ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ: ΠΗΡΕ ΤΗΝ WILD CARD Η ΕΛΛΑΔΑ!

1:24 μ.μ.
Κανονικά θα δώσει το «παρών» η εθνική Ελλάδος στο παγκόσμιο κύπελλο της Ισπανίας, το ερχόμενο φθινόπωρο, καθώς πήρε την πολυπόθητη wild card της FIBA. Η ελληνική ομάδα θα δώσει για έβδομη φορά στην ιστορία της το «παρών» στη διοργάνωση και τρίτη συνεχόμενη.

Το Σάββατο, η Κεντρική επιτροπή της παγκόσμιας ομοσπονδίας ανακοίνωσε από τη Βαρκελώνη τα ονόματα των χωρών, που θα πάρουν τις τέσσερις wild card. Πέρα από την Ελλάδα, τις άλλες τρεις wild card πήραν οι Βραζιλία, Τουρκία και Φιλανδία. Εκτός έμεινα τελικά οι Κίνα, Ρωσία, Βοσνία, Καναδάς, Ισραήλ, Νιγηρία, Πολωνία, Κατάρ και Βενεζουέλα, που διεκδικούσαν μέχρι τέλους μια θέση στη μεγάλη διοργάνωση του φθινοπώρου. Επίσης, εκτός έμειναν και οι Ιταλία και Γερμανία, οι οποίες είχαν αποσύρει τις υποψηφιότητές τους.
Η εθνική θα αποφύγει με αυτό τον τρόπο τα προκριματικά για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ουκρανίας, το οποίος θα διεξαχθεί το 2015. Οι αντίπαλοι της εθνικής στο παγκόσμιο κύπελλο θα γίνουν γνωστοί τη Δευτέρα, στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη. Οι αγώνες θα γίνουν στις Μπιλμπάο, Γρανάδα, Γκραν Κανάρια, Σεβίλλη, Βαρκελώνη και Μαδρίτη.
Στο παγκόσμιο κύπελλο παίρνουν μέρος οι Γαλλία, Λιθουανία, Κροατία, Σλοβενία, Ουκρανία, Σερβία, Μεξικό, Πουέρτο Ρίκο, Αργεντινή, Δομινικανή Δημοκρατία, Ανγκόλα, Αίγυπτος, Σενεγάλη, Ιράν, Φιλιππίνες, Κορέα, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.
Πλέον, η Ελληνική Ομοσπονδία καλείται να τρέξει τις εξελίξεις στο θέμα του νέου τεχνικού, ο οποίος θα αναλάβει να χτίσει την «επίσημη αγαπημένη», η οποία θα προσπαθήσει να έχει μια καλύτερη παρουσία στη διοργάνωση της Ισπανίας, συγκριτικά με την εικόνα που παρουσίασε στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Σλοβενίας.


0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ