ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΧΟΜΠΥ!!!!!!

1:25 π.μ.

                  ΖΩΔΙΑ&HOBBY


   Λατρευμένα μου ζωδιάκια έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποια είναι η αγαπημένη σας δραστηριότητα? Που θέλετε να ξοδέυετε το  χρόνο σας( όσο βέβαια σας το επιτρέπουν οι υποχρεεώσεις σας)? Σε κάθε ζώδιο αντιστοιχεί μια ενασχόληση, η οποία τον αναζωογωνεί ,του δίνει ενέργεια και τον διασκεδάζει.
Λοιπόν αρχίζουμε ............................


ΚΡΙΟΣ: Τα Κριαράκια μας είναι από τη φύση τους δραστήρια και υπερκινητικοί, οπότε και δε κάθονται σε ησυχία!! Τρελαίνονται στην ιδέα όταν δεν έχουν τίποτα να κάνουν, αντιθέτως επινοούν και εφευρίσκουν διάφορες δουλειές. Αγαπημένα τους χόμπυ το τρέξιμο, η γυμναστική, το κυνήγι , ποδηλασία, μέσα από τα οποία απελευθερώνουν την ενεργειά τους.

ΤΑΥΡΟΣ: όταν ακούτε Ταύρο, μη σας έρχεται στο νού οοοολε ..ταυρομαχίες...Ισπανία..., άλλα με κάτι καλύτερο....μαγειρική...Ναι ναι, τους αρέσει να περνάνε το χρόνο τους , στην κουζίνα περικυκλωμένοι με όλα τα συναφή κατσαρολικά κλπ κάνοντας καινούργιες μαγειρικές. Κύριο μελημά τους να ευχαριστηθούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Φυσικά, για έναν Ταύρο θα ταίριαζε καθημερινός περίπατος στα μαγαζιά...γεμίζοντας τις σακούλες με ρούχα & υποδήματα. Ότι νέο κυκλοφορελι στην αγορά περνά από έλεγχο...κυρίως από έναν Ταύρο..Καταναλωτικοί στο φούλ..και δε το μετανιώνουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σαν τα Κριαράκια , έτσι και οι Δίδυμοι δεν μπορούν τη ρουτίνα και τη καθημερινή διαδρομή(σπίτι-δουλειά& δουλειά-σπίτι). Ξεδίνουν μέσα απο το σερφάρισμα στο Internet, απο τηλεφωνικές κλίσεις σε γνωστούς τους  επαναλαμβάνοντας τα ίδια πράγματα για 100φορά..έτσι σε δουλειά να βρίσκονται. Ακόμα τους αρέσει να κάνουν ριψοκίνδυνα αθλήματα , να ανακαλύπτουν νέες κυκλοφορίες βιβλίων ή ποιημάτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι Καρκίνοι θεωρούνται χαμηλό τόνο ζώδιο και γι αυτό δε θέλουν να σπαταλάνε το χρόνο τους σε " έντονες δραστηριότητες, οι οποίες θα τους αναγκάσουν να βγούν από το νερό τους. Θέλουν να κάνουν πράγματα -συμπεριλαμβανομένης και τα αγαπημένα τους πρόσωπα( πχ να μαγειρέψει ένα ωραίο φαγητό ή βλέποντας μια ωραία ταινία.) . Δε λένε ποτέ όχι σε μια βόλτα κοντά στη θάλασσα, αυτό τους δίνει απίστευτη δύναμη.

ΛΕΩΝ:  Οι Λέοντες επιθυμούν, σε όποια δραστηριότητα καταπιαστούν, να ξεχωρίσουν για τη φινέτσα τους και τα ταλέντα τους. Επιλέγουν να βρίσκονται σε οργανωμένους συλλόγους πχ γυμναστικής, χορού, θεάτρου , μόνο& μόνο για να δέχονται τα απαραίτητα εύσημα . Το χειροκρότημα , τα ωραία επιφωνήματα (πχ οοοοοο Μπράβο και σήμερα) του δίνουν περισσότερη ζωντάνια& ενέργεια σ' αυτά. Δε θα απέρριπτε τυχόν γνωριμίες μέσα από αυτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νιώθει καλύτερα, αν κρατά αγκαλιά μια σκούπα, σφουγγαρίστρα. Ο λόγος είναι ότι χαίρεται να κάνει δουλειές του σπιτιού. Δεν καταλαβαίνει από κούραση, αρκεί όλα να είναι τακτοποιημένα. Θα δεχτεί με χαρά να διαβάσει διάφορα βιβλία, να ακούσει μουσική και να παρακολουθήσει κάποια θεατρική παράσταση...Φυσικά, θα πάει , αφού ψάξει για το πιο οικονομικό εισητήριο( μιας και φημίζεται ότι έχει καβούρια στις τσέπες του).

ΖΥΓΟΣ: Καλλιτεχνικά μου ζωδιάκια, σας  αρέσει  να ασχολείστε με ζωγραφική , χορό, θεατρικό, φωτογραφία΄, τη διακόσμηση .. Σας αρέσει να δημιουργείτε και αυτό το κάνετε με περισσότερο ζήλο και λεπτομέρεια......Ακόμα, καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια φτιάχνοντας κοσμήματα και ρούχα..Είναι αυτό που λέμε ΖΩΔΙΑ του ωραίου γούστου!!!!!!!!!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πονηρά ζωδιάκια...πέρα από το sex , που σας αρέσει σε μεγάλο βαθμό( και γι όλα αυτά φταίει η Αφροδίτη -θεά του έρωτα-που σας εκπροσωπεί), επιλέγετε το κολύμπι, βόλτα στην παραλία ή κάνοντας διάφορα θαλάσσια σπορ. Μην απορίσετε , αν τους δείτε να προσπαθούν να λύνουν το μίτο της Αριάνδης ή τα μυστικά του εξαφανισμένου Βοeing, αφού λατρεύουν το μυστήριο και την έρευνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συνώνυμο σας η περιπέτεια και η τρέλα, αυτά τα δύο πάνε πακέτο. Καλά διαβάσατε, σας αρέσουν τα ταξίδια( πχ Παταγονία, καταρράκτες Νιαγάρα κλπ), ώστε να ανακαλύπτουν τη φύση και το κάθε λαό που συναντούν εκεί. Δεν συμβιβάζονται με τη καθημερινότητα, αλλά μάχονται κάνοντας έστω ταξίδια νοερά.. Επιλέγουν να διαβάσουν βιβλία, τα οποία θα αναφέρονται σε τόπους και λαούς μακρινούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δουλειά-δουλειά, αυτό αγαπάτε και δίνεται όλο σας τον εαυτό εκεί. Όμως , δεν είναι έτσι , βρείτε λύσεις για να περνάτε ευχάριστα στον ελευθερό σας χρόνο....Όπως ξέρω, ξέρω...σας αρέσει να κάνετε αυτοσχέδιες κατασκευές, να συλλέγετε παλιά αντικείμενα, δίσκους. Ακόμα, υποκίπτετε εύκολα στον πειρασμό κάνοντας μια εκδρομή στη φύση.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκτονώνεστε κάνοντας επικίνδυνα αθλήματα και τα οποία δίνουν έμφαση στην ταχύτητα, ώστε να ταιριάζουν στη δική σας ιδιοσυγκρασία. Θέλετε ελευθερία και πηγαίνοντας σε ράλλυ ή αγώνες μοτοσυκλέτας , νιώθετε ικανοποίηση και ενθουσιασμό. Ακόμα, δε λέτε όχι συμμετέχοντας σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες ή πηγαίνοντας σε κοινωνικές εκδηλώσεις??

ΙΧΘΕΙΣ: Παίρνουν κυριολεκτικά οξυγόνο πηγαίνοντας σε μέρη , όπου η θάλασσα κυριαρχεί εκεί.  Τους αρέσουν το κολύμπι, γιατί νιώθουν ότι δεν εγκαταλείπουν την υδάτινη φύση τους. Λατρεύουν τα μυθιστορήματα και τις δραματικές ταινίες. Ενώ , εύκολα ανατρέχουν σε παλιά άλμπουμ ξεφυλλίζοντας φωτογραφίες.., αφού αρέσκονται μέσα από το παρελθόν. 



0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ