ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Tanks VS Robots , Pikkotekk - Έτοιμη να Σπάσει τα ρεκόρ στο Shooting Gaming

9:00 μ.μ.
Οι 24 και οι 32 παίκτες είναι το σύνηθες στα περισσότερα first-person shooters. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια – παιχνίδια σαν αυτά που περιλαμβάνονται στη σειρά Battlefield, όπου το όριο αυξάνει στους 256. Τώρα όμως η Pikkotekk, μία Σουηδική εταιρεία δικτύων,
έχει βάλει στόχο να τινάξει τον πήχη στον αέρα και να καταρρίψει ένα παγκόσμιο ρεκόρ – να δημιουργήσει ένα first-person shooter game που να υποστηρίζει 1000 παίκτες ταυτόχρονα στο ίδιο περιβάλλον, με τον τίτλο Tanks VS Robots.

Η ιδέα που είχαν ήταν να δημιουργήσουν μια υποδομή από servers που να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που δουλεύουν και οι κεραίες της κινητής τηλεφωνίας, οι οποίες υπερκαλύπτουν η μία την άλλη. Όταν παίρνετε ένα τηλέφωνο από το κινητό σας δεν αντιλαμβάνεστε το πότε η κλήση σας μεταφέρεται από τη μία κεραία στην άλλη. Έτσι, με παρόμοιο τρόπο, μια σειρά από servers θα μπορούσαν να ελέγχουν μια μικρή περιοχή και να υπερκαλύπτουν ο ένας τον άλλο για να δημιουργήσουν ένα ενιαίο περιβάλλον.



Βέβαια, είναι σχεδόν αυτονόητο ότι το παιχνίδι δεν πρόκειται για έχει την ποιότητα των γραφικών του Crysis! Από την άλλη, όλα δείχνουν ότι η Pikkotekk θα προσκαλέσει το κοινό να συμμετέχει σε όλο αυτό το event, οπότε περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες για να σας ενημερώσουμε ξανά.

pcmaster.gr



0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ