ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Διαβαστε τη Δικαστική απόφαση για το Χαράτσι της ΔΕΗ!

9:06 π.μ.
Σήμερα κρίνεται από το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η τύχη της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε 90χρονη συνταξιούχος ενώπιον του
Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, αναφορικά με το έκτακτο τέλος ακινήτων, το λεγόμενο χαράτσι. 



Με την προσφυγή της στα πολιτικά δικαστήρια, η 90χρονη υποστηρίζει ότι αδυνατεί να καταβάλει το έκτακτο τέλος, συνολικού ύψους 1.100 ευρώ, ζητώντας από το δικαστήριο την προσωρινή παροχή προστασίας, ώστε να μην υπάρξει διακοπή του ρεύματος. Τονίζει δε ότι προτίθεται να καταβάλει μόλις το ποσό των 60 ευρώ που αντιστοιχεί στην κατανάλωση ρεύματος, επισημαίνοντας ότι η επιβολή του τέλους μέσω της ΔΕΗ είναι αντισυνταγματική, καταχρηστική και παράνομη.



Η ΑΠΟΦΑΣΗ....................................................................

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΚ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ 90ΧΡΟΝΗΣ
ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ;


Σοκ προκαλεί η σημερινή δικαστική απόφαση, με την οποία απορρίπτεται η προσφυγή 90χρονης κατά του έκτακτου τέλους της ΔΕΗ. Η 90χρονη, ζήτησε να μην πληρώσει το χαράτσι (1.100 ευρώ), χαρακτηρίζοντάς το αντισυνταγματικό, ενώ τόνισε πως δεν έχει την οικονομική δυνατότητα, καθώς παίρνει 900 ευρώ σύνταξη, από τα οποία τα 500 τα δίνει στη γυναίκα που τη φροντίζει.
Το δικαστήριο έκρινε πως και αυτή πρέπει να πληρώσει το χαράτσι. Το ερώτημα είναι αν αυτή η απόφαση θα αποτελέσει δεδικασμένο και θα οδηγήσει στην απόρριψη όλες τις προσφυγές ενάντια στο άδικο χαράτσι της ΔΕΗ.

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ