Σε αυτή την σελίδα θα δείτε ανεξάρτητες παραγωγές της KaraKaksa Studios


ΧΡΑΤΣ

STORY: In a society somewhat different from the ordinary yet so familiar, the "good" has taken another dimension....a pecuniary one...But one moment...a man's change...is always enough...for everything to be re-written correctly...or not?

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ

Ένα παραμύθι του Χανς Κριστιαν Αντερσεν που γυρίστηκε στην χιονισμένη Λιβαδειά στο τέλος του 2014!

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΥΤΙ

 Ένα παλιό τρανζίστορ ταξιδεύει μέσα στο χρόνο. 3 μικρές ιστορίες ενώνονται με πρωταγωνιστή την Ελληνική μουσική... 


"ONCE A YEAR"

Η Ιστορία: Μία γυναίκα γυρίζει στο σπίτι της και η πόρτα είναι ανοιχτή... Τι έχει συμβεί; Ένα τρίλεπτο ταινιάκι έκπληξη!"Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ"

Η Ιστορία: Ένας διάσημος φωτογράφος υπόσχεται την ιδανική φωτογραφία..Την φωτογραφία που θα δένει μαεστρικά το φακό, το φωτογράφο, τη στιγμή..."


Η Μικρού μήκους ταινία "Cast Away" που συμμετείχε στο Παγκόσμιο διαγωνισμό "Short Films Festival" του Youtube το 2012 και συμμετέχει στο φεστιβάλ Artfools στην πόλη της Λάρισας το 2013.

Η Ιστορία: Παιχνίδι του μυαλού ή πραγματικότητα; Η προσπάθεια του ανθρώπου να επιβιώσει... 
.............................................................................................

Η Μικρού Μήκους ταινία που διαγωνίσθηκε στο Φεστιβάλ ARTFOOLS στην πόλη της Λάρισας στις αρχές του 2012. 

Η Ιστορία: Ένα ερωτευμένο ζευγάρι, χτυπιέται από τη μοίρα και ο Φίλιππος σκοτώνεται σε τροχαίο. Μετά από 2 χρόνια η Κοπέλα του, η Ηρώ τον βλέπει ξαφνικά μπροστά της................................................................................................

Η πρώτη μας ταινία το Καλοκαίρι του 2008 που γυρίστηκε στη Μυτιλήνη με τίτλο: ΟΡΓΑΝΩΝΩ ΚΑΜΠΙΝΓΚ
Η Ιστορία: Η μία παρέα 3 παιδιών αποφασίζουν να περάσουν λίγες μέρες ξεγνοιασιάς σε μία εκδρομή με ποδήλατα. Τι συμβαίνει όταν τα πράγματα μπλέκονται επικίνδυνα; Μία τυχαία σύμπτωση ή κάτι προμελετημένο; 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ