ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Η απάντηση στα καλλιστεία που σόκαρε "Αν κάποιος μου έλεγε πως έχει AIDS θα του έλεγα συγχαρητήρια και μπράβο" (ΒΙΝΤΕΟ)

6:55 μ.μ.


Πόσο επικίνδυνη είναι τελικά η αμάθεια και η έλλειψη γνώσης εννοιών της καθημερινής ζωής;
Αρκετά για να γίνεις περίγελος σε όλη την υφήλιο όπως συνέβη με την Νάταλι Ριαρ , υποψήφια για τα καλλιστεία Star Kypros 2014 feel fantastic.

Σοκ και δέος προκάλεσε η απάντηση της διαγωνιζομένης όταν ερωτήθηκε από την παρουσιάστρια ενώπιον της κριτικής επιτροπής πως θα αντιδρούσε αν πληροφορούταν ότι κάποιος γνωστός της ήταν φορέας του AIDS και ποια θα ήταν η στάση η δική της απέναντί του.

Η Νάταλι Ρίαρ απάντησε ότι θα του έλεγε συγχαρητήρια και μπράβο. 
Μείνατε με ανοιχτό το στόμα ή ανατριχιάσατε;
Νομίζετε ότι σας κάνουμε πλάκα; Και όμως η απάντηση είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Η παρουσιάστρια,Χριστιάνα Αριστοτέλους, έσπευσε να βοηθήσει την Νάταλι προσπαθώντας να την κάνει να καταλάβει πως η απάντησή της ήταν γκάφα χωρίς να τα καταφέρει καθώς η Νάταλι συνέχισε λέγοντας πως εννοεί πως θα ενθουσιαζόταν και θα του έλεγε να το ξανακάνει.
Με τη σειρά του ο Αχιλλέας Γραμματικόπουλος επίσης προσπάθησε να τα μπαλώσει λέγοντας πως κάθε άνθρωπος χρησιμοποιεί διαφορετικά τις λέξεις και ότι δεν εννοείται στην ερώτηση να σαι αμφορέας αλλά φορέας, δηλ. άρρωστος.

Kαλή η προσπάθεια αλλά κάθε νοήμων ενήλικας ξέρει πως δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος να ναι αμφορέας του AIDS.

Και η έρωτηση είναι : Είναι δυνατόν να μην κατάλαβε την ερώτηση για κάτι τόσο σοβαρό όπως η ασθένεια του AIDS; Τόση απαιδευσιά στην εποχή μας;

Παρακολουθείστε το βίντεο με την απάντηση:
Παναγιώτα η Αθεράπευτη


2 Σχολίασε το Άρθρο...:

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ