ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

2:26 π.μ.
Στις 12:30 περίπου... Βγαίνοντας από την πόλη, στην έξοδο προς Θερμή, μοτοσυκλετιστής της αστυνομίας έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, κατά την διάρκεια καταδίωξης, και έπειτα από μία περίεργη τροχία, εκτοξέυτηκε και έπεσε μέσα στην θάλασσα, στην περιοχή του παλιού λιμανιού. Η συγκεκριμένη περιοχή είναι γεμάτη βράχια! Συμφωνα με μαρτυρίες διερχόμενοι περαστικοι των βοήθησαν να βγάλει το κεφάλι του έξω από το νερό, μιας και είχε τραυματιστεί αρκετά και ενώ βρισκόταν μεσα στην θάλασσα. Η μηχανή καταστράφηκε, ενώ ο ίδιος μεταφέρθηκε απο ασθενοφόρο με την συνοδεία οχημάτων της αστυνομίας στο Βοστάνειο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης.
Να σημειωθεί πως το ασθενοφόρο έφτασε πολύ γρήγορα στο συμβάν. (Μέσα σε διαστημα 5-10λεπτών)
Ευτυχώς που δε σημειώθηκε παράλληλα και άλλο ατύχημα καθώς ένας ψαράς που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σημείο είδε την μηχανή να περνάει από πάνω του!

3 Σχολίασε το Άρθρο...:

  1. Ανώνυμος29/8/10, 3:49 π.μ.

    kalo tha einai prin grapsoume ena enhmerwtiko arthro na eimaste plhrws enhmerwmenoi panw s'auto!o astynomikos prwton den exase ton elegxo apo monos tou alla ton erixan ta mpastardia pou proporeuontan.k deuteron den metaferthike apla sto nosokomeio mytilhnhs,to paidi einai sovara k vrisketai athina me C-130....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mexri ekeinh tin stigmi, aytin tin enimerwsh eixame apo martyries! An peiraxame kapoion zhtoume sygnwmi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/8/10, 5:45 μ.μ.

    KAI TA MPASTARDIA DE KATHGOROUNTAI KAN OTI TN ERI3AN.APLA OTI TON EGATELEIPSAN !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ