Κωδικός:   George Evans
Απόφοιτος Περιβαλλοντολόγος - Ωκεανογράφος στο Παν. Αιγαίου. Ασχολείται με το Blogging  από το 2008. Είναι ο Εγκέφαλος του Site και αυτόν περνούν τα περισσότερα θέματα. Τελείωσε Σκηνοθεσία στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ και άρχισε σπουδές με υποτροφία στο Tabula Rasa. Ξεκίνησε με μικρές, no budget, παραγωγές φτάνοντας στο σήμερα ετοιμάζοντας την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία με τίτλο "ΤΙΣΙΣ".
 Βραβευμένος από το Υπουργείο Οικονομικών το 2010 για το διαφημιστικό spot "Το Παραμύθι" και το 2013 στο Φεστιβάλ Αθηνών (Νύχτες Πρεμιέρας) για την Μικρού Μήκους ταινία "Δεν είναι Μπαμπούλας" Αναλυτικά δουλειές του μπορείτε να δείτε ΕΔΩ


Κωδικός: Παναγιώτα η Αθεράπευτη
Σπούδασε Πολιτική Επιστήμη και Ιστορία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Οι μεγάλες τις αγάπες είναι η φωτογραφία και η συγγραφή κειμένων. Η προσωπική της σελίδα groumpou.wix.com/fwtografizw είναι κάτι που ήθελε καιρό και τελικά το κατάφερε εμπλουτίζοντάς τη καθημερινά. Μαθαίνει ήδη photoshop & lightroom όπως ευελπιστούσε πριν ένα χρόνο. Aσχολείται με το blogging 7 χρόνια. Τα θέματα που γράφει είναι συνήθως πραγματικές καταστάσεις χωρίς να περιορίζεται σε αυτές. Στον ελεύθερό της χρόνο διαβάζει και βιβλία ψυχοθεραπευτικού ενδιαφέροντος. Απολαύστε τα κείμενά της: Η ζωή με άλλα μάτια, Ιστορίες που ίσως συνέβησαν.


Κωδικός: Nkay

Μπορείς να τη λες και Νάσια βρε παιδί μου!
Σπουδάζει Μάρκετινγκ και Επικοινωνία στην Αθήνα , γι αυτό προετοιμάσου για άγριο παραμύθι και πλασάρισμα. Τολμηρή, openminded και ρεαλίστρια. Τα βασικά δηλαδή για να θεωρείται blogger. Θα εμφανίζεται κυρίως τις Παρασκευές.. στις οθόνες σας.
Αν την ζητάτε συχνότερα... μπορείτε να την βρείτε επίσης και στο www.haveatea.grΚωδικός: Elina Felicidad

Σπούδασε Κοινωνική ανθρωπολογία και Ιστορία στο Πανεπιστήμο Αιγαίου.

Δύο είναι οι αγάπες της, το θέατρο και τα ζώδια! Με το θέατρο ασχολήθηκε για τα καλά 4 ολόκληρα χρόνια ως φοιτήτρια αλλά και  μετά ερασιτεχνικά σε παιδική παράσταση! Εμπειρία υπέροχη! 

Χμ... τα ζώδια... μα φυσικά μέσα από τα αρθράκια στο site μας! Εκεί θα αναλύει ζωδιακά ταιριάσματα....ακόμα πως οι διάφοροι πλανήτες μας επηρεάζουν και διάφορες άλλες πτυχές τους που θα ξεδιπλωθούν εδώ!


Κωδικός: George Irons


Τελειόφοιτος στο τμήμα Επιστημών της θάλασσας του Παν. Αιγαίου. Είναι 4 χρόνια συντάκτης σε μουσικό online περιοδικό. Ασχολείται εδώ και ένα χρόνο με την ερασιτεχνική φωτογραφία. Η στήλη που έχει αναλάβει είναι να μας προσφέρει όμορφες εικόνες μέσα από τον φακό του, στην ενότητα "Η φωτογραφία της ημέραςΚωδικός:  Iro

Ονομάζομαι Πέτσα Ηρώ και ζω μόνιμα στην Λιβαδειά! Έχω τελειώσει Εργαστήρι Δημοσιογραφίας: "Συντάκτες και PεπόρτερΜου αρέσει στον ελεύθερο χρόνο μου να διαβάζω βιβλία, να βλέπω ταινίες και κάνω περιπάτους στην φύση! Μου αρέσει να εκφράζομαι μέσω του γραπτού λόγου!


Κωδικός:  Heavy Melon

Σπούδασε Πολιτισμική Τεχνολογία στο Παν. Αιγαίου και τελείωσε  Μεταπτυχιακό στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με έμφαση στο Marketing.
Ασχολείται με τη Γραφιστική, τη Φωτογραφία και την Επεξεργασία Βίντεο και ελπίζει κάποια στιγμή να έχει και τον κατάλληλο εξοπλισμό για αυτά... 
Βασικό κομμάτι στη δημιουργία του Νόμου Πλαίσιο, τις κατασκευές και τη Μικρού Μήκους ταινία "Πινοκιο".


 

Κωδικός: "LA VIUDA DE NEGRO"

Μαθήτρια Λυκείου.  
Στον ελεύθερο της χρόνο ςης αρέσει να ασχολείται με τη Φωτογραφία και οτιδήποτε περιστρέφεται γύρω από αυτό. 
Ασχολείται Με το Blogging 3 χρόνια.
Γράφει γενικά θέματα που θέλει να το μοιραστεί μαζί με τους αναγνώστες.
 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ