ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΖΩΔΙΑ: Ο ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ;

3:27 μ.μ.

 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ: ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ "ΦΩΤΙΑ" ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ...

 

 

ΚΡΙΟΣ

Αυτόν τον μήνα θα υπάρχουν κάποιες προκλήσεις που καλείστε να αντιμετωπίσετε. Πρόκειται για ένα μήνα, όπου πρέπει να επικεντρωθείτε στη συλλογή ενέργειας και να προσέξετε να μην εμπλακείτε σε διαμάχες που διαιωνίζονται με τον σύντροφο σας και τους ανθρώπους που είναι κοντά σας. Θα μπορούσαν να υπάρχουν συχνές ευκαιρίες που πρέπει να προσπαθήσετε να εκμεταλλευτείτε αλλά προσέξτε την επιθετική σας στάση. Μπορεί να αισθάνεστε θυμωμένοι και να χάσετε την υπομονή σας προς τους κοντινούς σας ανθρώπους. Αυτή η οργή θα μπορούσε να μετατραπεί σε μια βαθιά μελαγχολία και αγανάκτηση, εάν δεν είστε προσεκτικοί.
Ελέγξτε τα λόγια σας πάρα πολύ. Παραμείνετε δυναμικοί, και εκφράστε τον ρομαντισμό σας αυτό το μήνα, για να περάσετε υπέροχες ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφο σας. Να προσέχετε και να είστε επιφυλακτικοί στα οικονομικά σας. Τα έξοδα σας θα είναι πολλά αυτό τον μήνα. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με ό, τι σας λένε, είτε γραπτά, είτε προφορικά. Μια τάση προς φιλοσοφικές αναζητήσεις θα μπορούσε να αναπτυχθεί τώρα.
Η καριέρα σας θα πάει πολύ καλά και προσανατολίζεστε στην ανάπτυξη. Αν και δεν θα έχετε τόσα πολλά κίνητρα αυτό το μήνα, θα έχετε έντονο δυναμισμό για να κάνετε καλά την εργασία σας. Τώρα θα είστε εργατικοί και δημιουργικοί. Θα υπάρχει καλή υποστήριξη από τους ανθρώπους στο εργασιακό σας περιβάλλον. Οι νέες ιδέες σας ανταμείβονται και θα ικανοποιηθούν. Αποφύγετε λεκτικές διαμάχες με τους συναδέλφους σας. Οι συνεργάτες σας και οι συνάδελφοι σας θα σας φανούν πολύ χρήσιμοι, αλλά κατά κάποιο τρόπο μπορεί να έρθουν σε αντίθεση με τις ιδέες σας. Αποφύγετε να κάνετε δεσμεύσεις που θα μπορούσαν να φέρουν αργότερα δυσαρέσκεια.
Η οικογενειακή ζωή δεν θα είναι και τόσο εύκολη γιατί τα μέλη της οικογένειας σας θα έρθουν σε αντίθεση με τις απόψεις σας. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για να μην δημιουργηθεί διαμάχη με τα αδέλφια σας κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Όλα αυτά όμως θα είναι προσωρινά. Τα οικονομικά θέματα θα σας φέρουν πίεση. Τα έξοδα σας θα είναι πολλά, ακόμη και απρόβλεπτα, ενώ τα κέρδη θα είναι χαμηλότερα από το συνηθισμένο. Αυτό θα μπορούσε να σας προκαλέσει ανησυχία σε οικονομικά θέματα. Τα έσοδα θα παραμείνουν σταθερά. Οι επενδύσεις θα είναι καλές, αν και κάθε είδους κερδοσκοπία δεν είναι τώρα επιθυμητή.
Η αγάπη και ο έρωτας δεν θα είναι και τόσο εύκολα τώρα. Θα έχετε έντονη ερωτική επιθυμία, αλλά όχι ευκαιρίες. Αυτό θα μπορούσε να σας προκαλέσει αγωνία σε σχέση με τον δεσμό σας. Δοκιμάστε να στρέψετε την προσοχή σας προς την εργασία σας για να μην σκέφτεστε πολλά. Αν είστε σε μια σχέση, αυτόν τον μήνα θα υπάρξουν λεκτικές συγκρούσεις και θα πληγώσετε τον σύντροφο σας. Θα πρέπει να κρατήσετε το εγώ σας έξω από τη σχέση, αν είναι δυνατόν.
Εάν είστε παντρεμένοι, αυτός θα είναι ένα δύσκολος μήνας. Θα υπάρξει απόσταση με τον σύζυγο σας και συχνές λεκτικές διαμάχες. Κάποιες παρεξηγήσεις θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα σε επαναλαμβανόμενη βάση. Θα ήταν φρόνιμο να αποφευχθούν οι συγκρούσεις και να δοκιμάσετε να μιλήσετε σε ήπιους τόνους. Θα πρέπει να μάθετε να συγχωρείτε, να ξεχάσετε και να προχωρήσετε. Τα πράγματα θα διορθωθούν σταδιακά.



ΤΑΥΡΟΣ

Θα αποδειχθεί αυτός ο μήνας για σας ένας μήνας γεμάτος κίνηση. Μπορεί να ενεργήσετε με ανταγωνιστικό τρόπο αυτό το μήνα. Η ιδιοσυγκρασία σας θα μπορούσε να φανεί αναξιόπιστη και άστατη κατά περιόδους. Αυτό θα μπορούσε να φέρει ξαφνικά γεγονότα που μπορεί να προκαλέσουν απογοητεύσεις και κάποιες οπισθοδρομήσεις.
Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσετε αυτά τα γεγονότα θα ήταν να περιμένετε να φύγει η δύσκολη χρονική περίοδος και να μην αντιδράσετε καθόλου. Αν είστε σε θέση να ελέγξετε τις παρορμήσεις σας, η περίοδος αυτή θα μπορούσε να περάσει χωρίς καμία πραγματική ζημιά. Οι αντιδράσεις σας κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής θα προκαλέσουν προβλήματα. Η αυτοπροβολή και η καχυποψία σας, θα σας φέρουν κάποιες ανησυχίες. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να συναντηθείτε με φίλους και αυτό θα σας δώσει χαρά. Τώρα θα αναλώσετε τον χρόνο σας στην εργασία σας. Θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να διατηρηθεί μια ισορροπία. Τα έσοδα και τα κέρδη σας θα παραμείνουν υψηλά αυτό το μήνα.
Τα μακροπρόθεσμα σχέδια θα σας δώσουν πλούσια κέρδη τώρα καθώς και κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών. Οι σκέψεις σας είναι σοβαρές, κι αυτό σας βοηθάει να βάλετε σε εφαρμογή σχέδια από το παρελθόν. Η σχέση σας θα σας κάνει κάποια παράπονα γιατί ενδέχεται να μην έχετε πολύ χρόνο για να περάσετε μαζί. Θα παραμείνετε δυναμικοί και θετικοί αλλά οι διαφορές απόψεων θα σας αποσυντονίσουν λίγο. Θα κάνετε τώρα κάποιες καταχρήσεις σε απολαύσεις γι’ αυτό ελέγξτε ….το ποτό και το ξενύχτι.
Η καριέρα σας θα είναι σε τροχιά ανάπτυξης αυτόν τον μήνα, αν και θα βρείτε το ρυθμό ανάπτυξης πιο αργό από ό, τι τους τελευταίους μήνες. Κάποιος κακοπροαίρετος ανταγωνισμός εις βάρος σας θα μπορούσε να διαταράξει την εργασία σας. Θα πρέπει να παραμένετε σε επιφυλακή για νέες προκλήσεις που θα μπορούσαν να προκύψουν στην εργασία σας. Θα είστε πολύ δραστήριοι, πολύ δυναμικοί και θετικοί στα αποτελέσματα σας. Εκτός από τον ανταγωνισμό που θα υπάρχει, θα δείτε ότι θα ανταμειφθείτε για τους κόπους σας. Οι συνάδελφοι σας θα είναι υποστηρικτικοί απέναντι σας και θα εργάζεστε για την ομάδα.
Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι καλή, αν και η πολύ δουλειά θα σας απομακρύνει από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα πρέπει να ελέγχετε τι λέτε για να μην παρεκτραπείτε με κάποιο μέλος της οικογένειας σας. Εάν αναμένετε οποιοδήποτε δάνειο, αυτός ο μήνας είναι ευνοϊκός για σας. Η ροή του εισοδήματος σας θα είναι θετική αλλά θα υπάρξουν κάποιες αυξομειώσεις. Οι επενδύσεις θα παραμείνουν θετικές καθ ‘όλη την διάρκεια του μήνα. Κρατηθείτε μακριά από την κερδοσκοπία. Οι δημιουργικές ιδέες σας στην δουλειά σας θα ανταμειφθούν.
εκνευριστείτε. Αν στην σχέση σας, δεν ελέγξετε τα νεύρα σας, τότε θα χαλάσετε τις καλές προοπτικές. Θα πρέπει να αποστασιοποιηθείτε από οποιαδήποτε αντιπαράθεση. Εάν προκύψουν κάποια ζητήματα, θα πρέπει να παραμείνετε ήρεμοι και να συζητήσετε τα θέματα που σας απασχολούν.
Εάν είστε παντρεμένοι, αυτός ο μήνας θα φέρει πολλές προκλήσεις. Ο σύζυγος σας θα είναι ασταθής και επιθετικός μαζί σας. Παραμείνετε ψύχραιμοι.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό τον μήνα θα παραμείνετε προσανατολισμένοι στην οικογένεια σας καθώς οι πολλές υποχρεώσεις θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Υπάρχουν πιθανότητες να κάνετε μία σημαντική αγορά. Προσέξτε να μην υπάρξουν συχνές λεκτικές συγκρούσεις με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Θα ήταν χρήσιμο να παραμείνετε ήρεμοι γιατί οι συγκρούσεις και οι διαφορές απόψεων θα είναι συχνές αυτό το μήνα. Νέες σχέσεις θα παρουσιαστούν αυτό το μήνα για τους αδέσμευτους του ζωδίου γι’ αυτό κάντε θετικές σκέψεις για τον έρωτα και την αγάπη. Πρέπει να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε να σκέφτεστε πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Σημαντικές αποφάσεις θα ληφθούν υπό τις συμβουλές των ανθρώπων που εμπιστεύεστε.
Θα είστε προσανατολισμένοι τώρα στην ανάπτυξη της εργασίας σας και θα δείτε κάποια πρόοδο. Ωστόσο, θα υπάρχει κάποια επιβράδυνση που θα σας εκνευρίσει. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στα σχέδια σας, να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις. Απροσδόκητα κέρδη θα σας ενθουσιάσουν πολύ.
Το εργασιακό περιβάλλον σας θα είναι θετικό απέναντι σας. Θα δείτε μια ξαφνική αύξηση του δυναμισμού σας, ενώ το περιβάλλον εργασίας θα σας υποστηρίξει. Οι συνεργάτες σας θα σας βοηθήσουν και θα σας δώσουν τις κατάλληλες λύσεις στα ζητήματα που σας απασχολούν.
Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι θετική αυτό το μήνα. Θα περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια σας αλλά παρά την καλή διάθεση που θα επικρατεί θα είστε λίγο απόμακροι. Αποφύγετε να τραβήξετε τα άκρα γιατί θα δημιουργηθούν διαμάχες. Τα οικονομικά σας θα πάνε καλά αυτό το μήνα και θα έχετε κέρδη. Τα έσοδα σας θα είναι καλά. Θα υπάρξουν κέρδη με βάση τις επενδύσεις που έγιναν κατά το παρελθόν. Επίσης θα υπάρξουν κέρδη που θα προέρχονται λόγω της σκληρής δουλειάς σας και της δυναμικής σας στάσης. Οι επενδύσεις θα συνεχίζουν να δίνουν κέρδη.
Η αγάπη και ο έρωτας για τους αδέσμευτους του ζωδίου, θα σας απογειώσουν. Ο έρωτας είναι γύρω σας και τα πάθη σας θα είναι έντονα αυτό το μήνα. Μια νέα σχέση θα μπορούσε να έρθει στη ζωή σας αν αφήσετε κι εσείς τον εαυτό σας ελεύθερο. Απολαύστε αυτήν την πολύ καλή χρονική περίοδο, αλλά αποφύγετε τις μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις. Αν είστε σε μια σχέση, αυτόν τον μήνα θα απολαύσετε το πάθος, τις κοινωνικές εξόδους και γενικά την απόλαυση. Θα έχετε κάποιες καθυστερήσεις σε κάποια θέματα που περιμένετε από τον σύντροφο σας, αλλά τα πράγματα θα διορθωθούν σύντομα. Θα θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην σχέση σας αλλά αποφύγετε να τις κάνετε κατά την διάρκεια αυτού του μήνα. Αφήστε τα πράγματα για αργότερα.
Εάν είστε παντρεμένοι, αυτόν τον μήνα θα δείτε τον σύζυγο σας σε μια ευμετάβλητη διάθεση. Η στάση του και η συμπεριφορά του θα αλλάξει, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, αλλιώς θα χάσετε τον έλεγχο σας. Κάποιες μικροαλλαγές στο σπίτι σας, θα σας ανανεώσουν.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτός είναι ένας θετικός μήνας για εσάς, και θα έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Ωστόσο, θα πρέπει να κρατήσετε το μυαλό σας ισορροπημένο και λογικό, δεδομένου ότι θα μπορούσατε να χάσετε, αν συμπεριφέρεστε με παράλογη συμπεριφορά. Αυτό το μήνα θα είστε κάπως επιθετικοί. Γι’ αυτό πρέπει να ελέγξετε τον εαυτό σας για να μην βλάψετε τους άλλους ή δημιουργήσετε διαμάχες που θα μπορούσαν να στραφούν εναντίον σας.
Η τύχη τώρα θα είναι ως επί το πλείστον με το μέρος σας και θα απολαύσετε πολλά τυχερά. Ένα ταξίδι σε έναν ευχάριστο προορισμό που από καιρό θέλετε να κάνετε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτό το μήνα. Θα πρέπει όμως να ελέγξετε τα έξοδα σας. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα μπορούσαν να σας απασχολήσουν έντονα αυτόν τον μήνα. Θα πρέπει να αποφεύγετε να κρίνετε τους άλλους ή να πάρετε αποφάσεις. Νέες αγορές για το σπίτι σας είναι δυνατόν να κάνετε τώρα.
Η καριέρα σας θα πάει καλά αλλά θα εργαστείτε σκληρά. Αυτό θα μπορούσε να σας δημιουργήσει μεγάλη πίεση και κατ’ επέκταση μπορεί να δημιουργούν προβλήματα. Τώρα θα αυξηθούν οι επαφές σας με τους ανθρώπους του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Η δημιουργική εργασία σας θα ανταμειφθεί πλουσιοπάροχα. Γενικά, θα είναι ένας τυχερός και θετικός μήνας για σας, αν και θα υπάρξει κάποια αβεβαιότητα και αστάθεια. Θα ήταν χρήσιμο να αναβάλετε αποφάσεις για αλλαγές για καλύτερα αποτελέσματα. Οι συνάδελφοι σας θα σας βοηθήσουν στην εργασία σας και θα υπάρχει πρόοδος που θα οφείλεται στην συλλογική προσπάθεια. Η δημιουργικότητα σας θα ανταμειφθεί καλά. Πρέπει, ωστόσο, να αποφύγετε να είστε καυστικοί ή σαρκαστικοί αυτό το μήνα, για να αποφύγετε τα προβλήματα.
Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι θετική όπως επίσης και τα οικονομικά σας. Θα αγχωθείτε προσωρινά εξαιτίας υπερβολών του παρελθόντος και θα έχετε να αντιμετωπίσετε λογαριασμούς πιστωτικών καρτών ή παλιές πληρωμές. Τα οικονομικά σας θα ανέβουν πολύ προς το τέλος του μήνα. Τα έσοδα σας θα είναι καλά στο σύνολο, αν και θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποιες σημαντικές διακυμάνσεις. Παραμείνετε ήρεμοι και συντηρητικοί. Οι επενδύσεις θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με προσοχή. Κάθε είδος επενδύσεων σε ακίνητα θα πρέπει να αποφεύγεται.
Η αγάπη και ο έρωτας για τους αδέσμευτους του ζωδίου θα σας δώσει χαρά και ευτυχία, αν και θα υπάρχει κάποια μικρή αστάθεια στα συναισθήματα σας. Θα διευρύνετε τώρα τον κοινωνικό σας κύκλο και πολλά άτομα θα έρχονται στο σπίτι σας πιο συχνά τώρα. Αν έχετε σχέση, θα αισθάνεστε ψυχικά και συναισθηματικά απόμακροι και πιθανό να υπάρξει επιθετικότητα μεταξύ σας χωρίς λόγο. Αποφύγετε κάθε δυσάρεστη κατάσταση.
Εάν είστε παντρεμένοι, αυτόν ο μήνας θα είναι θετικός για σας. Πιθανόν να ταξιδέψετε με τα μέλη της οικογένειας σας. Θα περάσετε χαρούμενες στιγμές μαζί τους που θα σας συμπαρασταθούν και θα σας βοηθήσουν. Ο μήνας αυτός είναι ως επί το πλείστον καλός και, ως εκ τούτου, δεν υπάρχει πραγματική ανάγκη για να ανησυχείτε για οτιδήποτε.





ΛΕΩΝ

Αυτός θα είναι ένας γενικά ευχάριστος μήνας αν περιορίσετε, τον εγωισμό σας και την αλαζονεία σας. Θα πρέπει να έχετε αυτοέλεγχο, για να μην καταλήξετε με κάποιους εχθρούς. Πολύ καλύτερες προοπτικές εμφανίζονται προς το τέλος του μήνα, όπου θα είστε πιο απλοί και πιο εξωστρεφείς. Τώρα θα έχετε τη δύναμη να μιλάτε και να γράφετε διαισθητικά. Θα έχετε αρνητικές σκέψεις, καθώς και κάποια κυκλοθυμικότητα λόγω της αυξημένης πίεσης των τελευταίων μηνών. Πρέπει να είστε προσεκτικοί και να λειτουργήσετε αποτελεσματικά ώστε να μειωθεί το επίπεδο του στρες.
Η καριέρα σας θα σας απασχολήσει πολύ αυτόν τον μήνα. Θα ανοίξουν νέοι ορίζοντες για σας, λόγω των ικανοτήτων δικτύωσης σας. Θα υπάρξουν κάποιες μικρές διακυμάνσεις αλλά γενικά τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Είναι μια στιγμή που πρέπει να επιδείξετε την μέγιστη δυνατή προσοχή και έλεγχο. Αν αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα, η καλύτερη μέθοδος θα ήταν να αναβάλετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Αν αυτό δεν είναι δυνατό, θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά προτού πάρετε κάποια απόφαση.
Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά περιόδους και θα νιώθετε κάποια επιπρόσθετη πίεση. Προσπαθήστε να μην έρθετε σε αντιπαράθεση. Οι συνάδελφοι σας θα σας δημιουργήσουν μπερδέματα αλλά θα κατορθώσετε να τους αντιμετωπίσετε. Μπορείτε, ωστόσο, με διπλωματία να κερδίσετε την υποστήριξη τους.
Η οικογενειακή ζωή θα είναι ευτυχισμένη, αλλά μερικές φορές θα κλείνεστε στον εαυτό σας. Θα έχετε την ευκαιρία για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα μέλη της οικογένειας σας, και θα έχετε ανάγκη την επικοινωνία πράγμα που θα δημιουργήσει καλύτερες σχέσεις μεταξύ σας. Τα οικονομικά σας θα είναι άριστα και θα υπάρχουν κέρδη από τις δικές σας προσπάθειες. Η δημιουργική εργασία σας θα αμειφθεί οικονομικά τώρα. Τα έσοδα θα είναι καλά όλο το μήνα. Οι επενδύσεις θα πρέπει να γίνονται με προσοχή καθώς θα μπορούσαν να αποδειχθούν αρνητικές, αν γίνουν αυτό το μήνα. Θα μπορούσατε να κάνετε επενδύσεις που βασίζονται σε κάποιες ανακριβείς υποσχέσεις. Θα ήταν, επομένως, χρήσιμο να αποφύγετε να πέσετε σε μια τέτοια παγίδα.
Η ερωτική σας ζωή θα είναι εξαιρετική αυτό το μήνα. Αν είστε αδέσμευτοι θα βρείτε πολλές ευκαιρίες και θα αυξηθούν οι κοινωνικές σας επαφές. Το σεξαπίλ που θα αποπνέετε θα τραβήξει πολλά πρόσωπα κοντά σας. Αν έχετε σχέση θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, επειδή μπορεί να σπεύσετε να κάνετε μια λανθασμένη δέσμευση. Θα πρέπει, συνεπώς, να προσέξετε να μην πιέζετε για δέσμευση τώρα αλλά αφήστε την για τον επόμενο μήνα. Διαφορετικά, θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλές διαφορές και απόσταση. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για να αποφευχθούν αρνητικές καταστάσεις. Περιμένετε τον επόμενο μήνα για καλύτερα αποτελέσματα.
Εάν είστε παντρεμένοι, αυτό το μήνα θα έρθετε κοντά με τον σύζυγο σας, και θα υπάρξουν χαρούμενα γεγονότα μεταξύ σας.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτός θα είναι ένας θετικός μήνας για εσάς γιατί το μυαλό σας θα είναι αρκετά ενεργητικό και θα είστε πολύ αποφασιστικοί λόγω της φύσης των γεγονότων γύρω από σας. Θα πιεστείτε λίγο, αλλά θα έχετε μία πλούσια εμπειρία μάθησης. Τώρα θα έχετε πολλαπλά οφέλη σε όλα όσα κάνετε και την ικανότητα να μιλάτε και να γράφετε πολύ αποτελεσματικά. Όλες οι επικοινωνίες σας θα είναι ωφέλιμες για σας.
Αυτό το μήνα θα έχετε λάμψη στο πρόσωπο σας και ένα μαγνητισμό κι αυτό θα τραβάει όλους όσους έρχονται σε επαφή μαζί σας. Μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας να κάνει όνειρα για το μέλλον τώρα. Θα νιώθετε λίγο αγχωμένοι σε σχέση με κάποια προσωπικά σας ζητήματα, παρά τις θετικές εξελίξεις που θα υπάρχουν. Κάποια άτομα μπορεί να προσπαθήσουν να επηρεάσουν τη σκέψη σας αυτό το μήνα. Μην γίνεστε υπεροπτικοί γιατί αυτό θα είναι σε βάρος σας. Μην τονίζετε το εγώ σας, ούτε να έχετε έπαρση στην ομιλία σας, γιατί αυτό θα μπορούσε να σας αποξενώσει από τα μέλη της οικογένειας σας.
Η καριέρα σας θα πάει πολύ καλύτερα. Θα εστιαστείτε στους στόχους σας, καθώς και στο πως θα έχετε επιτυχία στο έργο σας. Θα έχετε χρηματικά κέρδη και ανάπτυξη, λόγω της δημιουργικής και πρωτότυπης σκέψης σας. Παρά την επιτυχία, θα έχετε κάποιες αμφιβολίες όσον αφορά το πρόγραμμα της δράσης σας. Θα ήταν χρήσιμο όμως να μην ψάχνετε πολύ τα πράγματα και να μην έχετε τόσες πολλές αμφιβολίες.
Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα υπάρχει αγώνας στη καθημερινή σας ρουτίνα. Θα ήταν χρήσιμο να συνεχίσετε να δουλεύετε σκληρά, και να ξέρετε ότι οι προσπάθειες που καταβάλλονται τώρα, θα επιφέρουν άριστα αποτελέσματα αργότερα. Οι συνεργάτες σας και οι συνάδελφοι σας θα σας φανούν χρήσιμοι τώρα. Η ανάπτυξη θα επιταχυνθεί λόγω της βοήθειας των ανθρώπων γύρω σας. Η επιθετικότητα και ο ανταγωνισμός θα μπορούσαν να αυξηθούν κατά την περίοδο αυτή πάρα πολύ και, ως εκ τούτου, θα ήταν χρήσιμο να διατηρήσετε μια αργή και σταθερή στάση και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.
Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι θετική και θα έχετε τώρα πολύ χαρούμενα και ευχάριστα γεγονότα. Αποφύγετε όμως να εμπλακείτε σε ανταγωνισμό με τα μέλη της οικογένειας σας. Τα οικονομικά σας θα πάνε πολύ καλά αυτό το μήνα και θα έχετε κέρδη και οικονομική ανάπτυξη, ενώ τα έξοδα σας θα αυξηθούν πάρα πολύ. Γενικά, θα είναι μια θετική χρονική περίοδος. Προσέξτε τους επόμενους μήνες γιατί θα υπάρξουν κάποιες διακυμάνσεις στα οικονομικά σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με τις δεσμεύσεις που κάνετε. Οι επενδύσεις θα είναι κερδοφόρες, αλλά θα έχετε άγχος. Θα έχετε πολύ καλές προοπτικές ανάπτυξης και κέρδη στις επενδύσεις που πραγματοποιήθηκαν στο παρελθόν. Οι νέες επενδύσεις δεν συνίστανται αυτό το μήνα.
Για τους αδέσμευτους, αυτός ο μήνας θα είναι καλός για τον έρωτα και την αγάπη. Τα ερωτικά πάθη θα κορυφωθούν και θα βρείτε την ευτυχία στην ερωτική σας ζωή, αν και συνήθως οι δραστηριότητες σας θα παραμείνουν εστιασμένες στην οικογένεια σας. Το κέντρο της προσοχής σας θα εστιάζεται στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Αν έχετε μια σχέση, θα χάνετε μερικές φορές τον έλεγχο. Πλησιάστε τον σύντροφο σας και θα σας δοθούν ευκαιρίες να είστε μαζί σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Ωστόσο, μπορεί να δημιουργηθούν καταστάσεις, όπου θα αμφισβητείτε τον σύντροφο σας κατά καιρούς.
Εάν είστε παντρεμένοι, αυτός ο μήνας θα είναι θετικός, αν και θα υπάρχει μία μικρή αστάθεια. Προσέξτε τις λεκτικές συγκρούσεις, όλο το μήνα.



ΖΥΓΟΣ

Αυτόν τον μήνα μπορεί να δημιουργηθούν κάποια εμπόδια, καθώς και προσωπικές προκλήσεις. Θα ήταν χρήσιμο να είστε προσεκτικοί. Ο προβληματισμός για κάποια θέματα του παρελθόντος είναι πιθανό να σας υποβάλει σε διάφορες αλλαγές και σε αντισυμβατικό τρόπο σκέψης. Δεδομένου ότι οι σκέψεις και οι προοπτικές σας είναι πιθανό να αλλάξουν, θα ήταν χρήσιμο να διατηρηθεί η τρέχουσα προοπτική των πραγμάτων και να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε αργότερα. Χρήσιμο θα ήταν να μην προβείτε σε αλλαγές ή να αλλάξετε τη στάση σας μέχρι τα μέσα του Νοεμβρίου. Εάν μπορείτε να αποφύγετε τις αλλαγές, στη συνέχεια θα ακολουθήσουν πολύ καλά αποτελέσματα.
Αυτόν τον μήνα θα υπάρξουν περιττές σπατάλες κατά καιρούς. Θα πρέπει να εξασφαλίσετε ότι θα υπάρξει ισορροπία στην ροή εσόδων και εξόδων. Η διάθεση σας θα παραμείνει ζωντανή και θετική. Θα υπάρξει επέκταση σε διάφορους τομείς, όπως στην εργασία σας αλλά και στα έξοδα σας. Η περίοδος αυτή θα μπορούσε να αυξήσει τον ανταγωνισμό εναντίον σας, καθώς κάποιοι μυστικοί εχθροί θα αποκαλυφθούν. Αυτό το μήνα θα είστε ευέξαπτοι και μερικές φορές επιθετικοί. Αλλά σύντομα τα πράγματα θα βελτιωθούν προς το καλύτερο.
Η δουλειά σας θα σας δημιουργήσει πίεση εξαιτίας της νευρικότητας και της εσωτερικής έντασης που έχετε. Όμως, ενώ η καριέρα σας θα επεκταθεί, είναι μια περίοδος που θα πρέπει να ανασυγκροτήσετε την ενέργεια σας και να αποφύγετε τις σημαντικές δεσμεύσεις και αποφάσεις τώρα. Το εργασιακό περιβάλλον σας θα είναι πολύ θετικό και πολύ ενθαρρυντικό. Θα μπορούσατε να βρείτε νέους φίλους και εξυπηρετικούς συναδέλφους που να τους κάνετε μόνιμους φίλους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι συνεργάτες σας, θα σας φανούν πολύ χρήσιμοι και θα υπάρξει πρόοδος αν εργάζεστε μαζί ως ομάδα.
Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι θετική. Μπορεί να υπάρξουν διχογνωμίες για κάποια παλιά θέματα που μπορεί να προκύψουν. Τα οικονομικά σας θα είναι γενικά θετικά, αν και θα υπάρξουν κάποια απρόβλεπτα έξοδα. Μπορεί να ξοδέψετε πράγματα για να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας. Θα υπάρξουν κέρδη από επενδύσεις του παρελθόντος, ενώ οι νέες επενδύσεις και ειδικότερα η κερδοσκοπία θα πρέπει να αποφεύγεται σε κάθε περίπτωση.
Η δυνατότητα να κάνετε μία νέα σχέση αυτόν τον μήνα είναι πολύ μεγάλη. Θα διασκεδάζετε και θα περνάτε τον χρόνο σας με αυτούς που αγαπάτε. Ο ερωτισμός σας και το σεξαπίλ σας, θα είναι στην κορυφή του κόσμου!!! Μια καλή στιγμή για να βρείτε τον έρωτα και την αγάπη! Θα πρέπει, ωστόσο, μα μην προβείτε σε νέες δεσμεύσεις ως τα μέσα του Νοεμβρίου. Προσπαθήστε να μάθετε περισσότερα για τους ανθρώπους γύρω σας. Αν είστε σε μια σχέση, θα περάσετε συναρπαστικές στιγμές, και η ψυχική απόσταση θα μειωθεί. Θα πρέπει να ελέγξετε το εγώ σας.
Εάν είστε παντρεμένοι, ο σύζυγος σας θα προσπαθήσει να σας ελέγξει και αυτό μπορεί να επιφέρει κάποιες προστριβές. Θα μπορούσε να υπάρχει ένας διανοητικός αγώνας αλλά στη συνέχεια θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Θα ήταν καλό για σας να κρατήσετε μια ήρεμη στάση για καλύτερα αποτελέσματα.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτός θα είναι ένας θετικός μήνας γιατί θα βρείτε υποστήριξη από όλες τις πλευρές, θα νιώθετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και θα έχετε αντοχή. Ο μήνας θα ξεκινήσει καλά με κέρδη και ανάπτυξη που έρχονται από διάφορες πλευρές. Όμως θα υπάρξει αύξηση των εξόδων σας πράγμα που θα σας επηρεάσει δυσμενώς. Αυτό θα μπορούσε να επιφέρει θυμό και αγανάκτηση. Η επιθετικότητα σας μπορεί να είναι πιο εμφανής τώρα. Αποφύγετε να χάσετε την ψυχραιμία σας, και θέστε αυτοέλεγχο.
Αυτός ο μήνας θα σας φέρει πιο κοντά στους φίλους σας και σε πολλά κοινωνικά γεγονότα περισσότερο από το συνηθισμένο. Θα είστε τώρα πιο ευτυχισμένοι κοντά σε φίλους. Πρόκειται για ένα χρονικό διάστημα που όλα τα κέρδη σας θα συσχετίζονται με όλες τις προσπάθειες που έγιναν κατά το παρελθόν. Κάποιο ταξίδι, ίσως κερδοσκοπικό, ενδέχεται να κάνετε κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα επίσης. Η δημιουργική σας σκέψη θα ανταμειφθεί πλουσιοπάροχα. Η ψυχολογία σας θα παρουσιάσει διακυμάνσεις και θα είστε αναξιόπιστοι κατά καιρούς. Θα χρειαστεί να κάνετε έλεγχο στις δαπάνες σας και να περιορίσετε τις σπάταλες σας, γιατί τα έξοδα σας θα είναι πολλά αυτό το μήνα. Ελέγξτε το στρες σας, δεδομένου ότι θα μπορούσε να επηρεάσει την υγεία σας, σε κάποιο βαθμό.
Η καριέρα σας θα πάει πολύ καλά και θα υπάρξουν κέρδη και νέες ευκαιρίες. Θα πρέπει να αποφύγετε να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο τυχόν εχθρούς στην εργασία σας, όπως και να αποφύγετε να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα αντιμετωπίσετε πίεση και στρες, ενώ θα έχετε πολύ δουλειά. Οι προϊστάμενοι σας και τα άτομα με εξουσία θα μπορούσαν να σας δημιουργήσουν άσκοπη πίεση, δυσαρέσκεια και θυμό. Αποφύγετε να παρασυρθείτε σε οποιαδήποτε αντιπαράθεση. Οι συνάδελφοι σας θα σας υποστηρίξουν πολύ. Θα υπάρχει ροή χρήματος, ανάπτυξη και κέρδη. Η πολύ καλή σας πρόοδος οφείλεται στην δημιουργική σας εργασία.
Θα εισπράξετε θετικές εμπειρίες από την οικογένεια σας. Θα μπορούσαν να υπάρχουν ορισμένες ασταθείς τάσεις οι οποίες θα σας αποσυντονίσουν προσωρινά. Θα ήταν καλό να διατηρηθεί μια ισορροπημένη στάση. Θα υπάρχουν κέρδη που θα οφείλονται στις δημιουργικές σας προσπάθειες. Αυτό θα σας εξασφαλίσει οικονομικά. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με το πώς θα ξοδεύετε τα χρήματα σας. Οι περιττές δαπάνες μπορεί να σας επιφέρουν ζημιά. Τα έξοδα σας μπορεί να είναι παράλογα. Θα πρέπει να τα ελέγχετε και να σχεδιάσετε καλύτερα. Οι επενδύσεις που θα κάνετε τώρα θα είναι πολύ επικερδείς.
Η αγάπη και ο έρωτας για τους αδέσμευτους τους ζωδίου, θα σας αποζημιώσει. Οι ερωτικές σας επιθυμίες θα είναι υψηλές, και θα μπορέσετε να έλξετε το πρόσωπο που επιθυμείτε κοντά σας. Αν είστε σε μια σχέση, αυτός είναι ένας καλός μήνας για σας, αν και τόσο εσείς όσο και ο σύντροφος σας μπορεί να αισθάνεστε ανήσυχοι. Δοκιμάστε να περάσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί.
Εάν είστε παντρεμένοι, αυτό το μήνα θα υπάρξει μία μικρή απόσταση με το σύζυγο σας. Ο σύζυγος σας θα μπορούσε επίσης να είναι ασταθής κι αυτό να σας εκνευρίσει πολύ. Ενώ υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είστε μαζί κοινωνικά, είναι ένας μήνας που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα.




ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτός θα είναι ένας θετικός μήνας για εσάς, αλλά θα πιάσετε τον εαυτό σας να παρουσιάζει διακυμάνσεις και θα υπάρξουν κάποιες μεταβολές στη διάθεση σας και αλλαγές στη νοοτροπία σας. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις. Τυχόν κίνδυνοι ή απότομες αλλαγές στην ζωή σας θα πρέπει να αποφεύγονται καθώς μπορεί να εκνευρίζεστε ξαφνικά κι αυτό να οφείλεται σε κάποια κατάχρηση εμπιστοσύνης. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε θέματα ακινήτων τώρα.
Θα είστε δημιουργικοί και πολύ προσανατολισμένοι στο να πετύχετε τα αποτελέσματα και τους στόχους σας αυτό το μήνα. Θα είστε τώρα πολύ δυναμικοί κι αυτό θα σας βοηθήσει να πετύχετε καλύτερα αποτελέσματα. Θα ήταν χρήσιμο, ωστόσο, να αποφύγετε την αντιπαράθεση με τους ανθρώπους σας, αφού αυτό θα μπορούσε να γυρίσει μπούμερανγκ. Στην καριέρα σας τώρα θα ανταμειφθείτε. Θα έχετε πολλές δημιουργικές ιδέες και τώρα θα τις θέσετε σε εφαρμογή. Νέα σχέδια θα επεκταθούν τώρα και θα έχετε θετικά αποτελέσματα μακροπρόθεσμα.
Θα υπάρξει ανάπτυξη και κέρδη στην εργασία σας. Ένα ειδύλλιο στο χώρο της εργασίας σας θα μπορούσε να ανθίσει τώρα. Οι συνάδελφοι και η καλή συνεργασία μαζί τους, θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε το έργο σας στην ώρα σας, αλλά θα προσπαθήσουν να κυριαρχήσουν πάνω σας. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε αυτό που έχετε ξεκινήσει, αλλιώς, στις αρχές του επόμενου μήνα θα καταλήξετε να έχετε προβλήματα, ακόμα κι αν προσπαθήσετε.
Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι καλή, αυτό το μήνα. Θα σας κάνει καλό να περάσετε κάποιες ώρες με την οικογένεια σας. Τα οικονομικά σας θα πάνε γενικά καλά αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε περιττά έξοδα και θα έχετε ζημιές. Οι επενδύσεις θα είναι πολύ επικερδείς τώρα γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε κάποιες ευκαιρίες που θα σας δοθούν τώρα για ανάπτυξη.
Η ερωτική σας ζωή θα είναι εξαιρετική, αν είστε αδέσμευτοι. Θα είστε τώρα παρέα με φίλους σας. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη και το σεξαπίλ σας ακαταμάχητο. Θα βρείτε την αγάπη, αν την ψάχνετε, ενώ στο σύνολο θα περάσετε μία ευχάριστη χρονική περίοδο. Αν είστε σε μια σχέση, αυτός θα είναι ένας σημαντικός μήνας για σας, καθώς θα κάνετε λίγο απαισιόδοξες σκέψεις και ο σύντροφος σας θα προσπαθήσει να κυριαρχήσει πάνω σας. Παρά τα απρόβλεπτα γεγονότα που θα έχετε, θα είναι ένας καλός μήνας γενικά για τα αισθηματικά σας.
Εάν είστε παντρεμένοι, αυτός ο μήνας θα είναι πολύ καλός. Θα υπάρξει τώρα κάποια επιτυχία και δημιουργικότητα από την πλευρά του συζύγου σας αυτό το μήνα. Από κοινωνικής πλευράς, θα είναι ένας ευχάριστος μήνας.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό τον μήνα θα δείτε μεγάλη τύχη και πολλές ευκαιρίες, και κάποιες ανησυχίες σας και φοβίες σας θα παραμείνουν τώρα στο υποσυνείδητο σας. Οι πιθανότητες να κάνετε ταξίδια στο εξωτερικό θα είναι μεγάλες και θα είναι ιδιαίτερα επωφελή για εσάς. Σε γενικές γραμμές, πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα εμπιστοσύνης προς τρίτους και πώς οι άλλοι αντιλαμβάνονται τη θέση σας. Τώρα θα πέσετε σε βαθιά σκέψη για το πως θα αυξήσετε τα κέρδη σας τον επόμενο μήνα. Σκέφτεστε και ζείτε με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο από ό, τι οι άνθρωποι γύρω σας κι αυτό μπορεί λίγο να σας αποπροσανατολίσει. Είναι μια δυναμική χρονική περίοδος στην εργασία σας όπου οι πιέσεις θα αυξηθούν στην καριέρα σας και θα έχετε άγχος. Η καριέρα σας βρίσκεται σε μια χρονική περίοδο με αντιφατικά αποτελέσματα. Από τη μια πλευρά, διανύετε μια ιδιαίτερα δυναμική φάση, όπου θα υπάρχει ανάπτυξη και κέρδη από την ενεργό δράση σας και την προνοητικότητα σας. Από την άλλη πλευρά, η πολλή δουλειά που θα προκύψει στην καριέρα σας θα μπορούσε να σας αποσυντονίσει.
Το εργασιακό περιβάλλον θα είναι θετικό απέναντι σας, αν και θα ζήσετε κάποιες αμφιβολίες και σκεπτικισμό. Οι συνεργάτες και οι συνάδελφοι σας θα σας φανούν χρήσιμοι και θα σας βοηθήσουν στην βελτίωση της προόδου σας που θα υπάρξει τον επόμενο μήνα. Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι ευτυχισμένη και συνολικά θετική. Θα αισθανθείτε τυχεροί που έχετε τώρα τους δικούς σας ανθρώπους δίπλα σας.
Τα οικονομικά σας θα είναι θετικά αυτό το μήνα πάρα πολύ, και αργότερα θα υπάρξει καλύτερη τύχη. Μερικοί φόβοι σας και ανησυχίες σας είναι ανύπαρκτοι γι’ αυτό δεν θα πρέπει να ανησυχείτε και πολύ. Σκεφτείτε πριν κάνετε κάποια επαναλαμβανόμενα έξοδα. Τα έσοδα σας θα είναι καλά και θα ανέβουν ακόμη περισσότερο. Οι επενδύσεις θα εξακολουθήσουν να αποτελούν πηγή ανησυχίας. Θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και, ως εκ τούτου, οι νέες επενδύσεις θα πρέπει να γίνονται με προσοχή.
Αν είστε αδέσμευτοι, αυτή θα είναι μία δύσκολη χρονική περίοδος για σας. Θα αισθάνεστε μοναξιά ενώ τα νέα άτομα που θα παρουσιάζονται στην ζωή σας, δεν θα σας προκαλούν κανένα ενδιαφέρον. Αποφύγετε την δέσμευση λόγω του ότι θα μπορούσε να υπάρχει κάποιο λάθος στην απόφαση σας. Αν είστε σε μια σχέση, θα υπάρξει απόσταση και κάποιες διαφορές. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και την ανταγωνιστική συμπεριφορά με το σύντροφο σας.
Εάν είστε παντρεμένοι, αυτός είναι ένας χαρούμενος και ευτυχισμένος μήνας. Πολύ καλή χρονική περίοδος ξεκινά για σας από τον επόμενο μήνα.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτός θα είναι ένας θετικός μήνας για σας και θα αισθανθείτε πιο ζωντανοί και δημιουργικοί, αν και η αυτοπεποίθηση σας, θα είναι λίγο πεσμένη. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο υπερβολικό άγχος που θα αισθάνεστε και θα οφείλεται στα εμπόδια και τις πολλές υποχρεώσεις που καλείστε να αντιμετωπίσετε. Το υπερβολικό στρες που έχετε θα βελτιωθεί αργότερα. Τώρα θα καταλαμβάνεστε από έναν εσωτερικό φόβο και κάποια ανησυχία που θα μπορούσε να σας προκαλέσει να πάρετε εσφαλμένες αποφάσεις. Περιμένετε για τον επόμενο μήνα για καλύτερα αποτελέσματα.
Πρόκειται για ένα μήνα, όπου οι δημιουργικές παρορμήσεις σας και η ομιλία σας θα είναι πολύ εντυπωσιακές. Θα εντυπωσιάσετε το κοινό και τους ανθρώπους γύρω σας
με την επικοινωνιακή ικανότητα σας. Το άγχος σας οφείλεται στην υπερβολική αγωνία σας να αποδείξετε κάποια πράγματα. Θα ήταν χρήσιμο να παραμείνετε ανενεργοί. Οι φίλοι σας θα σας κάνουν πολύ χαρούμενους. Θα μπορούσατε να έχετε κέρδη, σε συνεργασία με τους φίλους σας. Πρόκειται για ένα μήνα, όπου τα κέρδη σας θα μπορούσαν να προέρχονται από πολλαπλές πηγές.

Η αντοχή και η ενέργεια σας θα είναι χαμηλή αλλά στη συνέχεια θα βελτιωθεί. Θα ήταν χρήσιμο και ευχάριστο για σας να κάνετε ένα ταξιδάκι το οποίο θα σας αναζωογονήσει πολύ. Η καριέρα σας θα πάει πολύ καλά αυτό το μήνα. Θα υπάρχει καλή τύχη και ανάπτυξη τώρα. Από αυτόν τον μήνα μπαίνετε σε μια δυναμική και υψηλή περίοδο ανάπτυξης. Η απόδοση σας θα είναι υψηλή και ανάλογη προς τη σκληρή εργασία που κάνετε. Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα ανησυχήσετε για κάποια απρόβλεπτα περιστατικά που θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν άγχος. Θα βρείτε καλή τύχη και υποστήριξη από τους συναδέλφους σας και από τον εργοδότη σας. Γενικά είναι ένας θετικός μήνας για σας επαγγελματικά.
Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι πολύ χαρούμενη. Ορισμένα μέλη της οικογένειας σας θα μπορούσαν να σας εκνευρίσουν λίγο, αλλά σε γενικές γραμμές, θα περάσετε ευχάριστες στιγμές. Τα οικονομικά σας θα πάνε πολύ καλά και θα εισπράξετε τώρα κάποια χρήματα. Κάποιες μικρές διακυμάνσεις και κάποιες ανησυχίες που θα έχετε γρήγορα θα αποκατασταθούν. Οι νέες επενδύσεις θα μπορούσαν να αποδειχθούν ότι είναι λάθος, ενώ θα έχετε επιστροφές χρημάτων. Θα ήταν εποικοδομητικό να αποφύγετε νέες οικονομικές δεσμεύσεις, καθώς και κάθε είδους κερδοσκοπία.
Αν είστε αδέσμευτοι, η ερωτική σας ζωή θα είναι καλή. Θα είστε τυχεροί και θα κάνετε νέες γνωριμίες τώρα. Θα ζήσετε πολλές ευτυχισμένες στιγμές γι’ αυτό απολαύστε την χαρά και την ευτυχία. Αν είστε σε μια σχέση, αυτός δεν θα είναι ένας εύκολος μήνας. Θα υπάρξει παρανόηση και αμφιβολίες. Να είστε προσεκτικοί μην δημιουργηθούν εντάσεις.
Εάν είστε παντρεμένοι, αυτός ο μήνας δεν θα είναι αξιοσημείωτος αλλά στη συνέχεια, θα δείτε βελτίωση και καλύτερη τύχη.



ΙΧΘΥΣ

Αυτόν τον μήνα θα έχετε κάποια αβεβαιότητα και κάποιους δισταγμούς. Ο μήνας θα σας βρει ασταθείς και αβέβαιους. Θα μπορούσε να επιδεινωθεί η κατάσταση από το γεγονός ότι θα μπορούσε να υπάρχει οργή και αγανάκτηση που θα οφείλεται σε διάφορους παράγοντες. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την κρίση σας, καθώς και να σας οδηγήσει να κλειστείτε στον εαυτό σας προς το τέλος του μήνα. Οι σχέσεις θα κλονιστούν κατά κάποιο τρόπο και θα υπάρξουν αποστάσεις και λεκτικές συγκρούσεις. Τα πράγματα όμως θα βελτιωθούν προς το τέλος του μήνα.
Η καριέρα σας, θα επηρεαστεί από κάποια άτομα και αυτό θα έχει επιπτώσεις στην ικανότητα σας να περάσετε τις απόψεις και τις αποφάσεις σας. Η αντοχή και η ενέργεια σας θα είναι τώρα χαμηλή γι’ αυτό αποφύγετε οποιαδήποτε δραστηριότητα και τα ταξίδια, αν είναι δυνατόν. Το μυαλό σας τώρα θα εστιαστεί στην εργασία σας. Θα μπορούσαν να υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες στα σχέδια σας αλλά μην πτοήστε. Ωστόσο, για καλύτερα αποτελέσματα, θα πρέπει να αναλάβετε οποιεσδήποτε προκλήσεις εμφανιστούν στην εργασία σας. Όσο ισχυρότερη είναι η πρόκληση, τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα θα είναι για σας.
Αποφύγετε να κάνετε παράλογα σχέδια ή οποιαδήποτε κερδοσκοπική εργασία που θα αποδειχθεί αργότερα ότι είναι χάσιμο χρόνου. Το εργασιακό σας περιβάλλον θα είναι κάπως εχθρικό απέναντι σας και θα μπορούσε να υπάρξει αντίθεση με τις ιδέες σας. Οι πιέσεις θα αυξηθούν στο χώρο εργασίας σας κι αυτό θα σας αγχώσει. Οι συνεργάτες σας θα είναι ασταθείς και αναξιόπιστοι κατά καιρούς. Θα ήταν καλύτερο να εργάζεστε μόνοι σας, όσο το δυνατόν. Τα οικονομικά θέματα θα σας δημιουργήσουν πίεση. Θα υπάρξουν σπατάλες και έξοδα. Σύντομα όμως τα πράγματα θα βελτιωθούν προς το καλύτερο. Προσπαθήστε να αποφύγετε κάθε είδους επενδύσεις αυτόν τον μήνα γιατί θα μπορούσαν να αποτύχουν.
Αν είστε αδέσμευτοι, αυτό το μήνα θα έχετε έντονες ερωτικές επιθυμίες, αλλά όχι τόσο μεγάλη επιτυχία. Θα μπορούσατε να είστε ερωτευμένοι, αλλά θα υπάρξουν και κάποιες παραπλανητικές τάσεις γι’ αυτό έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Αν είστε σε μια σχέση, θα υπάρξουν συχνές λεκτικές συγκρούσεις με τον σύντροφο σας. Τα πράγματα όμως θα βελτιωθούν σύντομα, όταν θα υποχωρήσει ο θυμός σας.
Εάν είστε παντρεμένοι, αυτόν τον μήνα θα δείτε τον σύντροφο σας να είναι αρκετά θυμωμένος. Θα πρέπει, επομένως, να είστε προσεκτικοί και να παραμείνετε ψύχραιμοι.

e-zwdia.gr

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ