ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

4 τρόποι για να εκνευρίσεις κάθε ζώδιο!

6:21 π.μ.

Υπάρχουν τρόποι που "χτυπούν" καμπανάκι κινδύνου... για σίγουρα νεύρα! Διαβαστε


ΚΡΙΟ

Στη δουλειά: Κάνε οτιδήποτε έχει σχέση μαζί του σε slow motion. Όταν σε ρωτάει αν έγινε κάτι, π.χ. ήρθε κάποιο χαρτί ή κάνατε ένα σημαντικό τηλεφώνημα, θα απαντάς «όχι ακόμα», τις δυο λέξεις που… τον σκοτώνουν.

Στο αυτοκίνητο: Με το πρόσχημα ότι ζαλίζεσαι, βαλ’ τον να πηγαίνει με 50 χιλιόμετρα. Αν τολμήσει να επιταχύνει, ούρλιαζε: «Πιο σιγάαα!!!»

Στο τραπέζι: Κάθισέ τον στο στρωμένο τραπέζι, όπου υπάρχουν μόνο σερβίτσια και ψωμί, και ανακοίνωσέ του
ότι το φαγητό θα είναι έτοιμο σε ένα εικοσαλεπτάκι.

Στο κρεβάτι: Ενώ σε περιμένει (ανυπόμονα ως συνήθως), πήγαινε στο μπάνιο και περιποιήσου τον εαυτό σου για μια αιωνιότητα. Για χάρη του, φυσικά.

ΤΑΥΡΟ

Στη δουλειά: Παίρνε του πράγματα από το γραφείο του (συρραπτικό, σελοτέιπ, στιλό) χωρίς να τον ρωτάς. Ξέχνα να τα επιστρέψεις.

Στο αυτοκίνητο: Ρώτησε τον ανέμελα αν το δίπλωμα οδήγησης το πήρε νόμιμα ή με «λάδωμα». Αν ρωτήσει προς τι η απορία σου, απάντησε αόριστα «Α, έτσι ρώτησα».

Στο τραπέζι: Εκεί που είναι έτοιμος να φάει, πες πως το φαϊ είναι ανάλατο και άδειασέ του μέσα τη μισή αλατιέρα, πριν προλάβει να βάλει μπουκιά στο στόμα του.

Στο κρεβάτι: Όταν τελειώσετε, ρώτα «Αυτό ήτανε; Να σηκωθούμε τώρα;». Και σήκω χωρίς να περιμένεις απάντηση.

ΔΙΔΥΜΟ

Στη δουλειά: Για ό,τι και να μιλάει, διέκοπτέ τον συνέχεια με χαζές ερωτήσεις, όπως «δηλαδή; Τι εννοείς;», λες και μιλάει αλαμπουρνέζικα.

Στο αυτοκίνητο: Σχολίασε για το πώς, εκτός από το ντύσιμο, πρέπει και το αυτοκίνητο που οδηγεί κανείς να συμβαδίζει με την ηλικία του. Θα «τσιμπήσει» σίγουρα.

Στο τραπέζι: Φάε πρώτος (εύκολο, εκείνος θα καθυστερεί με τη φλυαρία) και μετά πρήξε τον με τα «Ακόμα; Άντε, τελείωνε καμιά ώρα.».

Στο κρεβάτι: Πες του να μη μιλάει καθόλου κατά τη διάρκεια, γιατί αποσυντονίζεσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟ

Στη δουλειά: Ανακοίνωσέ του ότι μια δουλειά που εκείνος είχε προθεσμία να την τελειώσει σε μια βδομάδα, πρέπει να ολοκληρωθεί σήμερα. Αφού πανικοβληθεί για τα καλά, πες του ότι τελικά ήταν λάθος πληροφορία.

Στο αυτοκίνητο: Γραπώσου από κάθε χειρολαβή και βγάζε πνιχτές κραυγούλες ή κοφτούς αναστεναγμούς, όποτε φρενάρει ή διασταυρώνεται με άλλο αυτοκίνητο.

Στο τραπέζι: Πες του ότι καλό είναι να κάνει και λίγη δίαιτα, γιατί έχει ψιλοπαχύνει τελευταία. Σέρβιρέ του κοτόπουλο με κολοκύθια, όλα νερόβραστα εννοείται.

Στο κρεβάτι: Αν σου ζητάει διαβεβαιώσεις για την αγάπη σου ή για το πώς σου φαίνονται όσα διαδραματίζονται στην ερωτική φάση, απάντησε μονολεκτικά ή με υπεκφυγές.

ΛΕΟΝΤΑ

Στη δουλειά: Παίξε τον κουφό όταν μιλάει. Αγνόησέ τον μέχρι να το ξαναπεί και μετά κοίτα τον απλανώς, χωρίς να απαντήσεις.

Στο αυτοκίνητο: Κάνε του συνέχεια υποδείξεις, λες και μόλις πήρε δίπλωμα οδήγησης: «Κόκκινο, πάτα φρένο!», «Περίμενε, θα σου πω εγώ πότε να βγεις στη διασταύρωση».

Στο τραπέζι: Σέρβιρέ του τη μισή ποσότητα φαγητού απ’ ό,τι σε εσένα και, όταν παραπονεθεί, πες ένα κρύο αστειάκι ότι θέλει «τη μερίδα του λέοντος».

Στο κρεβάτι: Κλείσε όλα τα φώτα, κατέβασε τα παντζούρια, σβήσε τα κεριά και απαίτησε να γίνουν όλα στο απόλυτο σκοτάδι.

ΠΑΡΘΕΝΟ

Στη δουλειά: Ανακάτεψέ του το γραφείο, ψάχνοντας τάχα κάτι επείγον ενώ έλειπε.

Στο αυτοκίνητο: Τρώγε τσιπς, μπισκότα και άλλα ρυπογόνα, αναφωνώντας πότε πότε «Αχ μου’ πέσε, δεν το βρίσκω». Γίνεται ωραία και με παγωτό ξυλάκι στο κατακαλόκαιρο.

Στο τραπέζι: Ενώ έχει φάει δυο-τρεις μπουκιές από τη σαλάτα, αναρωτήσου μήπως ξέχασες να πλύνεις το μαρούλι, που όχι μωρέ, δεν ήταν βιολογικό.

Στο κρεβάτι: Μετά το σεξ, πρότεινε να κάνετε ένα ντους μαζί, γιατί κι εσύ έχεις να πλυθείς από προχτές.

ΖΥΓΟ

Στη δουλειά: Ανακάτευε τον σε όλες τις άσχετες διαφωνίες σου με τρίτους που προκύπτουν, λέγοντας «Να, και ο Κώστας συμφωνεί μαζί μου, έτσι δεν είναι Κώστα;»

Στο αυτοκίνητο: Με ανοιχτά παράθυρα, βάλε να ακούγονται στη διαπασών σκυλάδικα, σκυλοδημοτικά και ό,τι άλλο προσβάλλει τη δημόσια εικόνα του.

Στο τραπέζι: Σέρβιρε μόνο τον εαυτό σου και παίρνε προς το μέρος σου όλα τα πιάτα, σαλάτες, ορεκτικά κλπ.

Στο κρεβάτι: Όταν τελειώσουν όλα, απλώς μείνε σε απόλυτη ακινησία και απόλυτη σιωπή, ατενίζοντας το ταβάνι.

ΣΚΟΡΠΙΟ

Στη δουλειά: Σε ό,τι και να σε ρωτάει, δίνε του την απάντηση «Δεν μπορώ να σου πω».

Στο αυτοκίνητο: Κοίταζε ανήσυχα πίσω σου, μέσα από τον πλαϊνό καθρέφτη, μέσα από τον μεσαίο καθρέφτη κι αν ρωτήσει τι τρέχει, απάντησε «Τίποτα».

Στο τραπέζι: Άρχισε να βρίσκεις περίεργες όλες τις γεύσεις των φαγητών, ρωτώντας μήπως είναι χαλασμένο ή έχει τίποτα μέσα. Είναι μεταδοτικό, ιδίως σε ένα Σκορπιό.

Στο κρεβάτι: Ρώτα πόση ώρα υπολογίζει να πάρει η «φάση», γιατί αύριο πρέπει να σηκωθείς νωρίς.

ΤΟΞΟΤΗ

Στη δουλειά: Εκθείασε πόσο ωραία είναι τα γραφεία-σταθμοί εργασίας, με τα χωρίσματα σαν κουτιά. Πες ότι θα εισηγηθείς να σας βάλουν τέτοια.

Στο αυτοκίνητο: Σταμάτησέ τον σε τρία διαδοχικά περίπτερα γιατί χρειαζόσουν επειγόντως χαρτομάντιλα, μετά θυμήθηκες ότι δίψασες και έπρεπε να πάρεις νερό και τέλος ήθελες ένα περιοδικό.

Στο τραπέζι: Φάε απελπιστικά αργά, χαζολογώντας και φλυαρώντας, και άσε τον καθηλωμένο στην καρέκλα να περιμένει να τελειώσεις.

Στο κρεβάτι: Αγκάλιασέ τον όσο πιο σφικτά μπορείς και πες του «Αχ, τι ωραία να μπορούσαμε να μείνουμε έτσι ενωμένοι για πάντα».

ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Στη δουλειά: Ρώτα διαρκώς τη γνώμη του και τη βοήθειά του και μην τον αφήνεις στιγμή να συγκεντρωθεί στη δική του δουλειά.

Στο αυτοκίνητο: Βλέπε διαρκώς ότι κάνει οδικές παραβάσεις: «Μα, δεν είχε Stop η διασταύρωση; Σίγουρα είχε ανάψει πράσινο όταν πέρασες; Μήπως αυτός ο «Ζητάς» σου έκανε νόημα να σταματήσεις;»

Στο τραπέζι: Σε ό,τι σχόλιο κάνει για το φαγητό, εσύ ισχυρίσου επίμονα το αντίθετο. Αν βρίσκει κάτι ωραίο πες πως είναι χάλια και αντίστροφα.

Στο κρεβάτι: Άρχισε να υπολογίζεις φωναχτά πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε σεξ και σχολίασε ότι το διάστημα ήταν «τόσο πολύ; Και δεν μου φάνηκε…».

ΥΔΡΟΧΟΟ

Στη δουλειά: Ανάλυσέ του το πώς η κατάρρευση των εργασιακών δικαιωμάτων και των συλλογικών συμβάσεων θα βγάλει την οικονομία από την κρίση.

Στο αυτοκίνητο: Άρχισε να ψαχουλεύεις τις θήκες και να σχολιάζεις ό,τι υπάρχει μέσα στο αυτοκίνητο, από τα cd μέχρι το κρεμαστό γούρι του καθρέφτη.

Στο τραπέζι: Σέρβιρέ του κάτι απροσδιόριστο ως «εξωτική έκπληξη» και αφού δοκιμάσει, πες του πως ήταν κρέας δελφινιού.

Στο κρεβάτι: Ρώτα τον συνέχεια αν σ’ αγαπάει «μέχρι τον ουρανό» και αν σου υπόσχεται ότι θα είστε για πάντα μαζί.

ΙΧΘΥ

Στη δουλειά: Ρώτησέ τον αν έχει έτοιμο κάτι που δεν του ζητήθηκε ποτέ. Καθυστέρησε να λύσεις την παρεξήγηση όσο περισσότερο γίνεται.

Στο αυτοκίνητο: Πες του για ένα μαγαζί που πουλάει διακοσμητικά για το αυτοκίνητο και λούτρινα ζωάκια με βεντούζες, όλα εμπνευσμένα από ταινίες της Disney.

Στο τραπέζι: Ενώ είναι έτοιμος να απολαύσει το λαχταριστό φαγητό του, κάνε ένα κήρυγμα για τα παιδάκια που λιμοκτονούν «ενώ ευτυχώς εμείς έχουμε απ’ όλα».

Στο κρεβάτι: Απλώς μην τον εκθειάζεις σε τίποτα, καθ’ όλη τη διάρκεια. Κράτα… σιγήν ιχθύος.

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ