ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ "Ρ"

3:19 π.μ.
ΡΑΒΑΝΙ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας ένα ταψί λαχταριστό ραβανί κι αυτό σας ανοίγει την ορεξη,
σημαίνει πως θα σας βρουν καταστάσεις δύσκολες και δεν θα τις χειριστείτε καλά. θα στενοχωρηθείτε πολύ γιατί θα χάσετε μια ωραία ευκαιρία στη ζωή σας. Αν δείτε πως φτιάχνετε εσείς ραβανί, σημαίνει πως θα δώσετε την ευκαιρία να πουν άσχημα λόγια εις βάρος σας. Αν προσφέρετε ή σας προσφέρούν ραβανί, σημαίνει πως θα δώσετε ή θα πάρετε χαρά στο ή από το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αν τρώτε ραβανί, σημαίνει πως θα σημειώσετε σημαντική αισθηματική επιτυχία.


ΡΑΒΑΣΑΚΙ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως λάβατε κάποιο ραβασάκι από το αγαπημένο σας πρόσωπο, σημαίνει πως κάποιο ευχάριστο νέο θα πάρετε, θα είναι σχετικό με την εργασία σας και θα σας ευχαριστήσει πολύ. Αν δείτε πως γράφετε εσείς ένα ραβασάκι στο αγαπημένο σας πρόσωπο, αυτό σημαίνει πως κάποια δυσάρεστη κατάσταση θα επικρατήσει στην οικογένειά σας και θα στενοχωρηθείτε πολύ. Αν γράφετε ραβασάκι σε άγνωστο άτομο, σημαίνει πως θα πάρετε στενοχώρια από την' δουλειά σας. Αν λαβαίνετε ραβασάκι από άγνωστο πρόσωπο, σημαίνει πως δεν θα αργήσει η στιγμή που θα σας κυριεύσει ένα αμοιβαίο ερωτικό πάθος με πρόσωπο που δεν το γνωρίζατε πριν.

ΡΑΒΔΙ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κρατάτε ένα ραβδί και το έχετε για παιχνίδι, σημαίνει πως κάποιο ταξιδάκι αναψυχής θα θελήσετε να κάνετε. Αν δείτε πως το θέλετε για στήριγμα, σημαίνει πως θα βρείτε ένα στήριγμα καλό στη ζωή σας αυτές τις μέρες την στιγμή που θα έχετε αυτήν την ανάγκη. Αν δείτε πως ψάχνετε να βρείτε ένα ραβδί γιατί έχετε ανάγκη να στηριχτείτε, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε στην ανάγκη να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον. Αν δείτε πως σπάσατε ένα ραβδί που κρατούσατε, σημαίνει πως θα σας βρει απαγοήτευση και στενοχώρια. Αν δείτε πως το χάσατε ή σας το πήρανε άλλοι, αυτό σημαίνει πως από βλακεία κι ανεμελιά δική σας θα χάσετε μια μεγάλη υποστήριξη.

ΡΑΒΔΙΣΜΑ: 
Αν εσείς δεν είστε κτηματίας και δείτε πως ραβδίζατε ελιές, σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη άνοδο στην εργασία σας και πολλά χρήματα θα κερδίσετε αν δείτε πως πέφτουν ελιές από την ελιά. Αν δείτε πως ραβδίζετε και πέφτουν σκέτα φύλλα, αυτό σημαίνει ερωτικές επιτυχίες αλλά όχι χρήματα. Το ίδιο σημαίνει αν δείτε πως ραβδίζετε καρυδιές ή αμυγδαλιές.

ΡΑΒΔΙΣΜΟΣ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας κτυπούν με ραβδί, αυτό σημαίνει πως θα αποκτήσετε μεγάλη δύναμη στον κύκλο σας, και θα επιβληθείτε. Αν δείτε πως κτυπάτε με ραβδί άλλον ή άλλους, σημαίνει πως θα δώσετε μεγάλη δύναμη στους αντιπάλους σας για να σας κάνουν κακό. Αν μια γυναίκα παντρεμένη ή ανύπαντρη δει πως χτυπά η ίδια με ραβδί άλλη γυναίκα, να προσέξει πολύ γιατί θα δώσει ευκαιρία στην αντίζηλό της να τα μπλέξει με τον σύζυγό της ή τον σύντροφό της. Αν δεί ότι χτυπά άνδρα με ραβδί ή την χτυπούν, όποιοι κι αν είναι αυτοί, σημαίνει πως την κυβερνήσουν βίαια πάθη που δεν θα την βγάλουν σε καλό.

ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΟΣ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνετε τον ραβδοσκόπο χωρίς να έχετε ιδέα από αυτό το επάγγελμα, σημαίνει πως θα προσπαθήσετε να πετύχετε στη ζωή σας με τα πιο ύπουλα και ανέντιμα μέσα. Αν δείτε κάποιον άλλον να κάνει τον ραβδοσκόπο, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε πολύ αν τον δείτε στο δικό σας χωράφι ή κτήμα, γιατί θα μπλέξετε με άτομο καταχθόνιο που θα προσπαθήσει να σας ξεγελάσει. Αν δείτε πως τον καλέσατε εσείς, αυτό σημαίνει πως θα ζητήσετε την συνεργασία κάποιου για να πετύχετε παράνομα κέρδη και να κάνετε ύποπτες επιχειρήσεις. Αν είστε γυναίκαι και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως με τα θέλγητρά σας και τα κόλπα σας θα καταφέρετε να κερδίσετε τον άνδρα που σας συγκινεί αυτόν τον καιρό.

ΡΑΓΙΣΜΑ ΡΑΓΙΣΜΕΝΟ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως το βάζο σας, το πιάτο σας, το τζάμι σας, ο καθρέπτης σας κλπ. είναι ραγισμένα, σημαίνει πως κάποια μεγάλη αναποδιά και γρουσουζιά θα κυριαρχήσει στη ζωή σας αυτές τις μέρες. Αποφύγετε ταξίδια, δύσκολες δουλειές, γιατί κινδυνεύετε να πάθετε κάποιο ατύχημα που μπορεί να σας στοιχίσει ακριβά. Το όνειρο σας ειδοποιεί να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα που' λέμε, για να μπορέσετε να αποφύγετε τις ατυχίες. Αν δείτε ραγισμένο το γραφείο σας και ό,τι σχετίζεται με την δουλειά σας, σημαίνει πως θα σας βρουν μεγάλες αναποδιές στη δουλειά που κάνετε. Αν δείτε κάποιο δόντι σας ραγισμένο, αυτό σημαίνει ατύχημα, ή ξεκίνημα κάποιας σοβαρής αρρώστιας για σας ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας, ή κάποιου συγγενικού σας προσώπου.

ΡΑΔΙΚΙΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως υπήρχαν ραδίκια στον μανάβη της γειτονιάς σας, στο χωράφι ή οπουδήποτε αλλού, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε μια ωραία γνωριμία με άτομο του αντίθετου φύλου. Να προσέξετε όμως, να έχετε συγκρατημένο ενθουσιασμό γι αυτήν την γνωριμία. Αν δείτε πως μαζεύετε ραδίκια, σημαίνει πως σας περιμένουν πολλές στενοχώριες στη ζωή σας εξ αιτίας του τρόπου που ενεργείτε και με τις επιλογές που κάνετε. Αν δείτε πως καθαρίζετε ραδίκια, θα πικραθείτε από μεγάλη αχαριστία. Αν δείτε πως τρώτε ραδίκια, σημαίνει πως θα ακούσετε λόγια που θα σας πληγώσουν βαρείά γιατί θα τα ακούσετε από άνθρωπο που δεν το περιμένατε και δεν είχατε καθόλου φανταστεί. Αν δείτε απλά ότι τα μαγειρεύετε, σημαίνει πως το μπλέξιμο και οι στενοχώριες θα προέλθουν από άτομα της οικογένειάς σας. Οι νέοιες που θα δουν αυτό το όνειρο να μην ενθουσιαστούν από τις καινούργιες γνωριμίες και να προσέξουν πολύ τις σχέσεις τους, να εξετάσουν το ποιόν των ανθρώπων που κάνουν παρέα και ειδικά αν σκέφτονται να παντρευτούν. Το όνειρο με ραδίκια είναι πολύ κακό σημάδι.

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας έναν ραδιοφωνικό σταθμό, είτε μπαίνετε μέσα, είτε τον βλέπετε από μακρυά, είτε εργάζεστε σ' αυτόν, είτε απλά παρακολουθείτε πως λειτουργεί, αυτό σημαίνει πως θα καταπιαστείτε σε τέτοιες καταστάσεις που θα δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό κάνοντας πράγματα που όλοι θα μιλούν για σας. Αν δε δείτε πως σας προσέλαβαν σε κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό, αυτό σημαίνει πως θα έλθουν τα πράγματα κατά τέτοιον τρόπο που' θα κάνετε πολλά καλά στη ζωή σας. Αν όμως δείτε πως τραγουδάτε σε ραδιοφωνικό σταθμό, ή πως εκφωνείτε ειδήσεις, ή βγάζετε λόγους κλπ., σημαίνει πως θα χάσετε τη καλή σας φήμη γιατί θα πάρουν τα μυαλά σας αέρα και θα περιαυτολογήσετε με τέτοιο τρόπο ώστε να δυσφημιστείτε μόνοι σας.

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως ανοίξατε το ραδιόφωνό σας για να ακούσετε ειδήσεις, αυτό σημαίνει πως σας διακατέχει η αγωνία για το πώς σας αντιμετωπίζουν στην κοινωνία και στον κύκλο σας. Αν δείτε πως ανοίξατε το ραδιόφωνο για να ακούσετε μουσική, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε τις ειδήσεις που περιμένατε αλλά θα είναι ευχάριστες ή δυσάρεστες ανάλογα με τη μουσική που μετέδιδε εκείνη στη στιγμή το ραδιόφωνο. Αν ήταν ευχάριστη, τα νέα θα είναι ευχάριστα, αν ήταν δυσάρεστη, τα νέα θα σας λυπήσουν. Αν ακούγονταν παράσιτα, σημαίνει πως θα βρεθείτε σε μεγάλες διαφωνίες αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως αγοράζετε ένα ραδιόφωνο, να περιμένετε συνταρακτικά γεγονότα αυτόν τον καιρό.

ΡΑΙΓΙΟΝ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας τέτοια υφάσματα ότι τα κρατάτε στα χέρια σας ή τα αγοράζετε, σημαίνει πως σας έχει πιάσει μεγάλη μανία επιδείξεως και μεγάλης ζωής που δεν την αντέχετε, αλλά θέλετε να την κάνετε για να δειχθείτε στο περιβάλλον σας. θα το μετανιώσετε όμως γιατί θα διαπιστώσετε πως όλα τα κάνατε τελείως άδικα. Αν δείτε πως φοράτε τέτοια ρούχα, αυτό σημαίνει πως θα απελπιστείτε γιατί κάνατε κινήσεις άσκοπες χωρίς αντίκρυσμα και θα λυπηθείτε πολύ. Καλό θα είναι αν δείτε πως πουλάτε ή πετάτε τέτοια υφάσματα, σημαίνει πως θα προσγειωθείτε γιατί θα υπερισχύσει η λογική στις ενέργειές σας και θα σας βγει σε καλό.

ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΣ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως κυκλοφορείτε κουρελής γιατί σας βασανίζει η φτώχεια και η μιζέρια, χωρίς όμως αυτό να συμβαίνει στην πραγματικότητα, σημαίνει πως θα κάνετε πολλές προσπάθειες να αλλάξετε τη ζωή σας και την κοινωνική σας θέση αλλά δεν θα καταφέρετε τίποτα. Αν είστε εμπορευόμενα άτομα και δείτε αυτό το όνειρο, μην επιχειρήσετε καμιά αλλαγή στο πρόγραμμά σας, τα πράγματε δεν είναι καθόλου ευνοϊκά. Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη τύχη αυτόν τον καιρό.

ΡΑΚΕΤΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζετε μια ρακέτα του τένις και την κρατάτε στα χέρια σας και σκέφτεστε να αγωνιστείτε με αυτήν, σημαίνει πως έχετε πάρει απόφαση να πέσετε με τα μούτρα που λέμε στη δουλειά και θα δημιουργήσετε σημαντική αλλαγή στη ζωή σας. Αυτό, όμως, θα εξαρτηθεί από τον χωρισμό των υποθέσεών σας. Αυτό σημαίνει πως οι προοπτικές είναι καλές. Ολα όμως θα σας πάνε καλά αν δείτε πως παίζετε σε κάποιον αγώνα και κερδίζετε. Αν δείτε χάνετε, αυτό σημαίνει πως στην κατάλληλη στιγμή δεν δείξατε την ανάλογη σοβαρότητα.

ΡΑΚΙ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας ρακί στο ποτήρι σας ή σε μπουκάλι ή βαρέλι κλπ., σημαίνει πως θα σας βρουν καυγάδες τόσο στο σπίτι σας όσο και στο φιλικό σας περιβάλλον. Αν δείτε πως πίνετε ρακί, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν θυμοί, νεύρα γιατί βα, ακούσετε λόγια βαρείά από φιλικό σας άτομο. Αν δείτε πως προσφέρετε σε κάποιον ή κάποιους ρακί, σημαίνει πως θα κοιτάξετε να φερθείτε ύπουλα για να κερδίσετε μια υπόθεση, θα σας καταλάβουν όμως και θα γίνετε ρεζίλι. Αν δείτε πως πίνετε ρακί με φίλους και το διασκεδάζετε, αυτό σημαίνει πως κάποια μεγάλη στενοχώρια θα πάρετε από το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αν είστε γυναίκα και δείτε πως πίνετε ρακί, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ γιατί θα διαπιστώσετε πως δεν σας υπολογίζουν στον κύκλο σας. Αυτό οφείλεται στο άσχημο φέρσιμό σας. Αν δείτε πως φτιάχνετε εσείς οι ίδιοι ρακί, σημαίνει πως θα μπλέξετε με άτομο και θα πάθετε μεγάλο εξευτελισμό τόσο στις δουλειές σας όσο και στον έρωτα. Καλό είναι το όνειρο αν δείτε πως χύνετε ή πετάτε ρακί, ή το δοκιμάζετε και νιώθετε αηδία.

ΡΑΝΤΑΡ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας και σας κάνει εντύπωση ένα ραντάρ, σημαίνει ότε θα ακούσετε πολύ συνταρακτικές ειδήσεις. Αν δείτε πως χειρίζεστε εσείς κάποιο ραντάρ, αυτό σημαίνει πως θα σας δοθεί η ευκαιρία να μπείτε σε κυκλώματα και σε καταστάσεις που δεν τις είχατε ποτέ φανταστεί.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως κλείσατε καποιο ραντεβού για εμπορικούς λόγους και ετοιμάζεστε να πάτε, σημαίνει πως κάποιο σοβαρό πρόβλημα θα παρουσιαστεί αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως είχατε κάποιο τέτοιο ραντεβού και ακυρώθηκε κι αυτό σας στενοχάιρησε, σημαίνει πως θα σας παρουσιαστεί κάποια μεγάλη ευκαιρία αυτόν τον καιρό επαγγελματική που θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε σωστά. Αν είστε παντρεμένοι και δείτε πως έχετε ραντεβού με τον σύντροφό σας, αυτό σημαίνει πως θα συμβούν πολλά γεγονότα που θα σας οδηγήσουν μέχρι το χωρισμό. Αν σαν παντρεμένοι δείτε πως έχετε ύποπτο ραντεβού, σημαίνει ότι θα ανακαλύψετε κάτι για τον σύντροφό σας που θα αας δυσαρεστήσει. Αν είστε νέοςα και δείτε πως έχετε ραντεβού με το αγαπημένο σας πρόσωπο, σημαίνει πως θα μαλώσετε άσχημα γιατί θα σας βρουν μπλεξίματα που δύσκολα θα τα ξεπεράσετε.

ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζετε λαχταριστά ραπανάκια και τα πηγαίνετε στο σπίτι σας, σημdίνει πως θα πάρετε απόφαση να αλλάξετε τη ζωή σας. Αν δείτε πως τρώτε ραπανάκια, σημαίνει πως θα σας βρουν γεγονότα που θα σημαδέψουν τη ζωή σας αν μέσα από τα γεγονότα αυτά μπορέσετε να ξεχωρίσετε τις ευκαιρίες και τις χρησιμοποιήσετε σωστά. Αν είστε νέοςα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα σας κυριεύσουν βίαια πάθη που μπορεί να τα πληρώσετε ακριβά. Αν δείτε πως σπέρνετε ή καλλιεργείτε ραπανάκια, αυτό σημαίνει πως θα σπείρετε ζιζάνια στον κύκλο σας και θα στενοχωρηθείτε πολύ γιατί αυτό θα σας εκθέσει ανεπανόρθωτα στο περιβάλλον σας.

ΡΑΠΙΣΜΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας έδωσαν ένα ή πολλά ραπίσματα, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε δύναμη και κουράγιο γιατί θα σας προσφέρουν σημαντική βοήθεια. Αν δείτε πως σας ράπισαν δημόσια και αισθανθήκατε ντροπή γι αυτό, σημαίνει πως θα σας δείξουν σεβασμό κι εκτίμηση στο περιβάλλον σας και θα μιλούν όλοι για σας. Αν δείτε πως εσείς δίνετε ραπίσματα σε κάποιον άλλο, αυτό σημαίνει πως θα προσφέρετε μεγάλη βοήθεια σε κάποιον. Αν δείτε πως ραπίζετε άτομο τον αντίθετου φύλου, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε ευχάριστες ερωτικές στιγμές. Αν είστε γυναίκα και δείτε πως δέχεστε ραπίσματα από άνδρα, σημαίνει πως θα ριχτείτε με όλη σας τη δύναμη στον έρωτα και θα νιώσετε μεγάλη ερωτική ικανοποίηση.

ΡΑΦΙ ΡΑΦΙΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως τοποθετείτε νέα ράφια στο σπίτι σας ή στο κατάστημά σας, σημαίνει πως κάτι καινούργιο θα παρουσιαστεί στην οικογένειά σας ή τη δουλειά σας. Αν δε δείτε πως τα γεμίζετε με πράγματα ή εμπορεύματα, σημαίνει πως όλq θα αλλάξουν προς το καλύτερο και μεγάλες επιτυχίες θα σημειώσετε τόσο στο σπίτι σας όσο και στη δουλειά σας. Αν δείτε τα ράφια στο σπίτι σας ή το κατάστημά σας γεμάτα, σημαίνει μεγάλη οικονομική άνθιση, αν τα δείτε άδεια και σας προξενεί κατάθλιψη το θέαμα, σημαίνει ότι βα έχετε μεγάλες οικονομικές στενοχώριες αυτόν τον καιρό που δύσκολα θα ξεπεράσετε. Αν είστε νέος/α και δείτε γεμάτα ράφια, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη επαγγελματική αποκατάσταση και βα νιώσετε μεγάλη ευτυχία. Ατυχίες και γκρίνιες θα έχετε αν δείτε ράφια άδεια. Αν δείτε πως γεμίζετε εσείς τα ράφια του σπιτιού σας, αυτό σημαίνει πως θα έχετε προκοπή και ένα μέλλον λαμπρό.

ΡΑΦΤΗΣ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε ράφτης αλλά δεν έχετε στην πραγματικότητα καμιά σχέση με το επάγγελμα αυτό, σημαίνει πως θα βρείτε να κάνετε δουλειές με πολλά κέρδη αλλά θα χρειαστεί να κάνετε καλούς υπολογισμούς και σωστές ενέργειες. Αν τα πετύχετε αυτά, τότε θα έχετε εξασφαλίσει κάθε επιτυχία και θα δημιουργήσετε μια ζηλευτή επαγγελματική σταδιοδρομία. Αν δείτε άλλον ράφτη την ώρα της δουλειάς τον, σημαίνει πως θα σας βρουν μικρομπλεξίματα και φασαρίες στα οικονομικά σας που θα ξεπεράσετε εύκολα. Αν δείτε πως είστε στον ράφτη σας και σας παίρνει μέτρα για να σας ράψει ρούχα, σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστα γεγονότα και πιθανόν να έχετε και κάποιο ατύχημα. Αν δείτε πως ένας ράφτης σας κάνει πρόβα στα ρούχα σας που δεν έχουν τελειώσει ακόμη, σημαίνει πως θα σας βρει μια αναστάτωση στα οικονομικά σας αλλά με υπομονή και εργατικότητα θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Πολύ καλό είναι το όνειρο αν δείτε πως πήγατε στον ράφτη σας και φορέσατε καινούργιο κουστούμι και φύγατε. Αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη οικονομική επιτυχία και θα σημειώσετε μεγάλη κοινωνική άνοδο.

ΡΑΧΟΚΟΚΚΑΛΙΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως εξετάζετε την ραχοκοκκαλιά ενός ανθρώπου, ζώου, κλπ., αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν κακά που δεν τα περιμένατε. θα πρέπει να προσέξετε αυτόν τον καιρό ιδιαίτερα γιατί κάποιο ατύχημα απειλεί εσάς ή κάπριο μέλος της οικογένειάς σας. Αν έχετε σκοπό να ανοίξετε καινούργια επιχείρηση, μην το κάνετε γιατί τίποτα δεν θα πάει καλά αυτόν τον καιρό και θα στενοχωρηθείτε.

ΡΕΒΥθΙΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας ρεβύθια φυτό, ρεβύθια ξερά στον μπακάλη ή οπουδήποτε αλλού, σημαίνει πως θα σας βρουν μεγάλες πίκρες. Αν δείτε πως μαγειρεύετε ρεβύθια, αυτό σημαίνει πως θα προξενήσετε μεγάλη στενοχώρια στο σπίτι σας και θα στενοχωρηθείτε πολύ. Αν δείτε πως τρώτε ρεβύθια, αυτό σημαίνει ότι πολλά δυσάρεστα γεγονότα θα σας βρουν και θα σας κάνουν να στενοχωρηθείτε πάρα πολύ. θα πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί τα όνειρα με τα ρεβύθια δεν έχουν ποτέ τίποτα καλό να σας δώσουν.

ΡΕΓΓΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας ζωντανές ρέγγες να πλέουν στη θάλασσα ή τις ψαρεύετε, αυτό σημαίνει πως θα διαψευστούν οι ελπίδες σας και θα σας δώσουν μια ψευδαίσθηση. Αν δείτε πως αγοράζετε ρέγγα νωπή, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε ένα ψεύτικο ενθουσιασμό από κάτι που στην πραγματικότητα σας είχε θαμπώσει. Για τους νέουςες που θα δουν αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα ενθουσιαστούν με μια καινούργια γνωριμία, αλλά στο τέλος θα διαπιστώσουν πως δεν είχε και τ~ση αξία το πρόσωπο που τους έκανε να ενθουσιαστούν. Αν δείτε πως αγοράζετε ή τρώτε με ευχαρίστηση ρέγγα αλμυρή ή καπνιστή, σημαίνει πως θα σας πιάσει η επιθυμία της περιπέτειας και της δημιουργίας σε όλους τους τομείς. θα έχετε μεγάλη άνοδο και οικονομικές επιτυχίες. Αν είστε νέοςα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επαγγελματικές επιτυχίες και θα κάνετε πετυχημένο και πλούσιο γάμο.

ΡΕΖΙΛΙ ΡΕΖΙΛΕΜΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας ότι γίνατε ρεζίλι στον κύκλο σας και αισθάνεστε πολύ άσχημα, σημαίνει πως κάποια μεγάλη ικανοποίηση θα σας βρει γιατί θα σημειώσετε επιτυχίες και θα περπατάτε με το κεφάλι ψηλά. Αν δείτε πως κάποιος ή κάποιοι σας κάνουν ρεζίλι, αυτό σημαίνει πως η αξία σας θα αναγνωριστεί και θα μιλούν όλοι για σας. Αν μια γυναίκα δει αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα .τα καταφέρει να βγάλει από πάνω της τη ρετσινιά που της είχαν κολήσει άτομα κακόβουλα και που είχαν σκοπό να την βλάψουν. Καλό είναι το όνειρο αν δείτε πως κάνετε ή προσπαθείτε να κάνετε άλλον ή άλλους ρεζίλι, αυτό σημαίνει πως θα κοιτάξετε με κάθε τρόπο να υπερασπιστείτε άλλον ή άλλους για να τους βγάλετε από μια πολύ δύσκολη θέση από το κακό όνομα που τους είχαν βγάλει και θα το πετύχετε και θα ικανοποιηθείτε.

ΡΕΣΤΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως παίρνετε στα χέρια σας ρέστα κατά οποιονδήποτε τρόπο κι αυτό: σας κάνει εντύπωση, σημαίνει πως θα πάρετε καθυστερημένα χρήματα που σας χρωστάνε αλλά με πολύ στενοχώρια. Αν δείτε πως δίνετε εσείς ρέστα, σημαίνει πως θα πάρετε χρήματα από κάποια εκδήλωση που θα κάνετε. Αν πάλι δείτε πως "λέτε" τα ρέστα σας σε κάποιον τζόγο, χωρίς να είστε χαρτοπαίκτης, αυτό σημαίνει πως θα ρισκάρετε και θα δώσετε το παν προκειμένουν να πετύχετε τα σχέδιά σας και τους σκοπούς σας.

ΡΕΤΑΛΙ ΡΕΤΑΛΙΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως έχετε την επιθυμία να αγοράσετε ρετάλια, σημαίνει πως είστε άτομο χωρίς διάθεση να ανεβείτε στη ζωή. Αν δείτε πως μαζεύετε ρετάλια, μην περιμένετε να πετύχετε τίποτα σημαντικό αυτόν τον καιρό στη ζωή σας. Σας αρέσει φαίνεται η μετριότητα σε όλους τους τομείς. Αν όμως βλέπετε πως πετάτε ρετάλια ή τα περιφρονείτε, αυτό σημαίνει πως θα κοιτάξετε να αποφύγετε τις μετριότητες και τα ημίμετρα στη ζωή σας και να βάλετε στόχους υψηλούς και θα σας βγει σε καλό.

ΡΕΤΣΙΝΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως υπάρχει ρετσίνα σε βαρέλι, ή ποτήρι, ή μπουκάλι, ή κύπελο, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε ευχάριστα νέα τόσο για τα οικονομικά σας όσο και για τα αισθηματικά σας. Αν δείτε πως πίνετε ρετσίνα και νιώθετε ευχαρίστηση, σημαίνει πως θα δείξετε μια μεγάλη δραστηριότητα αυτόν τον καιρό, θα έχετε μεγάλη άνθισα στα οικονομικά σας και στον έρωτα ειδικά αν είστε νέοςα και δείτε αυτό το όνειρο. Αν δείτε πως πίνετε ρετσίνα με ευχάριστη συντροφιά και το κέφι ανάβει, αυτό σημαίνει πως βα, ζήσετε τέτοια γεγονότα που θα νιώσετε μεγάλη χαρά και ευτυχία. Αν δε δείτε πως στο σπίτι σας έχετε βαρέλι με ρετσίνα, ή μπουκάλια στην κάβα σας, σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη οικονομική άνεση και μεγάλη οικογενειακή γαλήνη και ευτυχία. Κακό όμως είναι το όνειρο αν δείτε πως η ρετσίνα είναι χαλασμένη και την πίνετε ή είναι στο βαρέλι σας. Αν δείτε πως νερώνετε την ρετσίνα ή την νερώνουν άλλοι, αυτό σημαίνει πως βα, κάνετε ή θα κάνουν άλλοι άστοχες ενέργειες που βα ματαιώσουν πολλά σχέδιά σας και θα αργήσετε να φτάσετε στην ευτυχία, αλλά θα φτάσετε.

ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως πίνετε ρετσινόλαδο και σας προξενεί αηδία, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε νέα ή θα πάρετε ειδήσεις που θα σας κάνουν να χάσετε το κέφι σας και την διάθεσή σας. Αν δείτε πως πίνετε ρετσινόλαδο για να ενεργηθείτε, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη οικoνομική άνοδο ή θα πάρετε οικονομική ενίσχυση που θα σας ανακουφίσει. Ειδικά αν δείτε πως το ρετσινόλαδο ενήργησε, σημαίνει πως θα κερδίσετε χρήματα που δεν τα περιμένατε.

ΡΕΥΜΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως σηκώθηκε ξαφνικό ρεύμα αέρας και σήκωσε σκόνη και διάφορα αντικείμενα που έρχονται κατά πάνω σας και σας ενοχλούν, αυτό σημαίνει πως κάτι ξαφνικό θα σας βρει που θα αναστατώσει κυριολεκτικά την ζωή σας και θα σας γεμίσει φροντίδες και στενοχώριες. Αν δείτε ορμητικό ρεύμα ενό χειμάρου ή ενός ποταμού που παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά τον, αυτό σημαίνει πως θα σας απειλήσει μια καταστροφή και θα πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας. Κακό πολύ είναι το όνειρο αν δείτε πως σας παρασέρνει τέτοιο ρεύμα.

ΡΗΤΟ ΡΗΤΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως διαβάζετε ρητό ή ρητά σε βιβλίο ή σε κάποιο χαρτί, ή οπουδήποτε αλλού, σημαίνει πως θα χρειαστείτε συμβουλές για να βγείτε από κάποιο μεγάλο αδιέξοδο που βρίσκεστε από λάθη δικά σας. Το όνειρο σας συμβουλεύει να μηy αμελήσετε να αναθεωρήσετε τις σκέψεις σας και να ζητήσετε τη συμβουλή και την βοήθεια άλλον πρoσώσου πιο έμπειρυυ από σας. Αν δείτε πως γράφετε ρητά, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε μεγάλα σφάλματα που θα τα πληρώσετε ακριβά γιατί τα μυαλά σας θα πάρουν πολύ αέρα.

ΡΗΤΟΡΑΣ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ρητορεύετε σαν ένας πραγμα, τικός ρήτορας και οι άλλοι σας ακούνε με προσοχή και αυτό σας προξενεί ευχαρίστηση, σημαίνει πως θα κάνετε απερισκεψίες που θα σας περιφρονήσουν όλοι. Αν δείτε πως ακούτε κάποιον άλλον να ρητορεύει με προσοχή, αυτό σημαίνει πως αν σας κάνουν εντύπωση τα ωραία του λόγια, δεν πρέπει να δώσετε σημασία στις προτάσεις που θα σας κάνουνε αυτόν τον καιρό. Αν δώσετε σημασία θα προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν και να σας εξαπατήσουν. Αν δείτε πως με ευχαρίστηση διαβάζετε κείμενα κάποιου ρήτορα αρχαίου, σημαίνει πως θα γλυτώσετε από μεγάλη ζημιά, γιατί θα θυμηθείτε κάποιο παλιό σας πάθημα.

ΡΗΧΟΣ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως κοιτάτε κάποιο ρηχό ποτάμι ή κάποια ρηχή παραλία, σημαίνει πως θα περάσετε δύσκολες ί καταστάσεις γιατί θα προσπαθήσετε να κρύψετε κάποιες πράξεις σας ανέντιμες και δεν θα το καταφέρετε. Αν δείτε πως περπατάτε σε τέτοια νερά, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε χωρίς λόγο για θέματα που σας φαίνονταν δύσκολα χωρίς να είναι στην πραγματικότητα.

ΡΙΓΑΝΗ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως συς έχει πιάσει ρίγος ή ρίγη κατά την διάρκεια του ύπνον σας, θα πρέπει να θυμηθείτε μήπως κρυώνατε όπότε το όνειρο δεν έχει καμιά σημασία. Αν όμως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε σημαίνει πως βα συμβούν δυσάρεστα γεγονότα αυτόν τον καιρό στο άτομό σας που θα σας συγκλονίσουν πραγματικά.

ΡΙΖΑ ΡΙΖΕΣ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας τις ρίζες ενός δένδρου να φαίνονται και να προεξέχουν κι εσείς να τις εξετάζετε, σημαίνει πως τίποτα δεν μπορεί να σας πάρει τη χαρά και την ευτυχία γιατί τα έχετε και τα δυο στα χέρια σας. Αν δείτε πως κάθεστε σε χονδρές ρίζες ενός δένδρου, αυτό σημαίνει πως κάθεστε επάνω στην επιτυχία και κανείς δεν μπορεί να σας μετακινήσει. Αν δείτε τις ρίζες ενός δένδρου ξεριζωμένου κι αυτό σας κάνει εντύπωση, σημαίνει πως θα πικραθείτε γιατί θα δείτε τα ονειρά σας και τα σχέδιά σας να μην πραγματοποιούνται. Αν δείτε ρίζες δένδρου να κρέμονται, αυτό σημαίνει πως όλα σας τα σχέδια θα πραγματοποιηθούν. Αν είστε νέοςα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως τα θεμέλια σας είναι γερά για ένα καλό μέλλον και μια λαμπρή αποκατάσταση.

ΡΙΖΙΚΟ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος σας λέει το ριζικό σας, δηλαδή την τύχη σας, αυτό σημαίνει πως θα σας δώσουν απατηλές υποσχέσεις, γι αυτό μη δώσετε σημασία σε κανέναν σε ό,τι σας πει. Το ίδιο κι εσείς θα προσπαθήσετε να ξεγελάσετε, αν δείτε πως λέτε την τύχη σε άλλον ή άλλους.

ΡΙΧΝΩ: 
Αν δείτε πως ρίχνετε χαρτιά για να δείτε το μέλλον σας, αυτό σημαίνει πως δεν παίρνετε τη ζωή στα σοβαρά και πως το ρίχνετε στην τύχη. Το όνειρο σας ειδοποιεί να μην βασίζεστε μόνο στη τύχη αλλά να κάνετε προσπάθειες κι εσείς γιατί όλα τα έχετε εγκαταλείψει. Αν δείτε πως σας λένε την τύχη σας ρίχνοντάς σας τα χαρτιά, σημαίνει πως σας κοροϊδεύουν και σας περιπαίζουν.

ΡΟΓΕΣ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως κόβετε ρόγες από σταφύλι και τις τρώτε, αυτό σημαίνει ότι σας περιμένουν χαρές τόσο στις δουλειές σας όσο και στον έρωτα. Αν δείτε πως μαζεύετε ρόγες σταφυλιού, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη επαγγελματική επιτυχία την οποία δεν είχατε πάρει στα σοβαρά. Επειδή το όνειρο είναι καλό δοκιμάστε την τύχη σας αγοράζοντας κάποιο λαχείο. Αν δείτε όμως τις ρόγες ενός γυναικείου στήθους, αν είστε άνδρας σημαίνει ότι σας έχει κυριεύσει ένα τιποτένιο ερωτικό πάθος το οποίο θα πληρώσετε πολύ ακριβά. Αν σαν άνδρας δείτε τις ρόγες σας και σας κάνει εντύπωση αυτό, σημαίνει πως θα δημιουργήσετε άσχημες καταστάσεις στους γύρω από το άτομό σας. Αν μια γυναίκα δει στον ύπνο της τις ρόγες της, αυτό σημαίνει πως την περιμένει εγκυμοσύνη είτε παντρεμένη είναι είτε ανύπαντρη. Αν γυναίκα έγκυος δει τις ρόγες της να είναι πληγιασμένες, σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξει γιατί την περιμένει άσχημη εγκυμοσύνη. Αν μια νέα γυναίκα ανύπαντρη δει στον ύπνο της πως χαϊδεύει τις ρόγες της ή πως της τις χαϊδεύει κάποιος άνδρας και νιώθει ευχαρίστηση, αυτό σημαίνει πως αποζητά την σεξουαλική απελευθέρωση χωρίς θα θέτει ή να υπολογίζει τους ηθικούς φραγμούς, πράγμα που θα την κάνει να μετανιώσει στο προσεχές μέλλον. Αν μια γυναίκα δει πως χαϊδεύει γυναικείες ρόγες ή άλλη γυναίκα χαϊδεύει τις δικές της, αυτό σημαίνει πως θα πάρει μια πολύ μεγάλη στενοχώρια ή θα περάσει μια σοβαρή αρρώστια.

ΡΟΔΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας μια οποιαδήποτε ρόδα να είναι ακίνητη, σημαίνει πως αυτές τις μέρες θα έχετε μια εκνευριστική στασιμότητα στη δουλειά σας. Αν είστε εμπορευόμενος άνθρωπος και θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά ή κάτι το καινούργιο, μετά το όνειρο αυτό μην ξεκινήσετε τίποτα γιατί θα έχει αποτυχία. Αν δείτε μια ρόδα σπασμένη, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε ζημιές και θα χάσετε χρήματα. Αν δείτε ρόδες αυτοκινήτου αλλά και οποιονδήποτε τροχoφόρου ακίνητες, σημαίνει πως θα κάνετε προσπάθειες να αλλάξετε κάτι στη ζωή σας χωρίς όμως να έχετε θετικά αποτελέσματα και θα στενοχωρηθείτε. Αν είστε νέοιες και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα προσπαθήσετε να κάνετε πολλές αλλαγές αυτόν τον καιρό στη ζωή σας αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αν δείτε πως μια ρόδα γυρίζει, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες παντού αυτόν τον καιρό και θα σας δώσει δύναμη και αυτοπεποίθηση. Αν δείτε ρόδες αμαξιού να κινούνται, σημαίνει πως θα κάνετε ένα ταξίδι που θα σας ωφελήσει πολύ στα επαγγελματικά σας.

ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΡΟΔΑΚΙΝΙΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας και σας κάνει εντύπωση μια ροδακινιά γεμάτη άνθη, σημαίνει πως θα έχετε μεγάλες και σοβαρές ερωτικές κατακτήσεις, είτε παντρεμένοι είστε είτε ανύπαντροι. Αν δείτε ροδακινιά να είναι γεμάτη ροδάκινα, σημαίνει πως θα σας δημιουργηθούν πολλά προβλήματα που θα έχουν σχέση με τα αισθηματικά σας. Αν δείτε πως κόβετε ρoδάκινα από μια ροδακινιά, σημαίνει πως βα διαπιστώσετε ότι άτομο τον αντίθετου με σας φύλου τρέφει ερωτικό πάθος για σας. Αν δείτε ότι τρώτε ροδάκινα και σας προξενεί ευχαρίστηση αυτό, σημαίνει πως θα έχετε ωραίες ερωτικές απολαύσεις. Αν δείτε πως προσφέρετε ροδάκινα σε πρόσωπο του αντίθετου φύλου, αν είστε νέοςα θα κάνετε πρόταση γάμου. Αν σας προσφέρουν ροδάκινα ετερόφυλα άτομα, σημαίνει πως θα δεχθείτε εσείς πρόταση γάμου. Αν δείτε ροδάκινα χωρίς να είναι η εποχή τους, σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστες καταστάσεις. Αν δείτε ότι τρώτε ροδάκινο άγουρο, σημαίνει πως θα κάνετε άσκοπες ενέργειες και θα πρικραθείτε με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΡΟΔΑΝΙ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας ένα ροδάνι και σας κάνει εντύπωση η λειτουργία του, σημαίνει για σας επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά θα χάσετε άδικα χρόνο σε άσκοπες συζητήσεις.

ΡΟΔΙΑ (ΔΕΝΔΡΟ): 
Αν δείτε στον ύπνο σας ένα δένδρο ροδιάς γεμάτο άνθη ή καρπούς, σημαίνει πως η ζωή σας θα αλλάξει προς το καλύτερο. Σας περιμένουν πλούτη, χαρά και ευτυχία. Αν δείτε ρoδιά γυμνή από φύλλα και καρπούς, σημαίνει πως θα σας βρουν λύπες και στενοχώριες γιατί θα δείτε πως χάνετε ευκαιρίες για κάτι το καλό μέσα από τα χέρια σας. Αν δείτε πως κόβετε ή ξεριζώνετε ροδιά, σημαίνει πως θα καταστρέψετε την ευτυχία σας με τα ίδια σας τα χέρια. Αν δείτε πως φυτεύετε μια ροδιά στον κήπο σας, ή το χωράφι σας, σημαίνει πως θα έχετε μπροστά σας μια ζωή όλο επιτυχίες τόσο στις δουλειές σας όσο και στον έρωτα είτε παντρεμένοι είστε είτε ανύπαντροι.

ΡΟΔΙΑ (ΚΑΡΠΟΙ): 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως κόβετε ρόδια, σας προσφέρουν ή τα αγοράζετε, σημαίνει πως θα έχετε πλούτη, υγεία και μεγάλες επιτυχίες στον έρωτα είτε άνδρας είστε είτε γυναίκα. Αν είστε νέοςα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα δημιουργήσετε ένα μέλλον λαμπρό και μια ευτυχισμένη οικογένεια. Αν δείτε πως ανοίγετε ένα ρόδι και τρώτε τους καρπούς του, σημαίνει πως θα πάρετε χρήματα ανέλπιστα. Καλό δε είναι να δοκιμάσετε τη τύχη σας αγοράζοντας ένα λαχείο. Αν δύο νέοι δεν είναι ζευγάρι και δουν αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα παντρευτούν και θα κάνουν λεφτά και πολλά παιδιά. Αν δείτε πως σπάτε ένα ρόδι, είναι δεν είναι πρωτοχρονιά, σημαίνει πως άνοιξε η τύχη σας και καλό είναι να κοιτάξετε να την εκμεταλλευτείτε.

ΡΟΔΟΔΑΦΝΗ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως περπατάτε σε δρόμο γεμάτο ανθισμένες ροδοδάφνες και απολαμβάνετε τη θέα αυτή, σημαίνει πως θα νιώσετε την ευτυχία τον έρωτα, θα ξεμυαλιστείτε και ίσως αυτό σας βγει σε κακό. Αν δείτε ότι κάνετε ένα μπουκέτο από άνθη ροδοδάφνης, σημαίνει πως θα εγκαταλείψετε τα πάντα για τον έρωτα. Αν σας προσφέρουν άνθη ροδοδάφνης, σημαίνει πως θα σας ξεμυαλίσουν με απρόβλεπτες συνέπειες. Το ίδιο σημαίνει πως θα ξεμυαλίσετε εσείς άλλον άν δείτε πως προσφέρετε άνθη ροδοδάφνης σε άτομο του αντίθετου φύλου με σας.

ΡΟΔΟΚΟΚΚΙΝΟΣ
Αν δείτε στον ύπνο σας πως συναντήσατε κάποιον ή κάποιους και σας έκανε εντύπωση το ροδοκόκκινο χρώμα τους, σημαίνει πως θα έχετε γρήγορη συνάντηση με άτομο που θα σας φέρει χαρά και ευτυχία. Αν είναι άτομο τον αντίθετου φύλου, σημαίνει πως θα σας γεμίσει χαρά γιατί θα κάνετε γρήγορο αισθηματικό δεσμό που θα κάνει όμορφη τη ζωή σας. Αν δείτε πως το δικό σας πρόσωπο είναι ροδοκόκκινο, σημαίνει για σας ότι θα πάρετε ευχάριστα νέα. Οα σημειώσετε επιτυχίες τόσο στον οικονομικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Σημαίνει δε και μεγάλη κοινωνική άνοδο.

ΡΟΔΟΣΤΑΜΟ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζετε ροδόσταμο. σημαίνει πως θα επιδιώξετε και ριχτείτε με τα μούτρα που λέμε, σε πάσης φύσεως απολαύσεις, αγνοώντας ηθικούς φραγμούς και όρια. Αν δείτε πως μυρίζετε ροδόσταμο, ή δείτε ότι αλείφεστε με αυτό, σημαίνει πως θα παρασυρθείτε σε έρωτες και περιπέτειες που θα σας κάνουν να μειωθείτε στον κύκλο σας, είτε άνδρας είστε είτε γυναίκα.

ΡΟΔΩΝΑΣ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας έναν ολάνθιστο κήπο από τριαντάφυλλα και απολαμβάνετε την ωραία θέα και το μεθυστικό τον άρωμα, σημαίνει πως θα ζήσετε την μέθη των καλών γεγονότων και τον έρωτα. Αν δείτε πως ο δικός σας κήπος είναι γεμάτος τριαντάφυλλα, σημαίνει πως κάποιο ευχάριστο γεγονός θα συμβεί στην οικογένειά σας. Αν είστε νέοςα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα γνωρίσετε άτομο του αντίθετου φύλου με το οποίο θα σας συνδέσει ένας ωραίος και παράφορος έρωτας που θα σας οδηγήσει στο γάμο. Αν δείτε πως μυρίζετε τα τριαντάφυλλα μέσα στο κήπο και είστε νέοι και ανύπαντροι, αυτό σημαίνει πως κάποιο προξενιό που θα σας φέρουν θα εξελιχθεί σε έναν αμοιβαίο έρωτα και θα κάνετε έναν ωραίο και πετυχημένο γάμο. Αν είστε παντρεμένοι και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα συμβεί κάτι που θα σας συνδέσει περισσότερο με τον σύντροφό σας, ή θα παραστρατήσετε.

ΡΟΖΕΤΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας ότι στο στήθος σας υπάρχει μια ροζέτα ενός παράσημου, σημαίνει πως θα κάνετε κάθε προσπάθεια για να πετύχετε κάποιο στόχο αλλά δυστυχώς θα μείνετε εκεί. Το όνειρο σας ειδοποιεί να κοιτάξετε να κάνετε κάτι άλλο ακολουθώντας μια νέα κατεύθυνση αν θέλετε να πετύχετε κάτι στη ζωή σας.

ΡΟΖΟΣ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας ότι στον κορμό ενός δένδρου υπάρχει κάποιος ρόζος, σημαίνει ότι θα σας βρουν εμπόδια αυτές τις μέρες. Οσο μεγάλος είναι ο ρόζος, τότο μεγάλα θα είναι και τα εμπόδια που θα συναντήσετε. Αν δείτε όμως ένα ξύλο, ένα καδρόνι καλογυαλισμένο και έχει πάνω τον ρόζους, σημαίνει πως δεν πρέπει να αναπαυθείτε σε κάποιες σας επιτυχίες και σε κάποια βοήθεια που σας πρόσφεραν γιατί οι επιτυχίες αυτές και η βοήθεια μπορεί να είναι πρόσκαιρα.

ΡΟΚΑ: 
Αν είστε άνδρας και δείτε γυναίκα ή γυναίκες να γνέθουν με ρόκα, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε μια δουλειά που βα, αποκομίσετε πολλά κέρδη. Αν δείτε πως σείς γνέθετε με μια ρόκα, αυτό σημαίνει πως θα μπλέξετε σε δουλειές που δεν σας αρμόζουν και θα γίνετε ρεζίλι αλλά θα κερδίσετε χρήματα. Αν είστε γυναίκα παντρεμένη και δείτε το όνειρο αυτό, σημαίνει πως θα νιώσετε ευτυχισμένη γιατί θα δείτε τα ονειρά σας να πραγματοποιούνται. Αν είστε κοπέλα ανύπαντρη και δείτε ότι γνέθετε με ρόκα, σημαίνει ότι θα βρείτε άνθρωπο να παντρευτείτε που θα σας κάνει ευτυχισμένη. Αν δείτε άλλες γυναίκες να γνέθούν με ρόκα, σημαίνει πως θα σας κάνούν προξενιό.

ΡΟΚΑΝΑ: 
Αν δείτε στον υπνο σας ροκάνες να κάνούν φασαρία με τον ενοχλητικό τους ήχο, χωρίς όμως αυτό να συμβαίνει στην πραγματικότητα, σημαίνει πως θα μπλέξετε σε φασαρίες και αναστατώσεις χωρίς λόγο και όφελος. Αν δείτε πως εσείς κρατάτε μια τέτοια ροκάνα και την παίζετε, αυτό σημαίνει πως θα γίνετε αιτία να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις στον κύκλο σας γιατί θα προξενήσετε ανώφελες και ενοχλητικές για άλλούς συζητήσεις.

ΡΟΛΟΪ 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως κοιτάτε ρολόγια σε μια βιτρίνα προσπαθώντας να αποφασίσετε ποιο θα αγοράσετε, σημαίνει ότι θα στενοχωρηθείτε γιατί θα καταλάβετε πως αφήνετε τον καιρό σας να περνάει άδικα και χάνετε τις ευκαιρίες για να δημιουργήσετε κατι στη ζωή σας. Αν δείτε πως αγοράζετε ένα ρολόϊ, σημαίνει πως θα πάρετε μεγάλες αποφάσεις για να δημιουργήσετε κάτι νιώθοντας ενοχή γιατί σπαταλήσατε άδικα πολύτιμο χρόνο. Αν δείτε ότι συμβουλεύεστε την ώρα από κάποιο ρολόϊ, σημαίνει πως αν σας την λέει σωστά όλα θα πάνε καλά όπως τα έχετε υπολογίσει. Αν το δείτε σταματημένο θα στενοχωρηθείτε για κάποια συμφωνία που θα αθετηθεί. Αν δείτε πως παρακολουθείτε ένα ρολόϊ να δουλεύει καλά, σημαίνει πως όλα θα πάνε καλά και θα έχετε άνοδο μεγάλη στη δουλειά σας. Αν το δείτε σταματημένο, σημαίνει πως ασχολείσθε ή θα ασχοληθείτε με ασήμαντα πράγματα. Αν δείτε ότι κουρδίζετε κάποιο ρολόϊ, σημαίνει πως θα τακτοποιήσετε καλά τις δουλειές σας και θα γίνουν οι σχέσεις σας ευχάριστες στο περιβάλλον σας. Αν δείτε ότι πουλάτε το ρολόϊ σας ή κάποιο ρολόϊ, σημαίνει πως θα ζημιωθείτε. Αν δείτε ότι σας έκαναν δώρα ένα ρολόϊ, σημαίνει πως θα χαλάσετε τις καλές σας σχέσεις με φίλους και συνεργάτες. Αν δείτε πως χάσατε το ρολόϊ σας, αυτό σημαίνει πως θα παραμελήσετε τις δουλειές σας και αυτό θα σας ζημιώσει αρκετά χάνοντας και την εκτίμηση του κόσμου. Αν δείτε πως στα χέρια σας κρατάτε πολλά ρολόγια και σας κάνει εντύπωση, σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεχωρίσετε το δρόμο της επιτυχίας και να μην ασχολείστε με πολλά και άσκοπα πράγματα. Αν δείτε ρολόγια χρυσά και με διάφορα στολίδια, σημαίνει πως θα κάνετε μεγαλεπίβολα σχέδια που δεν θα πραγματοποιηθούν. Αν δείτε το ρολόϊ της πόλης που ζείτε και σας κάνει εντύπωση το ότι δουλεύει σωστά, σημαίνει πως θα σημειώσετε μια μεγάλη επιτυχία που όλοι θα μιλούν για σας.

ΡΟΥΜΠΙΝΙ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως κρατάτε στα χέρια σας ένα ρουμπίνι, ή πως αγοράζετε, το βλέπετε σε κόσμημα, αυτό σημαίνει πως θα ξεφύγετε από την μετριότητα και με την εργατικότητά σας θα κοιτάξετε να ανεβείτε ψηλά και θα το κατορθώσετε.

ΡΟΥΧΑ ΑΠΛΩΜΕΝΑ. 
Αν δείτε στον ύπνο ρούχα (μπουγάδα) απλωμένα, αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα κάνετε ένα ταξίδι ή γενικά ένα δρόμο.

ΡΥΖΙ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως καλλιεργείτε ρύζι σε έναν oρίζώνα, ή πως καλλιεργούν άλλοι, ή είναι σε ένα τσουβάλι στον μπακάλη της γειτονιάς σας, ή αγοράζετε, σημαίνει πως σας περιμένουν πολλά χρήματα από τη δουλειά σας ή από κάποιο λαχεϊο. Αν δείτε ρύζι στο σπίτι σας, σημαίνει μεγάλη χαρά και οικογενειακή ευτυχία μέσα στην οικογένειά σας. Αν δείτε πως τρώτε ρύζι είτε μόνοι σας είστε είτε στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβούν πολλά και ευχάριστα γεγονότα σε σας και στην οικογένειά σας και θα γεμίσετε χαρά και ευτυχία.

ΡΥΜΟΥΛΚΟ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας ένα ρυμουλκό είτε πλοίο είναι είτε αυτοκίνητο, σημαίνει πως θα σας δώσουν σημαντική βοήθεια την στιγμή που θα την χρειαστείτε. Αν όμως είστε ναυτικός, σημαίνει πως κάποιο αναπάντεχο γεγονός θα σας βρει και θα στενοχωρηθείτε.

ΡΥΤΙΔΕΣ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως το πρόσωπό σας έχει γεμίσει ρυτίδες, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστα γεγονότα που θα σας δώσουν μεγάλη στενοχώρια. Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, θα στενοχωρηθείτε πολύ από προσβολή που θα γίνει εις βάρος σας. Αν δείτε πως κάνετε μακιγιάζ για να καλύψετε τις ρυτίδες είτε άνδρας είστε είτε γνναίκα, σημαίνει πως ξεγελάτε τον εαυτό σας με ψεύτικα μέσας για να ξεφύγετε από την πραγματικότητα κρύβοντας έτσι τα προβλήματά σας. Αν δείτε κάποιον άλλον να έχει ρυτίδες στο πρόσωπό του, σημαίνει πως, αν είναι άτομο του αντίθετου φύλου, κάποιος ερωτικός αντίπαλος, θα προσπαθήσει να σας χαλάσει την ευτυχία σας. Αν είναι του ίδιου με σας φύλου, σημαίνει ότι σκληρό, ύπουλο και αδίσταχτο αντίπαλο έχετε να αντιμετωπίσετε αυτόν τον καιρό και θα πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας σε όλες τις περιπτώσεις.

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ