ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ "Π"

9:06 μ.μ.

ΠΑΓΑΝΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως βγήκατε παγανιά μαζί με άλλους για ζώα, για χαμένα αντικείμενα ή οτιδήποτε άλλο, αυτό σημαίνει πως θα
σας συμπαρασταθούν για να εξουδετερώσετε αντιπάλους σας ή ανταγωνιστές σας μοχθηρούς, πονηρούς και αδίστακτους. Αν δείτε πως πέσατε επάνω σε μια παγανιά όμως που την έκαναν άλλοι, αυτό σημαίνει πως σκέφτεστε δόλια και ύπουλα και θα σας πάρουν χαμπάρι, πράγμα που θα σας κάνει να μετανιώσετε. Αν όμως δείτε πως κάποιοι άλλοι κανονίζουν να πάνε παγανιά, χωρίς εσάς βέβαια, σημαίνει πως θα ανακαλύψετε ύπούλα σχέδια εις βάρος σας και καλό θα είναι να φυλαχτείτε όσο είναι καιρός. Αν δείτε τέλος να δημιουργείτε εσείς μια τέτοια κατάσταση, αυτό σημαίνει πως θα ενεργήσετε πονηρά και ύπουλα.


ΠΑΓΕΤΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως παντού έχει πέσει παγετός ενώ ήταν εποχή που δεν έπρεπε να έχει πέσει, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν πλούτη, τύχη, ευημερία και ευτυχία. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει μέλλον καλό, ευτυχία κι επιτυχία στον έρωτα. Αν όμως δείτε πως έπεσε παγετός και κατέστρεψε δένδρα, φυτά, αυτό σημαίνει πως θα χάσετε κάθε ελπίδα για κάτι καλό που περιμένατε. Αν έκαψε λουλούδια, σημαίνει πως θα χάσετε έναν έρωτα και μια αγάπη. Αν ο παγετός είχε πέσει σε μια λίμνη, σε ένα ποτάμι και είχε ακινητοποιήσει μια βάρκα ή κάποιο πλοίο και δεν μπορούσαν να φύγουν, σημαίνει πως στασιμότητα μεγάλη θα σας βρει αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως λόγω παγετού δεν μπορούσατε να κάνετε κάποιο ταξίδι που σχεδιάζατε, αυτό σημαίνει πως τα σχέδια σας θα ναυαγήσουν για κάτι που είχατε ετοιμάσει να βάλετε μπροστά αυτές τις μέρες.

ΠΑΓΙΔΑ ΠΑΓΙΔΕΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως φτιάχνατε ή αγοράζατε παγίδα ή παγίδες, αυτό σημαίνει πως θα καταστρώσετε μεγάλα και τολμηρά σχέδια. Αν δείτε παγίδα για μεγάλα και άγρια ζώα, σημαίνει πως θα κάνετε πολλά και μεγαλεπήβολα σχέδια. Θα σημειώσουν δε απόλυτη επιτυχία αν δείτε πως στήσατε μια τέτοια παγίδα και πιάστηκε κάποιο μεγάλο και άγριο ζώο. Αν την δείτε όμως άδεια, σημαίνει πως οι προσπάθειές σας θα πάνε χαμένες. Αν δείτε πως πιάστηκε φίδι, σημαίνει πως θα εξουδετερώσετε κάποιον επικίνδυνο και ύπουλο εχθρό. Αν πιάσατε πίθηκο ή μαϊμού θα καταλάβετε πως κάποιοι πρόσωπο που είχατε εμπιστοσύνη σας εξαπατούσε. Αν δείτε πως πιαστήκατε εσείς στην παγίδα, αυτό σημαίνει πως θα μπλέξετε πολύ άσχημα αυτόν τον καιρό και θα στενοχωρηθείτε. Αν είστε γυναίκα παντρεμένη και δείτε πως πιαστήκατε σε παγίδα, σημαίνει πως θα πρέπει πολύ να προσέξετε γιατί θα προσπαθήσουν να σας κάνουν κακό. Αν όμως δείτε πως κάποια συσκευή χάλασε ενώ λειτουργούσε καλά και έγινε παγίδα για σας και πιαστήκατε, αυτό σημαίνει πως κάποιο αναπάντεχο εμπόδιο θα σας χαλάσει τα σχέδια.

ΠΑΓΚΑΚΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας παγκάκια στον κήπο σας, σημαίνει για τους παντρεμένους χαρά, ξεγνοιασιά, κι ευτυχία στο σπίτι τους και στην οικογένειά τους. Για τους νέους-ες, σημαίνει επιτυχία στον αισθηματικό τομέα. Αν τα παγκάκια τα δείτε σε ένα δημόσιο κήπο, αυτό σημαίνει πως όσο και να προσπαθείτε, τα αισθηματικά σας θα γίνουν γνωστά σε όλο τον κόσμο. Αν τα παγκάκια τα δείτε γεμάτα ζευγαράκια, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε από μοναξιά. Αν όμως κάθεστε μόνος-νη, αυτό σημαίνει πως σας αγαπούν. Αν δείτε πως φτιάχνετε ή αγοράζετε κάποιο παγκάκι, σημαίνει πως ένας καινούργιος έρωτας γεννιέται για σας. Αν δείτε παγκάκι σπασμένο, σημαίνει μεγάλη στενοχώρια από τη διάλυση μιας συμφωνίας ή ενός δεσμού.

ΠΑΓΚΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας έναν πάγκο σε ένα κατάστημα και αυτό σας κάνει εντύπωση, σημαίνει πως θα κάνετε μια δουλειά η οποία θα σας φέρει πολλά κέρδη που δεν τα περιμένατε. Αν δείτε πάγκο μέσα στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως θα συμβεί μεγάλο καλό στο σπίτι σας και στην οικογένειά σας. Αν δείτε πως αγοράζετε έναν πάγκο ή τον φτιάχνατε εσείς, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε να κάνετε μια δουλειά που θα σας φέρει χρήμα, ευτυχία και χαρά. Αν σας τον χαρίζουν, σημαtνει πως θα σας προτείνουν μια δουλειά που θα σας κάνει πλούσιους. Αν δείτε πως ένας πάγκος ήταν σπασμένος, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί παραμελήσατε τις δουλειές σας και δεν θα πάνε καλά. Αν ένας νέος ή νέα δουν ότι συνομιλούν με πρόσωπο του αντίθετου φύλου ακουμπώντας σε έναν πάγκο, αυτό σημαίνει πως θα γνωρίσουν πρόσωπο που θα έχει πολλά λεφτά και θα παντρευτούν.

ΠΑΓΟΔΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας μια παγόδα και σας κάνει εντύπωση, αυτό σημαίνει πως μπορεί να κάνετε ταξίδι μακρινό ή να πάρετε νέα από πρόσωπο που βρίσκεται μακριά. Αν όμως σκέφτεστε πάντα και νοσταλγείτε ταξίδια σε εξωτικά μέρη και τα έχετε πάντα στο νου σας και δείτε αυτό το όνειρο, μην του δώσετε σημασία. Αν όμως δείτε παγόδα και γίνεται θρησκευτική τελετή και εσείς την παρακολουθείτε, για τους νέους-ες σημαίνει πως θα γνωρίσουν αλλόθρησκο άτομο και θα το ερωτευθούν. Για τους εμπόρους σημαίνει πως κάποια δουλειά θα ανοίξουν με το εξωτερικό ή κάποια είδηση από ξένο μέρος θα φτάσει που θα είναι πολύ ευχάριστη.

ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΕΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας να κάνετε παγοδρομίες, αυτό σημαίνει πως θα πάρουν τα μυαλά σας αέρα και θα φερθείτε επιπόλαια μετά από μια επιτυχία που θα σημειώσετε. Αν δείτε άλλόυς να κάνουν παγοδρομίες, αυτό σημαίνει πως θα προσπαθήσουν να σας παρασύρουν σε επιπόλαιες πράξεις που αν τις ακολουθήσετε θα βρείτε ζημιωμένος. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως έχουν πάρει τα μυαλά σας πολύ αέρα και κοιτάτε τις εφήμερες απολαύσεις κι όχι την πραγματικότητα. Αν δείτε πως έχουν ετοιμάσει μια πίστα για παγοδρομίες και σας κάνει εντύπωση αυτό, σημαίνει πως θα σημειώσετε μια πρόσκαιρη επιτυχία.

ΠΑΓΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας να απλώνεται πάγος φυσικός, αυτό σημαίνει πως θα πλουτίσετε και θα γίνετε ευτυχισμένοι. Αν δείτε βιομηχανικό πάγο στοιβαγμένο, σημαίνει πως θα αποκτήσετε πλούτη αλλά με βρώμικα μέσα. Αν δείτε πως αγοράζατε πάγο για το σπίτι σας και δείτε να τον μεταφέρετε εσείς, σημαίνει πως κάποια χαρά θα συμβεί στην οικογένειά σας.

ΠΑΓΟΒΟΥΝΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας ένα παγόβουνο να προχωρεί στη θάλασσα, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε γιατί κάποιος κίνδυνος θα σας παρουσιαστεί ή ένας εχθρός που δεν θα τον υπολογίσετε και μπορεί να κάνει να μετανιώσετε γιατί δεν τον πήρατε στα σοβαρά. Αν δείτε βουνά από πάγους στην στεριά, αυτό σημαίνει τύχη, λεφτά, ευτυχία. Αν βλέπετε να ξεκολλάει ένα μεγάλο κομμάτι πάγου και να πέφτει στη θάλασσα αυτό σημαίνει πως από απερισκεψία σας θα χάσετε ένα μέρος της περιουσίας σας.

ΠΑΓΟΥΡΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως πηγαίνετε κάπου και παίρνετε μαζί σας ένα παγούρι γεμάτο νερό για να έχετε στο δρόμο που θέλετε να περπατήσετε, αυτό σημαίνει πως δεν έχετε καμιά σιγουριά το τι θα συναντήσετε στη ζωή σας και κοιτάτε να εξασφαλιστείτε. Αυτό φανερώνει πως ο τρόπος που χειρίζεστε τις υποθέσεις σας θα σας βγάλει σε καλό. Αν το δείτε να είναι γεμάτο νερό ή οποιοδήποτε άλλο υγρό που πίνεται, σημαίνει πως θα σημειώσετε επιτυχίες οικονομικές. Κακό είναι αν δείτε πως δεν κλείσατε καλά το παγούρι σας ή ήταν τρύπιο και χυνόταν το νερό που είχε μέσα ή ήταν άδειο, αυτό σημαίνει στενοχώριες και λύπες γιατί δεν θα σας έλθουν τα πράγματα όπως τα θέλατε και όπως τα είχατε υπολογίσει. Αν δείτε κάποιον να σας προσφέρει από το παγούρι του να πιείτε νερό για να ξεδιψάσετε, αυτό σημαίνει πως θα βρεθεί κάποιος που θα σας προσφέρει μια μεγάλη και σημαντική βοήθεια. Αν σας δίνουν παγούρι γεμάτο κρασί και δείτε πως πίνετε από αυτό, σημαίνει πως θα νευριάσετε και θα διαπληκτιστείτε με άτομα που συνεργάζεστε. Αν ένας νέος-α δουν να τους προσφέρει πρόσωπο τον αντίθετου φύλου να πιουν νερό από παγούρι, σημαίνει πως θα γνωριστούν με πρόσωπο οικονομικά ανεξάρτητο και θα κάνουν έναν ευτυχισμένο ζευγάρι.

ΠΑΓΩΝΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αισθάνεστε παγωνιά αλλά ήταν χειμώνας, δεν θα πρέπει να δώσετε και πολύ σημασία στο όνειρο αυτό. Αν όμως είναι περίοδος που δεν δικαιολογείται να κρυώνετε κι όμως δείτε πως νιώθατε παγωνιά, αυτό σημαίνει πως αν δεν υπήρχε καμιά οργανική αιτία, υπάρχει φόβος να αρρωστήσετε και θα πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας. Αν όμως δείτε πως η παγωνιά οφειλόταν στην αλλαγή τον καιρού, στο όνειρό σας πάντα, αυτό σημαίνει πως όλα θα αλλάξουν ριζικά για σας, η χαρά και η ευτυχία θα βασιλέψουν σε σας και στην οικογένειά σας. Πλούτη ανέλπιστα, καθώς επίσης θα ξεπεράσετε όλες σας τις αντιξοότητες και τις αναποδιές.

ΠΑΓΩΝΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είχατε στο σπίτι σας παγώνι ή παγώνια με το φανταχτερό φτέρωμα κι αυτό σας έκανε εντύπωση, σημαίνει για σας πως ευχάριστα γεγονότα θα σας συμβούν αυτές τις μέρες από ευχάριστες ειδήσεις που θα λάβετε. Οι δουλειές σας θα πάνε καλά και θα αποκομίσετε κέρδη. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο να περιμένετε έναν καλό κι ευτυχισμένο γάμο. Αν δείτε πως κάθεστε και θαυμάζετε κάποιο παγώνι, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί θα συνδεθείτε με πρόσωπο που με τον εγωισμό του και τις ιδιοτροπίες τον θα σας βασανίσει πολύ. Αν δείτε πως ήταν να αγοράσετε κάποιο πουλί και προτιμήσατε το παγώνι, αυτό σημαίνει πως ο εγωισμός που θα δείξετε θα σας φέρει σε πολύ δύσκολη θέση με τους συνεργάτες σας και με το περιβάλλον σας. Αν δείτε πως σκοτώσατε ένα παγώνι, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε άσχημη ατμόσφαιρα τόσο στην δουλειά σας όσο και στην οικογένειά σας. Με τον χαρακτήρα σας κινδυνεύετε να χάσετε τα πάντα. Το όνειρο σας προειδοποιεί να καθίσετε και να σκεφτείτε και να αλλάξετε πορεία. Για μια γυναίκα που θα δει παγώνι στον ύπνο της, σημαίνει πως έχει βάλει σκοπό να ξεγελάσει τους πάντες και τα πάντα. Δεν θα υπολογίσει τίποτα και χωρίς φραγμούς θα κάνει τους πάντες να την περιφρονήσούν. Η μεγαλομανία και η υπεροψία θα την καταστρέψουν είτε παντρεμένη είναι είτε ανύπαντρη. Αν δείτε στον ύπνο σας πως κρατούσατε ένα παγώνι και σας έφυγε είτε άνδρας είτε γυναίκα είστε, σημαίνει πως θα γλιτώσετε από πολλές άσχημες ιστορίες γιατί θα πάρετε είδηση νωρίς αλλάζοντας χαρακτήρα και αυτό θα σας βγει σε καλό. Αν δείτε παγώνι μέσα σε κλουβί, αυτό σημαίνει πως θα συναντήσετε πρόσωπο του αντιθέτου φύλου με σας που με τα πολλά τον ελαττώματα θα σας φέρει σε δύσκολη θέση, και αν δεν τον περιφρονήσετε, θα το μετανιώσετε πολύ ακριβά. Αν ακούτε κράξιμο παγωνιού σημαίνει πως θα πάρετε πολύ άσχημες ειδήσεις.

ΠΑΓΩΤΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας να τρωτε παγωτό και αυτό σας προξενεί ευχαρίστηση, σημαίνει πως μεγάλη στενοχώρια σας περιμένει από καυγάδες και γκρίνιες που θα παρουσιαστούν στο οικογενειακό σας περιβάλλον και την αιτία θα την δώσετε εσείς. Αν όμως δείτε πως το δοκιμάσατε και ήταν ανούσιο και σας προξένησε δυσφορία και το πετάξατε, αυτό σημαίνει πως θα αποφύγετε με τον τρόπο σας δυσάρεστα γεγονότα που θα απειλήσουν εσάς και την οικογένειά σας. Αν είστε νέα κοπέλα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως με την άσχημη διαγωγή σας θα προξενήσετε σοβαρές και άσχημες καταστάσεις με το πρόσωπο που αγαπάτε και ο δεσμός σας θα διακοπεί οριστικά. Αν όμως το πετάξατε γιατί το δοκιμάσατε και σας προξένησε αηδία, τότε σημαίνει πως θα διορθώσετε τελευταία στιγμή τις άσχημες καταστάσεις με τον δεσμό σας. Το να δείτε πως τρωτε παγωτό, σημαίνει και αρρώστια. Το ίδιο σημαίνει αν δείτε πως τρωει άλλος. Μόνο αν δείτε πως φτιάχνετε παγωτό να περιμένετε επιτυχίες τόσο στον οικονομικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Αν δείτε πως αγοράσατε παγωτό, να αποφύγετε κάθε συνεργασία, κάθε συμβουλή και κάθε προτροπή ή συμβουλή. Αν δείτε πως πουλάτε παγωτό ή παγωτά, αυτό σημαίνει πως καμιά σοβοcρότητα δεν σας διακρίνει αυτό τον καιρό τόσο στις δουλειές σας όσο και στον έρωτα. Αν δείτε πως προσφέρετε παγωτό, θα λυπήσετε κάποιον με άσχημα λόγια που θα κάνετε. Το ίδιο θα σας λυπήσουν εσάς αν δείτε πως σας προσφέρουν παγωτό.

ΠΑΖΑΡΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε ή βρεθήκατε σε κάποιο παζάρι μεγάλο και τριγυρνάτε εξετάζοντάς το ή το κοιτάτε και ακούτε τις φωνές των πραματευτών, και ο θόρυβος αυτό τον παζαριού σας εντυπωσιάζει, αυτό σημαίνει θα ακούσετε να γίνεται ενοχλητικός ντόρος γύρω από το άτομο σας. 4α είναι όμως περαστικός και δεν θα σας προξενήσει δυσάρεστες καταστάσεις. Αν όμως σας κάνει εντύπωση που ήταν γεμάτο εμπορεύματα κι αυτό σας προξενούσε ευχαρίστηση, σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σας. Αν δείτε πως ψωνίζατε σε ένα πλούσιο παζάρι, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν ευτυχισμένες στιγμές στην οικογένειά σας που θα τις φέρετε εσείς.

ΠΑΖΑΡΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνατε παζάρια για να αγοράσετε κάτι, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σε δύσκολα διλήμματα γύρω από μια δουλειά που σχεδιάζετε να κάνετε. Τα πράγματα είναι δύσκολα για σας αυτήν την περίοδο και θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή πριν ξεκινήσετε κάτι. Αν δείτε πως παζαρεύατε και πετύχατε ευνοϊκή αγορά σ' αυτό που παζαρεύατε, αυτό σημαίνει πως με μηχανορραφίες θα προσπαθήσετε να κερδίσετε κάτι αλλά θα αποτύχετε, αν δείτε πως δεν τα καταφέρατε στο παζάρεμα, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί θα πετύχετε κάτι με δόλιο τρόπο.

ΠΑΘΗΜΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνατε κάτι δηλαδή μια ζημιά στη δουλειά σας ή την εργασία σας ή όπου αλλού και σας λύπησε αυτό, σημαίνει πως δίνετε δικαιώματα σε γνωστούς και φίλους να σκέφτονται άσχημα γύρω από το άτομό σας. Αιτία θα είναι γι αυτήν την κατάσταση μια επιτυχία που σημειώσετε θα την διατυμπανίζετε με άσχημο τρόπο κι έτσι θα προκληθούν τα άσχημα λόγια εις βάρος σας. Αν όμως δείτε πως αιτία για να πάθετε κάτι ήταν κάποιο γνωστό σας πρόσωπο, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μια σημαντική βοήθεια από πρόσωπο τον περιβάλλοντός σας. Αν ήταν άγνωστο άτομο την βοήθεια θα σας την προσφέρει πρόσωπο που δεν το περιμένατε. Αν ήταν εχθρικό σας πρόσωπο που θα σας προξενήσει τη ζημιά, σημαίνει πως θα συμφιλιωθείτε με κάποιον ανταγωνιστή σας.

ΠΑΘΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας είχε κυριεύσει κάποιο πάθος χωρίς όμως αυτό να συμβαίνει στην πραγματικότητα, σημαίνει πως θα σας συμβεί κάποια δυσάρεστη κατάσταση αυτόν τον καιρό που δεν θα μπορέσετε να την αποφύγετε και που θα σας στενοχωρήσει πολύ. Αν όμως στην πραγματικότητα έχετε κάποιο πάθος και στον ύπνο σας δείτε πως δεν κυριαρχεί πλέον, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβούν ευχάριστα γεγονότα στη ζωή αυτόν τον καιρό και θα σας δώσουν την ευτυχία και την χαρά και ίσως θεραπευτείτε κι από αυτό το πάθος που σας βασάνιζε. Αν δείτε άλλον να έχει κάποιο πάθος, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε για κάποιο κακό που θα συμβεί σε κάποιον και θα στενοχωρηθείτε. Αν είναι γνωστό σας το πρόσωπο που είδατε προσπαθήστε να το ειδοποιήσετε να προσέχει. Αν δείτε πως κάποιο άτομο θεραπεύτηκε από κάποιο πάθος που είχε, αυτό σημαίνει πως θα χαρείτε για το πολύ ευχάριστο κι ευτυχισμένο γεγονός που θα συμβεί στο πρόσωπο αυτό.

ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας παιδικά παιχνίδια και τα θαυμάζετε, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε την χαρά και την αγαλλίαση τις μέρες που έρχονται. Αν δείτε πως αγοράζετε παιχνίδια και πως τα κάνετε δώρο σε παιδί ή παιδιά, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε κέρδη στις δουλειές σας και θα γίνετε ευτυχισμένοι γιατί δεν το περιμένατε. Αν δείτε πως φτιάχνετε παιχνίδια παιδικά, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε κέρδη από μια εργασία που θα κάνετε ή θα πάρετε κάποια θέση. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα σημειώσετε επιτυχίες στη ζωή και στον έρωτα. Αν δείτε πως παίζετε με παιδιά και η ηλικία σας είναι μεγάλη, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε ή σκέφτεστε πράγματα που δεν αρμόζουν σε σας και αν τα κάνετε το μόνο που θα πετύχετε είναι να σας κακολογήσουν. Αν δείτε παιχνίδια ερωτικά στον ύπνο σας να κάνετε με πρόσωπο τον αντιθέτου φύλου, είτε είχατε κατά την διάρκεια τον ύπνου σας ερωτικές επιθυμίες είτε όχι, σημαίνει πως αν το πρόσωπο ήταν μελαχρινό, θα μαλώσετε με το πρόσωπο που συνδέεστε, είτε με τον- την σύζυγό σας και την αιτία θα την δώσετε και οι δύο. Αν είναι το πρόσωπο ξανθό μετά τους τσακωμούς θα συνδεθείτε πιο πολύ με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΥΧΕΡΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας να παίζετε τυχερά παιχνίδια και κερδίζετε, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ με το περιβάλλον σας και θα τσακωθείτε άσχημα και θα σας κάνουν πέρα όλοι με την άσχημη συμπεριφορά σας. Αν δείτε πως παίζατε και χάνατε, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε ευτυχισμένος γιατί θα σημειώσετε επιτυχίες παντού και θα νιώσετε μεγάλη χαρά κι ευτυχία. Αν δείτε πως σας κάλεσαν για τυχερά παιχνίδια κι εσείς το αποφύγατε, αυτό σημαίνει πως θα προλάβετε δυσάρεστες καταστάσεις την τελευταία στιγμή.

ΠΑΙΓΝΙΟΧΑΡΤΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κρατούσατε κι ανακατεύατε τα χαρτιά μιας τράπουλας για να παίξετε με κάποιον ή κάποιους άλλους, αυτό σημαίνει πως θα προκαλέσετε μεγάλες αναταραχές στο περιβάλλον σας και θα τσακωθείτε άσχημα τόσο με φίλους όσο και με συγγενείς. Αν δείτε πως την ανακατεύατε μόνοι σας, αυτό σημαίνει πως έχετε σκοπό να βάλετε ύποπτες δουλειές μπροστά. Αν τις ξεκινήσετε θα ζημιωθείτε και θα στενοχωρηθείτε πολύ. Αν δείτε πως ρίχνετε πασιέντζες με μια τράπουλα που κρατούσατε στα χέρια σας, αυτό σημαίνει πως τα έχετε αφήσει όλα στη τύχη και δεν έχετε πάρει στα σοβαρά τα προβλήματα που σας απασχολούν. Αν δείτε πως αγοράζατε μια τράπουλα καινούρια, αυτό σημαίνει πως θα καταφέρετε με πονηριές και κόλπα να πετύχετε όχι και τόσο σημαντικά πράγματα στη ζωή σας. Αν σας προσφέρουν μια τράπουλα ή προσφέρετε, αυτό σημαίνει πως θα σας παίξουν ή θα παίξετε ύποπτα παιχνίδια. Δείτε όμως και τη λέξη τράπουλα στον ονειροκρίτη.

ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας να κάνετε το επάγγελμα του παιδαγωγού χωρίς όμως να έχετε σχέση με το επάγγελμα αυτό ή το είχατε στο μυαλό σας πριν κοιμηθείτε, αυτό σημαίνει πως θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μια πολύ καλή κατάσταση γύρω από το άτομό σας και όλοι θα σας θαυμάζουν γιατί με εύστοχες και πετυχημένες ενέργειες που θα κάνετε θα πετύχετε επαγγελματικά. Αν δείτε πως μιλάτε με κάποιον παιδαγωγό, αυτό σημαίνει πως θα σας βοηθήσει κάποιος πιο πεπειραμένος από σας και θα σας συμβουλέψει ώστε να πετύχετε αυτό που επιδιώκετε. Αν δείτε πως σας ζήτησαν να κάνετε τον παιδαγωγό, αυτό σημαίνει πως θα σας προσφέρουν μια θέση που δεν την περιμένατε. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη τύχη στη ζωή και στον γάμο.

ΠΑΙΔΕΥΩ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως παιδεύετε κάποιον άνδρα άγνωστό σας, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μεγάλη κούραση και προσπάθεια για να φτάσετε εκεί που θέλετε. Αν παιδεύετε αντίπαλό σας και σας προξενεί ικανοποίηση, αυτό σημαίνει πως θα δώσετε σε κάποιον εχθρό σας δύναμη και χαρά. Αν δείτε πως το πρόσωπο που παιδεύετε ήταν γυναίκα, αυτό σημαίνει πως η γυναίκα που επιθυμείτε θα σας περιφρονήσει. Αν είστε νέος και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα γνωρίσετε γυναίκα που δεν θα αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε μαζί της και θα στενοχωρηθείτε πολύ. Αν δείτε να παιδεύετε παιδί ή παιδιά, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ γιατί θα κάνετε άστοχες ενέργειες που δεν θα αρμόζουν σε σας και θα σας κατηγορήσουν άσχημα. Τέλος αν δείτε πως παιδεύουν εσάς, σημαίνει πως αυτές τις μέρες θα έχετε φοβερά μεγάλη τύχη. Το όνειρο σας ειδοποιεί να την εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο. Αν δείτε πως σας παίδευε κάποιος εχθρός σας, αυτό σημαίνει πως θα χαρείτε γιατί θα βρείτε την ευκαιρία να τον εξουδετερώσετε.

ΠΑΙΔΑΚΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως ψήνατε παϊδάκια στα κάρβουνα, αυτό σημαίνει για όλους ευτυχισμένες ερωτικές στιγμές τις μέρες που ακολουθούν. Αν δείτε πως τρώγατε νόστιμα παϊδάκια και δεν κοιμηθήκατε πεινασμένοι, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε χαρούμενες μέρες γιατί θα δείτε πως όλα θα σας πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Αν μια γυναίκα ή κοπέλα δει αυτό το όνειρο, σημαίνει εγκυμοσύνη. Αν το δει έγκυος θα πρέπει να προσέξει γιατί θα έχει πρόωρο τοκετό. Αν δείτε παϊδάκια άψητα, σημαίνει πως κάποια ασθένεια σας τριγυρνά και θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στην υγεία σας.

ΠΑΙΔΙ ΠΑΙΔΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κρατούσατε μικρό παιδί στην αγκαλιά σας, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μια μεγάλη στενοχώρια. Όσο μικρό παιδί δείτε, τόσο πιο μεγάλη θα είναι η πίκρα που θα πάρετε. Αν όμως δείτε πολλά παιδιά να παίζουν και να νιώθουν χαρούμενο, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μεγάλη χαρά κι ευτυχία στην οικογένειά σας. Αν δε σας κάνουν εντύπωση τα καλά και περιποιημένα ρούχα που φορούν, αυτό σημαίνει πως θα χαρείτε γιατί στα οικογενειακά σας βάρη θα μπορέσετε να τα φέρετε εις πέρας και θα νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση. Αν είστε ανύπαντρος και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα κάνετε γάμο ευτυχισμένο που θα αναλάβετε με χαρά την θεμελίωση μιας ωραίας κι ευτυχισμένης οικογένειας. Αν δείτε πως παιδιά είχαν στήσει καυγά, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν πολλές φασαρίες και θα στενοχωρηθείτε. Αν δείτε να χτυπάτε κάποιο παιδί, αυτό σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε κάποιο μεγάλο κίνδυνο και θα πρέπει να πρoσέξετε πολύ αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως σας φιλούσε κάποιο παιδί, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μεγάλη χαρά. Αν δείτε πως ξαναγίνατε παιδί, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μια σοβαρή ερωτική κατάκτηση που θα σας φέρει μια πρόσκαιρη ευτυχία. Αν δείτε πως παίζετε με παιδί ή παιδιά, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν ευχάριστα γεγονότα που θα σας κάνουν να νιώσετε ευτυχισμένοι. Αν δείτε τον ή την σύντροφό σας να έχει εμφάνιση παιδιού, αυτό σημαίνει πως κάποια στενοχώρια θα σας βρει αυτές τις μέρες από κάποιο αναπάντεχο γεγονός που θα μεγαλώσει άσχημα.

ΠΑΙΡΝΩ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως παίρνετε κάτι που το είχατε ανάγκη και το κάνατε δικό σας, αυτό σημαίνει πως κάτι που περιμένατε να γίνει δεν θα πραγματοποιηθεί. Αν δείτε πως σας έχουν πάρει κάτι και μόλις το αντιληφθήκατε σας στενοχώρησε, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε μεγάλη χαρά από κάποιο ευχάριστο γεγονός και από χρήματα που θα κερδίσετε. Αν δείτε πως παίρνετε κάτι που σας προσφέρουν, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε μεγάλη χαρά γιατί θα δείτε όλα να σας πηγαίνουν καλά στη ζωή σας αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως παίρνετε στα χέρια σας κάποιο πακέτο από κάποιον και σας προξενήσει απορίες, στον ύπνο σας πάντα, αυτό σημαίνει πως θα γεμίσετε με αμφίβολές και απορίες από το φέρσιμο γνωστών σας προσώπων. Αν όμως περιμένατε κάποιο πακέτο και δείτε πως το παραλάβατε, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε πολλά μυστικά για τα οποία είχατε επιθυμία να τα πληροφορηθείτε.

ΠΑΚΕΤΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως φτιάχνατε πακέτα και πως τα τακτοποιούσατε, αυτό σημαίνει πως θα αναγκαστείτε να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας και στις δουλειές σας, γιατί θα διαπιστώσετε πως όλα τα έχετε παραμελήσει. Αν πακετάρατε διάφορα πράγματα και τα στέλνατε κάπου, αυτό σημαίνει πως θα δώσετε χαρά σε άτομα που είχαν την ανάγκη σας. Αν δείτε πως παρατηρούσατε διάφορα πακέτα και σας προξενούσε απορία η προέλευσή τους και το περιεχόμενο τους, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε πολύ αυτό τον καιρό την συμπεριφορά γνωστών, συγγενών, φίλων και συνεργατών σας. Αν δείτε πως ανοίγατε ένα πακέτο που σας έστειλαν ή που το βρήκατε τυχαία στο δρόμο ή οπουδήποτε αλλού, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε για κάτι που βασάνιζε από καιρό. Το πόσο όμως θα σας δώσει χαρά ή λύπη, είναι ανάλογα με το τι βρήκατε ανοίγοντας το πακέτο.

ΠΑΛΑ (ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΕΓΑΛΟ): Αν δείτε στον ύπνο σας πως κρατούσατε ένα μεγάλο μαχαίρι, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν δυσάρεστες ειδήσεις από τις οποίες θα στενοχωρηθείτε πολύ. Αν δείτε πως ακονίζατε ένα τέτοιο μαχαίρι αυτό σημαίνει πως θα βάλετε μπροστά ύποπτα σχέδια από τα οποία θα αποκομίσετε μόνο στενοχώριες και βάσανα. Αν όμως δείτε πως το χρησιμοποιούσατε και κόβατε ωμό κρέας, σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε κάποια ασθένεια, αν ήταν ψητό, να περιμένετε κέρδη κι ευχάριστα γεγονότα. Αν κόβατε οτιδήποτε άλλο, σημαίνει πως θα κάνετε ταξίδι και θα στενοχωρηθείτε, αλλά θα σας βγει σε καλό. Τέλος αν δείτε πως σας χάριζαν ένα τέτοιο μαχαίρι, σημαίνει πως θα μπλέξετε σε άσχημες καταστάσεις αν το δεχτείτε. Αν όχι τότε θα δείτε πως σας έβγαλε ή θα σας βγάλει σε καλό μια συνεργασία που δεν την κάνατε. Αν δείτε πως πετούσατε ένα τέτοιο μαχαίρι ή το σπάζατε, θα γλιτώσετε από πολλές στενοχώριες και βάσανα.

ΠΑΛΑΒΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως νιώθατε παλαβός, σημαίνει πως θα σας διακρίνει η φρονιμάδα, η άνεση και οι σωστές ενέργειες που θα κάνετε αυτόν τον καιρό σε δύσκολες καταστάσεις, και θα πετύχετε και θα τακτοποιήσετε όπως πρέπει τις υποθέσεις σας. Αν δείτε πως σας θεωρούσαν παλαβό, αυτό σημαίνει πως θα σας εκτιμήσουν για τον καλό σας χαρακτήρα και για τις σωστές τοποθετήσεις σας στην κοινωνία. Αν όμως δείτε πως εσείς περιπαίζατε κάποιον παλαβό, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί οι τρόποι σας και η συμπεριφορά σας θα σας εκθέσουν στα μάτια του κόσμου και όλοι θα σας περιφρονούν και θα σας κοροϊδεύουν. Αν είστε γυναίκα και δείτε στον ύπνο σας πως σας θεωρούσαν και σας αποκαλούσαν παλαβή, αυτό σημαίνει πως θα κοιτάξετε με διάφορους τρόπους να αποσιωπήσετε κάποιον χωρισμό και θα γλιτώσετε μια φίλη σας να διαλύσει το γάμο της, ή τον αρραβώνα της ή τον δεσμό της και θα σας εκτιμήσουν πολύ. Αν σαν γυναίκα δείτε πως αποκαλούσατε μια άλλη γυναίκα παλαβή, ή την κοροϊδεύατε, αυτό σημαίνει πως κάποια φίλη σας θα φερθεί πονηρά και θα κοιτάξει να σας πάρει τον άνδρα ή τον αγαπημένο σας.

ΠΑΛΑΙΟΠΩΛΕΙΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας ένα παλαιοπωλείο κι αυτό σας έκανε εντύπωση, σημαίνει επιτυχίες στον οικονομικό και κοινωνικό τομέα αυτόν τον καιρό. Αν είστε εμπορευόμενος, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο στην εργασία σας κι αν είχατε υπόψη σας να κάνετε μια νέα δουλειά μην διστάσετε να την προχωρήσετε, θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

ΠΑΛΑΙΟΠΩΛΗΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε παλαιοπώλης χωρίς αυτό να συμβαίνει στην πραγματικότητα, σημαίνει πως θα βρείτε κάτι το καινούργιο να κάνετε στη ζωή σας που θα σας φέρει κέρδη και χαρά. Αν δείτε πως μιλάτε με κάποιον παλαιοπώλη, αυτό σημαίνει πως θα σας προτείνουν άλλοι να κάνετε κάτι καινούργιο στην ζωή σας. Αν δείτε που πουλάτε ότι παλιό έχετε σε έναν παλιατζή, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε τον τρόπο να διώξετε τις στενοχώριες από πάνω σας και θα ανακουφιστείτε πολύ.

ΠΑΛΑΙΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως έχετε σπίτι σας πράγματα παλιά κι αυτό σας προξενεί στενοχώρια, σημαίνει πως, αν τα τακτοποιείτε για να φανούν πιο καλά, θα κοιτάξετε να κρύψετε κάποια στενοχώρια πλην όμως δεν θα το καταφέρετε. Αν δείτε πως φοράτε ή προβάρετε παλιά ρούχα, σημαίνει πως θα σας βρει σοβαρή αρρώστια. Αν δείτε πως έχετε σπίτι σας παλιά ρούχα, βιβλία, παπούτσια, κατσαρόλες, κλπ., σημαίνει πως θα περάσετε μεγάλη στενοχώρια. Αν δείτε πως προσπαθείτε να αναπαλαιώσετε πράγματα να φανούν καινούργια, σημαίνει πως θα κοιτάξετε να αλλάξετε τρόπο ζωής ή δουλειά.

ΠΑΛΑΜΑΡΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε δικό σας ένα τέτοιο χοντρό σχοινί, ή ότι το κρατάτε στα χέρια σας, σημαίνει πως όλα στη ζωή σας θα εξελιχθούν ωραία και πως η σιγουριά και οι επιτυχίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και θα νιώσετε ευτυχισμένος. Αν δείτε πως αγοράζατε παλαμάρι, αυτό σημαίνει πώς θα καταστρώσετε μεγάλα σχέδια και θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες στη ζωή σας αλλά αν επιμείνετε θα κερδίσετε. Αν δείτε πως σας χάρισαν ένα παλαμάρι, σημαίνει πως θα βρείτε μεγάλη υποστήριξη που δεν την περιμένατε και που θα ωφεληθείτε πολλά. Το όνειρο σας προειδοποιεί να κοιτάξετε να μην χάσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Αν δείτε πως δένουν κάποιο καράβι ή δένετε εσείς οτιδήποτε με αυτό, σημαίνει πως έχετε τόσο γερά οργανώσει τις δουλειές σας που δεν θα αποτύχουν με τίποτε. Κακό είναι αν δείτε πως κρατάτε ένα τέτοιο παλαμάρι και προσπαθείτε να δέσετε κάτι και δεν τα καταφέρνετε, αυτό σημαίνει πως ότι σχεδιάζατε να κάνετε θα ναυαγήσει. Κακό για μια γυναίκα είναι να δει όνειρο με παλαμάρι, γιατί σημαίνει πως με τον τρόπο της και τον άπληστο χαρακτήρα της θα κακολογηθεί στο περιβάλλον της και θα δημιουργήσει πολλά σκάνδαλα που δεν θα της βγουν σε καλό.

ΠΑΛΛΑΚΙΔΑ: Αν είστε άνδρας και δείτε στον ύπνο σας παλλακίδα ή παλλακίδες, αν δεν είχατε στο νου σας τέτοια πράγματα πριν κοιμηθείτε, σημαίνει πως σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις και γεγονότα αυτές τις μέρες. Αν όμως δείτε πως διατηρείτε εσείς παλλακίδες, αυτό σημαίνει πως σκέφτεστε πολύ επιπόλαια στη ζωή σας και αυτό θα σας βγει σε κακό. Αν είστε γυναίκα και δείτε πως γίνατε παλλακίδα, σημαίνει πως έχετε άσχημες αντιλήψεις για τη ζωή και με τον τρόπο που φέρεστε θα δημιουργήσετε πολλά σχόλια εις βάρος σας. Αν δείτε πως μιλάτε ή κάνετε σαν γυναίκα παρέα με παλλακίδες, σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί δεν έχετε την εκτίμηση τον κόσμου που πρέπει σαν γυναίκα.

ΠΑΛΑΜΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είχατε την παλάμη σας ανοιχτή και την κοιτούσατε άδεια, αυτό σημαίνει πως σύντομα θα πάρετε χρήματα πολλά και αναπάντεχα. Καλό είναι ύστερα από το όνειρο αυτό να πάρετε και κανένα λαχείο. Αν δείτε πως ανοίγουν την παλάμη τους άλλοι και σας την προτείνουν, αυτό σημαίνει πως, αν ζητούν ελεημοσύνη, θα σας ζητήσουν χρήματα. Αν σας την προτείνουν και μέσα έχει χρήματα, σημαίνει πως θα ζητήσουν παλιά χρέη.

ΠΑΛΑΜΙΔΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας αυτό το ψάρι και σας κάνει εντύπωση, αυτό σημαίνει πως θα σας βρει κάποια λαχτάρα αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως ψαρεύατε παλαμίδα, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ γιατί κάποιο αναπάντεχο δυσάρεστο γεγονός θα σας χαλάσει την ηρεμία και τη γαλήνη σας. Αν δείτε πως αγοράζατε παλαμίδα και την πηγαίνατε σπίτι σας, σημαίνει πως θα σας βρουν στενοχώριες στην οικογένειά σας. Αν δείτε πως την τρώγατε με οποιονδήποτε τρόπο, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σε κύκλο που θα σας προξενήσει μεγάλα προβλήματα. Καλό είναι να μην δεχθείτε καμιά πρόσκληση αυτές τις μέρες για πουθενά και να αποφύγετε να προσκαλέσετε στο δικό σας σπίτι άλλα άτομα.

ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε ντυμένος παλιάτσος σε ένα τσίρκο και πως μετά τα αστεία σας κάνατε τον κόσμο να γελά μαζί σας, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε πολύ αυτόν τον καιρό γιατί θα γίνετε θέμα δυσμενών συζητήσεων για το άτομό σας. Θα πρέπει να μετρήσετε πολύ τις ενέργειές σας και τις πράξεις σας. Αν πάλι βλέπετε εσείς παλιάτσο ή παλιάτσους μέσα σε ένα τσίρκο και γελάτε εσείς, αυτό σημαίνει πως θα πικραθείτε πολύ με την συμπεριφορά φίλων σας και συνεργατών σας, γιατί θα μάθετε πως σας κοροϊδεύουν και παίζουν παιχνίδια στη πλάτη σας. Αν όμως είναι εποχή αποκριάς μπορεί και να μην έχει σημασία το όνειρο αυτό. Αν δείτε πως σας πρότειναν να ντυθείτε παλιάτσος κι εσείς το αρνηθήκατε, αυτό σημαίνει πως θα γλιτώσετε τελευταία στιγμή την γελοιοποίηση που μπορούσατε να πάθετε από κάποιες ενέργειες γνωστών και φίλων σας.

ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε κάπου που παρατηρείται το φαινόμενο της παλίρροιας και σας εντυπωσιάσει αυτό, σημαίνει πως θα συμβούν στη ζωή σας αυτές τις μέρες πολλές και σοβαρές καταστάσεις γιατί θα σας βασανίσει η αστάθεια και η αβεβαιότητα. Αν όμως δείτε τα νερά την ώρα που πλημμυρίζουν και είναι πεντακάθαρα, σημαίνει πως ευχάριστα γεγονότα θα σημαδέψούν τη ζωή σας. Αν δείτε τα νερά να κατεβαίνουν και να παρουσιάζεται ο βυθός, αυτό σημαίνει πως θα ανακαλύψετε πράγματα που δεν τα περιμένατε μέχρι σήμερα στη ζωή σας. Καλό θα είναι να συνδυάσετε τα πράγματα που παρουσιάστηκαν και να δείτε την ερμηνεία τους στον ονειροκρίτη και να βρείτε τη σωστή ερμηνεία του ονείρου σας.

ΠΑΛΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως παρακολουθούσατε αγώνα πάλης σαν θεατής, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν γεγονότα και καταστάσεις που θα σας προξενήσουν προστριβές και επεισόδια τόσο στον χώρο της εργασίας σας όσο και στην οικογένειά σας.

ΠΑΛΑΣΚΕΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως φοράτε παλάσκες στα πόδια σας κι ετοιμάζεστε για εκστρατεία αλλά δεν έχετε καμιά σχέση με τον στρατό, ή δεν συζητήσατε τίποτα γύρω από επιστρατεύσεις και πολεμικές ασκήσεις, ή είδατε κάποια ταινία πριν κοιμηθείτε, σημαίνει πως θα περάσετε στενοχώριες από μεγάλες δυσκολίες που θα σας βρουν αυτόν τον καιρό. ©α κουραστείτε πολύ δε με την στενοχώρια και θα δώσετε μεγάλο αγώνα για να επιτύχετε και να τα βγάλετε πέρα. Αν όμως δείτε πως φορέσατε παλάσκες για να περπατήσετε καt να φυλαχτείτε από αγκάθια ή θάμνους, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε την πιο κατάλληλη προστασία για να πετύχετε τους σκοπούς σας και να βγείτε νικητές στις δυσκολίες που θα συναντήσετε τόσο στη ζωή όσο και στην δουλειά που κάνετε.

ΠΑΛΑΤΙ Α (ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ ΚΤΙΡΙΟ): Αν δείτε στον ύπνο σας κάποιο κτίριο και το θαυμάζετε σαν παλάτι και μπροστά του μένετε εκστατικοί, αυτό σημαίνει πως θα συναντήσετε πολλές περιπλοκές στις δουλειές σας από άστοχες ενέργειες σας που θα σας στενοχωρήσουν πολύ. Αν δείτε πως αισθάνεστε ζήλια για κάποιο τέτοιο κτίριο, αυτό σημαίνει πως αφήσατε κάποια ευκαιρία να χαθεί στη ζωή σας και θα λυπηθείτε πολύ γιατί φταίγατε εσείς. Αν δείτε πως εργάζεστε σε ένα τέτοιο κτίριο, αυτό σημαίνει πως θα βάλετε μπροστά μεγάλα σχέδια που θα κουραστείτε πολύ αλλά αν επιμείνετε να πετύχετε. Μεγάλες επιτυχίες θα σημειώσετε αν δείτε πως μπαίνετε και βγαίνετε ελεύθερα σε αυτό το κτίριο. Αν δείτε πολλά τέτοια κτίρια, αυτό σημαίνει πως θα αναλάβετε ευθύνες, θα τα βγάλετε πέρα και θα βγείτε κερδισμένοι. Αν δείτε πως για κατοικία έχετε ένα τέτοιο κτίριο, αυτό σημαίνει άνοδο κοινωνική και οικονομική, τα όνειρα σας θα πραγματοποιηθούν αν δουλέψετε και ενεργήσετε σωστά. Αν δείτε τέλος πως γίνεστε ανεπιθύμητοι σε ένα τέτοιο μέρος και φεύγετε ή σας διώχνουν, αυτό σημαίνει πως θα μειωθείτε ηθικά και θα στενοχωρηθείτε από την διάλυση κάποιον δεσμού ή γάμου.

ΠΑΛΟΥΚΙ ΠΑΛΟΥΚΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζατε ή φτιάχνατε παλούκια, αυτό σημαίνει πως έχετε αγανακτήσει και βρίσκεστε σε μια περίοδο αναταραχών και δεν ξέρετε ποιον δρόμο και τι ενέργειες πρέπει να κάνετε για να βγείτε από δύσκολες καταστάσεις που σας έχουν βρει αυτόν τον καιρό. Αν όμως δείτε πως βάζετε παλούκια για να φράξετε το χωράφι σας ή τον κήπο σας, αυτό σημαίνει πως θα ενεργήσετε με αποφασιστικότητα για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα στη ζωή σας και στις δουλειές σας. Αν όμως δείτε παλούκια να σας φράζουν τον δρόμο και να μην μπορείτε να περάσετε, αυτό σημαίνει πως αν τα είχατε βάλει εσείς, είχατε πάρει άστοχες αποφάσεις και τώρα θα βρείτε τα δυσάρεστα αποτελέσματα μπροστά σας, αν τα είχαν βάλει άλλοι σημαίνει πως έχετε δημιουργήσει πολλούς εχθρούς και θα σας κάνουν κακό. Αν τα σπάτε και ανοίγεται ο δρόμος μπροστά σας ελεύθερος, αυτό σημαίνει πως θα νικήσετε τα εμπόδια και τα πετύχετε χωρίς άλλο.

ΠΑΝΑΓΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας την Παναγία είτε να παρουσιάζεται απλά, είτε να την συναντήσατε στον δρόμο, αυτό φανερώνει πως η χάρη Της σας προστατεύει και θα έχετε την ευλογία Της αυτόν τον καιρό. Κάθε σας όνειρο θα πραγματοποιηθεί, κάθε σας ενέργεια θα έχει επιτυχίες ανέλπιστες. Αν είστε άρρωστος θα γιατρευτείτε, αν είστε φυλακισμένος θα πάρετε χάρη και θα αποφυλακιστείτε. Για όλους δε σημαίνει οικογενειακή γαλήνη, ευτυχία και επιτυχίες σε ότι καταπιαστούν. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει μέλλον λαμπρό και γάμο τρισευτυχισμένο.

ΠΑΝΑΔΕΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είχατε πανάδες στο σώμα σας είτε άνδρας είστε είτε γυναίκα, σημαίνει πως, αν ήταν στο πρόσωπό σας, θα πάρετε μεγάλη στενοχώρια από κάποια πρoσβολή που θα σας γίνει. Αν ήταν στο σώμα σας, θα πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί κάποια αρρώστια θα σας απειλήσει. Αν δείτε πως είχατε πανάδες στο πρόσωπο και βάζατε διάφορα επιθέματα για να τις καλύψετε, αυτό σημαίνει πως θα κοιτάξετε με ψεύτικα μέσα να πετύχετε άνοδο κοινωνική.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας απλά ένα πανεπιστήμιο, χωρίς όμως να είστε φοιτητής, αυτό σημαίνει πως ακούγονται και λέγονται πολλά εις βάρος σας χωρίς όμως να έχουν καμιά βάση, γι αυτό κοιτάξτε την δουλειά σας και προχωρήστε στην ζωή όπως εσείς νομίζετε και μην δίνετε σημασία σε κανέναν και σε τίποτα. Το πανεπιστήμιο που είδατε απλά σημαίνει για σας πως ενεργείτε σωστά και έχετε ξεσηκώσει τη ζήλια και τον φθόνο των γύρω σας. Αν δείτε πως βρίσκεστε μέσα σε ένα πανεπιστήμιο και δείτε να σας διδάσκουν, αυτό σημαίνει πως θα βρεθούν πολλοί να σας δώσουν συμβουλές. Αν δείτε πως μπαίνετε μέσα σε ένα πανεπιστήμιο, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση και θα ζητήσετε πράγματι συμβουλές για να βγείτε από κάποιο αδιέξοδο. Αν δείτε πως βρίσκεστε μέσα στο πανεπιστήμιο σαν φοιτητής, χωρίς να συμβαίνει αυτό στην πραγματικότητα, σημαίνει πως θα καταβάλετε μεγάλους κόπους αλλά η ευφυία σας και η εξυπνάδα σας θα σας φέρει τα αποτελέσματα που θέλετε και επιδιώκετε τόσο στις δουλειές σας όσο και στην ιδιωτική σας ζωή.

ΠΑΝΕΡΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πανέρι ή πανέρια γεμάτα, αυτό σημαίνει πλούτη, χαρά και ευτυχία. Αν είστε άνθρωπος τον εμπορίου, σημαίνει πως θα πάνε τόσο καλά οι δουλειές σας που δεν το είχατε ποτέ σας φανταστεί. Αν είχατε σκοπό να ξεκινήσετε μια δουλειά, μην διστάσετε να τη βάλετε μπροστά, θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες. Αν είστε υπάλληλοι,' σας περιμένει προαγωγή και αναγνώριση της εργατικότητάς σας και της αξίας σας. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα κάνετε λαμπρή καριέρα και ένα επιτυχημένο γάμο. Αν δείτε πανέρι ή πανέρια άδεια, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε από μια πρόσκαιρη στενοχώρια οικονομικής φύσεως.

ΠΑΝΗΓΥΡΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάπου γίνεται πανηγύρι κι εσείς απλά ακούτε τις φωνές, γλέντια και τραγούδια, χωρίς όμως να παίζει το ραδιόφωνο ή η τηλεόραση ή να γίνεται κάποιο γλέντι την ώρα που κοιμάστε, αυτό σημαίνει πως, αν νιώσετε στενοχωρημένος που δεν πήγατε γιατί σας εμπόδισαν, θα νιώσετε χαρά από ευχάριστες ειδήσεις και ευμενή σχόλια για το άτομό σας. Αν όμως νιώσατε πως αυτά που ακούγατε να γίνονται στο πανηγύρι σας προξενούσαν δυσφορία, αυτό σημαίνει πως και στην πραγματικότητα θα λυπηθείτε για κάτι που θα σας συμβεί και θα είναι δυσάρεστο αυτές τις μέρες. Αν δείτε ότι βρίσκεστε κι εσείς στο πανηγύρι ή πηγαίνετε σ' αυτό, σημαίνει πως σας περιμένουν λύπες και στενοχώριες, θα είναι οικονομικές αν δείτε πως γυρίζετε από γλέντι κάποιου πανηγυριού. Αν δείτε πως σας καλούν να πάτε σε κάποιο πανηγύρι αλλά δεν πήγατε, αυτό σημαίνει πως θα δείτε τις δουλειές σας να πηγαίνουν καλά και θα νιώσετε ευτυχισμένος και χαρούμενος. Το ίδιο καλό είναι το όνειρό σας όταν βλέπετε να τελειώνει και να διαλύεται κάποιο πανηγύρι και να φεύγουν από αυτό, αλλά εσείς δεν είχατε λάβει μέρος.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως ετοιμάζατε έναν πανηγυρικό λόγο, αυτό σημαίνει πως έχετε αρχίσει να σκέφτεστε με επιπόλαια μέσα να προχωρήσετε στη ζωή. Αν δείτε πως εκφωνείτε εσείς πανηγυρικό λόγο και πως σας ακούν με προσοχή, αυτό σημαίνει πως θα σας χλευάσουν για τα φερσίματά σας και τα λάθη σας και θα νιώσετε μεγάλη στενοχώρια. Μόνο αν δείτε πως πήγατε να εκφωνήσετε πανηγυρικό λόγο και σας εμπόδισαν, σας σταμάτησαν ή σας αποδοκίμασαν, αυτό σημαίνει πως θα βρεθούν άτομα να σας συγκρατήσουν από επιπόλαιες πράξεις για να γλιτώσετε από άλλες δυσάρεστες καταστάσεις.

ΠΑΝΘΗΡΑΣ: Αν δείτε στον δρόμο σας πάνθηρα και αυτό σας έκανε εντύπωση στον ύπνο σας, σημαίνει πως κάποιος ύπουλος και επικίνδυνος εχθρός έκανε την εμφάνισή του στη ζωή σας. Το όνειρο σας προειδοποιεί να πάρετε τα μέτρα σας πριν να είναι αργά. Αν δείτε πως σας κυνηγά, αυτό σημαίνει πως ο αντίπαλος σας έβαλε μπροστά τα ύπουλα σχέδιά τον για να σας κάνει κακό. ®α. τα καταφέρετε αν δείτε πως δεν μπορέσατε να προφυλαχτείτε και σας πρόλαβε. Αν όμως δείτε πως κάπου κρυφτήκατε, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε τον τρόπο να αποφύγετε τον έχθρά σας ή τον αντίπαλό σας. Αν δείτε πως τον σκοτώσατε ή τον τρέψατε σε φυγή, αυτό σημαίνει πως θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από τον ή τους εχθρούς και τους αντιπάλους που σας τριγύριζαν. Αν δείτε ψόφιο πάνθηρα, αυτό σημαίνει πως θα χαρείτε γιατί θα ανακαλύψετε τα καταχθόνια σχέδια των εχθρών σας και θα τους εξουδετερώσετε.

ΠΑΝΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πανιά καραβιού ή οποιουδήποτε πλεούμενου, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε κάποιο ξαφνικό ταξίδι. Αν δείτε πως ταξιδεύετε με ένα πλεούμενο με ανοιγμένα τα πανιά, είναι για σας η πιο τυχερή περίοδος της ζωής σας και καλό είναι να κοιτάξετε να την εκμεταλλευτείτε ανάλογα. Την ίδια σημασία έχει το όνειρο αν δείτε πως εμπορεύεστε τέτοια πανιά. Αν δείτε πανιά όμως στοιβαγμένα σε μαγαζί ή στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως θα έχετε άσχημα μπλεξίματα. Αν δείτε πως ήταν πανιά απλωμένα, σημαίνει πως κάτι που περιμένατε να γίνει θα μετατεθεί γι αργότερα. Αν δείτε να πλένετε και να σιδερώνετε πανιά, σημαίνει πως θα καταπιαστείτε με κάτι καινούργιο στη δουλειά σας. Αν δείτε να καίγεται πανί ή πανιά, σημαίνει πως κάποια οικονομικά ζημιά σας απειλεί αυτόν τον καιρό. Κακό είναι το όνειρο αν δείτε μαύρα πανιά. Σημαίνει άσχημες ειδήσεις και στενοχώριες.

ΠΑΝΟΠΛΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας μια πανοπλία απλά τοποθετημένη κάπου και σας κάνει εντύπωση, αυτό φανερώνει πως αφήσατε κάπου υποχρεώσεις που δεν τις τηρήσατε και θα νιώσετε τύψεις γι αυτό. Αν δείτε πως την πετούσατε, αυτό σημαίνει πως θα δείξετε δειλία σε κάτι δύσκολες καταστάσεις που όμως θα τις βρείτε μπροστά σας σύντομα. Αν δείτε πως φοράτε εσείς πανοπλία, αυτό σημαίνει πως θα αναλάβετε μεγάλα βάρη που είναι αμφίβολο αν θα τα καταφέρετε να τα βγάλετε πέρα, πράγμα το οποίο θα σας στενοχωρήσει πολύ. Αν δείτε άλλον ή άλλους να φορούν πανοπλία, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε για κάποιον ή κάποιους πως θα τον ή τους βρουν δυσκολίες και στενοχώριες.

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας έκανε εντύπωση η πανσέληνος, αυτό σημαίνει, αν είστε παντρεμένος-η, οικογενειακή ευτυχία, πρόοδο και μεγάλη οικονομική άνθιση. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα βρείτε σύντομα τον ερωτικό σας σύντροφο που θα σας κάνει ευτυχισμένους.

ΠΑΝΣΕΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πανσέ ή πανσέδες ολάνθιστους σε γλάστρα, σε κήπο ή και στο βάζο ακόμη, σημαίνει πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις. Αν είστε εμπορευόμενος, θα κάνετε καλές και πετυχημένες διασυνδέσεις, τέτοιες που θα ανεβάσουν σημαντικά τις εργασίες σας και την κοινωνική σας θέση. Αν δείτε ένα μπουκέτο μενεξέδες, αυτό σημαίνει οικογενειακή γαλήνη και ευτυχία τις επόμενες μέρες που έρχονται. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακή ερωτική κατάκτηση που θα σας κάνει ευτυχισμένους.

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως φοράτε ή αγοράζετε καινούργιο παντελόνι, σημαίνει πως θα λάβετε πολλά και ακριβά δώρα που δεν τα περιμένατε. Αν όμως δείτε πως φοράτε παντελόνι στενό και άβολο και σας δυσκολεύει στις κινήσεις σας, σημαίνει πως θα σας συμβούν δυσάρεστα γεγονότα που θα σας στενοχωρήσουν πολύ. Αν δείτε πως φοράτε βρώμικο και τρύπιο παντελόνι, σημαίνει πως θα χάσετε πολλές ευκαιρίες στις δουλειές σας και θα ζημιωθείτε οικονομικά.

ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως μαγειρεύετε παντζάρια στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως θα έχετε αναπάντεχο καλό αυτές τις μέρες μέσα στην οικογένεια σας. Αν τα δείτε σε χωράφι ή τα φυτεύετε στον κήπο σας ή στον μανάβη της γειτονιάς σας, αυτό σημαίνει πως θα έχετε γενική εκτίμηση στον κύκλο σας γιατί θα καταλάβουν τον καλό σας χαρακτήρα. Αν δείτε πως τρωτε παντζάρια, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και πιθανόν να έχετε πολλά κέρδη απ' την δουλειά σας και ίσως από κληρονομικά ή από λαχείο.

ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας απλά ένα παντοπωλείο, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν ευχάριστα γεγονότα αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως είστε μέσα σε ένα παντοπωλείο γεμάτο εμπορεύματα και σας κάνει εντύπωση η αφθονία των ειδών, αυτό σημαίνει πως θα σας παρουσιαστούν πολλές και μεγάλες ευκαιρίες στη ζωή και θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή να τις εκμεταλλευτείτε ανάλογα. Αν δείτε πως ψωνίζετε σε ένα τέτοιο παντοπωλείο, σημαίνει πως σας περιμένουν μεγάλα κέρδη, μεγάλη οικονομική άνοδος, χαρά κι ευτυχία, ότι κι αν είστε, άνδρας, γυναίκα, νέος, νέα. Κακό είναι το όνειρο αν δείτε ένα μπακάλικο με άδεια ράφια και ενώ θέλατε να ψωνίσετε δεν βρήκατε τίποτα.

ΠΑΝΤΟΠΩΛΗΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας να κάνετε το επάγγελμα αυτό, χωρίς αυτό να συμβαίνει στην πραγματικότητα, σημαίνει για σας πλούτη, ευτυχία και επιτυχία στον έρωτα. Αν όμως δείτε πως είχατε μπακάλικο και το πουλήσατε, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε πολλές ανοησίες και επιπολαιότητες στη ζωή σας που θα σας ζημιώσουν πολύ και θα χάσετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αν είστε νέα γυναίκα και δείτε να συνομιλείτε με έναν μπακάλη ή να ψωνίζετε σε ένα μπακάλικο, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε έναν πλούσιο και πετυχημένο γάμο που θα σας δώσει την ευτυχία και την χαρά. Τέλος αν δείτε κάποιο μπακάλικο να έχει πάρει φωτιά και να καίγεται, σημαίνει για σας μεγάλη οικονομική καταστροφή.

ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας απλά παντόφλες, ή αγοράζατε, ή τις κρατούσατε στα χέρια σας, σημαίνει για σας πως θα σας βρουν ευτυχισμένες μέρες χωρίς προβλήματα και σκοτούρες. Αν δείτε πως φορούσατε παντόφλες γιατί σας στένευαν τα παπούτσια σας ή γιατί μπήκατε στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει για σας μεγάλη ανακούφιση και ευτυχισμένα γεγονότα θα σας βρουν αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως σας χάρισαν ένα ζευγάρι παντόφλες και τις χαρήκατε, σημαίνει πως, σαν άνδρας, θα πέσετε στον έρωτα μιας γυναίκας που δεν αξίζει. Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει ερωτικές περιπέτειες χωρίς αντίκρισμα και μόνο στενοχώριες θα σας δώσούν. Αν σαν άνδρας δείτε πως χαρίζατε παντόφλες σε γυναίκα, σημαίνει πως θα φερθείτε πρόστυχα σε κάποια γυναίκα την οποία θα κάνετε θύμα σας με ψεύτικες υποσχέσεις. Αν είστε γυναίκα και δείτε πως αγοράζατε κεντημένες παντόφλες, ή πως τις κεντούσατε εσείς, αυτό σημαίνει πως μάταια θα προσπαθήσετε να κατακτήσετε τον άνδρα που επιθυμείτε, το όνειρο σας προειδοποιεί να εγκαταλείψετε κάβε προσπάθεια γιατί κι αν ακόμα συνδεθείτε αργότερα θα το μετανιώσετε.

ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράσατε ή είχατε στην κουζίνα σας παντζάρια, αυτό σημαίνει πως κάτι θα αλλάξει στη ζωή σας προς το καλύτερο. Το ίδιο σημαίνει αν δείτε παντζάρια σε κήπο ή σε χωράφι. Αν δείτε πως φυτεύετε παντζάρια εσείς, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε απόφαση ή θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο και θα το πετύχετε. Αν δείτε παντζάρια κατακόκκινα στο πιάτο σας, θα σας βρουν ευτυχισμένες μέρες και θα ξεφύγετε από τις στενοχώριες που σας βασάνιζαν μέχρι τώρα. Αν μια νέα γυναίκα δει να καθαρίζει παντζάρια φρέσκα και κατακόκκινα, σημαίνει πως θα δημιουργήσει έναν φλογερό ερωτικό δεσμό που θα της αναπληρώσει κάθε προηγούμενη αισθηματική απογοήτευση. Αν δείτε πως τρωτε παντζάρια, θα πρέπει να προσέξετε γιατί θα προσπαθήσουν να σας κακολογήσουν.

ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε παντρεμένος και σας έκανε εντύπωση το γεγονός, σημαίνει πως θα παρουσιαστεί ευκαιρία να δημιουργήσετε μια ευχάριστη και ξένοιαστη συντροφιά και θα περάσετε ευχάριστα.

ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ: Αν είστε παντρεμένοι και δείτε στον ύπνο σας πως παντρεύεστε, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν δυσάρεστες καταστάσεις στην οικογένειά σας και ειδικά με τον ή την σύντροφο σας. Αν είστε παντρεμένος-η και δείτε πως παντρεύεστε τη γυναίκα σας ή τον άνδρα σας, σημαίνει πως το καλύτερο που είναι να κάνετε, είναι να χωρίσετε γιατί αργά ή γρήγορα θα καταλήξετε στο διαζύγιο. Αυτό σημαίνει πως έχετε κάνει έναν γάμο αταίριαστο που μόνο με μεγάλες προσπάθείες και υποχωρήσεις κρατιέται. Αν δείτε πως κάνετε γάμο, αυτό σημαίνει πως οι εμπορικές σας υποθέσεις δεν βαδίζουν καλά και θα πάρουν άσχημη τροπή. Αν δείτε πως παντρεύεστε και δείτε την τελετή, σημαίνει δυσάρεστα γεγονότα, αρρώστια, και αν είστε άρρωστος η κατάστασή σας θα γίνει χειρότερη. Αν δείτε γαμήλια γάντια για τον γάμο σας, να περιμένετε ατύχημα. Αν είστε νέος-α και δείτε πως παντρεύεστε, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν επιτυχίες και κοινωνικές διακρίσεις.

ΠΑΝΟΥΚΛΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως έπιασε επιδημία πανούκλας και βλέπετε ανθρώπούς να έχουν προσβληθεί από την αρρώστια αυτή, σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστα γεγονότα, τόσο στις δουλειές σας και στις υποθέσεις σας, όσο και στη συνεργασία σας με άλλους ανθρώπους. Μην περιμένετε τίποτα το καλό αυτές τις μέρες και ίσως αρρωστήσετε και εσείς. Αν όμως δείτε πως είχατε εσείς πανούκλα, αυτό σημαίνει πως δεν θα πρέπει να έχετε καμία ανησυχία για την υγεία σας αλλά να περιμένετε και κέρδη από τις δουλειές σας που δεν τα περιμένατε.

ΠΑΝΩΦΟΡΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως φορούσατε ένα καινούργιο παλτό μέσα στον χειμώνα και νιώθετε ζεστά μέσα στο κρύο, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε σιγουριά, προστασία και επιτυχία στις δουλειές σας καθώς και άνοδο οικονομική και κοινωνική. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως δεν πρέπει να φοβάστε, η ζωή σας, το μέλλον σας θα είναι λαμπρό και θα κάνετε μια σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση ή και γάμο επιτυχημένο. Αντίθετα στενοχώριες, οικονομικές δυσχέρειες και αποτυχίες, σημαίνει αν δείτε πως φορούσατε βρώμικο, κουρελιασμένο και τρύπιο παλτό.

ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας παξιμάδια, σημαίνει πως θα πάρετε νέα από πρόσωπο φιλικό ή συγγενικό που βρίσκεται μακριά. Αν δείτε πως τρωτε παξιμάδια, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί θα δείτε πως κάτι δεν πηγαίνει καλά στις δουλειές σας και θα κοιτάξετε να πάρετε μέτρα για να διορθώσετε και θα τα καταφέρετε. Το ίδιο σημαίνει αν δείτε να φτιάχνετε εσείς παξιμάδια. Αν δείτε πως αγοράζετε ή πουλάτε παξιμάδια, σημαίνει πως θα συναντήσετε φίλο ή συγγενή που είχατε να δείτε καιρό. Αν τα παξιμάδια είναι καμένα, τότε σημαίνει πως δεν πρέπει να περιμένετε τίποτε καλό αυτές τις μέρες. Πολύ καλό είναι το όνειρο όσοι βλέπετε να βάζετε παξιμάδια στο φούρνο να ψηθούν, σημαίνει ευτυχία και χαρά τόσο σε σας όσο και στην οικογένειά σας.

ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας έναν παπαγάλο να σας μιλάει, αυτό σημαίνει πως κάποιος γνωστός, φίλος ή συγγενής θα πρoσπαθήσει να σας κάνει κακό και θα τα καταφέρει, αν δείτε να κουβεντιάζετε με έναν παπαγάλο. Αν δείτε πως δεν δώσατε καμία σημασία στα λόγια τον παπαγάλου, αυτό σημαίνει πως δεν θα καταφέρουν να σας κάνουν κακό όσο κι αν πρoσπαθήσουν. Αν όμως δείτε πως αγοράσατε ή είχατε δικό σας παπαγάλο, αυτό σημαίνει πως είστε άτομο που δίνετε σημασία στο λόγια και όχι στα έργα. Το όνειρο σας ειδοποιεί να αλλάξετε χαρακτijρα αν θέλετε να επιτύχετε στη ζωή σας. Αν δείτε πως πήρατε δώρο έναν παπαγάλο, σημαίνει πως πρέπει να αποφύγετε συνεργασία που σας προτείνουν ή προξενιό αν είστε ανύπαντρος-η. Αν δείτε πως εσείς δωρίζετε έναν παπαγάλο, αυτό σημαίνει πως θα φερθείτε πρόστυχα σε πρόσωπο που δεν έπρεπε. Αν δείτε παπαγαλάκια μικρά και παιχνιδιάρικα, σημαίνει πως θα ζήσετε λίγες ευχάριστες αλλά περαστικές χαρές που θα αγγίξουν τα όρια της επιπολαιότητας. Αν δείτε πως σας τσίμπησε παπαγάλος, αυτό σημαίνει πως θα πληρωθείτε για τις άστοχες και επιπόλαιες πράξεις σας και θα στενοχωρηθείτε.

ΠΑΠΑΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας παπά να λειτουργεί σε εκκλησία, ή να είναι ντυμένος με τα γιορτινά άμφια, σημαίνει για σας πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις και θα σημειώσετε επιτυχίες στις δουλειές σας. Το ίδιο σημαίνει αν δείτε κάποιον παπά να παντρεύεται ή να παντρεύει. Αν δείτε παπά με τα μαύρα ράσα, σημαίνει πως θα περάσετε μια μεγάλη αρρώστια. Αν δείτε πολλούς παπάδες μαζί, είτε στο δρόμο, είτε στο σπίτι σας, να περιμένετε μεγάλη δυστυχία και θάνατο ακόμη αγαπημένου σας προσώπου. Αν δείτε παπάδες με τα ράσα τους να γλεντούν και να χορεύουν, σημαίνει πως θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτόν τον καιρό γιατί σας περιμένουν μεγάλες συμφορές και στενοχώριες. Αν δείτε παπά να σας προσφέρει κάτι και να το παίρνετε, σημαίνει ότι μεγάλη συμφορά σας απειλεί. Αν δείτε παπά ή ιερωμένο γενικά να κηρύττει τα λόγια τον θεού, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις. Αν δείτε παπά να εξομολογεί άλλους, σημαίνει πως θα μάθετε πολλά πράγματα που προσπαθούσατε καιρό να τα πληροφορηθείτε.

ΠΑΠΑΔΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας και σας έκανε εντύπωση μια παπαδιά, σημαίνει πως θα προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν. Μην δώσετε σημασία σε ότι σας πουν αυτές τις μέρες.

ΠΑΠΑΡΟΥΝΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας έναν κήπο ή έναν αγρό γεμάτο παπαρούνες ανθισμένες, σημαίνει πως θα σας βρουν γεγονότα που θα σας προξενήσουν μεγάλη υπερένταση, θυμό και νεύρα. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτές τις μέρες γιατί μπορεί να κάνετε και κανένα κακό πάνω στα νεύρα σας. Αν δείτε πως κόβετε παπαρούνες, αυτό σημαίνει πως θα διακόψετε μια συνεργασία, έναν δεσμό με τρόπο που δεν τον περιμένατε και που θα σας δημιουργήσει στενοχώρια. Αν δείτε πως σας προσφέρουν ή προσφέρετε παπαρούνα ή παπαρούνες, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε για κάποιο φίλο ξεχασμένο ή μια παλιά σας αγάπη πως σας θυμάται ακόμη και πως την αιτία του χωρισμού την δημιουργήσατε εσείς.

ΠΑΠΙΑ: Αν δείτε πάπια ή πάπιες να κολυμπούν σε λίμνη, ή σε ποτάμι, ή σε θάλασσα, σημαίνει πως θα σας βρουν ευχάριστες στιγμές και καταστάσεις χαρούμενες και ευτυχισμένες. Αν δείτε και πάπιες να περπατούν στο δρόμο ή να είναι μέσα σε κοτέτσι, σημαίνει κέρδη που δεν τα περιμένατε και που δεν τα είχατε καν φανταστεί. Αν δείτε στην αυλή σας ή το κοτέτσι σας πάπια ή πάπιες, σημαίνει πως θα σας βρουν ευχάριστα γεγονότα στην οικογένειά σας. Η ευτυχία, η χαρά, τα πλούτη θα είναι το χαρακτηριστικό τις μέρες που έρχονται. Αν δείτε πως σφάζετε μια πάπια για να την μαγειρέψετε, αυτό σημαίνει πως μεγάλη τύχη σας περιμένει. Αν δείτε να μαγειρεύετε πάπια, σημαίνει πως θα σημειώσετε μια ωραία ερωτική κατάκτηση. Αν δείτε πως τρωτε πάπια, σημαίνει πως θα πάρετε πολύ ευχάριστες ειδήσεις. Κακό είναι το όνειρο αν δείτε πάπια ψόφια, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί δεν θα γίνει κάτι που περtμένατε. Αν δείτε πως ντουφεκίσατε πάπια ή πάπιες, σημαίνει πως με τα ίδια σας τα χέρια θα διώξετε την ευτυχία από κοντά σας.

ΠΑΠΛΩΜΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζατε ή σας πρόσφεραν ένα πάπλωμα, ή απλά το είδατε και σας έκανε εντύπωση, αυτό σημαίνει πως θα βρεθεί κάποιος να σας φροντίσει και να σας βοηθήσει σε μια δύσκολη σας στιγμή. Αν δείτε πως είστε σκεπασμένος με ένα πάπλωμα κι αυτό σας ζεσταίνει μέσα στην καρδιά τον χειμώνα, αυτό σημαίνει σιγουριά, προστασία και βοήθεια σημαντική. Αν όμως δείτε απλά πως είστε σκεπασμένος με πάπλωμα, αυτό σημαίνει στενοχώριες, ευθύνες και βάσανα. Αν είστε σκεπασμένος με πάπλωμα και δείτε πως το πετάξατε από πάνω σας, σημαίνει απαλλαγή από βάσανα και στενοχώριες.

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζατε παπούτσια καινούργια, σημαίνει πως θα πάρετε αποφάσεις που αν δεν τις εγκαταλείψετε θα οδηγηθείτε στην επιτυχία όλα σας τα σχέδια θα πραγματοποιηθούν. Αν δείτε πως πετάξατε τα παλιά σας παπούτσια, σημαίνει πως θα αντιδράσετε σωστά σε δύσκολες καταστάσεις και αυτό θα σας βγει σε καλό. Αν δείτε πως καίγατε παλιά σας παπούτσια, αυτό σημαίνει πως θα σταματήσετε τα κουτσομπολιά του κόσμου και θα ανεβάσετε τη θέση σας στο περιβάλλον σας αποδεικνύοντας με τον τρόπο σας πως άδικα σας συκοφαντούσαν. Αν δείτε πως βάφετε και γυαλίζετε τα παπούτσια σας, αυτό σημαίνει πως θα βελτιωθεί πολύ η κατάσταση των οικονομικών σας γιατί θα δείξετε και προβάλετε νέες ιδέες στον επαγγελματικό τομέα. Αν δείτε πως φοράτε παπούτσια καινούργια και σας πηγαίνουν καλά στα πόδια σας, αυτό σημαίνει πως θα πετύχετε σε όλες σας τις υποθέσεις. Αν δείτε πως πέφτουν στενά, σημαίνει πως πίκρες και στενοχώριες σας περιμένουν. Αν δείτε πως τα παπούτσια σας ήταν γεμάτα λάσπες, σημαίνει πως θα μειωθείτε ηθικά. Αν τα δείτε σχισμένα, σημαίνει προσβολή. Αν είστε γυναίκα και δείτε παπούτσια να τα φοράτε και να σας κάνουν εντύπωση, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε δυστυχισμένο κι αποτυχημένο γάμο αν είστε ανύπαντρη, αν είστε παντρεμένη θα πει πως ο γάμος σας είναι σκέτη αποτυχία. Αν είστε άνδρας και δείτε πως αντί για παπούτσια φοράτε μπότες καινούργιες, σημαίνει πως θα σημειώσετε επαγγελματική και κοινωνική άνοδο. Αν μια γυναίκα δει να φοράει παπούτσια με υψηλά τακούνια, σημαίνει πως έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της, πράγμα που δεν θα της βγει σε καλό.

ΠΑΠΠΟΥΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας τον παππού σας που ακόμη βρίσκεται στη ζωή, να σας συζητεί, να σας χαμογελά, ή να σας χαιρετά, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε μια απέραντη γαλήνη κι ευτυχία αυτές τις μέρες στη ζωή σας. Αν δείτε τον παππού σας να είναι στενοχωρημένος και βρίσκεται μακριά σας, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να έλθετε σε μια επικοινωνία μαζί τον, αλλά μπορεί και να περάσετε και πολλές στενοχώριες. Αν ο παππούς σας δεν είναι στη ζωή και τον δείτε να παρουσιάζεται στον ύπνο σας και να σας ζητάει κάτι, σημαίνει πως θα πρέπει να του ανάψετε κανένα κερί. Αν δεν ζητάει τίποτα αλλά τον δείτε να σας μιλάει, αυτό σημαίνει πως όσες στενοχώριες έχετε θα σας φύγουν και όποια εμπόδια είχατε θα τα παραμερίσετε. Αν όμως δείτε κάποιον παππού μαζί με τα εγγονάκια του, αυτό σημαίνει για σας ευχάριστη οικογενειακή ατμόσφαιρα από γεγονότα που θα σας χαροποιήσουν. Τέλος αν δείτε πως εσείς γίνατε παππούς, αυτό σημαίνει καθιέρωση και στην δουλειά σας και στην κοινωνία.

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως πεθάνατε και βρεθήκατε στον παράδεισο, σημαίνει πως θα ζήσετε πολλά κι ευτυχισμένα χρόνια. Αν πάλι βρεθήκατε απλά στον παράδεισο χωρίς να έχετε πεθάνει, σημαίνει πως κάθε σας όνειρο και κάθε επιθυμία σας θα πραγματοποιηθεί. Αν δείτε πως βρεθήκατε στον παράδεισο και κουβεντιάζατε με άλλους διάφορα θέματα, αυτό σημαίνει πως θα σας πάνε καλά και πως ότι κι αν κάνετε θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Την ίδια σημασία έχει αν δείτε πως βρεθήκατε κάπου που ήταν σαν ένας πραγματικός παράδεισος. Αν όμως δείτε πως φύγατε από τον παράδεισο, ή σας έδιωξαν, αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν θα πάει καλά αυτές τις μέρες στη ζωή σας.

ΠΑΡΑΘΥΡΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάθεστε στο ανοιχτό παράθυρό σας και κοιτάζετε μακριά και απολαμβάνετε μια όμορφη θέα, αυτό σημαίνεt πως θα ξεφύγετε από βάσανα και στενοχώριες γιατί θα δείτε να πραγματοποιούνται οι στόχοι σας και θα νιώσετε ικανοποίηση από τις επιτυχίες. Αν δείτε πως το σπίτι σας έχει παράθυρα ωραία, καλά βαμμένα και βλέποντάς τα σας προξενούν ευχαρίστηση, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση από την καλή έκβαση των εργασιών σας και των υποθέσεών σας, χρήματα και ευτυχία θα σας συνοδεύουν αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως τα παράθυρα του σπιτιού σας είναι κλειστά, αυτό σημαίνει πως κάποια στενοχώρια θα σας βρει αυτές τις μέρες, ίσως και μια αδιαθεσία. Αν όμως δείτε το σπίτι σας να μην έχει παράθυρα, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν στενοχώριες μεγάλες και δυσκολίες πολλές θα περάσετε αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως κοιτάζετε σε κάποιο παράθυρο κλειστό, αυτό σημαίνει πως νοσταλγία για τα περασμένα να θα πνίξει την καρδιά. Αν δείτε πως μπαίνετε σε ένα σπίτι από το παράθυρο, σημαίνει πως θα κάνετε κάτι που δεν θα είναι νόμιμο. Αν δείτε πως σας βγάζουν έξω από το παράθυρο, σημαίνει πως δεν πρέπει να περιμένετε τίποτε το καλό αυτές τις μέρες. Αν μια γυναίκα δει ένα σπίτι και είναι τα παράθυρά του ανοιχτά, αυτό σημαίνει πως θα νιώσει μεγάλη οικογενειακή γαλήνη, αν είναι παντρεμένη, αν είναι ανύπαντρη σημαίνει πως θα κάνει έναν επιτυχημένο γάμο. Αν όμως κοιτάζοντας κάποιο παράθυρο σας κάνουν εντύπωση τα παραθυρόφυλλά τον, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μια ερωτική περιπέτεια.

ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως αφήνατε δικά σας πράγματα για παρακαταθήκη, αυτό σημαίνει πως θα πάψετε για αρκετό καιρόν να έχετε οικονομικές δυσχέρειες. Σημαίνει άνοδο των εργασιών σας και των κερδών σας. Μην διστάσετε να κάνετε και τα πιο δύσκολα οικονομικά ρίσκα, θα σημειώσετε μεγάλη και σίγουρη επιτυχία. Αν όμως δείτε πως εσείς πήρατε πράγματα άλλων για παρακαταθήκη, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση αυτόν τον καιρό. Αν όμως πράγματι έχετε παρακαταθήκη ή παρακαταθήκες και δείτε στον ύπνο σας να βάζετε παρακαταθήκη, αν δεν είχατε στο νου σας αυτή τη σκέψη πριν κοιμηθείτε, σημαίνει πως θα απαλλαγείτε κι από τις υπόλοιπες που είχατε στην πραγματικότητα.

ΠΑΡΑΜΑΝΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας μια παραμάνα να θηλάζει ένα μωρό, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν ευχάριστα γεγονότα, άνοδο στη δουλειά σας και κέρδη. Αν δείτε πως έχετε παραμάνα στο σπίτι σας και θηλάζει δικό σας μωρό, σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη τύχη αυτόν τον καιρό και ευτυχία και η χάρη θα μπει στο σπίτι σας. Αν είστε γυναίκα και δείτε πως εσείς κάνατε την παραμάνα, αυτό σημαίνει πως θα καταξιωθείτε στο περιβάλλον σας και η χαρά και η ευτυχία θα σας συνοδεύουν αυτόν τον καιρό. Αν δείτε παραμάνα να θηλάζει μωρό δοκιμάστε τη τύχη σας αγοράζοντας κάποιο λαχείο. Αν δείτε πως θηλάζετε οι ίδιοι σαν μωρό από μια παραμάνα, αυτό σημαίνει πως όλα σας τα όνειρα θα πραγματοποιηθούν, όλα σας τα σχέδια θα επιτύχουν όσο παράτολμα και ριψοκίνδυνα κι αν είναι, η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως διαβάζετε κάποιο παραμύθι, αυτό σημαίνει πως πρέπει να προσέξετε πολύ γιατί αυτόν τον καιρό θα πέσετε σε μια περίοδο που θα δείξετε μια παράλογη αστάθεια και θα βρουν ευκαιρία να σας παραπλανήσουν και με λόγια και με έργα. Αν δείτε πως λέγατε παραμύθια σε μικρά παιδιά, αυτό σημαίνει πως θα ζημιωθείτε πολύ αυτόν τον καιρό γιατί δεν θα δώσετε και δεν θα δείξετε την σοβαρότητα στους άλλους. Θα δώσετε έτσι την ευκαιρία να σας κάνουν κακό. Προσέξτε πολύ αυτές τις μέρες γιατί θα δείξετε αδεξιότητα και απειρία. Δεν θα σας πάρουν στα σοβαρά και θα στενοχωρηθείτε. Προσέξτε τα λόγια σας και τις πράξεις σας γιατί θα το μετανιώσετε αργότερα. Αν είστε κοπέλα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει για σας πως θα πέσετε θύμα εκμετάλλευσης από ανθρώπους που δεν το περιμένατε και θα πικραθείτε πολύ. Καλό θα είναι αυτόν τον καιρό να μην δώσετε εμπιστοσύνη σε κανένα. Όλοι κοιτάζουν να εκμεταλλευτούν την καλή σας καρδιά και την ευπιστία σας. Αν δείτε άλλον να λεει παραμύθια κι εσείς ακούτε, αυτό σημαίνει πως θα μπλέξετε άσχημα με άτομα που θα σας ζημιώσουν πολύ με τα έργα τους τα οποία θα κάνουν πίσω από την πλάτη σας. Θα καταλάβετε πρόσωπα που δεν τα περιμένατε να σας δημιουργούν δυσάρεστες καταστάσεις. Αυτόν τον καιρό ανοίξτε πιο πολύ τα μάτια σας για να προλάβετε μεγάλο κακό που σας ετοιμάζουν στο περιβάλλον σας.

ΠΑΡΑΝΥΜΦΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας παράνυμφο ή παρανυφάκια, αυτό σημαίνει κάποιο ευχάριστο γεγονός θα σας δώσει μεγάλη χαρά για δικό σας πρόσωπο. Αν δείτε τον εαυτό σας παράνυμφο, σημαίνει πως κάποιο ευτυχισμένο γεγονός θα σας συμβεί που θα σας δώσει μεγάλη χαρά και ανακούφιση. Αν δείτε τα παιδιά σας να είναι παρανυφάκια σε κάποιο γάμο, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε μεγάλη χαρά στην οικογένειά σας από μέρος που δεν το περιμένατε.

ΠΑΡΑΣΗΜΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας παρασημοφορούν προσφέροντάς σας κάποια παράσημα, σημαίνει για σας πως θα νιώσετε υπερήφανοι γιατί όλοι θα αναγνωρίσουν την αξία σας και τον καλό σας χαρακτήρα. Αν δείτε πως φοράτε παράσημο ή παράσημα, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μεγάλη ευτυχία αυτόν τον καιρό. Αν όμως δείτε πως παρασημοφορούν άλλο ή άλλους, θα χαρείτε για την επιτυχία και την ευτυχία άλλων. Κακό είναι το όνειρο και για σας και για άλλους αν δείτε πως φοράτε ή φορούν ή σας προσφέρουν ή τους προσφέρουν παράσημο και έχει το σχήμα του σταυρού. Μεγάλη ευτυχία είναι αν δείτε παράσημα άλλά χρυσά.

ΠΑΡΑΣΙΤΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως στο χωράφι σας ή στον κήπο σας είχαν φυτρώσει παράσιτα, αυτό σημαίνει πως θα βρουν δυσάρεστες καταστάσεις στη δουλειά σας και την οικογένειά σας. Θα σας βρουν δυσκολίες που δεν τις περιμένατε. Αν όμως δείτε πως ξεριζώνατε αυτά τα παράσιτα, σημαίνει πως θα ξεκαθαρίσετε πολλές και δύσκολες καταστάσεις τόσο στις δουλειές σας όσο και στην οικογένειά σας που σας είχα βρει αυτόν τον καιρό. Αν ακούγατε μουσική στο ραδιόφωνό σας ή στην τηλεόρασή σας και βλέπατε πως υπήρχαν παράσιτα και σας στενοχωρούσαν, αυτό σημαίνει πως θα σας χαλάσουν την ηρεμία και την ησυχία σας αναπάντεχα περιστατικά και θα στενοχωρηθείτε. Μην προβείτε σε συμφωνίες αυτές τις ημέρες γιατί θα σας βρουν εμπόδια και διαφωνίες, καλό θα είναι σε σοβαρές συζητήσεις να μετρήσετε πολύ πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε στα παρασκήνια ενός θεάτρου σαν ηθοποιός αλλά στην πραγματικότητα δεν έχετε καμιά σχέση με το επάγγελμα αυτό και δεν φανταζόσαστε τίποτα γύρω από τα θέατρα πριν κοιμηθείτε, σημαίνει πως με την συμπεριφορά σας και τα φερσίματά σας έχετε δημιουργήσει μια αρνητική κατάσταση στο περιβάλλον σας για το άτομό σας κι αυτό θα σας βγει σε κακό αν δεν αλλάξετε τρόπους και φέρσιμο στους γύρω σας. Αν όμως βρεθήκατε απλά μέσα στα παρασκήνια ενός θεάτρου και σας προξένησε εντύπωση αυτό, σημαίνει πως αυτόν τον καιρό πρέπει να γίνετε πολύ προσεκτικοί αυτόν τον καιρό γιατί θα σας στήσουν παγίδες και θα σας βρουν μπλεξίματα και πολλές άσχημες καταστάσεις, τόσο στη δουλειά σας όσο και στην κοινωνική σας ζωή. Αν είστε νέα κοπέλα και δείτε αυτό το όνειρο αυτό σημαίνει πως δώσατε μόνες σας το δικαίωμα να σας κατηγορήσουν και να σας διαβάλουν στο πρόσωπο που αγαπάτε κι αν δεν προσέξετε θα κινδυνέψετε να διακόψετε τον δεσμό σας.

ΠΑΡΕΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνατε παρέα με πρόσωπα που δεν τα είχατε ποτέ άλλοτε γνωρίσει, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε φοβερή κοινωνική άνοδο αυτόν τον καιρό είτε άνδρας είστε είτε γυναίκα. Αν δείτε πως μέσα στα άτομα αυτά υπήρξε και κάποιο άτομο που το συμπαθήσατε ιδιαίτερα, αυτό σημαίνει πως θα μαλώσετε άσχημα με κάποιο άτομο που είστε πολύ φίλοι. Αν αντιπαθήσετε άτομο ή άτομα, σημαίνει πως θα βρείτε άτομα που θα σας συμπαρασταθούν στις δύσκολές σας καταστάσεις. Αν μαλώσατε με την παρέα σας σημαίνει κοινωνικά αναγνώριση και μεγάλη υποστήριξη από πρόσωπα που δεν τα περιμένατε.

ΠΑΡΕΛΑΣΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως γίνεται παρέλαση με μπάντες παίζοντας διάφορα εμβατήρια σε ατμόσφαιρα γιορταστική, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβούν ευχάριστα γεγονότα αυτές τις μέρες που θα σας γεμίσουν ευτυχία και χαρά. Να εξετάσετε όμως πως κατά την διάρκεια τον ύπνου σας δεν αντηχούσαν μουσικές παρόμοιες με αυτές του ονείρου. Αν δείτε πως είστε κι εσείς μέλος της παρελάσεως, σημαίνει πως έχουν πάρει τα μυαλά σας αέρα και έχετε μεγαλεπήβολα σχέδια στο μυαλό σας αλλά δεν κοιτάτε να τα υλοποιήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας κοπέλα και σας κάνει εντύπωση που είναι παρθένα, αν είναι ξανθή κι ωραία, σημαίνει πως θα νιώσετε την χαρά μιας αισ8ηματικής κατακτήσεως. Αν είστε νέος-α, αυτό σημαίνει για σας ότι θα έχετε ερωτικές κατακτήσεις και μεγάλες συγκινήσεις θα νιώσετε αυτόν τον καιρό. Αν είναι γυναίκα περασμένης ηλικίας και σας κάνει εντύπωση που είναι παρθένα, αυτό σημαίνει ότι κάπως αργά θα μάθετε για μια πλάνη και θα στενοχωρηθείτε. Αν δείτε πως κάνατε έρωτα με μια τέτοια γυναίκα είτε μικρή είτε μεγάλη είναι, σημαίνει πως θα γελαστείτε στην επιλογή προσώπου και θα στενοχωρηθείτε γιατί θα καταλάβετε πως σας έπαιξε παιχνίδια. Αν δείτε πως διαπιστώσατε ότι μια κοπέλα είναι παρθένα εξετάζοντας τα γεννητικά της όργανα, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μεγάλη στενοχώρια από κάποια προσβολή που θα σας γίνει. Αν δείτε απλά πολλές τέτοιες κοπέλες ωραίες να γελάνε και να χαριεντίζονται μεταξύ τους, σημαίνει ευχάριστες ειδήσεις. Κακό είναι το όνειρο αν δείτε τέτοιες κοπέλες και είναι αποκρουστικές στην εμφάνιση. Δείτε όμως και τη λέξη ΚΟΠΕΛΑ στον ονειροκρίτη και έτσι θα έχετε μια πλήρη ερμηνεία του ονείρου σας.

ΠΑΡΚΑΡΩ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως οδηγείτε αυτοκίνητο και σταματήσατε να παρκάρετε κάπου, σημαίνει πως κάποιο απότoμο και ξαφνικό εμπόδιο θα σας παρουσιαστεί στην εξέλιξη των υποθέσεών σας και στην εργασία σας σχετικά. Θα σας στενοχωρήσει αλλά θα είναι παροδικό και δεν θα έχει μεγάλες και άσχημες συνέπειες. Το ίδιο σημαίνει αν δείτε πως πηγαίνατε το αμάξι σας σε πάρκιν. Αντίθετα όμως αν δείτε πως ταξιδεύατε με άσχημο καιρό και αναγκαστήκατε να πάτε το αμάξι σας στο πάρκιν, αυτό σημαίνει πως σε δύσκολη στιγμή που θα βρεθείτε θα βρείτε τη λύση να γλιτώσετε από πολλές δυσάρεστες καταστάσεις.

ΠΑΡΟΔΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως θέλατε και προτιμούσατε να περνάτε από παρόδους, αυτό σημαίνει πως μόνοι σας θα μπείτε σε περιπέτειες που θα σας βάλουν σε μπελάδες. Αν το κάνατε για να αποφύγετε κάποιον ή κάποιους, αυτό σημαίνει πως θα χρησιμοποιήσετε ύπουλα μέσα για να πετύχετε με δόλια μέσα τους σκοπούς σας. Αν δείτε πως ξεφύγατε άθελά σας από τον δρόμο σας και μπλεχτήκατε σε παρόδους, αυτό σημαίνει πως από απροσεξία θα μπλέξετε άσχημα αυτόν τον καιρό.

ΠΑΡΟΥΣΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως έκανε ξαφνικά την παρουσία του κάποιος που δεν γνωρίζατε καν κι αυτό σας προξένησε εντύπωση, αυτό σημαίνει πως πρόσωπα και καταστάσεις που δεν επιθυμούσατε θα τα βρείτε μπροστά σας και θα σας προξενήσουν λύπες και στενοχώριες. Αν δείτε πως παρουσιαστήκατε κάπου εσείς που δεν σας περίμεναν, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε άσχημες καταστάσεις στους γύρω σας με την συμπεριφορά σας. Αν όμως ήταν να κάνετε την παρουσία σας κάπου και δείτε πως την κάνατε την ώρα και την στιγμή που έπρεπε, αυτό σημαίνει ότι θα σας επαινέσουν για την τιμιότητά σας. Αν δείτε πως αόριστα αισθάνεστε την παρουσία κάποιον ή κάποιων χωρίς να καταλαβαίνετε για ποιον πρόκειται, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν δυσάρεστες καταστάσεις που θα σας γίνουν ενοχλητικές. Αν αισθανθείτε την παρουσία φαντασμάτων κλπ. αυτό σημαίνει στενοχώριες από περασμένες υποθέσεις.

ΠΑΡΤΙΤΟΥΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως κρατούσατε στα χέρια σας μια παρτιτούρα της μουσικής και την κοιτούσατε και σας έκανε εντύπωση πως ήταν κάτι το ακαταλαβίστικο για σας, αυτό σημαίνει πως θα σας παρουσιαστεί κάποιο μπλέξιμο που θα σας φέρει σε δύσκολη πραγματικά θέση. Αν δείτε πως μπορούσατε και βγάλατε κάποιο νόημα, αν φυσικά δεν έχετε ιδέα από μουσική, τότε σημαίνει πως θα βρεθείτε αντιμέτωποι με ραδιουργίες τις οποίες θα υπερνικήσετε και θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση.

ΠΑΣΤΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως τρωτε παστό είτε κρέας είτε ψάρι, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε πίκρες από την κάμψη των εργασιών σας. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα ψυχραθείτε με το αγαπημένο σας πρόσωπο για οικονομικά ζητήματα. Αν δείτε να παστώνουν ή να παστώνετε κρέας ή ψάρι, σημαίνει φιλονικίες και καυγάδες στην οικογένειά σας.

ΠΑΣΧΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας την χαρούμενη και γιορταστική μέρα τον Πάσχα να την περνάτε με χαρά και ευχαρίστηση, σημαίνει ότι κάποιο ευχάριστο γεγονός θα σας δώσει μεγάλη χαρά αυτές τις μέρες. Αν δείτε δε πως είστε μέσα στην εκκλησία και γιορτάζετε το Πάσχα, σημαίνει πως μια μεγάλη ευτυχία θα σας βρει αυτές τις μέρες. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα πραγματοποιήσετε σύντομο κι ευτυχισμένο γάμο. Αν είστε εμπορευόμενος, θα δείτε μεγάλη άνοδο στην εργασία σας και στα οικονομικά σας, αν είστε ασθενής θα γίνετε γρήγορα καλά. Αν κάνετε μαζί με την οικογένειά σας το Πάσχα, σύντομα θα νιώσετε μια οικογενειακή ευτυχία. Αν δείτε πως κάνατε προετοιμασίες για το Πάσχα, αυτό σημαίνει ότι θα σας έλθουν όλα βολικά και η χαρά και η ευτυχία θα βασιλεύει στην οικογένειά σας.

ΠΑΣΧΑΛΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πασχαλιά ανθισμένη να την θαυμάζετε και να απολαμβάνετε το άρωμά της, αυτό σημαίνει πως μεγάλη χαρά κι ευτυχία θα σας βρει αυτές τις μέρες. Αν την δείτε σε μια γλάστρα στον κήπο ή την βεράντα τον σπιτιού σας, σημαίνει ότι η ευτυχία θα πλημμυρίσει την οικογένειά σας. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα ζήσετε ένα ωραίο αίσθημα το οποίο θα καταλήξει σε γάμο πετυχημένο και ευτυχισμένο. Αν σας προσφέρουν άνθη πασχαλιάς ή προσφέρετε σε άτομο τον άλλον φύλου, αυτό σημαίνει έρωτα κεραυνοβόλο και γρήγορο γάμο. Αν δείτε πασχαλιά σε μπουκέτο, αυτό σημαίνει πως μια γνωριμία θα σας δώσει άλλη μορφή στη ζωή σας.

ΠΑΤΑΓΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως ακούσατε έναν πάταγο που έγινε γιατί συνέβη κάτι
το συνταρακτικό, αυτό σημαίνει πως θα σας συνταράξουν μεγάλα περιστατικά αυτές τις μέρες στη ζωή σας. Αν ο πάταγος αυτός έγινε για κάποιο γνωστό σας πρόσωπο, σημαίνει πως θα μάθετε κάτι το συνταρακτικό για το πρόσωπο αυτό. Αν δείτε πως ακούσατε έναν πάταγο από κάποια καθίζηση ή γκρέμισμα βουνού ή βράχου ή από κάποια ξένη οικοδομή, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβεί κάτι που θα σας αναστατώσει. Αν πάλι δείτε ότι ο πάταγος προερχόταν από το γκρέμισμα τον σπιτιού σας χωρίς όμως να το δείτε να γκρεμίζεται, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν πολύ δυσάρεστα πράγματα αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως σας έκανε εντύπωση ο πάταγος ενός καταρράχτη, αυτό σημαίνει πως θα σας πικράνει ο χωρισμός με το αγαπημένο σας πρόσωπο. ΠΑΤΑΤΕΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας να τρωτε πατάτες, σημαίνει πως όλα θα σας πάνε καλά. Μεγάλες επιτυχίες θα σημειώσετε στις δουλειές σας και στις αισθηματικές σας υποθέσεις. Αν δείτε πως αγοράζετε πατάτες και τις πηγαίνετε σπίτι σας, αυτό σημαίνει ότι θα σας βρει οικογενειακή χαρά και ευτυχία. Αν δείτε ότι καθαρίζετε πατάτες για να τις μαγειρέψετε, σημαίνει πως θα σας βρουν γκρίνιες που όμως θα περάσουν και όλα θα τακτοποιηθούν. Αν δείτε πως τηγανίζετε πατάτες, θα σας βρουν μαλώματα με συγγενικά σας πρόσωπα. Αν δείτε πατάτες φυτεμένες στον αγρό με ωραίο φύλλωμα και άνθη, σημαίνει πως θα πραγματοποιήσετε κέρδη όποια δουλειά κι αν κάνετε. Αν δείτε πως βγάζετε πατάτες από τη γη, σημαίνει άφθονα κέρδη ή χρήματα αναπάντεχα. Αν δείτε πως ποτίζετε πατάτες στο χωράφι σας, αυτό σημαίνει πως έχετε προγραμματίσει σωστά τις δουλειές σας και οι κόποι σας θα αμειφθούν σύντομα. Αν δείτε ότι αποθηκεύετε πατάτες στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μια μεγάλη επιτυχία που θα σας ικανοποιήσει πολύ.

ΠΑΤΕΝΤΑ (ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ): Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πήρατε στα χέρια ένα τέτοιο δίπλωμα, αυτό σημαίνει πως κάτι το καινούργιο θα βρείτε να κάνετε που θα σας δώσει πολλές επιτυχίες στη ζωή και χρήματα. Αν το δίπλωμα αφορούσε την βιομηχανία, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να δώσετε πολύ προσοχή αυτές τις μέρες γιατί κάτι το διαφορετικό θα σας παρουσιαστεί, μια ευκαιρία την οποία θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε σωστά αν θέλετε να πετύχετε στη ζωή. Αν η ευρεσιτεχνία αφορούσε το σπίτι σας και μόνο, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μεγάλη χαρά στην οικογένειά σας. Κακό είναι το όνειρο αν δείτε πως σχίσατε μια τέτοια πατέντα που ήταν να την χρησιμοποιήσετε ή δείτε πως την χάσατε. Αυτό σημαίνει πως κάτι που θα άλλαζε ριζικά τη ζωή σας, δεν μπορέσατε να το εκμεταλλευτείτε σωστά.

ΠΑΤΕΡΑΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας τον πατέρα σας αλλά είναι στην πραγματικότητα ζωντανός, αυτό σημαίνει πως κάτι δεν θα πάει καλά στην οικογένειά σας. Αν ο πατέρας σας είναι νεκρός και τον δείτε στον ύπνο σας, αυτό σημαίνει πως αν συζητάτε μαζί του θα σας βρουν δύσκολες καταστάσεις στη ζωή σας. Αν είναι ζωντανός και τον δείτε νεκρό, αυτό σημαίνει υγεία, ευτυχία και μακροζωία. Αν δείτε ότι είστε πατέρας ενώ είστε ήδη, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε οικογενειακή γαλήνη. Κακό είναι για έναν νέο ανύπαντρο αν δει ότι είναι πατέρας στον ύπνο τον. Αυτό σημαίνει πως θα τον βρουν σκοτούρες και ευθύνες μεγάλες αυτόν τον καιρό.

ΠΑΤΗΤΗΡΙ: Αν δείτε στον ύπνο σας ένα πατητήρι γεμάτο ολόφρεσκα σταφύλια έτοιμα να πατηθούν, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε μεγάλη οικονομική άνθιση αυτές τις μέρες και η χαρά και η ευτυχία θα σας συντροφεύουν. Αν έχετε σκοπό να ξεκινήσετε κάτι μην διστάσετε, θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία. Αν δείτε πως πατούν σε ένα πατητήρι σταφύλια γρήγορα θα σας αναγγείλούν μια πολύ ευχάριστη είδηση. Αν τα πατάτε εσείς τα σταφύλια μέσα στο πατητήρι, αυτό σημαίνει ότι θα πετύχετε ότι επιδιώκετε στη ζωή σας. Αν δείτε πως φτιάχνετε εσείς ένα πατητήρι ή το παραγγείλατε να σας το κάνούν, αυτό σημαίνει πως θα πετύχετε με τον σωστό σας προγραμματισμό με ότι κι αν καταπιαστείτε αυτές τις μέρες. Κακό είναι αν δείτε ένα πατητήρι εγκαταλελειμμένο, αυτό σημαίνει οικονομικές δυσπραγίες και στενοχώριες. Αν ήταν παλιό και το επισκευάζατε, αυτό σημαίνει ότι θα γλιτώσετε από πολλές στενοχώριες και δυσκολίες οικονομικές, χάρη στην εργατικότητά σας και την εξυπνάδα σας.

ΠΑΤΙΝΙΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φορούσατε πατίνια και με αυτά τρέχατε στους δρόμους, σημαίνει ότι θα σημειώσετε μεγάiy λες επιτυχίες που θα μιλήσουν όλοι για σας. Μια ανέμελη ζωή σας περιμένει αλλά δεν πρέπει να μυαλά σας να πάρουν αέρα. Αν δείτε όμως ότι πέφτετε, αυτό σημαίνει επιτυχίες. Κακό είναι αν δείτε πως πατινάρετε σε μια πίστα και κάνετε φιγούρες, αυτό σημαίνει πως έχουν πάρει τα μυαλά σας αέρα και κινδυνεύετε να πάθετε ζημιές και εξευτελισμούς. Αν δείτε πως πατινάρετε σε μια πίστα και πέσατε, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν απογοητεύσεις από τις απερισκεψίες σας.

ΠΑΤΟΣ: Αν δείτε πως έχετε πάτους στα παπούτσια σας και χάλασαν, σημαίνει πως θα σας βρουν δυσκολίες που θα σας στενοχωρήσονν πολύ. Αν δείτε ότι αλλάξατε πάτους χωρίς να t τα φορέσετε, αυτό σημαίνει πως θα ετοιμάσετε και θα σχεδιάσετε με τον καλύτερο τρόπο για να προχωρήσετε στη ζωή. Αν όμως δείτε πως κοιτάζετε τον πάτο ενός ξεροπήγαδου, ενός άδειου κιβωτίου, βαρελιού κλπ., αυτό σημαίνει ότι θα δυσκολευτείτε πολύ στη ζωή σας αυτόν τον καιρό. Σημαίνει ότι θα σας βρουν δυσκολίες πολλές και δύσκολα θα μπορέσετε να ξεπεράσετε. Αν όμως δείτε ηώς κοιτάτε τον πάτο ενός δοχείου γεμάτο υγρό, ή μιας γαλήνιας θάλασσας, αυτό σημαίνει χαρά, γαλήνη κι ευτυχία. Αν δείτε πως γεμίσατε ένα δοχείο και δεν μπορούσε να γεμίσει γιατί ήταν τρύπιος ο πάτος τον, σημαίνει ότι μάταια αγωνίζεστε, οι κόποι σας για κάτι καλό θα πάνε χαμένοι.

ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πατριάρχη με τα γιορτινά τον άμφια, σημαίνει πως θα σας βρει μεγάλη χαρά κι ευτυχία τις μέρες που έρχονται. Αν δείτε πως πατριάρχης λειτουργεί στην εκκλησία, αυτό σημαίνει πως θα έχετε την χαρά, την γαλήνη και την ευλογία του Θεού.

ΠΑΤΡΙΔΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως επισκεφτήκατε την ιδιαιτέρα σας πατρίδα, αυτό σημαίνει πως θα συμβεί κάτι το ευχάριστο στην οικογένειά σας. Αν δείτε πως κάνατε άλλη πατρίδα και αυτό σας ευχαριστούσε και νιώθατε ικανοποίηση, αυτό σημαίνει πως κάτι καινούργιο θα παρουσιαστεί στη ζωή σας αυτόν τον καιρό.

ΠΑΤΣΑΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως έχετε σπίτι σας πατσά βρώμικο, δηλαδή με τις ακαθαρσίες του, αυτό σημαίνει κέρδη από τη δουλειά σας ή από κάποια κληρονομιά ή λαχείο. Αν δείτε πως τρωτε πατσά και αυτό σας προξενεί ευχαρίστηση, σημαίνει ότι σας περιμένει οικογενειακή χαρά και ευτυχία. Αν όμως δείτε να σας σερβίρει το αγαπημένο σας πρόσωπο ή ο σύντροφός σας μαγειρεμένο πατσά με διάφορα χορταρικά, αυτό σημαίνει ότι θα προκύψουν μεταξύ σας καυγάδες που θα φτάσουν μέχρι τον χωρισμό.

ΠΑΥΣΗ: Αν δείτε στον ύπνο σας πως ενώ εργάζεστε κάνετε ή σας κάνουν παύση εργασίας, σημαίνει πως θα πάθετε οικονομικές αβαρίες. Αν σας έπαυσαν από την εργασία σας, αυτό σημαίνει ότι θα σας δώσουν προαγωγή. Αν δεν είστε υπάλληλος και δείτε πως είστε και σας σταματήσουν, σημαίνει πως κάτι το δυσάρεστο θα συμβεί αυτές τις μέρες στην δουλειά σας.

ΠΑΧΝΗ: Αν σας κάνει εντύπωση η πάχνη η πρωινή να έχει τυλίξει το περιβάλλον, αυτό σημαίνει ότι μια μεγάλη μελαγχολία θα κυριαρχήσει μέσα σας και θα σας χαλάσει το κέφι. Αν δείτε ότι απότομα έπεσε πάχνη στο σπίτι σας, σημαίνει ότι κάτι δυσάρεστο θα συμβεί στην οικογένειά σας.

ΠΑΧΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αποκτήσατε πάχος ενώ δεν έχει συμβεί ούτε συμβαίνει στην πραγματικότητα, σημαίνει πως σας περιμένουν πλούτη, χαρά και ευτυχία όποια δουλειά κι αν κάνετε. Αν είστε έμπορος θα σημειώσουν μεγάλη άνοδο οι επιχειρήσεις σας. Αν είστε στο στάδιο της έναρξης μιας επιχείρησης μην διστάσετε να την ξεκινήσετε, θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία. Αν είστε υπάλληλος θα πάρετε αύξηση, ή λεφτά από λαχείο ή κληρονομιά. Αν είστε ασθενής θα γίνετε σύντομα καλά. Κακό είναι για μια γυναίκα να δει ότι πάχυνε, αυτό σημαίνει ότι θα δημιουργήσει άσχημες καταστάσεις στην οικογένειά της γιατί θα μπλέξει σε αλλά ενδιαφέροντα που θα την απομακρύνουν από αυτήν. Το όνειρο ειδοποιεί πως Θα το πληρώσει πολύ ακριβά αν δεν αλλάξει συμπεριφορά. Αν είστε γέρος αδύναμος και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει ότι θα συμβεί κάτι στον εαυτό σας που θα σας δώσει δύναμη και κουράγιο για να ζήσετε πολλά χρόνια. Αν δείτε κάποιον άλλον γνωστό σας ή συγγενή σας να έχει παχύνει στο όνειρό σας, αυτό σημαίνει ότι θα πληροφορηθείτε για μια μεγάλη επιτυχία τον προσώπου αυτού και θα χαρείτε αλλά θα λυπηθείτε από ζήλια. Τέλος αν δείτε πάχος από κρέατα να κρατάτε στα χέρια σας, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε επιτυχίες επαγγελματικές αλλά θα δείξετε μεγάλη πονηριά για να πετύχετε.

ΠΕΔΙΑΔΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας μια ωραία κατάφυτη πεδιάδα κι αυτό σας προξενεί ευχαρίστηση, σημαίνει ότι σας περιμένουν πλούτη, χαρά και ευτυχία. Όλα θα σας έλθουν βολικά και σε βαθμό πού δεν τον περιμένατε και εσείς οι ίδιοι. Μετά από το όνειρο αυτό καλό είναι να δοκιμάσετε και την τύχη σας με κανένα λαχείο. Για τους νέους-ες που θα δουν αυτό το όνειρο, σημαίνει ότι τους ανοίγεται ένα μέλλον λαμπρό και μια επιτυχημένη σταδιοδρομία τόσο στην εργασία τους όσο και στο γάμο τους που θα είναι σύντομος. Κακό όμως είναι το όνειρο αν δείτε μια πεδιάδα κατάξερη, άγονη, ακαλλιέργητη και σας προξενεί απογοήτευση. Μην περιμένετε τίποτα καλό αυτόν τον καιρό. Όλα σας τα σχέδια θα ναυαγήσούν. Αν όμως δείτε πεδιάδα μεγάλη που την καλλιεργούν αγρότες και αυτό σας προξενεί ευχαρίστηση, σημαίνει ότι κάτι το πολύ σημαντικό θα συμβεί αυτές τις μέρες στη ζωή σας, όλα θα πάνε καλά και ότι είχατε σχεδιάσει θα βρει την πραγματoποίησή του.

ΠΕΔΙΛΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αγοράζετε ένα ζευγάρι πέδιλα και το φοράτε και νιώσετε δροσιά και ανακούφιση, σημαίνει ότι κάποια επιτυχία θα σημειώσετε αυτές τις μέρες και θα νιώσετε ανακούφιση. Αν όμως δείτε ότι φοράτε πέδιλα για να κάνετε σκι για σπορ, αυτό σημαίνει πως αεροβατείτε και ζείτε στον κόσμο της φαντασίας. Αν όμως τα σκι τα φορέσατε για να καλύψετε μια απόσταση μέσα στα χιόνια και στους πάγους, αυτό σημαίνει ότι θα σας βρει μεγάλη ευτυχία από ανέλπιστα γεγονότα και καταστάσεις που θα σας βρουν.

ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περπατάτε σε ένα πεζοδρόμιο γεμάτο κόσμο και αυτό σας δυσκολεύει στο βάδισμά σας, ή ότι το πεζοδρόμιο είναι δύσβατο, σημαίνει πως μεγάλα εμπόδια θα σας παρουσιαστούν αυτές τις μέρες που δύσκολα θα ξεπεράσετε. Αν όμως ανεβήκατε στο πεζοδρόμιο για να αποφύγετε τον κίνδυνο μην σας παρασύρει κανένα τροχοφόρο, αυτό σημαίνει πως θα μπλέξετε σε άσχημες καταστάσεις από κακές εκτιμήσεις που κάνατε αυτόν τον καιρό. Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει ότι θα δημιουργηθούν καταστάσεις άσχημες γύρω από το άτομό σας που θα ντραπείτε και τις αιτίες θα τις έχετε δώσει εσείς.

ΠΕΘΕΡΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας την πεθερά σας, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν ευχάριστα γεγονότα αν η πεθερά σας μένει μακριά από σας και δείτε ότι σας έκανε επίσκεψη. Αν μένετε μαζί και την δείτε στον ύπνο σας, τότε να περιμένετε καυγάδες οικογενειακούς και στενοχώριες. Αν μια γυναίκα δει αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργηθούν καυγάδες στην οικογένειά της και θα φταιει η ίδια δίνοντας τις ανάλογες αιτίες με την συμπεριφορά της. Αν είστε ανύπαντρος-η και στον όνειρό σας δημιουργείται η εντύπωση για κάποια γυναίκα ότι είναι η πεθερά σας, τότε να προσέξετε πολύ γιατί κάποια γυναίκα θα κοιτάξει να σας διαβάλει στο πρόσωπο που αγαπάτε. Αν όμως δείτε την μητέρα του ή της αγαπημένης σας και την αντιμετωπίσετε σαν πεθερά, αυτό σημαίνει πώς θα μαλώσετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΠΕΘΕΡΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας τον πεθερό σας με τον οποίο έχετε αγαθές σχέσεις στην πραγματικότητα, τότε το όνειρο είναι καλό και σημαίνει πως θα βρείτε προστασία και υποστήριξη από πρόσωπο που δεν το περιμένατε. Αν είχατε ποτέ διαφορές στην πραγματικότητα με τον πεθερό σας και τον δείτε στον ύπνο σας, θα έχετε ανάλογες καταστάσεις με το πώς τον είδατε. Αν τον είδατε χαρούμενο θα μαλώσετε μαζί τον θα αγαπήσετε και θα λύσετε τις διαφορές σας ομαλά. Αν ήταν πεθαμένος τότε θα κοιτάξετε να ανάψετε κανένα κερί για τον ή την πεθερά σας που είδατε στον ύπνο σας.

ΠΕΙΝΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ενώ κοιμηθήκατε χορτάτοι ότι πεινάτε, μπορεί τις πιο πολλές φορές να προέρχεται από στομαχικές διαταραχές. Αν όμως δεν συμβαίνει τέτοιο πράγμα και δείτε πως πεινάτε και δεν βρίσκετε να φάτε τίποτε, αυτό σημαίνει πως θα είστε αυτόν τον καιρό τυχεροί και να κοιτάξετε να το εκμεταλλευτείτε. Αν δείτε κάποιον να είναι πεινασμένος, αυτό σημαίνει πως κάποιος εχθρός θα παρουσιαστεί στη ζωή σας. Αν δείτε πως πεινούν άλλοι κι εσείς τους δίνετε φαγητό, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε λεφτά από μέρος που δεν το περιμένατε. Κακό είναι αν δείτε πως έχει πέσει πείνα και μέσα στο κακό περιλαμβάνεστε κι εσείς. Σας περιμένουν άσχημες μέρες.

ΠΕΙΡΑΜΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάνετε ετοιμασίες για κάποιο πείραμα και τακτοποιείτε τα υλικά, αυτό σημαίνει πως θα ετοιμάσετε μια δουλειά που θα εξαρτηθεί μόνο από σας αν θα έχει επιτυχία ή όχι. Αν δείτε πως κάνετε πείραμα, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σε τέλμα και δεν θα μπορέσετε να επιτύχετε τους σκοπούς σας. Αν δείτε να κάνουν άλλοι πείραμα ή πειράματα, αυτό σημαίνει πως θα βγείτε κερδισμένοι από την αδράνεια των άλλων. Αν σας βοηθά ή βοηθάτε άλλους σε πείραμα ή πειράματα, σημαίνει ότι θα ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο εκτός από τη δουλειά που πρέπει να κάνετε και θα ζημιώσετε και θα στενοχωρηθείτε.

ΠΕΙΣΜΑ: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας έπιασε πείσμα σε όποια κατάσταση της ζωής σας και με οποιαδήποτε κατάσταση απέναντι σε ανθρώπους, αυτό σημαίνει ότι θα δείξετε μεγάλη αδεξιότητα σε κάποια φάση της κοινωνικής σας ή επαγγελματικής σας καταστάσεως που θα σας βρει και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να ζημιωθείτε αρκετά. Αν όμως σας έπιασε πείσμα για να κάνετε κάτι και τελικά το κάνατε εξ αιτίας ενός πείσματος, αυτό σημαίνει ότι δεν θα φερθείτε σωστά στην κατάλληλη στιγμή και αυτό θα γίνει αιτία να χάσετε μια μεγάλη ευκαιρία στη ζωή σας.

ΠΕΛΑΡΓΟΣ: Αν δείτε στον ύπνο σας πελαργούς να περνάνε πάνω από το κεφάλι σας ή να είναι κάπου μαζεμένοι, σημαίνει να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή σας και στα επαγγελματικά σας. Με ότι κι αν ασχοληθείτε αυτόν τον καιρό θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Αν δείτε έναν πελαργό, σημαίνει ευχάριστη είδηση. Για τους νέους-ες ο πελαργός σημαίνει προμήνυμα γάμου και για την παντρεμένη γυναίκα σημαίνει ευτυχές γεγονός. Αν δείτε όμως ένα ζευγάρι πελαργών να φτιάχνει τη φωλιά του στο σπίτι σας ή σε ένα δένδρο του σπιτιού σας, αυτό σημαίνει πως αν είστε παντρεμένοι, δεν είστε ευχαριστημένος με τον σύντροφό σας και αποζητάτε αλλού την ευτυχία αν δεν την έχετε μέχρι τώρα. Για τους ανύπαντρους σημαίνει ότι από κάπου θέλουν να στηριχτούν κι αποζητούν τον γάμο για στήριγμα.

ΠΕΝΘΟΣ: Αν ονειρευτείτε πένθος για παιδί, είναι προειδοποίηση ότι τα σχέδια σας σύντομα θα αποτύχουν, και εκεί που περιμένετε επιτυχία θα απογοητευθείτε.
Πένθος συγγενών ή φίλων, σημαίνει επίσης αποτυχία σχεδίων και φτωχή προοπτική για το μέλλον.


ΠΕΠΛΟ: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι φοράτε πέπλο, είναι δείγμα πως δεν είστε απόλυτα ειλικρινής με το πρόσωπο που έχετε ερωτικό δεσμό και ότι καταφεύγετε σε στρατηγήματα για να το κρατήσετε. Αν ονειρευτείτε ότι άλλοι φοράνε πέπλο, είναι μια προειδοποίηση ότι φίλοι θα προσπαθήσουν να σας δυσφημίσουν. Παλιό και σχισμένο πέπλο σημαίνει ότι γίνεται καλοσχεδιασμένη προσπάθεια για να σας ξεγελάσουν.
Για μια νέα γυναίκα, το να ονειρευτεί ότι χάνει το πέπλο της, είναι σημάδι πως ο εραστής της έχει καταλάβει τις πονηριές της και πρόκειται να της ανταποδώσει τα ίδια. Νυφικό πέπλο, στ' όνειρο, είναι σημάδι επιτυχημένης αλλαγής, που θα γίνει σύντομα, καθώς και ευχαρίστησης από τη θέση που θα κατέχετε.
Όταν μια νέα γυναίκα ονειρευτεί πως φορά νυφικό πέπλο, θα πρέπει να περιμένει ότι οι υποθέσεις που θα αναλάβει θα της αποφέρουν πολλά κέρδη και ικανοποίηση. Αν δει πως το πέπλο της ξέφυγε ή της το χάλασε κάποιο ατύχημα, υπάρχει κίνδυνος να στενοχωρηθεί και να πονέσει.
Το να δείτε ότι πετάξατε πέπλο, σημαίνει χωρισμό και απόγνωση.
Πένθιμο πέπλο, στ' όνειρο, είναι προμήνυμα προσβολής και δυσκολίας στις επιχειρήσεις.


ΠΕΠΟΝΙ: Αν ονειρευτείτε πεπόνια, σημαίνει κακή υγεία και ατυχίες στις επιχειρήσεις. Αν δείτε πως τα τρώτε, σημαίνει πως κάποια βιαστική ενέργεια θα σας δημιουργήσει άγχος.
Αν τα δείτε να μεγαλώνουν πάνω στις πεπονιές, σημαίνει πως τα τωρινά σας προβλήματα θα έχουν ευτυχή κατάληξη για σας.


ΠΕΡΔΙΚΑ: Αν δείτε πέρδικες στ' όνειρο σας, σημαίνει πως οι συνθήκες για την οικονομική σας επιχείρηση θα είναι ευνοϊκές.
Αν δείτε πως τις παγιδεύατε, είναι σημάδι πραγματοποίησης των επιθυμιών σας.
Αν δείτε πως τις σκοτώνατε, σημαίνει ότι θ' αποκτήσετε περιουσία, μέρος της οποίας θα μοιραστεί σε άλλους.
Αν δείτε πως τις τρώγατε, θα σας αποδοθούν τιμές που σας ανήκουν.
Αν δείτε πέρδικες να πετούν, σημαίνει πως το μέλλον κρύβει πολλές υποσχέσεις για σας.


ΠΕΡΙΒΌΛΙ: Αν δείτε στ' όνειρο σας πως περπατούσατε μέσα σ' ένα όμορφο και περιποιημένο περιβόλι μαζί με το σύντροφο σας, σημαίνει πως ένας μακροχρόνιος δεσμός θα έχει ευχάριστη κατάληξη. Αν το περιβόλι ήταν γεμάτο με ώριμα φρούτα, σημαίνει πως θ' ανταμειφθείτε για την πίστη σας σ' αυτούς που υπηρετήσατε. Για τους επιχειρηματίες, είναι σημάδι ότι τα σχέδια τους θα γνωρίσουν πλήρη επιτυχία. Για τις γυναίκες, αυτό το όνειρο σημαίνει ευτυχισμένο σπιτικό, πιστό σύζυγο και υπάκουα παιδιά. Αν δείτε πως μέσα στο περιβόλι υπήρχαν γουρούνια που έτρωγαν τα πεσμένα φρούτα, είναι σημάδι πως θα χάσετε ιδιοκτησία στην προσπάθεια σας να διεκδικήσετε κάτι που πραγματικά δεν σας ανήκει. Αν δείτε πως μαζεύατε ώριμα φρούτα, σημαίνει πως θα έχετε αφθονία αγαθών. Αν δείτε πως τα φρούτα του περιβολιού ήταν σάπια, σημαίνει πως παρόλη τη χαρά και τον πλούτο, θα ζείτε μέσα στην αθλιότητα. Αν δείτε πως καθώς περπατούσατε σε περιβόλι πιαστήκατε σε βάτους, σημαίνει πως θ' αντιμετωπίσετε ένα ζηλόφθονο εχθρό, ή αν είστε παντρεμένοι πως θα έχετε ένα σοβαρό καυγά με τον σύντροφο σας. Αν ονειρευτείτε ένα άγονο περιβόλι, σημαίνει πως θα χάσετε την ευκαιρία ν' ανεβείτε ψηλά. Αν δείτε γυμνό περιβόλι, σημαίνει πως πρέπει να προσέξετε τον τρόπο διασκέδασης σας. Αν δείτε ένα καταστρεμμένο από καταιγίδα περιβόλι, σημαίνει πως θα έχετε ανεπιθύμητους επισκέπτες ή καθήκοντα.


ΠΕΡΙΔΕΡΑΙΟ: Για τη γυναίκα που θα ονειρευτεί πως δέχεται ένα περιδέραιο, προβλέπεται ένας ερωτευμένος σύζυγος κι ένα όμορφο σπίτι.
Αν δει πως έχασε ένα περιδέραιο, σημαίνει πως σύντομα θα γευτεί την απογοήτευση.


ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ: Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι περιέρχεται στη κατοχή σας μεγάλη περιουσία, σημαίνει ότι θα λάβετε αυτή την κληρονομιά στο μέλλον, αλλά εντελώς διαφορετικά απ' ό,τι περιμένατε.
Για μια νέα γυναίκα, σημαίνει ότι η κληρονομιά που θα πάρει θα είναι απογοητευτική, θα πρέπει να ζήσει με οικονομία, γιατί θα κληρονομήσει φτωχό σύζυγο και πολλά παιδιά.


ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ: Αν δείτε στ' όνειρο σας πως κάνατε περίπατο, σημαίνει πως θ' ασχοληθείτε με υποθέσεις που χρειάζονται ενεργητικότητα και που θα αφήσουν κέρδος.
Αν δείτε άλλους να κάνουν περίπατο, σημαίνει πως θ' αντιμετωπίσετε εχθρούς στις υποθέσεις σας.


ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ: Αν δείτε στ' όνειρο σας περιστέρια που γουργουρίζουν στις φωλιές τους, προβλέπεται οικογενειακή γαλήνη και καλά παιδιά. Για μια κοπέλα, αυτό το όνειρο προμηνά ένα γρήγορο και άνετο γάμο.
Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι παίρνατε μέρος σε αγώνα σκοποβολής, όπου στόχος ήταν περιστέρια, σημαίνει πως, ο σκληρός χαρακτήρας σας θα εμφανιστεί στις συναλλαγές σας και πως πρέπει να προφυλαχτείτε από διασκεδάσεις χαμηλού επιπέδου. Αν δείτε περιστέρια να πετούν, σημαίνει ελευθερία και ίσως νέα από κάποιον που λείπει.
Αν δείτε περιστέρια να ζευγαρώνουν και να χτίζουν φωλιές, προβλέπεται ειρήνη και χαρούμενη οικογενειακή ζωή, άπου τα παιδιά θα είναι υπάκουα και η ευτυχία θ' αγκαλιάζει τους πάντες. Το ν' ακούσετε στ' ονείρου σας το θλιβερό τιτίβισμα περιστεριών, συνήθως είναι προμήνυμα θανάτου ένας πατέρα. Αν δείτε σκοτωμένο περιστέρι, προβλέπεται χωρισμός ζευγαριού από απιστία ή θάνατο. Άσπρα περιστέρια, σημαίνουν αφθονία και πιστούς φίλους.


ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ: Αν ονειρευτείτε ότι περιφρονήσατε δικαστήριο, σημαίνει ότι έχετε διαπράξει εμπορική και κοινωνική αδιακρισία, πράγμα που δεν έπρεπε να κάμετε. Αν ονειρευτείτε πως άλλοι σας περιφρόνησαν, θα επιτύχετε να κερδίσετε τον ύψιστο σεβασμό, και θα αποχτήσετε ευημερία και ευτυχία. Αν όμως αξίζατε την περιφρόνηση, μπορείτε να περιμένετε την εκδίωξη σας από τη δουλειά ή τους κοινωνικούς κύκλους. Αν δείτε πως περιφρονήσατε κάποιο φίλο σας ή ένα οποιοδήποτε άτομο, σημαίνει πως δεν θα μπορέσετε να βρείτε την ευτυχία λόγω του δύστροπου και αντιπαθητικού χαρακτήρα σας.


Περούκα
Αν δείτε ότι φορούσατε περούκα, σύντομα θα βρεθείτε εμπρός σε αναπάντεχες αλλαγές. Το χάσιμο περούκας σημαίνει πως οι εχθροί σας θα ικανοποιηθούν από κάποιο πάθημα σας. Αν δείτε άλλους να φοράνε περούκα, σημαίνει συνωμοσία σε βάρος σας.


Περπάτημα
Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι περπατάτε μέσα από νερά καθαρά, προβλέπονται φευγαλέες αλλά δυνατές χαρές.
Αν το νερό ήταν λασπερό, προμηνύεται κίνδυνος αρρώστιας ή κάποια θλιβερή εμπειρία. Αν ονειρευτείτε παιδάκια να περπατάνε μέσα από καθαρά νερά, είναι ένα όνειρο ευοίωνο που προμηνά ευνοϊκές επιχειρήσεις. Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι περπατά σε καθαρά αφρισμένα νερά, προβλέπεται πως γρήγορα θα αποχτήσει ό,τι επιθυμεί η ψυχή της. Περπάτημα σε ανώμαλο δρόμο και δύσκολα μονοπάτια σημαίνει στενοχώριες και μπερδέματα στις εμπορικές επιχειρήσεις. Περπάτημα σε ευχάριστους δρόμους σημαίνει επιτυχία και καλή τύχη. Αν ονειρευτείτε πως περπατούσατε τη νύχτα, δεν είναι καλός οιωνός. Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως περπατούσε γρήγορα, είναι προμήνυμα κληρονομιάς και απόκτησης επιθυμητού αντικειμένου.


Πέσιμο
Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι πέφτατε και ότι είσαστε πολύ φοβισμένοι, σημαίνει ότι θα κάνετε ένα μεγάλο αγώνα από τον οποίο θα βγείτε κερδισμένοι σε τιμές και πλούτη. Αν όμως δείτε ότι πληγωθήκατε την ώρα της πτώσης, θα υποστείτε ταλαιπωρίες και θα χάσετε φίλους.


Πέστροφα
Αν δείτε πέστροφες στ' όνειρο σας, είναι σημάδι ευημερίας. Το να δείτε ότι τρώγατε πέστροφες, σημαίνει ευτυχισμένες καταστάσεις. Αν ονειρευτείτε ότι ψαρεύατε με αγκίστρι και πιάσατε πέστροφα, αυτό είναι ένδειξη σίγουρης επιτυχίας και ικανότητας. Αν δείτε πως σας βγήκε από το αγκίστρι και έπεσε πίσω στο νερό, είναι σημάδι πως η ευτυχία δεν θα κρατήσει για πολύ. Το να ονειρευτείτε ότι πιάνατε πέστροφες με δίχτυ, είναι προμήνυμα μεγάλης ευημερίας.


Πέταγμα
Αν ονειρευτείτε πως πετούσατε ψηλά στην ατμόσφαιρα, σημαίνει πως η συζυγική σας ζωή θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα. Αν δείτε πως πετούσατε χαμηλά, σχεδόν κοντά στο έδαφος, σημαίνει αρρώστια και δύσκολες καταστάσεις, που όμως θα τις ξεπεράσετε τελικά. Αν δείτε πως πετούσατε πάνω από λασπόνερα, σημαίνει πως πρέπει να προσέξετε τις προσωπικές σας υποθέσεις, γιατί σας τριγυρίζουν εχθροί. Αν δείτε πως πετούσατε πάνω από ερείπια, σημαίνει πως η τύχη δεν σας βοηθά και πως το περιβάλλον σας είναι δυσάρεστο. Αν παρατηρήσατε πράσινα δέντρα και βλάστηση από κάτω σας, την ώρα που πετούσατε, θα υποφέρετε από προσωρινή ανησυχία, αλλά μετά σας περιμένει ευημερία. Αν ονειρευτείτε πως βλέπατε τον ήλιο την ώρα που πετούσατε, σημαίνει πως οι επιχειρήσεις σας θα πάνε καλά, παρόλο που εσείς δεν το πιστεύετε. Αν δείτε πως πετούσατε στο διάστημα περνώντας το φεγγάρι και τους άλλους πλανήτες, σημαίνει πως έρχονται λιμοί, πόλεμοι και. προβλήματα κάθε λογής. Αν δείτε πως πετούσατε με μαύρα φτερά, σημαίνει πως θα δοκιμάσετε πικρές απογοητεύσεις. Αν πέσατε την ώρα που πετούσατε, είναι σημάδι πως σας περιμένει αποτυχία. Αν όμως ξυπνήσατε την ώρα που πέφτατε, σημαίνει πως θα μπορέσετε να σωθείτε από την αποτυχία. Για ένα νέο άντρα που θα ονειρευτεί πως πετά με άσπρα φτερά πάνω από πράσινη βλάστηση, σημαίνει πρόοδος στις επιχειρήσεις του και επιτυχία στην αγάπη. Αυτό το όνειρο συνήθως είναι σημάδι αυξανόμενης ευημερίας και εκπλήρωσης των επιθυμιών. Αν η βλάστηση είναι καταστρεμμένη ή καμένη, σημαίνει πως θ' αντιμετωπίσετε εμπόδια στην εκπλήρωση των σκοπών σας. Τελικά θα έχει επιτυχία, αλλά όχι ιδιαίτερα μεγάλη. Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως πετά από πόλη σε πόλη και «προσγειώνεται» πάνω σε καμπαναριά εκκλησιών, προμηνύεται πως θα της δοθεί η ευκαιρία να πολεμήσει για τα δικαιώματα της στον έρωτα και την αγάπη, θα απειληθεί από μια περίοδο κακής υγείας και ίσως κάποιος δικός της πεθάνει αργότερα. Αν ονειρευτεί πως πυροβολείται την ώρα που πετά, σημαίνει πως οι εχθροί της θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν την άνοδο και την ευημερία της.


Πέταλο
Αν ονειρευτείτε πέταλο, σημαίνει πρόοδο στις επιχειρήσεις και τυχερούς δεσμούς για τις γυναίκες.
Αν το δείτε σπασμένο, προβλέπεται κακή τύχη και αρρώστια.
Αν δείτε ένα πέταλο να κρέμεται σε φράχτη, σημαίνει πως τα ενδιαφέροντα σας θα φθάσουν μακρύτερα απ' όσο περιμένατε. Αν δείτε πως βρήκατε πέταλο στο δρόμο, σημαίνει πως θα έχετε κέρδος από κει που δεν το περιμένατε.


Πεταλούδα
Αν δείτε στον ύπνο σας μια πεταλούδα ανάμεσα σε άνθη και πράσινα χόρτα, είναι ένδειξη ευημερίας και καλών επιτευγμάτων. Αν δείτε πεταλούδες να πετούν εδώ κι εκεί, σημαίνει πως θα λάβετε ειδήσεις για φίλους που απουσιάζουν, με γράμμα, ή από κάποιον που τους είδε. Για μια νέα γυναίκα, η πεταλούδα είναι σημάδι ευτυχισμένου έρωτα που θα επιστεγαστεί με μια ισόβια ένωση.


Πετεινού λάλημα
Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε πετεινό να λαλεί το πρωί, είναι καλό σημάδι. Αν είστε μόνος (-η), σημαίνει πρώιμο γάμο και πλούσιο νοικοκυριό. Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε πετεινό τη νύχτα, είναι απελπισία και θα ακολουθήσουν γεγονότα που θα σας κάμουν να κλάψετε. Αν ονειρευτήκατε πως είδατε κοκορομαχία, θα εγκαταλείψετε την οικογένεια σας εξαιτίας φιλονικιών και απιστίας. Αυτό το όνειρο συνήθως αναγγέλλει κάποια απροσδόκητα και θλιβερά γεγονότα. Ο πετεινός ειδοποίησε τον απόστολο Πέτρο όταν επρόκειτο να απαρνηθεί τον Χριστό. Μπορεί επίσης να σας ειδοποιήσει σε όνειρο όταν οι παγίδες των εγκόσμιων πραγμάτων σας έχουν εκτρέψει από τον «ίσιο δρόμο» της θεϊκής σοφίας.


Πετσέτες
Αν δείτε στ' όνειρο σας πετσέτες, σημαίνει ζωηρές διασκεδάσεις στις οποίες θα παίξετε κύριο ρόλο. Αν μια γυναίκα δει στον ύπνο της λερωμένες πετσέτες, σημαίνει πως θα θιγεί από προσβλητική συμπεριφορά άλλων.


Πεύκο
Το πεύκο, στ' όνειρο σας, σημαίνει ευτυχία και πλούτο έπειτα από θλίψη και στενοχώρια. Για μια νέα γυναίκα, σημαίνει λαμπρό μέλλον έπειτα από απογοητεύσεις. Για τους άρρωστους, σημαίνει γρήγορη ανάρρωση. Αυτό το όνειρο προλέγει επιτυχία σε όλους τους τομείς.


Πηγάδι
Αν δείτε ότι τραβούσατε νερό από πηγάδι, σημαίνει ικανοποίηση κάποιας έντονης επιθυμίας. Αν το νερό δεν ήταν καθαρό, θα υπάρξουν δυσαρέσκειες. Ένα άδειο πηγάδι, στ' όνειρο, είναι σημάδι ότι ξένοι θα προσπαθήσουν να σας αποσπάσουν την εμπιστοσύνη και θα σας κλέψουν μέρος της περιουσίας σας. Αν δείτε πως πέσατε σε πηγάδι, σημαίνει μεγάλη απογοήτευση. Πηγάδι με αντλία σημαίνει ότι θα σας δοθούν ευκαιρίες για αύξηση, της περιουσίας σας. Αρτεσιανό πηγάδι, στ' όνειρο, σημαίνει θαυμάσιες προοπτικές για να κερδίσετε έδαφος στο βασίλειο της γνώσης και της τέρψης.


Πηγή
Το να ονειρευτείτε μια καθαρή πηγή που λάμπει στο φως του ήλιου σημαίνει απόκτηση μεγάλης περιουσίας, εξωτικές διασκεδάσεις και πολλά ευχάριστα ταξίδια. Μια βρώμικη πηγή, είναι σύμβολο απιστίας των φίλων σας και ατυχίας στον έρωτα. Μια στερεμένη και χαλασμένη πηγή, σημαίνει παύση των απολαύσεων και θάνατο. Για μια νέα γυναίκα που θα δει στον ύπνο της πηγή να λάμπει στο φεγγαρόφωτο, προβλέπεται κακή επιλογή στη διασκέδαση, που μπορεί να καταλήξει σε αποξένωση από το περιβάλλον της.


Πήδημα
Αν ονειρευτείτε πηδήματα, σημαίνει επιδεξιότητα, ενεργητικότητα και ικανότητα να εκμεταλλευτείτε σχεδόν κάθε επαγγελματική ευκαιρία. Τα πηδήματα είναι καλοσήμαδο όνειρο για όλους.


Πιρούνι
Αν ονειρευτείτε πιρούνι, σημαίνει πως οι εχθροί σας υπονομεύουν τη θέση σας. Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει δυσάρεστες οικογενειακές καταστάσεις. Για τους ερωτευμένους, σημαίνει χωρισμό.


Πιάνο
Αν δείτε στ' όνειρο σας πιάνο, προβλέπεται μια ευχάριστη διασκέδαση. Αν ονειρευτείτε πως ακούγατε τη γλυκιά και αρμονική μουσική ενός πιάνου, προβλέπεται υγεία και ευημερία. Αν η μουσική ήταν παράφωνη, θα χρειαστεί ν' ασχοληθείτε με ορισμένες ενοχλητικές καταστάσεις. Αν η μουσική ήταν λυπητερή, θα πρέπει να περιμένετε θλιβερά νέα. Αν δείτε ότι βρήκατε το πιάνο σας σπασμένο και ξεκούρδιστο, σημαίνει πως θ' απογοητευτείτε από τις δικές σας υποθέσεις και από αποτυχίες φίλων ή παιδιών σας. Αν ονειρευτείτε ένα πιάνο παλιάς εποχής, σημαίνει πως, στην προσπάθεια σας για άνοδο, ξεχάσατε τη βοήθεια και τις ευκαιρίες που σας πρόσφερε το παρελθόν. Για μια κοπέλα που θα δει πως παίζει ένα ωραίο αλλά δύσκολο κομμάτι στο πιάνο, είναι σημάδι πως ένας αδιάφορος φίλος της θα γίνει ο πιο πιστός και αφοσιωμένος εραστής της.


Πιάτα
Αν δείτε ότι κρατούσατε πιάτα, σημαίνει καλοτυχία. Αν όμως αυτά σπάσουν, είναι προάγγελμα πως η καλή τύχη θα είναι σύντομη. Ράφια με καλογυαλισμένα πιάτα προμηνούν επιτυχία στο γάμο. Γενικά, αν ονειρευτείτε πιάτα, είναι σημάδι επιτυχίας που θα την ευχαριστηθείτε και θα ευγνωμονείτε την καλή σας τύχη. Τα λερωμένα πιάτα είναι σημάδι πως δε θα υπάρξει ικανοποίηση και βεβαιότητα για το μέλλον.


Πίθηκος
Αυτό το όνειρο θα φέρει ταπείνωση και αρρώστια σε κάποιο αγαπημένο φίλο. Αν δείτε ένα μικρό πίθηκο σκαρφαλωμένο σε δέντρο, είναι προειδοποίηση πως θα πρέπει να φυλαχτείτε: κάποιο δόλιο άτομο είναι κοντά σας και θα δημιουργήσει δυσαρέσκειες στον κύκλο σας. Η απογοήτευση συμβαδίζει μ' αυτό το όνειρο.


Πινέζες
Αν δείτε στ' όνειρο σας πινέζες, σημαίνει διαφωνίες και φασαρίες στο περιβάλλον σας. Για μ ία γυναίκα που θα δει πως χρησιμοποιούσε πινέζες, είναι σημάδι δυσάρεστων περιστατικών.


Πίπα
Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι καπνίζατε πίπα, σημαίνει πως θα χαρείτε με την επίσκεψη ενός παλιού φίλου, και πως οι διαφωνίες σας με κάποιο πρόσωπο θα τελειώσουν ομαλά.


Πιπέρι
Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι πιπέρι σας καίει τη γλώσσα, σημαίνει πως θα έχετε προβλήματα με τους γνωστούς σας λόγω της αγάπης σας για το κουτσομπολιό. Αν δείτε κόκκινο πιπέρι στον ύπνο σας, προβλέπεται για σας ένας οικονομικά ανεξάρτητος σύντροφος στο γάμο. Αν δείτε κόκκινες πιπεριές, σημαίνει πως θα χρειαστεί αγώνας για να κατακτήσετε τα δικαιώματα σας. Αν δείτε ότι τρίβατε μαύρο πιπέρι, σημαίνει πως θα πέσετε θύμα της πανουργίας κάποιων δόλιων ανθρώπων. Αν το είδατε πάνω στο τραπέζι, προβλέπονται καυγάδες. Η κοπέλα που θα δει ότι έβαζε πιπέρι στο φαγητό της, θα πρέπει να περιμένει πως θα εξαπατηθεί από φίλους της.


Πιστόλι
Πιστόλι, στο όνειρο, είναι σημάδι ατυχίας.
Αν δείτε πως είστε κάτοχος πιστολιού, είναι σημάδι ότι έχετε κακό χαρακτήρα. Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε τον κρότο ενός πιστολιού, σημαίνει πως θα μάθετε για κάποιο σχέδιο που απειλεί τα συμφέροντα σας. Αν δείτε ότι πυροβολήσατε με το πιστόλι σας, σημαίνει πως θα εμπνεύσετε σε κάποιον αθώο μίσος, και πως θα προσπαθήσετε να εκδικηθείτε για κάποιο κακό που νομίζετε πως σας έκαναν.


Πίστωση
Αν δείτε στ' όνειρο σας πως ζητούσατε πίστωση, σημαίνει πως θα έχετε λόγους να στενοχωριέστε, αν και μερικές φορές θα έχετε την τάση να βλέπετε τα πράγματα αισιόδοξα. Αν δείτε πως δίνατε πίστωση σε άλλον, είναι προειδοποίηση πως πρέπει να προσέξετε, διότι είναι πιθανό να εμπιστευθείτε εκείνους που τελικά επιδιώκουν να σας βλάψουν.


Πλαστά χρήματα
Αν δείτε στ' όνειρο σας πλαστά χρήματα, σημαίνει ότι θα έχετε φασαρίες με κάποιο πεισματάρικο και ανάξιο πρόσωπο. Αυτό το όνειρο είναι πάντα κακός οιωνός, είτε αν δείτε πως παίρνετε είτε αν δείτε πως δίνετε τέτοια χρήματα.


Πλεύση
Αν ονειρευτείτε πως πλέατε πάνω σε νερό, σημαίνει ότι θα υπερνικήσετε όλα τα εμπόδια, πράγμα που, για την ώρα, φαίνεται πως είναι πάνω από τις δυνάμεις σας. Αν το νερό ήταν θολό, τότε οι επιτυχίες σας δεν θα είναι ικανοποιητικές.


Πλεκτό
Αν δείτε στον ύπνο σας πως πλέκατε, είναι προμήνυμα ότι θα μπλεχτείτε σε μια ανόητη υπόθεση, προϊόν υπερβολικής περιέργειας νια τις υποθέσεις άλλων. Κρατείστε τη γλώσσα σας σε γυναίκες που σας παρουσιάζονται πολύ έμπιστες. Για τη γυναίκα που ία ονειρευτεί πως πλέκει, σημαίνει πως θ' αποκτήσει ήσυχο σπίτι και καλά παιδιά. Για τον άντρα που θα δει πως πλέκει, σημαίνει οικονομία και σημαντική βελτίωση στα οικονομικά του. Αν μια νέα κοπέλα ονειρευτεί πως πλέκει, σημαίνει πως θα έχει πιστό και αξιόλογο σύζυγο.


Πληγές
Αν ονειρευτείτε πως βλέπατε πληγές, προβλέπεται αρρώστια που θα σας δημιουργήσει απώλειες και πνευματικά προβλήματα. Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι καλύπτατε μια πληγή, σημαίνει πως θα θυσιάσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες για την ευχαρίστηση των άλλων. Αν δείτε ότι ένα μωρό είχε μια βαθιά πληγή, προβλέπεται πως ορισμένα ανησυχητικά γεγονότα θα σας αποσπάσουν από τα σχέδια και τους στόχους σας και πως τα παιδιά κινδυνεύουν από κάποια κολλητική αρρώστια. Αν δείτε πως εσείς είχατε πληγές, σας περιμένει κακή υγεία και ανωμαλίες στις επιχειρήσεις, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί μετά από αυτό το όνειρο. Αν δείτε ότι είσθε πληγωμένος, είναι σημάδι απογοήτευσης και κακής διεξαγωγής επιχειρήσεων. Το να δείτε άλλους πληγωμένους, σημαίνει αδικία σε βάρος σας από μέρους φίλων. Αν ονειρευτείτε ότι περιποιόσαστε ένα τραύμα, σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να συγχαρείτε τον εαυτό σας για τα επιτεύγματα του.


Πλιγούρι
Αν δείτε στον ύπνο σας πλιγούρι. σημαίνει την εκπλήρωση φλογερών ευχών. Αν δείτε πως το τρώγατε, είναι σημάδι ότι απερίσκεπτα θα ρίξετε εμπόδια στο δρόμο της ίδιας σας της προόδου.


Πλήθος
Αν δείτε στον ύπνο σας ένα μεγάλο πλήθος καλοντυμένων ανθρώπων σε κάποια διασκέδαση, σημαίνει ευχάριστη παρέα με φίλους' μα αν δείτε πως κάτι χάλασε το κέφι των καλεσμένων, σημαίνει στενοχώρια και απώλεια φιλίας, και δυστυχία εκεί που περιμένατε οφέλη και εγκάρδιες σχέσεις. Σημαίνει επίσης δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση και οικογενειακές διαφωνίες. Αν δείτε πλήθος σ' εκκλησία, σημαίνει ότι πιθανόν να θρηνήσετε κάποιο θάνατο, ή να αναπτυχθεί κάποια ελαφρά δυσαρέσκεια. Αν δείτε πλήθος στο δρόμο, είναι προμήνυμα ότι θα προωθήσετε τα συμφέροντα σας πέρα από όλων των άλλων. Το να ονειρευτεί κανείς πλήθος είναι συνήθως καλό, αν πάρα πολλοί απ' αυτό το πλήθος δε φορούν μαύρη ή σκούρα φορεσιά.


Πλημμύρα
Αν ονειρευτείτε πλημμύρα, σημαίνει πως θα έχετε την επιθυμητή πρόοδο στις επιχειρήσεις σας.


Πλήρωμα
Αν ονειρευτείτε πως είδατε ένα πλήρωμα σκάφους έτοιμο ν' αφήσει το λιμάνι, κάποιο απρόβλεπτο περιστατικό θα σας αναγκάσει να ματαιώσετε ταξίδι από το οποίο θα κερδίζατε πολλά. Αν δείτε πλήρωμα ν' αγωνίζεται για να σώσει πλοίο σε καταιγίδα, σημαίνει καταστροφή σε στεριά και θάλασσα. Για τους νέους, ένα τέτοιο όνειρο είναι κακός οιωνός.


Πλοίο
Το πλοίο, στ' όνειρο, είναι προμήνυμα λαμπρών προοπτικών, αν ήταν πάνω σε καθαρό νερό. Αν το νερό ήταν θολό και ταραγμένο, έγνοιες και άτυχες αλλαγές απειλούν εκείνον που θα το ονειρευτεί. Αν δείτε πως ταξιδεύατε πάνω σε πλοίο με εύθυμη συντροφιά χωρίς κανένα ατύχημα, μπορείτε να περιμένετε πολλά καλά. Κακοτυχίες περιμένουν όποιον ονειρευτεί πως πέφτει από πλοίο που πλέει σε τρικυμισμένα νερά.


Πλοίο γραμμής
Αν δείτε στ' όνειρο σας την άφιξη πλοίου της γραμμής, σημαίνει ότι σας πλησιάζει κάποια ευχάριστη αλλαγή. Αν δείτε πως το πλοίο απομακρυνόταν, σημαίνει πως θ' αντιμετωπίσετε μικρές απώλειες και απογοητεύσεις.


Πλούτος
Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κατείχατε πλούτο, σημαίνει δραστηριοποίηση για την αντιμετώπιση προβλημάτων, με αποτέλεσμα την επιτυχία. Το να δείτε άλλους πλούσιους, σημαίνει πως οι φίλοι σας θα προθυμοποιηθούν να σας βοηθήσουν σε περίπτωση ανάγκης. Για μια νέα γυναίκα, το να δει πως συναναστρέφεται με πλούσιους σημαίνει ότι θα έχει υψηλά ιδανικά και ότι θα καταφέρει να βρει κάποιον που θα μπορέσει να βοηθήσει στην πραγμάτωση τους.


Πλυντήριο
Αν δείτε ότι πλένατε ρούχα, σημαίνει αγώνες που θα καταλήξουν σε νίκες. Αν τα ρούχα πλύθηκαν καλά, τότε τα επιτεύγματα σας θα σας φέρουν τέλεια ευτυχία. Αν όμως δεν πλύθηκαν καλά, θα συμβεί το αντίθετο. Το να δείτε στον ύπνο σας όμορφα κορίτσια να πλένουν, σημαίνει ότι θα αναζητήσετε απολαύσεις που δεν είναι της δικής σας σειράς.


Πλύσιμο
Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πλενόσαστε, είναι σημάδι πως καμαρώνετε για τις πολυάριθμες παράνομες ερωτικές σχέσεις σας.


Πλάστρα
Πλύστρα, στ' όνειρο, σημαίνει απιστίες και περίεργες περιπέτειες. Για τους εμπορευόμενους και τους αγρότες, προμηνά επέκταση στις εμπορικές εργασίες και καλή συγκομιδή αντίστοιχα.
Για μια γυναίκα που θα δει ότι είναι πλύστρα, σημαίνει ότι θα αδιαφορήσει εντελώς για την αξιοπρέπεια της προκειμένου να επιτύχει αθέμιτη εύνοια από κάποιον άνδρα.


Πνιγμός
Αν ονειρευτείτε ότι πνιγόσαστε, σημαίνει απώλεια υλική και ηθική, αλλά αν κάποιος σας έσωσε, μπορείτε να περιμένετε άνοδο κοινωνική, τιμές και πλούτο. Το να δείτε άλλους ότι πνίγονται και πάτε να τους βοηθήσετε, είναι σημάδι ότι θα βοηθήσετε φίλους να καταλάβουν υψηλές θέσεις, πράγμα που θα σας κάμει να αισθανθείτε ευχαρίστηση. Για μια νέα κοπέλα που θα δει ότι ο αγαπημένος της πνίγεται, σημαίνει στέρηση.


Ποδήλατο
Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ανεβαίνατε με ποδήλατο σε ανήφορο, σημαίνει λαμπρές προοπτικές. Αν κατηφορίζατε, σημαίνει -για τη γυναίκα- προειδοποίηση να προσέξει, διότι κινδυνεύει το καλό της όνομα και η υγεία της' η κακοτυχία πλανιέται γύρω της.


Ποδιά
Αν μια νέα γυναίκα ονειρευτεί ποδιά, σημαίνει πως η πορεία της θα είναι γεμάτη από σκαμπανεβάσματα. Για μια μαθήτρια που θα δει πως η ποδιά της ήταν πολύ φαρδιά ή σχισμένη, σημαίνει πως δε θα πάει καλά στο σχολείο και θα χρειαστεί ιδιωτικά μαθήματα από γονείς και δασκάλους.


Πόδια
Αν ονειρευτείτε πως κοιτάζατε τα πόδια σας, είναι προμήνυμα απογοήτευσης, θα σας ξεπεράσει κάποιος με μεγαλύτερη θέληση και ισχυρότερο χαρακτήρα. Το να δείτε πως κοιτάζατε τα πόδια κάποιου άλλου, σημαίνει πως θα εδραιώσετε τα δικαιώματα σας με ευχάριστο αλλά αποφασιστικό τρόπο και θα ξεπεράσετε τα συνηθισμένα όρια στη ζωή σας. Αν ονειρευτείτε πως πλένατε τα πόδια σας, σημαίνει πως θ' αφήσετε τους άλλους να σας εκμεταλλευτούν. Αν ονειρευτείτε πως σας πονούσαν τα πόδια σας, σημαίνει πως θα έχετε προβλήματα οικογενειακά που θα σας προκαλέσουν ψυχικά τραύματα. Αν ονειρευτείτε πως τα πόδια σας ήταν κόκκινα και πρησμένα, σημαίνει πως θα κάνετε μιαν απότομη αλλαγή στη δουλειά σας και θα χωρίσετε από την οικογένεια σας. Γενικά, αυτό το όνειρο είναι κακό. Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι θαυμάζατε κάποια καλοκαμωμένα γυναικεία πόδια, σημαίνει επιπολαιότητα και κακή κρίση. Αν ονειρευτείτε κακοσχηματισμένα πόδια, σημαίνει επιζήμιες απασχολήσεις και μη συνεργάσιμους συναδέλφους. Τα πληγωμένα πόδια στ' όνειρο προμηνούν απώλειες και κρίσεις ελονοσίας. Αν δείτε πως είχατε έλκη στα πόδια σας, σημαίνει ότι θα εξαντλήσετε το εισόδημα σας για να βοηθήσετε άλλους. Αν δείτε ότι δεν μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τα πόδια σας, σημαίνει φτώχεια. Το να δείτε ότι σας έκοψαν το ένα πόδι, είναι προμήνυμα απώλειας πολύτιμου φίλου, και πως η ζωή στο σπίτι σας θα γίνει δύσκολη. Αν μια νέα γυναίκα δει ότι έχει μαλλιαρά πόδια, σημαίνει ότι θα επιβληθεί στο σύζυγο της. Αν ονειρευτείτε ότι τα πόδια σας ήταν καθαρά και καλοκαμωμένα, σας περιμένει ευτυχισμένο μέλλον με αφοσιωμένους φίλους.


Πολεμικό πλοίο
Αν δείτε στον ύπνο σας πολεμικό πλοίο, σημαίνει μακρινά ταξίδια και χωρισμό από τη χώρα και τους φίλους σας, και ίσως πολιτικές διαμάχες στη χώρα σας. Αν το πλοίο ήταν χτυπημένο, σημαίνει πως ξένα στοιχεία θα βλάψουν τις εθνικές υποθέσεις. Αν το πλοίο ταξίδευε σε ταραγμένη θάλασσα, σημαίνει πως ξένες δυνάμεις θα βάλουν σε κίνδυνο προσωπικές σας υποθέσεις.


Πόλεμος
Αν δείτε στ' όνειρο σας πόλεμο, σημαίνει δυσμενείς καταστάσεις σε επιχειρήσεις και οικογενειακή διαταραχή.
Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως ο αγαπημένος της πηγαίνει στον πόλεμο, προμηνύεται πως σύντομα θ' ακούσει κατηγορίες γι' αυτόν. Αν δείτε πως η πατρίδα σας έχει νικηθεί στον πόλεμο, είναι ένδειξη ανησυχίας και εμπορικής δυσπραγίας, που οφείλεται σε πολιτικά αίτια. Στην ιδιωτική σας ζωή θα υπάρξουν ορισμένα προβλήματα. Αν ονειρευτείτε νίκη στον πόλεμο, θα υπάρξει ζωηρή κίνηση στον εμπορικό τομέα και στην οικογένεια θα επέλθει αρμονία.


Πόλη
Αν ονειρευτείτε πως είσαστε σε μια ξένη πόλη, σημαίνει ότι θα έχετε την ατυχία να αλλάξετε κατοικία ή τρόπο ζωής.


Πολυέλαιος
Ο πολυέλαιος, στο όνειρο, είναι προμήνυμα ότι μια ανέλπιστη επιτυχία θα σας επιτρέψει ν' απολαύσετε τέρψεις και πολυτέλεια όπως σας γουστάρει. Αν δείτε πολυέλαιο σπασμένο ή σε κακή κατάσταση, σημαίνει ότι μια άτυχη κερδοσκοπία θα μειώσει τη φαινομενικά ουσιαστική περιουσία σας. Αν δείτε το φως να σβήνει σ' έναν πολυέλαιο, είναι προμήνυμα ότι αρρώστια και στενοχώρια θα σκιάσουν ένα μέλλον γεμάτο υποσχέσεις.


Πολυτέλεια
Αν ονειρευτείτε πως περιβάλλεστε από πολυτέλεια, σημαίνει πολύ πλούτο, αλλά η σπατάλη και ο εγωισμός θα μειώσουν τα εισοδήματα σας. Για μια φτωχή γυναίκα που θα ονειρευτεί πως ζει στην πολυτέλεια, σημαίνει πως σύντομα θ' αλλάζουν οι συνθήκες της ζωής της.


Πονηρία
Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι κάνατε πονηριές, σημαίνει ότι θα προσποιηθείτε τον εύθυμο κι ευτυχισμένο για να διατηρήσετε τη φιλία ευκατάστατων και χαρούμενων ανθρώπων. Αν δείτε πως κάνατε παρέα με πονηρούς ανθρώπους, είναι προειδοποίηση ότι κάποια απάτη εφαρμόζεται σε βάρος σας για να χρησιμοποιήσουν τα μέσα σας για την προαγωγή τους.


Πόνος Αυτό το όνειρο οφείλεται συνήθως σε φυσικές αιτίες και δεν έχει μεγάλη σημασία.Αν δείτε ότι πονούσατε σημαίνει ότι αμφιταλαντευόσαστε πάρα πολύ στις δουλειές σας, και ότι κάποιο άλλο πρόσωπο επωφελείται από τις ιδέες σας. Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως της πονούσε η καρδιά, σημαίνει ότι θα στενοχωρηθεί πολύ εξαιτίας της αναβλητικής τακτικής που ακολουθεί ο εραστής της σ' ό,τι αφορά την ένωση τους. Αν δει πως της πονούσε η ράχη, θα αρρωστήσει από απροσεξία της. Αν είχε πονοκέφαλο, θα δοκιμάσει μεγάλη ανησυχία για τον κίνδυνο που ανέλαβε για ν' απαλλαγεί από την αντιζηλία.

Ποντίκια
Αν ονειρευτείτε ποντίκια, σημαίνει οικογενειακά προβλήματα και ασταθείς φίλους. Οι επιχειρήσεις σας θα πάρουν απογοητευτική τροπή. Αν δείτε πως σκοτώνατε ποντίκια, σημαίνει πως θα νικήσετε τους εχθρούς σας. Αν δείτε πως σας ξεφεύγανε, είναι σημάδι αμφίβολων αγώνων. Για τη νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ποντίκια, προβλέπονται άγνωστοι εχθροί που θα προσπαθήσουν να την υποτιμήσουν. Αν δει πως υπήρχε ποντικός μέσα στα ρούχα της, σημαίνει πως θα παίξει κύριο ρόλο σε κάποιο σκάνδαλο.


Ποντικοπαγίδα
Αν ονειρευτείτε ποντικοπαγίδα, σημαίνει πως πρέπει να προσέξετε το χαρακτήρα σας, διότι αφήνετε άλλους να κάνουν σχέδια για σας. Αν δείτε πως η φάκα ήταν γεμάτη ποντίκια, σημαίνει πως ίσως πέσετε στα χέρια των εχθρών σας. Αν δείτε πως στήνατε παγίδα, σημαίνει πως θα παγιδεύσετε τους εχθρούς σας.


Πορεία
Αν ονειρευτείτε πως περπατούσατε στο ρυθμό μουσικής, σημαίνει πως φιλοδοξείτε να γίνετε στρατιώτης ή δημόσιος υπάλληλος, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε καλά όλες τις όψεις του ζητήματος πριν το αποφασίσετε. Για τις γυναίκες που θα δουν άντρες να κάνουν πορεία, είναι σημάδι ότι έχουν κλίση προς τους άντρες που δουλεύουν στο δημόσιο. Πρέπει όμως να περιφρουρήσουν την υπόληψη τους.


Πορθμείο
Αν ονειρευτείτε πως περιμένατε το καράβι σ' ένα πορθμείο και η θάλασσα ήταν ταραγμένη, σημαίνει πως θα απογοητευτείτε στις υψηλότερες προσδοκίες σας από απρόβλεπτες καταστάσεις. Αν δείτε πως διασχίζατε ήρεμη θάλασσα με πορθμείο (φέρρυ-μπόουτ) σημαίνει πως θα πραγματοποιηθούν τα σχέδια σας και η τύχη θα είναι με το μέρος σας.


Πορνείο
Αν δείτε στον ύπνο σας πως είσαστε σε πορνείο, είναι προμήνυμα ότι θα ντραπείτε μια μέρα για την ικανοποίηση κάποιων ταπεινών επιθυμιών σας.


Πόρπη - Αγκράφα
Αν δείτε στ' όνειρο σας πόρπες, σημαίνει ότι θα βομβαρδιστείτε με προσκλήσεις για να πάτε σε τόπους ψυχαγωγίας και ότι οι υποθέσεις σας θα κινδυνέψουν από χαοτική σύγχυση.


Πορσελάνη
Αν δείτε πορσελάνη στ' όνειρο σας, σημαίνει πως θα έχετε καλές ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο. Αν δείτε πως η πορσελάνη ήταν σπασμένη ή βρώμικη, σημαίνει πως θα κάνετε λάθη που θα σας στοιχίσουν ακριβά. Για τη γυναίκα που θα δει πως ζωγράφιζε ή τακτοποιούσε τις πορσελάνες της, προβλέπεται πως θα έχει ένα ευχάριστο σπιτικό και πως θα είναι μια μετρημένη και οικονόμα νοικοκυρά.


Πόρτα
Αν δείτε ότι μπαίνατε σε οποιαδήποτε πόρτα, σημαίνει πως άδικα θα προσπαθήσετε να ξεφύγετε από τους εχθρούς σας.
Αν όμως είναι η πόρτα του σπιτιού της παιδικής σας ηλικίας, σημαίνει ότι οι μέρες σας θα είναι γεμάτες από ευημερία και ευφροσύνη. Αν δείτε άλλους να μπαίνουν σε πόρτα, σημαίνει μάταιες προσπάθειες για να ταχτοποιήσετε τις υποθέσεις σας. Επίσης, για τους αγρότες, σημαίνει αλλαγές στην πολιτική. Για ένα συγγραφέα, σημαίνει ότι το κοινό δεν θα διαβάσει τα έργα του σε ένδειξη διαμαρτυρίας για έγγραφες δηλώσεις του. Το να δείτε ότι προσπαθείτε να κλείσετε μια πόρτα, η οποία τελικά πέφτει και χτυπάει κάποιον, σημαίνει ότι κάτι κακό θα συμβεί σε φίλο σας λόγω απερίσκεπτης συμβουλής που του δώσατε.


Πορτοκάλια
Αν δείτε στ' όνειρο σας γερές πορτοκαλιές με ώριμα φρούτα, είναι σημάδι υγείας και ευημερίας. Αν δείτε πως τρώγατε πορτοκάλια, είναι κακός οιωνός: η αρρώστια φίλου ή συγγενή θα είναι πηγή ανησυχίας για σας' δυσαρέσκειες θα δημιουργήσουν άσχημο κλίμα στη δουλειά σας. Αν τα πορτοκάλια που τρώγατε ήταν γερά και μυρωδάτα, θα έχετε κάποια ατυχία. Για τη νέα γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει πως ίσως χάσει τον αγαπημένο της. Αν ονειρευτεί πως βλέπει ένα ωραίο πορτοκάλι πάνω σε ένα ψηλό σημείο, σημαίνει πως θα διαλέξει το σύζυγο της ανάμεσα από πολλούς εραστές. Αν δείτε πως γλιστρήσατε πάνω σε μια πορτοκαλόφλουδα, προμηνύεται ο θάνατος κάποιου συγγενή. Αν δείτε πως ψωνίζατε πορτοκάλια μετά από παράκληση της γυναίκας σας και πως εκείνη τα έτρωγε, σημαίνει πως στις επιχειρήσεις σας θα έχετε δυσάρεστες περιπλοκές.


Πορτοφόλι
Αν δείτε στ' όνειρο σας πορτοφόλι με χρήματα και λογαριασμούς, είναι σημάδι καλής τύχης και πως σχεδόν κάθε επιθυμία σας θα πραγματοποιηθεί. Αν το πορτοφόλι ήταν άδειο, σημαίνει πως κάποια μεγάλη ελπίδα σας δεν θα γίνει πραγματικότητα. Αν δείτε πως χάσατε το πορτοφόλι σας, προβλέπεται ότι θα διαφωνήσετε με τον καλύτερο σας φίλο κι έτσι θα χάσετε κάποιες σημαντικές ανέσεις και ένα μεγάλο κέρδος. Ένα παλιό και βρώμικο πορτοφόλι, είναι δείγμα ανεπιθύμητων εξελίξεων στη δουλειά σας.


Ποταμός
Αν δείτε στ' όνειρο σας ποταμό με καθάριο νερό, σημαίνει πως γρήγορα θα επιτύχετε τους σκοπούς σας και το αποτέλεσμα θα είναι ευημερία και ευχαρίστηση. Αν τα νερά ήταν θολά ή ταραγμένα, είναι σημάδι διαφωνίας και ζήλιας στο περιβάλλον σας. Το να δείτε στον ύπνο σας ότι είχατε αποκλειστεί, σημαίνει παροδική προσβολή και δυσφορία στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Αν, ενώ είστε σε πλεούμενο, είδατε πτώματα στο βυθό του ποταμού, είναι σημάδι ότι στενοχώρια και μελαγχολία γρήγορα θα σκιάσουν την υπάρχουσα ευχαρίστηση. Το να ονειρευτείτε ξεροπόταμους, σημαίνει αδιαθεσίες και αρρώστιες


Ποτήρια (κρασιού)
Αν ονειρευτείτε κρασοπότηρα, σημαίνει ότι η απογοήτευση θα σας επηρεάσει τόσο ώστε δεν θα μπορείτε να δείτε τίποτα ευχάριστο, ώσπου κάτι δυνατό να σας κάνει να γνωρίσετε την αληθινή στενοχώρια.


Ποτοπωλείο
Αν δείτε στον ύπνο σας ότι εργάζεστε σε ποτοπωλείο, σημαίνει ότι θα καταφύγετε σε αμφισβητήσιμους τρόπους προαγωγής. Αν δείτε απλώς ένα ποτοπωλείο, σημαίνει δραστηριότητα στα κοινά, γρήγορη απόκτηση περιουσίας και ικανοποίηση παράνομων επιθυμιών.


Πούδρα
Αν δείτε στ' όνειρο σας πούδρα, σημαίνει πως κάνετε συμφωνίες με ασυνείδητους ανθρώπους, θα πρέπει να τους παρακολουθείτε άγρυπνα γιατί διαφορετικά κινδυνεύετε.


Πουκάμισο
Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι βάζατε το πουκάμισο σας, είναι προάγγελμα άτι θα χωρίσετε από την αγαπημένη σας λόγω της απιστίας σας. Αν δείτε ότι χάσατε το πουκάμισο σας, προβλέπονται δυσμενείς συνθήκες στη δουλειά ή την αγάπη.
Ένα σκισμένο πουκάμισο σημαίνει ατυχία και δυσάρεστο περιβάλλον. Ένα βρώμικο πουκάμισο, στ' όνειρο, είναι σημάδι πως σας πλησιάζει μια κολλητική αρρώστια. Αν μια γυναίκα δει στ' όνειρο της πουκάμισο, θ' ακούσει κουτσομπολιό σε βάρος της.


Πουλάρι
Αν δείτε στ' όνειρο σας πουλάρι, σημαίνει πως θα αναλάβετε επιχειρήσεις που θα στεφθούν από επιτυχία.


Πουλερικά
Αν δείτε στ' όνειρο σας πουλερικά, σημαίνει πως θα σπαταλήσετε χρήματα για δαπανηρές συνήθειες. Για την κοπέλα που θα δει πως κυνηγούσε πουλερικά, προβλέπεται πως θ' αφιερώσει πολύτιμο χρόνο σε άσκοπες απολαύσεις.


Πουλιά
Είναι ευνοϊκό όνειρο αν δείτε πουλιά με όμορφα φτερά. Αν το όνειρο το δει γυναίκα, ένας πλούσιος και καλός σύντροφος είναι κάπου κοντά. Τα μαδημένα και βουβά πουλιά, στο όνειρο, είναι σημάδι άσπλαχνης και απάνθρωπης μεταχείρισης του απόκληρου από τους ανθρώπους του πλούτου. Αν δείτε πληγωμένο πουλί, είναι προάγγελμα βαθιάς λύπης που θα την προκαλέσει κάποιος «άσωτος υιός». Αν δείτε πουλιά να πετούν, είναι σημάδι ευημερίας. Το δυσάρεστο περιβάλλον θα εξαφανιστεί εμπρός στο κύμα της ερχόμενης ευτυχίας. Αν δείτε πως πιάνατε πουλιά, δεν είναι καθόλου κακό. Αν τα ακούσατε να μιλούν, είναι ένα είδος ομολογίας της ανικανότητας για την εκτέλεση έργων που απαιτούν μεγάλη εξυδέρκεια. Αν δείτε πως τα σκοτώνατε με όπλο, είναι σημάδι συμφοράς λόγω κακής εσοδείας.


Πουτίγκα
Αν δείτε στον ύπνο σας πουτίγκα, σημαίνει πως θα έχετε μικρό κέρδος από μεγάλες επενδύσεις. Αν δείτε πως τρώτε πουτίγκα, είναι ένδειξη πως οι υποθέσεις σας θα είναι απογοητευτικές. Για τη νέα γυναίκα που θα δει πως ετοιμάζει πουτίγκα, προβλέπεται πως ο εραστής της θα είναι φιλήδονος και θα ενδιαφέρεται πολύ για την κοσμική ζωή. Αν τον παντρευτεί, η αγάπη της γι' αυτόν και η περιουσία της θα εξαφανιστούν.


Πρήξιμο
Αν ονειρευτείτε πως είστε πρησμένος, προαγγέλλεται συσσώρευση πλούτου, αλλά ο εγωισμός σας θα θέσει σε κίνδυνο την ευχαρίστηση. Το να δει κανείς άλλους πρησμένους, σημαίνει άνοδο με μεγάλες δυσκολίες.


Πριόνι
Αν δείτε στον ύπνο σας πριόνι, σημαίνει δραστηριότητα και ευχάριστη οικογενειακή ζωή. Μεγάλα ηλεκτρικά πριόνια, στ' όνειρο, προμηνύουν ότι θα διευθύνετε μεγάλη επιχείρηση που θα αποφέρει πολλά κέρδη. Για μια γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει πως θα της γίνουν τιμές και η γνώμη της θα γίνει υπολογίσιμη. Αν ονειρευτείτε σπασμένο και σκουριασμένο πριόνι, σημαίνει αποτυχία και ροπή σε ατυχήματα. Το να δείτε πως χάσατε πριόνι, είναι σημάδι επερχόμενης ατυχίας και χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε οτιδήποτε καταπιαστείτε. Αν δείτε ότι βρήκατε σκουριασμένο πριόνι, σημαίνει πως ίσως ξανακερδίσετε τον χαμένο πλούτο σας. Ο θόρυβος πριονιού, στ' όνειρο, σημαίνει ευημερία. Το να ονειρευτείτε ότι μεταφέρετε στον ώμο σας ένα μεγάλο πριόνι, είναι προμήνυμα ότι θα επωμισθείτε μεγάλες ευθύνες, αλλά και με τις ανάλογες απολαβές.


Πριονίδι
Πριονίδι, στ' όνειρο, σημαίνει τάση για σοβαρά λάθη, που θα σας δημιουργήσουν άσχημες καταστάσεις και αναστάτωση στην οικογένεια.


Προαγωγή
Αν δείτε στον ύπνο σας προαγωγή σε οποιοδήποτε τομέα, σημαίνει γρήγορη πρόοδο στις υποθέσεις της καρδιάς.
Αν δείτε άλλους να προάγονται, σημαίνει ότι φίλοι θα καταλάβουν ευνοϊκές θέσεις κοντά σας.


Πρόεδρος
Αν δείτε στον ύπνο σας τον πρόεδρο ενός οποιουδήποτε δημόσιου σώματος, είναι σημάδι ότι θα επιδιώξετε την άνοδο και θα ανταμειφθείτε με μια ανώτερη εμπιστευτική θέση. Αν δείτε έναν πρόεδρο με σοβαρό ύφος, σας αναμένουν καταστάσεις διόλου ικανοποιητικές. Αν δείτε πως είσαστε πρόεδρος, θα διακριθείτε για τη δικαιοσύνη και την καλοσύνη προς τους άλλους.


Πρόκληση
Αν δείτε ότι σας προκάλεσαν να χτυπηθείτε σε μονομαχία, σημαίνει ότι θα έχετε κάποιο μπλέξιμο κοινωνικής φύσεως και θα εξαναγκαστείτε να ζητήσετε συγγνώμη για να μη χάσετε φιλίες. Αν δείτε πως αποδεχτήκατε μιαν οποιανδήποτε είδους πρόκληση, σημαίνει ότι θα υποστείτε πολλά δεινά στην προσπάθεια σας να προφυλάξετε άλλους από την ατίμωση.


Προσβολή
Αυτό είναι κακό όνειρο. Όποιος το δει, σίγουρα τον περιμένουν κλάματα και δάκρυα. Για μια νέα γυναίκα που θα δει πως την πρόσβαλαν, σημαίνει ότι κάποιο εχθρικό πρόσωπο θα επωφεληθεί από την άγνοια της για να τη φέρει σε άσχημη θέση με κάποιον ξένο, ή να θέσει σε κίνδυνο τα συμφέροντα της με ένα φίλο.


Προσευχή
Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι λέτε προσευχές ή αν ονειρευτείτε άλλους να προσεύχονται, σημαίνει πως θα διατρέξετε κίνδυνο αποτυχίας, την οποία θ' αποφύγετε μόνο με μεγάλη προσπάθεια.


Πρόσθεση
Αν δείτε πως κάνατε κάποια πρόσθεση, σημαίνει ότι θα χρειαστεί να παλέψετε για να υπερνικήσετε δύσκολες καταστάσεις, που σύντομα θα έχουν τρομερό αντίχτυπο στη διεξαγωγή των επιχειρήσεων σας. Αν δείτε πως βρήκατε λάθος σε πρόσθεση, σημαίνει πως θα είστε ικανός να εξουδετερώσετε εχθρούς, διότι θα έχετε αντιληφθεί τις προθέσεις τους προτού να εκτελέσουν το σχέδιο τους. Αν προσθέτατε αριθμούς με μηχανή, σημαίνει ότι θα έχετε έναν ισχυρό σύμμαχο που θα σας σώσει από μεγάλη καταπίεση. Αν δείτε πως δεν καταφέρνατε να διαβάσετε τους αριθμούς, θα υποστείτε οικονομικές ζημιές από κακούς υπολογισμούς.


Πρόσκληση
Αν ονειρευτείτε πως καλείτε κόσμο να σας επισκεφτεί, σημαίνει ότι επίκειται κάποιο δυσάρεστο γεγονός που θα ταράξει το κατά τα άλλα, ευχάριστο περιβάλλον σας. Αν δείτε ότι σας προσκάλεσαν να επισκεφθείτε κάποιον, σημαίνει πως θα λάβετε άσχημα νέα. Για τη γυναίκα που θα δει πως είναι καλεσμένη σε κάποια συγκέντρωση, σημαίνει πως θα κάνει ευχάριστες γνωριμίες, αλλά η κακή τύχη θα τις επισκιάσει.


Προσκυνητής
Αν δείτε στ' όνειρο σας προσκυνητές, σημαίνει πως θα κάνετε ένα μακρινό ταξίδι γιατί πιστεύετε ότι αυτό είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε. Αν δείτε πως είστε προσκυνητής, σημαίνει πως θ' αντιμετωπίσετε φτώχεια και γνωστούς που δεν συμπαθείτε. Η γυναίκα που θα δει ότι την πλησίασε ένας προσκυνητής, θα πέσει θύμα απάτης. Αν ο προσκυνητής έφυγε από κοντά της, σημαίνει πως θα προσπαθήσει ν' αποκτήσει την ανεξαρτησία της.


Προσφορά
Αν ονειρευτείτε πως κάνατε κάποια προσφορά, σημαίνει πως θα φερθείτε δουλικά και υποκριτικά, εκτός αν αλλάξετε ιδέα για την αίσθηση του καθήκοντος.


Πρόσωπο
Αν δείτε στον ύπνο σας ευχάριστα και γελαστά πρόσωπα, σημαίνει εύνοια. Τα σκυθρωπά και θλιμμένα πρόσωπα προμηνούν φασαρίες. Για τους ερωτευμένους που θα ιδούν ότι το αγαπημένο τους πρόσωπο είναι γηρασμένο, προβλέπεται χωρισμός. Τα περίεργα πρόσωπα, στ' όνειρο, προοιωνίζονται κακοτυχίες και εχθρούς στο περιβάλλον σας. Αν ονειρευτείτε το δικό σας πρόσωπο, προλέγονται ατυχίες. Για τους παντρεμένους, αυτό το όνειρο προαγγέλλει διαζύγιο.
Αν δείτε πως κοιτάζατε το πρόσωπο σας στον καθρέφτη, σημαίνει δυσφορία με τον εαυτό σας, γιατί δεν αισθάνεστε άξιος να φέρετε σε πέρας τα σχεδία σας και να βελτιώσετε τη θέση σας.


Πρωταθλητής
Αν δείτε στον ύπνο σας ένα πρωταθλητή, σημαίνει ότι θα κερδίσετε τη θερμότατη φιλία κάποιου προσώπου χάρη στην αξιοπρέπεια και την ηθική σας διαγωγή.


Πτήση
Αν ονειρευτείτε πως πετάτε, σημαίνει δυσάρεστα νέα από άτομο που λείπει. Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως πετά, σημαίνει πως δεν κράτησε το χαρακτήρα της αδιάβλητο και ο εραστής της θα την διώξει. Αν ονειρευτείτε πως κάτι πετά μακριά από εσάς, σημαίνει πως θα βγείτε νικητής από κάθε είδους διαμάχη.


Πτυελοδοχείο
Αν δείτε στ' όνειρο σας πτυελοδοχείο, σημαίνει ότι θα δημιουργήσετε έναν ανάξιο δεσμό, με αποτέλεσμα να παραμελήσετε την εργασία σας. Αν δείτε ότι φτύσατε σε πτυελοδοχείο, είναι προμήνυμα ότι η διαγωγή σας θα προκαλέσει την προσοχή.


Πτώμα
Αν δείτε στ' όνειρο σας ένα πτώμα, είναι σημάδι δυστυχίας, γιατί θα πρέπει να αναμένετε άσχημα νέα για κάποιον που λείπει και ζοφερές προοπτικές για τις εμπορικές σας επιχειρήσεις. Για τους νέους, αυτό το όνειρο σημαίνει πολλές απογοητεύσεις και άχαρες μέρες. Αν δείτε ένα πτώμα τοποθετημένο σε φέρετρο, σημαίνει πως θα έχετε σύντομα δυσάρεστες ιστορίες. Αν δείτε ένα πτώμα μαυροντυμένο, σημαίνει βίαιο θάνατο φίλου ή κάποιο απελπιστικό μπέρδεμα στη δουλειά σας. Αν δείτε πεδίο μάχης στρωμένο με πτώματα, σημαίνει πόλεμο και γενική δυσαρέσκεια ανάμεσα σε χώρες και πολιτικές φατρίες. Αν δείτε πτώμα ζώου, σημαίνει μιαν αρρωστημένη κατάσταση τόσο σχετικά με τις επιχειρήσεις όσο και με την υγεία. Αν δείτε το πτώμα οποιουδήποτε της άμεσης οικογενείας σας, είναι ένδειξη θανάτου γι' αυτό το πρόσωπο, ή για κάποιο μέλος από το σόι σας, ή μιας σοβαρής ρήξης οικογενειακών σχέσεων' σημαίνει ακόμη ασυνήθιστη ύφεση στις επιχειρήσεις. Για τους ερωτευμένους είναι σίγουρο σημάδι πως δε θα μπορέσουν να κρατήσουν υποσχέσεις ιερής φύσεως. Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι βάλατε νομίσματα στα μάτια νεκρού, σημαίνει ότι θα δείτε στον ξύπνιο σας αδίστακτους εχθρούς να σας κλέβουν, ενώ θα βρίσκεστε σε αδυναμία να αντιδράσετε. Αν βάλατε νόμισμα μόνο στο ένα μάτι, θα μπορέσετε να ανακτήσετε χαμένη ιδιοκτησία ύστερα από έναν απελπισμένο σχεδόν αγώνα. Για μια νέα γυναίκα, αυτό το όνειρο σημαίνει στενοχώρια και απώλεια, γιατί ατυχώς θα δώσει εμπιστοσύνη σε υστερόβουλα άτομα. Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως ο ιδιοκτήτης στο κατάστημα όπου εργάζεται είναι πτώμα, και θα ιδεί, ενώ θα αγρυπνεί κοντά του, ότι είναι φρεσκοξυρισμένος, είναι προμήνυμα ότι θα πέσει κάτω από το πρότυπο της τελειότητας όπου την είχε τοποθετήσει ο αγαπημένος της. Αν δει το κεφάλι του νεκρού να πέφτει από το σώμα του, προειδοποιείται ότι κρυφοί εχθροί, στην προσπάθεια τους να τη βλάψουν, θα θελήσουν να υπονομεύσουν το ενδιαφέρον του εργοδότη της γι' αυτήν. Αν δει το πτώμα στο κατάστημα, είναι προμήνυμα απώλειας και δυσαρέσκειας γενικά.
Υπάρχουν άνθρωποι που ασυνείδητα δεν κάνουν το σωστό. Για αυτούς θα υπάρξει μια ζοφερή προοπτική για ειρήνη και ευημερούσα εργασία.


Πτωχοκομείο
Αν μια νέα γυναίκα δει στον ύπνο της πτωχοκομείο, σημαίνει πως θα αποτύχει στις προσπάθειες της να συνάψει ένα κοσμικό γάμο.


Πύλη
Αν ονειρευτείτε πως κοιτάζατε ή περνούσατε μια πύλη, σημαίνει πως θα λάβετε ανησυχητικά νέα για κάποιον που λείπει. Οι δουλειές σας επίσης δεν θα πάνε καλά.
Αν δείτε μια κλειστή πύλη, σημαίνει πως δεν θα μπορέσετε να ξεπεράσετε δυσκολίες που θα παρουσιαστούν.
Αν δείτε πως κλειδώνατε μια πύλη, σημαίνει πως θα κάνετε επιτυχείς επιχειρήσεις και θ' αποκτήσετε καλούς φίλους.
Μια χαλασμένη ή σπασμένη πύλη, σημαίνει αποτυχίες και άσχημο περιβάλλον. Αν βρίσκατε δυσκολία στο να περάσετε από μια πύλη ή να την ανοίξετε, σημαίνει πως θα έχετε προβλήματα στην επιχείρηση σας.


Πυξίδα
Αν δείτε στ' όνειρο σας πυξίδα, σημαίνει ότι θα είστε αναγκασμένος ν' αγωνιστείτε μέσα σε στενά περιθώρια, κάνοντας έτσι την άνοδο σας περισσότερο επίπονη, αλλά συνάμα και πιο τιμημένη. Αν δείτε ναυτική πυξίδα, είναι σημάδι ότι θα βρεθείτε σε ευνοϊκές περιστάσεις και έντιμοι άνθρωποι θα σας προσφέρουν την εύνοια τους. Αν δείτε στον ύπνο σας πυξίδα να δείχνει λοξά, προλέγει κίνδυνο απώλειας και απογοήτευσης.


Πυραμίδα
Αν δείτε στ' όνειρο σας πυραμίδες, σημαίνει πως θα γίνουν στη ζωή σας πολλές αλλαγές. Αν δείτε πως ανεβαίνατε σε πυραμίδα, σημαίνει πως θα ταξιδέψετε πριν πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Για μια κοπέλα, αυτό το όνειρο είναι προμήνυμα πως θα βρει σύντροφο που δεν είναι κατάλληλος για κείνη. Αν ονειρευτείτε πως μελετούσατε τις αρχαίες αιγυπτιακές πυραμίδες, σημαίνει πως θ' αναπτύξετε αγάπη για τα μυστήρια της φύσης και πως θα αποκτήσετε φήμη και γνώσεις.


Πύραυλος
Αν δείτε στ' όνειρο σας πύραυλο να εκτοξεύεται, προβλέπεται απότομη επαγγελματική άνοδος και επιτυχημένος γάμος. Αν δείτε πύραυλο να πέφτει, είναι σημάδι ανεπιθύμητων σχέσεων.


Πυρκαγιά
Αν δείτε στον ύπνο σας πυρκαγιά, χωρίς ανθρώπινα θύματα, σημαίνει αλλαγές στο μέλλον, που θα είναι ευεργετικές για τα συμφέροντα σας και την ευτυχία σας.


Πυροβολισμός
Αν δείτε στ' όνειρο σας ότι σας πυροβόλησαν και ότι είστε ετοιμοθάνατος, θα συναντήσετε απρόσμενη κακοποίηση από κάποιους φίλους. Αν όμως διαφύγατε τον θάνατο... ξυπνώντας, σημαίνει πως θα συμφιλιωθείτε και πάλι μαζί τους. Αν δείτε πως σας πυροβόλησε παπάς, σημαίνει πως θα ενοχληθείτε επειδή κάποιος φίλος σας θα υποστηρίζει ιδέες αντίθετες από τις δικές σας.


Πυρομαχικά
Αν δείτε στ' όνειρο σας πυρομαχικά, σημαίνει την ανάληψη μιας αποδοτικής εργασίας. Αν δείτε πως είχαν εξαντληθεί τα πυρομαχικά σας, σημαίνει άκαρπες προσπάθειες και αγώνες.


Πυροσβέστης
Αν ονειρευτείτε έναν πυροσβέστη, σημαίνει πως θα συναντήσετε την αντίδραση των φίλων σας. Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί έναν κακοπαθημένο πυροσβέστη, προβλέπεται πως σύντομα θα ακούσει για το ατύχημα κάποιου αγαπητού της φίλου.


Πυροσβεστική αντλία
Αν ονειρευτείτε πυροσβεστική αντλία, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε από ορισμένες απρόβλεπτες καταστάσεις, αλλά όλη η ιστορία θα τελειώσει καλά. Αν η αντλία ήταν χαλασμένη, σημαίνει πως πρέπει να προσέχετε, γιατί απειλείστε από ατυχήματα και απώλεια χρημάτων.
Για τη νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί πως βρίσκεται πάνω σε αντλία, σημαίνει πως θα ανακατευτεί σε μια υπόθεση όχι και τόσο καθαρή.


Πυροτέχνημα
Αν ονειρευτείτε πυροτεχνήματα, σημαίνει πως η υγεία σας θα είναι καλή και πως σας περιμένουν διασκεδάσεις και επισκέψεις σε ξένους τόπους.



 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ