει να διακόψουν την σχέση του για λόγους που δεν μπορεί να του εξηγήσει. Ο νεαρός που την αγαπούσε πολύ και δεν ήθελε να την χάσει, θέλησε να πάει στους γονείς του κοριτσιού και να τους εξηγήσει πως έχουν τα πράματα. Ζήτησε η διεύθυνση και του δώθηκε. Λίγο πριν αποχωριστούν επειδή έκανε αρκετό κρύο ο φαντάρος έδωσε στην κοπέλα το μπουφάν του για να γυρίσει σπίτι. Την άλλη μέρα πάει στο σπίτι
του κοριτσιού και εξηγεί τι συμβαίνει. Οι γονείς του κοριτσιού που του είπαν πως εκανε λάθος μιας και η
κόρη τους είχε πεθάνει εδώ και 3 χρόνια. Και γεμάτος απορία ο φαντάρος βλέποντας την φωταγραφία του κοριτσιού στον τοίχο λέει:" Μα να η κοπέλα για την οποία σας μιλάω." Το άλλο πρωί μαζί με τους γονείς του κοριτσιού πήγαν στο νεκροταφείο όπου είδε με κατάπληξη ο φαντάρος τον τάφο και το μπουφάν που εκείνος της είχε δανήσει...

• Η ΠΤΗΣΗ "101"
Το 1972, η πτηση 101 των Ανατολικων Αερογραμμων επεσε σε ενα βαλτο στη Φλοριντα, σκοτωνοντας 101 ανθρωπους. Αναμεσα τους και τους 2 πιλοτους: τον Bob Loft και τον Don Repo. Πρεπει να αναφερω οτι πριν την συντριβη ο Repo ειχε κατεβει σε ενα μικρο θαλαμο (hellhole τον ονομαζαν), ακριβως κατω απο την καμπινα, προκειμενου να ελεγξει γιατι το αεροσκαφος εχανε υψος. Απο εκεινη την ημερα και επειτα, πολλες μαρτυριες αναφερουν τους δυο αυτους πιλοτους, να εμφανιζονται παντα στο συγκεκριμενο τυπο αεροσκαφους. Ενω ενα L-1011 ηταν ετοιμο για απογειωση, και ο μηχανικος πτησης ολοκληρωνε τον καθιερωμενο ελεγχο, ακουστηκε η φωνη του Repo: "δεν χρειαζεται να κανεις δευτερο ελεγχο, τον εχω κανει εγω" Να σημειωθει οτι το πληθος των μαρτυριων προερχεται απο ατομα σε εξαιρετικα καιριες θεσεις - πιλοτους, αξιωματικους, ακομα και απο τον ιδιο τον αντιπροεδρο των Ανατολικων Αερογραμμων ο οποιος μαλιστα περασε πανω απο μιση ωρα μιλωντας με τον Loft, νομιζοντας αρχικα οτι ηταν ο δικος του κυβερνητης!
Μια αλλη περιπτωση ο Loft εμφανιστηκε μεσα στο αεροσκαφος μπροστα σε δεκαδες επιβατες, Προκαλωντας τετοιο πανικο, ωστε η πτηση ακυρωθηκε...λιγο αργοτερα πολλοι αναγνωρισαν τον Loft απο φωτογραφιες. Αποδειχτηκε βλαβη στα υδραυλικα συστηματα του αεροσκαφους, που ισως να ειχε αποβει μοιραια στους επιβατες...αμα η πτηση αυτη γινοταν...
Αλλη φορα μια αεροσυνοδος ειδε το προσωπο του Repo σε ενα φουρνο της μικρης κουζινας του αεροπλανου. Καλεσε τον μηχανικο, ο οποιος παλιος φιλος του Repo, τον αναγνωρισε αμεσως. Τους ειπε να "προσεξουν για κινδυνο πυρκαγιας στο αεροπλανο" Λιγο αργοτερα πριν την απογειωση παρουσιαστηκε βλαβη και φωτια στον ενα κινητηρα, και η πτηση ακυρωθηκε...
Παρομοιες μαρτυριες εχουνε γινει κατα καιρους. Η τελευταιες δυο, το 1990 (το βιβλιο που το διαβασα εκδοθηκε το '91) οι οποιες περιγραφουν εμφανιση του Repo σαν μηχανικο, και περιεργους θορυβους απο τον θαλαμο κατω απο το πιλοτηριο (εκει οπου ειχε μπει ο Repo λιγο πριν συντριβει το αεροσκαφος του) . Τελος, ενα χρονο μετα το θανατο του Repo, ενας κυβερνητης L-1011 ισχυριζεται οτι του εμφανιστηκε τη στιγμη που το σκαφος περναγε μεσα απο ισχυρη καταιγιδα, και του ειπε "μην ανησυχεις...δεν θα υπαρξουν αλλες πτωσεις L-1011...δεν θα επιτρεψουμε να συμβει" Ο John Spencer εκανε προσφατα ερευνες και επιβεβαιωσε πως απο εκεινη την ημερα του δυστηχηματος, το 1972, δεν υπηρξε αλο ατυχημα στο συγκεκριμενο μοντελο αεροσκαφους...

• TΟ ΟΝΕΙΡΟ Συνέβη σε συγγενικό πρόσωπο. Σε πρώτη εξαδέλφη της μητέρας μου. Η Σοφία ήταν 20 χρονών, επρόκειτο να παντρευτεί κι όλα ήταν έτοιμα για το γάμο. Μεγάλο σπίτι, μεγάλα δωμάτια και η κρεβατοκάμαρα όπως ήταν της μόδας την δεκαετία του 60 στα καλά και πλούσια σπίτια, με δυο ξεχωριστά κρεβάτια. Ένα βράδυ η Σοφία είδε στον ύπνο της ότι βρισκόταν στο σπίτι που επρόκειτο να μείνουν μετά τον γάμο.Είδε ότι μια φωνή την φώναζε από την κρεβατοκάμαρα, εκείνη με τα δύο κρεβάτια.Όταν μπήκε, είδε ότι το ένα από τα δυο κρεβάτια έλειπε! ΤρEις μήνες μετά, πέθανε από καρκίνο του στομάχου. Ο γάμος δεν έγινε ποτέ.

• H ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
I istoria pou akoloythei den jerw kata poso einai alithini, thn exw akousei apo kati filous tis
aderfhs mou: Mia fora htan mia foithtria, sthn thessaloniki an thumame kala, nea sthn polh, kai epsaxne gia sugatoiko se agelia. Vrhke mia kopela loipon, sunantithikan kai afou simfwnisan sta perissotera oson afora tis douleies tou spitiou, tis sunithies klp apofasisan na jekinhsoun thn sugatoikhsh. H 2h kopela (oxi h nea, auth pou eixe to spiti) ths eixe valei enan oro! Ths eixe pei pws oti kai na ginei, oti kai na akousei apo to dwmatio ths, se kamia periptwsh na mhn mpei mesa, giati den ths aresei na mpainoun ston proswpiko ths xwro. OK leei h 1h kopela. Ola kala loipon ospou mia mera, h 1h kopela eixe ferei mia filh ths spiti na akousoun mousiki. H 2h kopela, htan kleismenh sto dwmatio ths, ospou apofasizei na paei mia volta. Prin fugei upenthimizei sthn filh ths ton oro pou ths eixe thesei! Ok leei!
Afou feugei, h 1h kopela mphke se periergies...leei ti mporei na einai toso mustiko??
Apofasizei loipon me thn filh ths na mpoun mesa xwris omws na agijoun tpt gia na mhn to katalavei! Anoigoun thn porta loipon kai vrethikan mprosta se ena anatrixiastiko theama....h 2h kopela anti
gia krevati...eixe ena feretro!!!!!
MPRRRRRRRRRRRRRRRRR!!

• ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΑΝΤΑΡΟΥ - ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
egw 8a sas pw mia 100% alh8inh omws magkes !
Mias kai exei tuxei se filo tou patera mou sto strato kai den uparxei amfibolia psematos. O filos mas autos einai kai htan maniodhs kapnisths kai uphretouse sta sunora dustuxws den 8umamai pou akribws. Htan sth skopia poi lete otan entelws 3afnika arxise na fusaei aeras alla diakoptotan apotoma.Htan polu periergo ... fusage gia merika deuterolepta kai meta stamatage. 3afnika kai enw
htan perasmenes oi 2 to fenomeno eixe arxhsei na dunamwnei. Se kapoia fash pou lete akouge
pathmata! pou olo kai pio polu dunamwnan . Tak tak ... Tak tak .... O an8rwpos ta eixe dei ola Bghke apo thn skopia tou tremontas kai prospa8hse na akolou8hsei ton periergo hxo . Telika anakalupse oti htan ena paketo apo ta tsigara tou, pou me ta perierga kumata aeros to talaneuan anamesa se 2 petres ! Apo tote meiwse to kapnisma alla akoma kai shmera den to ekopse !

• Ο ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ
Kai egw tha sas pw mia istoria pou mou exei pei enas filos mou apo thn Korin8o. Tou thn exei pei o
pateras tou pou douleye sto nosokomeio ths Korin8ou kai afora mia kopela apo to proswpiko tou
nosokomeiou...Fysika einai 100% alh8inh giati thn exoune epivevaiwsei polloi.... H kopela ayth, gnwrise mia mera enan typo...Tou arese, ths arese kai kanane mia sxesh. Htane kai oi dyo xaroumenoi kai eytyxismenoi. Omws o typos eixe pei sthn kopela oti gia na ta pane kala den ta ton rwtouse pote pou menei kai pou zei...Oles oi synanthseis tous ginontan e3w....H zwh tous kylouse wraia wspou mia mera h kopela dexthke ena dwro apo ton filo ths....Htan merika kosmimata
ta opoia eixan mia idiaiterh lampsh kai omorfia....Fysika htane xrysa. H kopela 3afniastike toso poly me to dwro pou apo periergeia phge ta kosmhmata na ta dei enas kosmhmatopwlhs. Otan tou ta edei3e o an8rwpos emeine anaydos, kai thn koitouse poly para3ena!
-Syggnwmh, alla pou ta vrhkes ayta ? ths eipe..
-Einai dwro tou filou mou...apanthse...
-Kopela mou, ths leei, ayta einai anektimhths a3ias....Eimai tosa xronia sto epaggelma kai den exw 3anadei toso akriva kosmhmata....!!!!!
H kopela opws htane fysiko 3afniasthke,giati o filos ths den ths eixe dei3ei oti htane kai toso plousios... Tou eipe loipon otan 3anavre8ikane, oti gia na ta pane kala kai na synexisoune thn sxesh ths, thelei na thn phgaine spiti tou....Aytos anagastika dexthke mias kai thn agapouse poly... toulaxiston etsi edeixne. Phgane loipon, vrady se ena arketa apomakro meros, e3w apo thn Korin8o. Mpainoune mesa, to spiti htane diwrofo arketa prosegmeno, wraio kai me akriva epipla...
-Katse esy edw (sto isogeio) egw paw panw pou exw mia douleia kai erxomai...Volepsou san sto spiti
sou....ths eipe... H wra omws pernage kai den emfanizotane...3afnika akouse fwnes apo ton prwto orofo, h kopela nomize oti milouse sto thlefwno o filos ths mias kai den yphrxe kaneis allos
sto spiti.... Apofasise na anevei na ton vrei. Ftanei e3w apo thn porta pou yphrxe ena axno fws kai akougontan oi fwnes. Thn sprwxnei ligo,kai ayto pou antikryse tha to thymatai gia olh ths thn zwh:
o typos htan ka8ismenos kai milouse me mia...gata !!!! molis thn katalavan oti tous koitouse h gata stamathse na milaei kai o typos gyrise kai thn koita3e me ena agrio kai skoteino vlemma....
-ELA EDW...ths fwna3e me mia agria fwnh... fysika h kopela to evale sta podia kai oute h idia 8ymotan gia posh wra etrexe....Apo thn mera ekeinh kaneis den 3anade oute ema8e tipote gia ton antra ayton............

• ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ!

Το παρακάτω δεν είναι αληθινό αλλά είναι μια πολύ καλή ιστορία για να τρομάξουν οι φίλοι σας. Ήταν μια φορά μια οικογένεια πολύ πλούσια. Μια νύχτα η γιαγιά της οικογενείας πέθανε και εκτός από την πλούσια τελετή που έγινε η οικογένειά της για να την τιμήσει της πήρε ένα πανάκριβο δακτυλίδι με διαμάντια επάνω χρυσό κτλ. Αυτό ακούστηκε παντού στο χωριό που ζούσανε. Μερικές μέρες μετά την κηδεία, 2 ληστές που ακούσανε για το πανάκριβο δακτυλίδι αυτό, πήγανε να το κλέψουνε. Σκάβουν τον
τάφο, ανοίγουν την κάσσα και προσπαθούν να πάρουν το δακτυλίδι απο το δάκτυλό της. Ήταν πολύ σφιχτά βαλμένο όμως και δεν έβγαινε. Τότε ο ένας απο αυτούς έβγαλε ενα μαχαίρι και έκοψε το δάκτυλο και το πήραν μαζί τους. Μετά απο εναν χρόνο, μια βροχερή νύχτα, στο σπίτι που έμεναν οι ληστές χτυπάει η πόρτα. Πάει ο ένας να δει ποιός είναι και βλέπει μια γιαγιά ντυμένη στα μαύρα να κάθεται έξω στη βροχή. Αμέσως πάει έξω και της λέει: Γιαγιούλα τί κάνεις εδώ στη βροχή; Η γιαγιά
δεν μιλάει... "έλα μέσα να μην βρέχεσαι" της λέει. Πάνε μέσα.. της λεει ο άλλος "κάτσε να σου βάλω λίγο τσάι να πιεις". Η γιαγια δεν μιλούσε.. Της βάζει το τσάι.. όταν όμως πάει να πάρει το φλιτζάνι η γιαγια.. βλέπουν πως της έλειπε ένα δάκτυλο! την ρωτάει ο ένας"γιαγια.. ποιός σου έκοψε το δάκτυλό σου;" "ΕΣΥΥΥΥΥ!!!!"
Λοιπόν μερικά tips τώρα: Το "εσυυυ" το λέτε απότομα και δυνατά, δείχνοντας με το δάκτυλό σας έναν φίλο κατα προτίμηση αυτόν που φοβάτε περισσότερο. Οτι και να γίνει μην σας πιάσουν τα γέλια κατά τη διάρκεια της ιστορίας. Εννοέιτε πως στην αρχή θα πείτε πως είναι αληθινή ιστορία!
Προσοχή: οι ιστορίες τρόμου δεν 'λέγονται' αλλά 'άπαγγέλονται' γιαυτο πρκειμένου να φτιαχτεί η σωστή ατμόσφαιρα... να μιλάτε σιγά σιγά, να κάνετε μερικές παύσεις (τρομάζουν πολύ οι παύσεις) και να κάνετε πιο βαριά φωνή. Αυτά και ελπίζω να μην σας κούρασα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ     ΕΔΩ



Οι ιστορίες δεν είναι διασταυρωμένες, βρίσκονται σε διάφορα Forum... ( my phone, ftou, ) και Site (scarystories. , e-steki , insomnia ) Σαν blog, επειδή διαπιστώσαμε ότι σας αρέσουν, συγκεντρώσαμε όσες περισσότερες μπορέσαμε... Ζητάμε Συγνώμη για τα Greeklish και τα λάθη που υπάρχουν... Μακάρι να βρούμε χρόνο να τα διορθώσουμε... Καλό Διάβασμα!
 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ