ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ "Λ"

9:00 μ.μ.


ΛΑΒΑ 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε κοντά σ' ένα ηφαίστειο
και αυτό που σας έκανε εντύπωση ήταν όχι οι εκρήξεις του αλλά η πολλή και άφθονη λάβα που έβγαινε απ' αυτό τρέχοντας ασταμάτητα καίγοντας τα πάντα, αυτό σημαίνει πως θα πιάσετε πολλά χρήματα αυτές τις μέρες. Τα χρήματα αυτά θα είναι ή από επιχειρήσεις, ή από λαχείο ή από κληρονομιά αναπάντεχη.
Αν δείτε πως κινδυνεύατε από την λάβα να καείτε, αυτό σημαίνει πως τα χρήματα αυτά ή δεν θα τα διαχειριστείτε σωστά ή θα σας βρει μια μεγάλη στεναχώρια, αν δείτε πως η λάβα σας πλησίασε και σας προξένησε διάφορα εγκαύματα. Αν όμως δείτε πως η λάβα ερχόταν προς το μέρος σας και σείς τρέχατε για να γλιτώσετε και δείτε πως γλιτώσατε, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μόνο μπλεξίματα με την κληρονομιά. Αν δείτε πως θαυμάζετε από ασφαλές μέρος την λάβα που έτρεχε, αυτό σημαίνει πως όλη η χαρά ανήκει σε σάς και την οικογένειά σας από τα χρήματα που θα πάρετε. Αν όμως δείτε λάβα που είναι σβησμένη, αυτό σημαίνει πως σε κάποιο βήμα της ζωής σας αυτές τις μέρες θα έχετε αποτυχία και θα στενοχωρηθείτε πολύ.

ΛΑΒΡΑΚΙ 

Αν δείτε στον ύπνο σας ένα ζωντανό λαχταριστό λαβράκι να σπαρταράει, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μεγάλη λαχτάρα αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως ψαρέψατε ή αγοράσατε ένα λαβράκι, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε μια ευχάριστη κι ευτυχισμένη περίοδο, από τις επιτυχίες που θα σημειώσετε αυτές τις μέρες ή από ευχάριστα νέα που θα πάρετε. Αν δείτε πως μαγειρεύετε λαβράκι, αυτό σημαίνει πως κάτι που σκεφτόσαστε να κάνετε θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Αν δείτε πως τρωτε λαβράκι, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μεγάλη χαρά γιατί μια σας επιτυχία θα σας ενθουσιάσει πολύ.

ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ 

Αν δείτε στον ύπνο σας έναν λαβύρινθο απλώς, αυτό σημαίνει πως κάποια άσχημα μπλεξίματα θα έχετε αυτές τις μέρες στην ζωή σας. Αν δείτε πως ζωγραφίζετε έναν λαβύρινθο, από αυτούς που βλέπουμε στα περιοδικά, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε μόνοι σας μπλεξίματα που είναι δύσκολο να αποφύγετε. Ειδικά αν δείτε να προσπαθείτε να λύσετε έναν λαβύρινθο και δεν καταφέρνετε να βρείτε την διέξοδο, αυτό σημαίνει πως θα μπλέξετε ακόμη περισσοτερο τα πράγματα μόνοι σας, αν όμως δείτε πως βρήκατε στο χαρτί την διέξοδο, τότε θα βρείτε την ευκαιρία να δώσετε λύση στα προβλήματα που δημιουργήσατε. Αν δείτε όμως πως βρεθήκατε μέσα σ' έναν χτισμένο λαβύρινθο και άδικα προσπαθείτε να βρείτε διέξοδο και δεν τα καταφέρνετε, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ αυτές τις μέρες, γιατί δεν θα μπορέσετε να διώξετε τα εμπόδια και τις στενοχώριες που θα σας βρουν αυτές τις μέρες.

ΛΑΓΟΣ 

Αν δείτε στον ύπνο σας λαγό, χωρίς όμως να είσαστε κυνηγός, αυτό σημαίνει πως αν τον είδατε απλώς, ότι σας διακρίνει μια μεγάλη ανασφάλεια ενώ τα πράγματα δεν είναι όπως τα νομίζετε, απλώς εσείς δείχνετε δειλία. Αν δείτε λαγό να τρέχει, αυτό σημαίνει πως οι δουλειές σας θα πάνε πολύ καλά και πολλά χρήματα θα κερδίσετε αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως κυνηγήσατε λαγό και τον πιάσατε, αυτό σημαίνει για σας πως θα σημειώσετε μια μεγάλη επιτυχία αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως τον σκοτώσατε, αυτό σημαίνει πως ο δρόμος στις συναλλαγές σας που ακολουθείτε δεν είναι αυτός που πρέπει και πως έτσι αν συνεχίσετε θα βλάψετε άνθρωπο ή ανθρώπους που δεν πρέπει. Αν δείτε πως παρουσιάστηκε ένας λαγός και έφυγε τρέχοντας αυτό σημαίνει πως μια είδηση ευχάριστη σας περιμένει. Αν δείτε πως τρωτε κρέας από λαγό, αυτό σημαίνει πως ότι κι αν κάνετε αυτές τις μέρες θα σημειώσει μια μεγάλη και σίγουρη επιτυχία.

ΛΑΓΟΥΜΙ 

Αν δείτε στον ύπνο σας έναν υπόνομο να τον έχουν ετοιμάσει για να τον ανατινάξουν με τους δυναμίτες όπως γίνεται, αυτό σημαίνει πως πρέπει να είσαστε έτοιμοι γιατί πολλά και συνταρακτικά γεγονότα είναι να ακολουθήσουν αυτές τις μέρες που έρχονται στην ζωή σας. Αν δείτε πως τύχατε την ώρα της ανατίναξης και σας έκανε εντύπωση ο κρότος, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί θα φανούν τα ύπουλα και ανέντιμα μέσα που χρησιμοποιήσατε και θα γίνετε κατακριτέος στην κοινωνία. Αν δείτε πως σκάβουν ένα τέτοιο λαγούμι και πως περνάει στα θεμέλια του σπιτιού σας, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προσέξετε γιατί προσπαθούν να σάς καταστρέψουν και να σας κάνουν μεγάλο κακό σε σας και στην οικογένειά σας. Αν όμως δείτε πως εσείς φτιάχνετε ένα τέτοιο λαγούμι αυτό σημαίνει πως τα σχέδια σας και οι πράξεις σας δεν στηρίζονται στην τιμιότητα και σκεφτόσαστε να επιτύχετε με ύπουλα και βρώμικα μέσα τους σκοπούς σας.

ΛΑΔΙ 

Αν δείτε στον ύπνο σας δοχεία γεμάτα λάδι σημαίνει πως θα έχετε μεyάλη ευτυχία και υγεία σε σας και στην οικοyένειά σας και αφθονία αγαθών. Αν δείτε να γεμίζετε με λάδι πολλά ή έστω και ένα δοχείο, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν χαρούμενα και ευτυχισμένα γεγονότα. Αν δείτε πως βάζατε λάδι στο φαyητο σας, αυτό σημαίνει πως θα έχετε υγεία δύναμη κι επιτυχίες μεγάλες αυτές τις μέρες στην ζωή σας. Αν είστε άρρωστος και δείτε να τρωτε λάδι η υγεία σας θα αποκατασταθεί. Αν δείτε να γεμίζετε καντήλι με λάδι στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως κάποιο ευχάριστο γεγονός θα συμβεί αυτές τις μέρες στην οικογένειά σας. Αν το yεμίζετε και το ανάβετε στην εκκλησία, αυτό σημαίνει πως θα έχετε την ευλοyία του Θεού. Αν δείτε πως σας δίνουν ένα μπουκάλι ή ένα δοχείο yεμάτο λάδι, σημαίνει πως θα σας βοηθήσουν σημαντικά πρόσωπα που δεν το περιμένατε. Αν δείτε πως προσφέρετε εσείς λάδι σημαίνει πως θα προσφέρετε μεγάλη και σημαντική βοήθεια εσείς. Αν δείτε πως αλείφετε με λάδι το σώμα σας, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε μεγάλη προστασία, υγεία και μεγάλη σιγουριά αυτές τις μέρες. Κακό είναι αν δείτε να σπάζουν δοχεία και να χύνεται το λάδι, αυτό σημαίνει αποτυχία και στενοχώριες, τόσο για σας όσο και για την οικοyένειά σας.

ΛΑΔΩΜΑ 

Αν δείτε στον ύπνο σας να λαδώνετε ένα ταψί ή ένα σκεύος της κουζίνας σας για να φτιάξετε κάποιο φαγητό, αυτό σημαίνει πως θα δώσετε νέα πνοή στη ζωή σας και στα όνειρά σας, θα δημιουργήσετε πολλά και αυτό θα οφείλεται σ' εσάς.

ΛΑΚΚΟΣ 

Αν δείτε στον ύπνο σας έναν λάκκο απλώς, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν δυσάρεστες καταστάσεις αυτές τις μέρες στη ζωή σας και θα πρέπει να προσέξετε πολύ. Αν δείτε πως ένας λάκκος βρέθηκε στον δρόμο σας, αυτό σημαίνει εμπόδια και δυσάρεστες ειδήσεις. Αν δείτε πως πέσατε μέσα σ' ένα λάκκο αυτό σημαίνει πως θα πάθετε κάποιο δυστύχημα ή εσείς ή κάποιο μέλος της οικογενείας σας. Αν δείτε πως σκεπάζετε κάποιο λάκκο, αυτό σημαίνει πως θα γλιτώσετε από πολλές στενοχώριες και δυσάρεστες καταστάσεις. Αν δείτε πως βρισκόσαστε μέσα σ' ένα λάκκο και κατορθώσατε και βγήκατε, αυτό σημαίνει πως θα καταφέρετε μόνοι σας να υπερνικήσετε τις δυσκολίες σας και τις δύσκολες καταστάσεις που σας είχαν βρει και θα νοιώσετε μεγάλη ανακούφιση και ικανοποίηση. Αν δείτε πως κάποιος σας βοήθησε να βγείτε από ένα λάκκο, αυτό σημαίνει πως θα σας προσφέρουν μια μεγάλη και αποτελεσματική βοήθεια άτομα που δεν το περιμένατε. Αν δείτε πως ανοίγετε εσείς έναν λάκκο, αυτό σημαίνει πως κάποιος συγγενής σας θα κινδυνέψει με θάνατο. Αν δείτε άλλους να σκάβουν λάκκο, αυτό σημαίνει πως θα σας στήσουν παγίδες και θα σας προξενήσουν πολλές δυσκολίες στις δουλειές σας και στις υποθέσεις σας, αλλά τελικά δεν θα πετύχουν γιατί θα τις αποφύγετε αν δείτε πως δεν πέσατε μέσα. Αν δείτε λάκκο μέσα σ' ένα νεκροταφείο, αυτό σημαίνει για σας καλή υγεία και θα μάθετε για κάποια κληρονομιά. Αν δείτε πως πέφτετε μέσα σ' ένα λάκκο με λασπόνερα, αυτό σημαίνει πως θα μειωθείτε ηθικά και θα χάσετε την αξιοπρέπειά σας. Αν δείτε πως πέσατε μέσα σ' ένα λάκκο με ακαθαρσίες, αυτό σημαίνει πως θα κερδίσετε πολλά χρήματα.

ΛΑΜΑΡΙΝΑ 

Αν δείτε στον ύπνο σας λαμαρίνα ή λαμαρίνες, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβούν ευχάριστα yεγονοτα. Όσο δε τις βλέπετε να είναι γυαλιστερές τόσο πιο ευχάριστα γεγονότα προμηνύονται αυτές τις μέρες στην ζωή σας. Αν δείτε πως γεμίσατε μια λαμαρίνα με γλυκίσματα και την πηγαίνατε στον φούρνο ή την φέρνατε ή την βyάζατε από αυτόν τόσο πιο μεγάλες επιτυχίες θα σημειώσετε και θα γίνετε ευτυχισμένοι στην ζωή σας.

ΛΑΜΒΑΝΩ 

Αν δείτε στον ύπνο σας να παίρνετε κάτι ή να λαβαίνετε κάτι, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις. Αν δείτε να λαβαίνετε χρήματα, αυτό σημαίνει στην πραγματικότητα ότι θα χάσετε χρήματα και θα στενοχωρηθείτε.

ΛΑΜΠΑ 

Αν δείτε στον ύπνο σας μια λάμπα οποιαδήποτε αναμμένη, είναι σημάδι ευτυχίας και επιτυχίας στην ζωή σας. Αν δείτε μια ή πολλές λάμπες να φωτίζουν το σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως μεyάλη ευτυχία σας περιμένει στην οικοyένειά σας. Αν είσαστε νέος-α και δείτε αναμμένη λάμπα στον ύπνο σας, αυτό σημαίνει πως θα έχετε λαμπερό μέλλον και ευτυχισμένο γάμο θα κάνετε. Αν δείτε τις λάμπες σβηστές σημαίνει αποτυχία και χωρισμό. Αν δείτε πως ανάβετε εσείς μια λάμπα πετρελαίου ή ένα λυχνάρι ή μια λάμπα ηλεκτρικού, αυτό σημαίνει πως θα σας κυριεύσει ο έρωτας και θα νοιώσετε ευτυχισμένοι.

ΛΑΣΠΗ 

Αν δείτε στον ύπνο σας απλώς λάσπη, αυτό σημαίνει για σας πως σας περιμένουν λύπες και στεναχώριες, αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως περπατάτε μέσα στις λάσπες και τα λασπόνερα και πως το βάδισμά σας γίνεται κοπιαστικό αυτό σημαίνει πως θα βρείτε μπελάδες και πολλές αναποδιές στις δουλειές σας και στη ζωή σας και θα στενοχωρηθείτε πάρα πολύ. Αν δείτε πως βουλιάζετε μέσα στην λάσπη αυτό σημαίνει μιζέρια και οικονομική δυσκολία. Αν δείτε πως σας πετούν λάσπες και σας λερώνουν, αυτό σημαίνει πως θα κοιτάξουν να σας κακολογήσουν και να σας μειώσουν ηθικά χωρίς όμως να έχετε δώσει κανένα δικαίωμα. Αν δείτε πως εσείς πετάτε λάσπη σε κάποιο πρόσωπο και το λερώνετε, αυτό σημαίνει πως εσείς θα προσπαθήσετε να κακολογήσετε άδικα κάποιον.

ΛΑΤΟΜΕΙΟ 

Αν δείτε στον ύπνο σας από μακριά ένα λατομείο εγκαταλειμμένο, αυτό σημαίνει πως κάποιο καλό σημάδι για σας παρουσιάζεται στην ζωή σας. Αν δείτε πως πήγατε κοντά και το επεξεργαζόσαστε να το αγοράσετε ή να το ενεργοποιήσετε, αυτό σημαίνει πως ότι σχεδιάζετε θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Αν είτε δε να εργάζεστε σε ένα λατομείο, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν επιτυχίες στη ζωή σας, ευτυχία, κέρδη και καλό και σίγουρο μέλλον για σας και για την οικογένειά σας.

ΛΑΤΡΕΙΑ 

Αν δείτε στον ύπνο σας να εκδηλώνετε λατρεία στα Θεία, αυτό σημαίνει για σας πως θα έχετε μεγάλη προστασία και από πρόσωπα και από την Ανωτέρα δύναμη. Θα νοιώσετε σιγουριά και ασφάλεια και πρόοδο στις δουλειές σας και στις υποθέσεις σας. Αν δείτε πως δείχνετε λατρεία στο πρόσωπο που αγαπάτε, αυτό σημαίνει πως στην πραγματικότητα αρχίσατε να το περιφρονείτε και να το παραμελείτε και πως σκεφτόσαστε γρήγορα να το εγκαταλείψετε. Το ίδιο σημαίνει για σας αν δείτε πως νοιώθει λατρεία και την εκδηλώνει στο όνειρο σας το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αν δείτε στον ύπνο σας πως εκδηλώνετε την λατρεία σας στο παιδί σας, τότε να ξέρετε πως το παιδί σας θα σας πληγώσει. Αν δείτε πως δείχνετε λατρεία σε μια κοπέλα, αυτό σημαίνει πως θα έχετε και θα σημειώσετε επιτυχία στον έρωτα.

ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας έκανε εντύπωση ένας ωραίος και καλοδιατηρημένος λαχανόκηπος, αυτό σημαίνει πως θα γνωρίσετε οικογενειακή γαλήνη κι ευτυχία. Αν δείτε πως έχετε δικό σας λαχανόκηπο αυτό σημαίνει πως η επιτυχία στις δουλειές σας είναι εξασφαλισμένη και πως η χαρά και η γαλήνη θα σας συνοδεύει αυτές τις μέρες. Πιο καλό είναι το όνειρο αν δείτε πως καλλιεργείτε μόνοι σας τον κήπο σας με λαχανικά.

ΛΑΧΑΝΟΠΙΤΤΑ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως φτιάξατε μια λαχανόπιτα, αυτό σημαίνει πως θα ασχοληθείτε με πράγματα χωρίς πολύ αξία και σημασία. Αν δείτε να τρωτε μια οποιαδήποτε πίττα από λάχανα, αυτό σημαίνει πως μια μικρή και ασήμαντη χαρά θα πάρετε αυτές τις μέρες.

ΛΑΧΑΝΟΠΩΛΗΣ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνετε το επάγγελμα αυτό, χωρίς όμως αυτό να συμβαίνει στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες εμπορικές επιτυχίες, θα αποκομίσετε κέρδη και θα έχετε και σοβαρές ερωτικές επιτυχίες. Αν δείτε άλλον λαχανοπώλη και συζητάτε μαζί του, αυτό σημαίνει πως θα σας κάνουν πρόταση γα κάποια επικερδή επιχείρηση που πρέπει στην πραγματικότητα να την δεχθείτε. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα σας προτείνουν γάμο που αν τον δεχθείτε θα γίνετε ευτυχισμένοι.

ΛΑΧΕΙΑ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζατε λαχεία, αυτό σημαίνει πως σπαταλάτε άσκοπα λεφτά στην πραγματικότητα και πως τα τοποθετείτε σε αμφίβολες επιχειρήσεις. Αν δείτε πως αγοράσατε λαχείο με ένα συγκεκριμένο νούμερο, καλό θα είναι να αγοράσετε λαχείο με το νούμερο αυτό αν το θυμηθείτε γιατί συμβαίνει καμία φορά η τύχη να παίζει παράξενα και περίεργα παιχνίδια. Πάρα πολλές φορές έχει συμβεί να βλέπουν πολλοί τον πρώτο αριθμό του λαχείου. Αν δείτε πως κερδίσατε στο λαχείο χρήματα πολλά ή λίγα, αυτό σημαίνει πως θα χάστε στην πραγματικότητα και πως θα σας βγουν φτώχιες.

ΛΕΗΛΑΣΙΑ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνατε εσείς οι ίδιοι λεηλασίες ή επωφεληθήκατε κάτι από κάποια ανακατωσούρα και προβλήματα σε λεηλασίες, αυτό σημαίνει πως με τις άσχημες ενέργειές σας και με τον άσχημο χαρακτήρα σας θα κάνετε τους άλλους να σας περιφρονήσουν και να σας μισήσουν. Αν δείτε πως την ώρα που κάνατε την λεηλασία, βρέθηκαν άλλοι και σας εμπόδισαν, αυτό σημαίνει πως κάποιος θα βρεθεί για να σας νουθετήσει και να σταματήσετε τον άσχημο δρόμο που είχατε πάρει. Αν δείτε άλλους να λεηλατούν την δική σας περιουσία, αυτό σημαίνει πως θα δώσετε την ευκαιρία να σας κάνουν κακό. Αν δείτε πως ένας εχθρός σας ή ένας αντίπαλος σας λεηλατεί την περιουσία σας, αυτό σημαίνει πως θα κοιτάξουν να σας κάνουν κακό και να σας θίξουν την υπόληψή σας. Για μια γυναίκα που θα δει αυτό το όνειρο σημαίνει οικογενειακές στενοχώριες και αναποδιές.

ΛΕΙΒΑΔΙ 

Αν δείτε στον ύπνο σας και σας κάνει εντύπωση ένα κατάφυτο και καταπράσινο λιβάδι, αυτό σημαίνει μεγάλη τύχη για σας, ευτυχία και ευημερία στην οικογένειά σας. Αν δείτε πως σ' αυτό βόσκουν πρόβατα, σημαίνει την μεγάλη και ανείπωτη χαρά που θα σας βρει αυτές τις μέρες.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε μέσα σε μια εκκλησία που γινόταν λειτουργία και πως την παρακολουθούσατε με ευλάβεια, αυτό σημαίνει πως θα σας πάνε όλα καλά. Αν έχετε δική σας δουλειά, θα έχετε μεγάλα και απρόσμενα κέρδη. Αν είσαστε φυλακισμένος θα έχετε γρήγορη αποφυλάκιση.

ΛΕΚΑΝΗ 

Αν δείτε λεκάνη σκουριασμένη ή σπασμένη, αυτό σημαίνει πολλές στεναχώριες και λύπες θα σας βρουν αυτόν τον καιρό. Αν δείτε λεκάνη γεμάτη νερό, αυτό σημαίνει λύπη και στενοχώρια γιατί θα μάθετε για κάποιον θάνατο. Αν δείτε πως ήταν λερωμένη και πως εσείς την πλένατε και την καθαρίζατε αυτό σημαίνει πως θα κουραστείτε πολύ αλλά θα πετύχετε τους στόχους σας και θα νοιώσετε ευτυχισμένοι. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει για σας πως θα χετε ένα μέλλον λαμπρό και μια πετυχημένη αποκατάσταση στην ζωή σας.

ΛΕΜΟΝΑΔΑ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως στύβετε λεμονιά και φτιάχνετε λεμονάδα την οποία πίνετε αυτό σημαίνει πως όλες σας οι υποθέσεις βαδίζουν καλά και θα νοιώσετε σίγουροι από τις επιτυχίες που θα ακολουθτjσουν. Αν δείτε πως προσφέρατε μια τέτοια λεμονάδα σε κάποιον, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε μια καλή συνεργασία σε μια δουλειά που θα σας αφήσει κέρδη. Αν δείτε πως πίνετε μια λεμονάδα σε μπουκάλι και πίνοντάς την νοιώσατε ευχαρίστηση, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μια χαρά αισθηματική έστω και προσωρινή. Αν δείτε πως κερνάτε κάποιον ή κάποιους λεμονάδα, αυτό σημαίνει πως θα γίνετε η αιτία για να δώσετε χαρά σε άλλα άτομα. αλλά θα νοιώσετε και εσείς ευτυχισμένοι γι αυτό.

ΛΕΜΟΝΙΑ 

Αν δείτε στον ύπνο σας ένα δέντρο λεμονιάς να είναι ολάνθιστο και να νοιώ6ετε ευχαρίστηση τόσο από τα άνθη του όσο και από το άρωμά τους, αυτό σημαίνει πως θα γίνει ένας γάμος που θα σας γεμίσει ευχαρίστηση και θα σας κάνει ευτυχισμένους. Αν είστε ανύπαντρος-η και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε ένα παράφορο έρωτα που θα καταλήξει σε έναν ευτυχισμένο γάμο. Πιο καλό είναι

ΛΕΞΕΙΣ: 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως γράφετε λέξεις διάφορες σε ένα χαρτί ή προσπαθείτε να ξεχωρίσετε λέξεις από ένα βιβλίο, αυτό σημαίνει πως σπαταλάτε τον καιρό σας σε άσκoπες δουλειές καιμε άσκοπες ενερyειες. Αν δείτε πως ακούyατε λέξεις και σας έκανε εντύπωση αυτό, αυτό σημαίνει πως θα μπλέξετε σε υποθέσεις που δεν σας αφορούν καθόλου και μόνο στενοχώρια θα πάρετε. Το όνειρο σας προειδοποιεί να αλλάξετε τροπο συμπεριφοράς και δράσης.

ΛΕΞΙΚΟ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράσατε ένα λεξικό και πως το πήρατε στα χέρια σας και το κρατούσατε με ικανοποίηση, αυτό σημαίνει για σας πως θα νοιώσετε μια μεγάλη χαρά από την επιτυχία ενός σχεδίου σας ή την εκπλήρωση ενός oνείρου σας. Αν δείτε πως το ξεφυλλίζετε και το συμβουλεύεστε αυτό σημαίνει πως θα βάλετε μεγάλη τάξη στην ζωή σας και οι επιτυχίες σας θα είναι σημαντικές. Κακό είναι αν δείτε πως σκίζετε ή πετάτε ένα λεξικό, αυτό σημαίνει πως θα διώξετε πολλές ευκαιρίες στην ζωή σας. Αν δείτε πως πήγατε να δανειστείτε από κάποιον ένα λεξικό για να λύσετε μια απορία σας, αυτό σημαίνει πως θα χρειαστείτε την συμβουλή κάποιου προσώπου για ένα σας πρόβλημα. Το ίδιο σημαίνει πως θα δώσετε συμβουλές χρήσιμες αν δείτε πως δώσατε ένα λεξικό για να το συμβουλευτούν άλλοι.

ΛΕΟΠΑΡΔΑΛΗ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως ξαφνικά σας παρουσιάστηκε μια λεοπάρδαλη στον ύπνο σας και πως τρομάξατε, αυτό σημαίνει πως στην πραγματικότητα θα σας παρουσιαστεί ένας πολύ επικίνδυνος και ύπουλος εχθρός. Αν δείτε πως σας έκανε εντύπωση μια επίθεση από λεοπάρδαλη και πως κατάφερε να σας κάνει κακό, αυτό σημαίνει πως θα δώσετε εσείς την ευκαιρία σε άτομο που θέλει το κακό σας να σας βλάψει. Αν όμως σας επιτέθηκε και ξεφύγατε, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε έγκαιρα χαμπάρι και θα γλιτώσετε από μεγάλο κακό αυτές τις μέρες. Αν δείτε κοπάδι από λεοπαρδάλεις να περιφέρετε γύρω σας και να σας κοιτάζει απειλητικά, αυτό σημαίνει πως ετοιμάζονται άτομα να σας προξενήσουν μεγάλο κακό. Αν δείτε λεοπάρδαλη κλεισμένη στο κλουβί σημαίνει πως δεν θα μπορέσουν να σας προξενήσουν κανένα κακό οι εχθροί σας.

ΛΕΥΚΩΜΑ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως διαβάζετε ένα λεύκωμα και πως γράφατε εσείς μέσα σ' αυτό, για τους παντρεμένους σημαίνει πως θα θελήσουν να μπλέξουν σε περιπέτειες εξωσυζυγικές που θα αποκομίσουν μόνο λύπες και στενοχώριες αργότερα και ίσως το πληρώσουν ακριβά. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως με τίποτα το σοβαρό δεν ασχολείσθε και πως καλό είναι να αλλάξετε γιατί o δρόμος που ακολουθείτε θα σας βγάλει σε δύσκολες και στενοχώριες καταστάσεις στη ζωή σας.

ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ 

Αν δείτε στον ύπνο σας ένα λεωφορείο απλώς είτε σταματημένο είτε να ταξιδεύει, αυτό σημαίνει πως κάποια δουλειά που σχεδιάζατε να κάνετε θα φέρει αποτελέσματα που θα σας ευχαριστήσουν. Αν δείτε πως μπαίνετε μέσα σε ένα λεωφορείο να κάνετε κάποιο ταξίδι κοντινό ή μακρινό, αυτό σημαίνει επιτυχία για σας σίγουρη. Αν δείτε πως καθόσαστε άνετα στην θέση σας και ταξιδεύετε ευχάριστα. Αν όμως είναι γεμάτο κόσμο και νοιώθετε στριμωγμένοι, αυτό σημαίνει πως θα πετύχετε τους σκοπούς σας μετά από κούραση και μετά από πολλά εμπόδια. Αν δείτε πως μαζί με άλλους μπήκατε μέσα σε ένα λεωφορείο και πως σαν γκρουπ πήρατε αγκαζέ το λεωφορείο αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σε μεγάλη χαρά είτε σε γάμο είτε βαφτίσια είτε σε αρραβώνες που θα σας δώσουν χαρά.

ΛΕΩΦΟΡΟΣ 

Αν δείτε στον ύπνο σας να ανοίγεται μπροστά σας μια μεγάλη λεωφόρος ευθεία ομαλή και γεμάτη δέντρα και άνθη, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε μεγάλη χαρά και ευτυχία, από τις επιτυχίες που θα δείτε να σημειώνετε στην ζωή σας και βλέποντας ύστερα από διάφορα γεγονότα να ανοίγεται ένα μέλλον λαμπρό μπροστά σας. Αν δείτε να περπατάτε σε μια τέτοια λεωφόρο, αυτό σημαίνει πως ήδη είσαστε στον δρόμο της επιτυχίας. Δυσκολίες όμως θα βρείτε όταν δείτε πως κυκλοφορεί γύρω σας πολύς κόσμος και σας δυσκολεύει στην πορεία σας. Αν όμως δείτε πως παρ' όλες τις δυσκολίες κατορθώνατε και προχωρούσατε, αυτό σημαίνει πως θα πραγματοποιήσετε όλα σας τα σχέδια να δείτε και φθάνετε σε έναν προορισμό. Μεγάλη ευτυχία σημαίνει για σας αν την λεωφόρο που θα δείτε είναι γεμάτη μαγαζιά που έχουν μέσα εμπορεύματα. αυτό σημαίνει πως μην διστάσετε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία ότι κι αν επιχειρήσετε.

ΛΗΣΤΗΣ-ΛΗΣΤΕΙΑ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως συναντήσατε έναν ληστή και μιλήσατε μαζί του, αυτό σημαίνει πως θα γνωρίσετε πρόσωπο που θα σας βοηθήσει πολύ στη ζωή σας, εάν ο ληστής σας απειλούσε και φερόταν άγρια και εχθρικά μαζί σας. Αν μιλούσατε ήρεμα και φιλικά σαν καλοί φίλοι, αυτό σημαίνει πως θα ασχοληθείτε με πράγματα άσχετα με την δουλειά σας και αυτό θα γίνει αιτία να χάσετε πολλά από τη δουλειά σας και από τη ζωή σας. Αν δείτε πως με έναν ληστή σχεδιάζατε να γίνετε συνένοχος του και προετοιμάζατε μαζί μία ληστεία, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε μεγάλη γκάφα και θα χάστε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στην ζωή σας. Αν δείτε πως πήρατε στο κυνήγι κάποιον ληστή, αυτό σημαίνει πως σε μια δύσκολή σας περίσταση που θα βρεθείτε αυτές τις μέρες θα ζητήσετε βοήθεια από πρόσωπα που δεν έπρεπε γιατί θα σας κουτσομπολέψουν και θα λυπηθείτε πολύ. Αν δείτε πως γίνατε εσείς ληστής, αυτό σημαίνει πως θα σας προτείνουν μια δουλειά ή μια συνεργασία που θα έχει πολύ μεγάλη επιτυχία. Αν δείτε πως σας κυνηγάει η αστυνομία γιατί είσαστε ληστής, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε κάτι στην ζωή σας που θα σας φέρει τιμή και δόξα μεγάλη. Αν σας συνέλαβαν και σας πήγαιναν μέσα, αυτό σημαίνει μεγάλη επιτυχία για σας. Αν δείτε άλλους ληστές αυτό σημαίνει πως θα μιλήσουν όλοι για σας και θα σας θαυμάσουν. Αν δείτε πως διαπράξατε μια ληστεία και αποκτήσατε μεγάλα κέρδη και αυτό σας έδωσε ικανοποίηση, αυτό σημαίνει πως αν χρωστάτε χρήματα θα σας γίνουν φορτικοί για να τα εισπράξουν. Αν είσαστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει για σας μεγάλη επιτυχία στην ζωή και στον έρωτα. Αν είσαστε νέα κοπέλα και δείτε πως έγινε ληστεία εις βάρος σας, αυτό σημαίνει πως πρέπει να ετοιμαζόσαστε για γάμο σύντομο και ευτυχισμένο. Αν δείτε πως σκοτώσατε κάποιον ληστή αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ γιατί θα σας βρει μια μεγάλη ατυχία. Αν όμως αυτές τις μέρες είχατε ακούσει για κάποια ληστεία και αυτό το γεγονός σας συγκλόνισε και το είχατε συνεχώς στο μυαλό σας ή αν είχατε δει έργο με ληστές ή αν είχατε διαβάσει κανένα βιβλίο με ανάλογο περιεχόμενο να μην δώσετε και πολύ σημασία στο όνειρο. Αν δεν συνέβησαν αυτά και δείτε πως ακούγατε ληστές να τραγουδούν και να γλεντούν, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε καλές, ευχάριστες ειδήσεις.

ΛΙΒΑΔΙ 

Αν δείτε πως βρεθήκατε σε ένα κατάφυτο και καταπράσινο λιβάδι στον ύπνο σας, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν μεγάλες επιτυχίες στην ζωή αυτές τις μέρες και θα νοιώσετε απόλυτα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι. Πιο καλό είναι το όνειρο αν δείτε πως κάνετε περίπατο σε ένα τέτοιο λιβάδι. Αν δείτε πως έχετε ένα δικό σας σπίτι μέσα σε ένα τέτοιο λιβάδι, αυτό σημαίνει πως θα έχετε οικογενειακή γαλήνη κι ευτυχία από ευχάριστα γεγονότα που θα σας βρουν αυτές τις μέρες. Αν είσαστε νέος-α και δείτε να περπατάτε μέσα σε ένα τέτοιο λιβάδι μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο, αυτό σημαίνει πως θα ζήσετε ευτυχισμένες στιγμές και πως θα γίνετε σίγουρα ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Αντίθετα αν δείτε ένα λιβάδι κατάξερο και σας προξένησε δυσφορία, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβούν μεγάλες ατυχίες και αναποδιές αυτές τις μέρες.

ΛΙΒΑΝΙ 

Αν δείτε στον ύπνο σας λιβάνι, είτε το αγοράσατε είτε το βάζετε στο θυμιατό για να λιβανίσετε, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε επιτυχία τόσο στον έρωτα όσο και στις υποθέσεις σας, και κέρδη από τις δουλειές σας.

ΛΙΜΑΝΙ: 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε σε ένα λιμάνι που έσφυζε από ζωή, καράβια που έφευγαν ή έρχονταν, επιβάτες που πηγαινοέρχονταν κ.λ.π. αυτό σημαίνει πως πρέπει να ετοιμαστείτε για βαρυσήμαντες αλλαγές στην ζωή σας αυτές τις μέρες. Οι δουλειές σας θα πάρουν μεγάλη άνοδο, η χαρά και η ευτυχία θα κυριαρχήσει στην ζωή σας, οι επιτυχίες θα διαδέχονται η μία την άλλη. Αν δείτε πως ταξιδεύοντας μπήκατε σε ένα λιμάνι, σημαίνει πως οι στόχοι σας θα πραγματοποιηθούν, η επιτυχία στις επιδιώξεις σας είναι εξασφαλισμένη. Αν έχετε υπ' όψη σας να ξεκινήσετε μια νέα δουλειά και δείτε αυτό το όνειρο, μην διστάσετε να την προχωρήσετε, θα πετύχετε δίχως άλλο. Αν πάλι δείτε πως ταξιδεύατε και πως μετά από τρικυμία μπήκατε σε λιμάνι, αυτό σημαίνει πως θα γλιτώσετε από έναν μεγάλο και σοβαρό κίνδυνο. Αν δείτε πως ταξιδεύατε και πως μπήκατε σε ένα ήρεμο λιμάνι, αυτό σημαίνει πως μεγάλη ευτυχία σας περιμένει αυτόν τον καιρό που θα σας εξασφαλίσει την σιγουριά και την ευτυχία. Αν είσαστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα έχετε ένα λαμπρό μέλλον και εναν ευτυχισμένο και πετυχημένο γάμο που θα σας εξασφαλίσει μια άνετη και ευτυχισμένη ζωή. Το ίδιο σημαίνει αν δείτε πως βρεθήκατε σε ένα ήρεμο και ήσυχο λιμάνι.

ΛΙΜΝΗ 

Αν δείτε στον ύπνο σας και σας έκανε εντύπωση μια ήρεμη λίμνη με ολοκάθαρα νερά και ήρεμα, καθώς και μια βλάστηση ωραία και φανταχτερή, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν ευτυχισμένες μέρες τόσο σε σας όσο και στην οικoγένειά σας, η ευτυχία και η χαρά θα σας συντροφεύουν αυτόν τον καιρό γιατί θα σας βρουν και ευτυχισμένα και αναπάντεχα γεγονότα. Αν δείτε πως τα νερά της ήταν θολά ή μελανά, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν στενοχώριες και ζημιές και λύπες στον αισθηματικό τομέα. Αν την δείτε θολή και πως τα νερά της ήταν ταραγμένα, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε στενοχώριες περαστικές από πρόσωπα που δεν τα περιμένατε, μην στενοχωρηθείτε όμως γιατί δεν θα κρατήσει για πολύ. Αν δείτε να έχει πολλές λάσπες, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν οικονομικές στενοχώριες και οικογενειακές δυσάρεστες καταστάσεις. Αν δείτε πως κολυμπάτε σε μια λίμνη, σημαίνει πως θα περάσετε στενοχώριες από δυσάρεστες ειδήσεις που θα πάρετε αυτές τις μέρες, και πως δυσάρεστες εξελίξεις θα έχετε αυτόν τον καιρό στην δουλειά σας και στα αισθηματικά σας. Αν είσαστε σε μια βάρκα και γυρίζετε την λίμνη, αυτό σημαίνει πολλές ευχάριστες καταστάσεις σας περιμένουν αυτές τις μέρες στην ζωή σας. Αν δείτε πως ψαρεύετε στην λίμνη, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μια ευχάριστη ερωτική περιπέτεια. Αν είδατε μια λίμνη και ήταν γεμάτη ψάρια, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλα κέρδη στις δουλειές σας ή θα πάρετε αναπάντεχα χρήματα. Αν είσαστε νέα ανύπαντρη και δείτε μια πεντακάθαρη λίμνη, αυτό σημαίνει πως θα έχετε επιτυχία στον έρωτα και πως μια καλή γνωριμία θα καταλήξει σε έναν ευτυχισμένο γάμο.

ΛΙΝΑΡΙ 

Αν δείτε στον ύπνο σας να φυτεύετε ή να καλλιεργείτε λινάρι, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλα κέρδη που δεν τα υπολογίζατε και δεν τα περιμένατε. Αν δείτε πως μαζεύατε λινάρι σημαίνει πως θα πετύχετε πολλά πράγματα στη ζωή σας και θα μιλήσουν όλοι για σας. Αν δείτε πως κάνετε επεξεργασία στο λινάρι, αυτό σημαίνει πως θα σας παρουσιαστούν πολλά εμπόδια κι αναποδιές αλλά θα τα υπερνικήσετε και θα πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας, αρκεί να μην απελπιστείτε.

ΛΙΟΝΤΑΡΙ 

Αν δείτε πως καταφέρατε και διώξατε το λιοντάρι που σας απειλούσε, αυτό σημαίνει πως θα αποφύγετε κίνδυνο αν το λιοντάρι ήταν απειλητικό. Αν το λιοντάρι ήταν ήρεμο κι εσείς το διώξατε από κοντά σας, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε κακή εκτίμηση προσώπων και καταστάσεων και θα χάσετε μια πολύ σημαντική ευκαιρία κι έναν σημαντικό προστάτη. Αν είσαστε γυναίκα και δείτε λιοντάρι στον ύπνο σας, αυτό σημαίνει πως θα αποκτήσετε δυνατό εραστή και εξαρτάται από τις πιο πάνω περιπτώσεις αν σας κάνει ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη. Τέλος αν δείτε πως σκοτώνετε ένα λιοντάρι, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν δυσκολίες στη ζωή σας γιατί θα κάνετε πολλά και μεγάλα λάθη. Αν δείτε πως κρατάτε ένα δέρμα λιονταριού στα χέρια σας, αυτό σημαίνει μεγάλη προκοπή. Αν δείτε έναν πίνακα να έχει ζωγραφισμένο ένα λιοντάρι, αυτό σημαίνει μεγάλη οικογενειακή ευτυχία από σημαντικό γεγονός που θα συμβεί στην οικογένειά σας.

ΛΙΠΑΙΝΩ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως λιπαίνατε μια μηχανή, ή της αλλάζατε τα λάδια ή πως τα συμπληρώνατε αυτό σημαίνει πως θα γίνει κάτι αυτές τις μέρες και θα χρειαστείτε να αλλάξετε σχέδια στην δουλειά σας, γιατί θα διαπιστώσετε πως δεν βαδίζατε σωστά. Αν δείτε πως αλλάζοντας ή συμπληρώνοντας λάδια στην μηχανή σας και αυτή δούλευε πιο καλά, αυτό σημαίνει πως με τις ενέργειες που θα κάνετε όλα θα σας πάνε καλά και θα ηρεμήσετε.

ΛΙΠΑΝΤΗΣ 

Αν δείτε πως δουλεύετε σαν λιπαντής σε κάποιο εργοστάσιο ή σε κάποιο καράβι, χωρίς να έχετε σχέση με αυτό το επάγγελμα, αυτό σημαίνει πως δουλεύετε για άλλους χωρίς κανένα όφελος. Αν δείτε πως λιπαίνετε μηχανές κάποιον άλλου όχι επαγγελματικά αυτό σημαίνει πως θα βοηθήσετε άλλον ή άλλους χωρίς να αναγνωρίσουν την βοήθειά σας και θα στενοχωρηθείτε πολύ.

ΛΙΠΑΣΜΑ 

Αν δείτε στον ύπνο σας λίπασμα είτε το αγοράζετε είτε το δείτε απλά, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μια αναπάντεχη ευτυχία. Αν δείτε πως ρίχνετε λίπασμα στις γλάστρες σας, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε έναν σοβαρό δεσμό και θα νοιώσετε ευτυχισμένοι. Αν δείτε πως ρίχνετε λίπασμα στον κήπο σας ή στο χωράφι σας, αυτό σημαίνει τύχη, χρήματα που δεν τα περιμένατε.

ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας έπιασε λιποθυμία χωρίς όμως να υπήρχε καμία οργανική αιτία, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ από άσχημες ειδήσεις που θα λάβετε και από τις δουλειές σας και από το πρόσωπο που αγαπάτε. Την ίδια σημασία έχει για σας αν δείτε πως λιποθύμησαν άλλοι.

ΛlΠΟΣ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως διαπιστώσατε να έχει δημιουργηθεί λίπος στο σώμα σας, αυτό σημαίνει πως θα κερδίσετε πολλά χρήματα από τις δουλειές σας. Αν δείτε πως αλείβετε με λίπος παχύ το σώμα σας ή αγοράζατε λίπος ή απλώς το βλέπατε, αυτό σημαίνει πως θα πετύχετε στις δουλειές σας και στον έρωτα χρησιμοποιώντας τα πιο ύπουλα και αθέμιτα μέσα.

ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣ-ΛΙΠΟΤΑΞΙΑ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως λιποτακτούσατε από τον στρατό, αυτό σημαίνει πως θα δείξετε τον χειρότερο εαυτό σας σε μια δύσκολη στιγμή σας και όλοι θα μιλήσουν εις βάρος σας και θα σας κακολογήσουν. Αν δείτε πως σας δικάζουν επειδή λιποτακτήσατε, αυτό σημαίνει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις που δημιουργήσατε μόνοι σας.

ΛΙΡΑ - ΛΙΡΕΣ 

Αν δείτε στον ύπνο σας λίρες χρυσές να αστράφτουν είτε μαζεμένες κάπου είτε στα χέρια σας, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει χαρά και κέρδη από την δουλειά σας. Αν δείτε πως γεμίζατε τις τσέπες σας με λίρες ή ότι ήταν γεμάτες, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε μια μεγάλη πρόοδο στην δουλειά σας και θα νοιώσετε ευτυχισμένος-η. Αν δείτε πως σας δίνουν λίρες χρυσές, αυτό σημαίνει πως θα σας υποστηρίξουν πολύ στη ζωή σας. Αν είστε άνδρας και δείτε να σας δίνει γυναίκα λίρες, αυτό σημαίνει πως θα συνδεθείτε με γυναίκα παμπόνηρη και θα κοιτάξει να σας ξεγελάσει και να σας εκμεταλλευτεί. Αν δίνετε σε κάποιον ή σε κάποιους λίρες, αυτό σημαίνει αποτυχίες και στενοχώριες.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως καθόσαστε με ένα μολύβι και χαρτί και κάνατε λογαριασμούς, αυτό σημαίνει πως χαρά κι ευτυχία θα νοιώσετε αυτές τις μέρες. Αν είστε εμπορευόμενος και δείτε αυτό το όνειρο σημαίνει πως οι δουλειές σας θα πάρουν άνοδο, γιατί θα δείξετε μια μεγάλη δραστηριότητα. Αν δείτε όμως πως ξεκαθαρίζετε λογαριασμούς με άλλους, αυτό σημαίνει πως θα έχετε προστριβές και μαλώματα. Αν δείτε πως σας έφεραν απλώς έναν λογαριασμό, αυτό σημαίνει πως θα σας ζητήσουν δανεικά χρήματα. Αν δείτε πως πληρώνετε κάποιον λογαριασμό, αυτό σημαίνει πως θα εισπράξετε χρήματα που σας οφείλουν. Αν δείτε πως δίνετε κάποιον λογαριασμό για τον εισπράξετε, αυτό σημαίνει πως θα μαλώσετε. Αν μια γυναίκα δει πως πληρώνει κάποιον λογαριασμό, αυτό σημαίνει πως το πρόσωπο που αγαπάει την απατά και την κοροϊδεύει. Αν ο άνδρας δει πως κάνει λογαριασμό με την γυναίκα του ή την φιλενάδα του, αυτό σημαίνει πως θα την απατήσει. Αν δείτε πως σας έφεραν λογαριασμό που σας όφειλαν και σας έδειξαν πως τον ξόφλησαν, αυτό σημαίνει πως θα χάσετε χρήματα που σας χρωστούσαν.

ΛΟΓΓΟΣ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε κάπου και πως απλωνόταν μπροστά σας ένας λόγγος, αυτό σημαίνει πως παραμελήσατε πολύ τις δουλειές σας και σας βρήκαν ή θα σας βρουν πολλές στενοχώριες από τα προβλήματα που θα σας παρουσιαστούν μαζεμένα. Αν δείτε πως γύρω από σας απλωνόταν λόγγος ή λόγγοι χωρίς να βλέπετε διέξοδο πουθενά, αυτό σημαίνει πως η αμέλεια σας κινδυνεύει την ίδια την υπόστασή σας. Αν όμως δείτε πως βρήκατε δρόμο και περάσατε αυτό σημαίνει πως θα αναλογιστείτε το τι κάνατε και θα χαράξετε νέα πορεία που θα σας βγάλει από τα αδιέξοδα που έχετε περιέλθει. Ο λόγγος σημαίνει και λόγια πικρά που θα αλλάξετε με τον ή την σύντροφο σας, σε βαθμό που μπορεί να φτάσετε και στον χωρισμό.

ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ 

Αν δείτε στον ύπνο σας λουκάνικα, είτε στον μπακάλη της γειτονιάς σας, είτε στον χασάπη κρεμασμένα, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες στις δουλειές σας κι αυτό θα γίνει αιτία ώστε γνωστοί και φίλοι, και συνεργάτες θα προσπαθήσουν να σας κάνουν κακό από ζήλια και φθόνο, γι αυτό θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή σε όλα τα άτομα που σας τριγυρίζουν και που έχετε συναλλαγές. Αν δείτε πως τρωτε λουκάνικα, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν επιτυχίες και κέρδη πολλά πλην όμως θα μεταχειριστείτε ύπουλα και βρώμικα μέσα. Αν όμως σχεδιάζετε μια νέα επιχείρηση ή ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως πρέπει να μην διστάσετε καθόλου γιατί θα μετανιώσετε αν δεν επιχειρήσετε. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα κάνετε γνωριμία που θα σας κάνει ευτυχισμένους και σε πολλούς ή πολλές από σας θα είναι η γνωριμία της ζωής σας. Αν δείτε να φτιάχνετε λουκάνικα εσείς, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μεγάλος κόπος μέχρι την επιτυχία, αλλά θα βγείτε κερδισμένοι. Αν δείτε πως πουλάτε λουκάνικα, θα πρέπει να προσέξετε, γιατί θα βγείτε ζημιωμένος επειδή ο τρόπος που ενεργείτε δεν είναι σωστός και θα μειωθείτε ηθικά.

ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ 

Αν δείτε στον ύπνο σας να τρωτε λουκουμάδες, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε πίκρες πολλές αυτές τις μέρες. Αν σας προσφέρουν λουκουμάδες και δεν τους δεχθείτε, αυτό σημαίνει πως θα γλιτώσετε από πολλές στενοχώριες που σας περίμεναν αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως προσφέρετε λουκουμάδες ή πουλάτε λουκουμάδες, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε πολλούς να στενοχωρηθούν με τις ενέργειές σας. Αν δείτε πως αγοράζετε λουκουμάδες, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ με πρόσωπα που δεν τα περιμένατε. Αν όμως δείτε να φτιάχνετε λουκουμάδες, στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει χαρά κι ευτυχία στην οικογένειά σας. Οι δουλειές σας θα πάνε καλά κι ευχάριστα γεγονότα θα ακολουθήσουν τις μέρες αυτές που έρχονται.

ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ 

Αν δείτε στον ύπνο σας λουκούμια απλώς, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε άσχημα νέα κι αυτό γιατί δεν δείχνετε το ανάλογο ενδιαφέρον τόσο για τις δουλειές σας όσο και για όλους τους τομείς της ζωής σας. Αν δείτε να τρωτε λουκούμια αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μεγάλη στενοχώρια. Αν σας προσφέρουν ή προσφέρετε λουκούμια, αυτό σημαίνει πως θα σας δώσουν και δώσετε λύπες αυτές τις μέρες. Αν όμως δείτε να φτιάχνετε λουκούμια, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία στη ζωή σας, πράγμα που θα κάνετε όλους γύρω σας να σας ζηλέψουν.

ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ 

Αν δείτε λουλούδια στον ύπνο σας, αυτό σημαίνει πως θα έχετε να κάνετε αυτές τις μέρες με τα αισθηματικά σας.

ΛΟΥΤΡΟ -ΛΟΥΤΡΑ 

Αν δείτε πως είσαστε μέσα στο λουτρό του σπιτιού σας και πλένεστε, αυτό σημαίνει πως θ' απαλλαγείτε από πολλές σκοτούρες και στενοχώριες που είχατε αυτόν τον καιρό. Αν όμως δείτε τον εαυτό σας σε δημόσια λουτρά ή σε ιαματικά δημόσια λουτρά, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε δύσκολες μέρες και πολλές λύπες και στενοχώριες θα σας βρουν αυτόν τον καιρό. Αν όμως δείτε να μπαίνετε σ' αυτά τα λουτρά ή να βγαίνετε απ' αυτά, αυτό σημαίνει πως δεν θα σας αγγίξουν στενοχώριες ή θ' απαλλαγείτε απ' αυτές. Αν όμως δείτε να είσαστε μαζί με άλλα άτομα μέσα σε τέτοια λουτρά, αυτό σημαίνει πως θα πέσετε θύμα μεγάλης απάτης και θα στεναχωρηθείτε πολύ. Αν δείτε την γυναίκα σας ή την φίλη σας να παίρνει μέρος σε τίποτε λουτρά, αυτό σημαίνει πως σας απατά σε τέτοιο βαθμό που θα γίνετε ρεζίλι στο περιβάλλον σας. Αν δείτε γυναίκες να κάνουν το λουτρό τους σ' αυτά τα μέρη, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να παρακολουθήσετε την γυναίκα σας ή την ερωμένη σας γιατί δεν φέρετε καλά απέναντί σας. Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο σημαίνει και για σας το ίδιο αν δείτε τον άντρα σας ή τον εραστή σας να κάνει λουτρό σ' αυτά τα μέρη. Αν σαν γυναίκα δείτε να κάνετε εσείς το λουτρό σας, όπως αναφέραμε πιο πάνω, αυτό σημαίνει πως δώσατε το δικαίωμα να σας φερθούν άσχημα με τον τροπο σας και την συμπεριφορά σας.

ΛΟΦΙΟ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως φορούσατε κάποιο λοφίο, αυτό σημαίνει πως θα γίνετε περίγελος στο περιβάλλον σας με τις άστοχες και επιπόλαιες ενέργειές σας. Αν σας φορούν άλλοι το λοφίο αυτό σημαίνει πως θα προσπαθήσουν να σας μειώσουν ηθικά και θα τα καταφέρουν. Αν δείτε πως αντισταθήκατε και δεν το φορέσατε τελικά, αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορέσουν να καταφέρουν αυτό που προσπαθούν, όσο και αν προσπαθήσουν.

ΛΟΦΟΣ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως υπάρχει μπροστά σας ένας λόφος και τον θαυμάζετε απλώς αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σε μια κρίσιμη καμπή της ζωής σας. Αν δείτε πως βρεθήκατε στην κορυφή του λόφου και θαυμάζατε γύρω σας το τοπίο, αυτό σημαίνει πως θα έχετε πολύ γρήγορα ευτυχία και επιτυχία. Αν ανεβαίνετε αυτόν τον λόφο, αυτό σημαίνει πως ότι κι' αν κάνετε αυτές τις μέρες θα σημειώσει σίγουρα την επιτυχία που θα θέλατε και επιθυμούσατε. Αν η ανάβαση σας δυσκολεύει αλλά εσείς προχωρείτε, αυτό σημαίνει πως θα κοπιάσετε πολύ αλλά θα επιτύχετε στους σκοπούς σας και στις επιδιώξεις σας.

ΛΥΩΣΙΜΟ

Αν δείτε στον ύπνο σας να λειώνετε μέταλλα, αυτό σημαίνει πως μεγάλες δυσκολίες θα τις ξεπεράσετε με τον δυναμισμό σας. Αν δείτε πως λειώνετε μέταλλα και τους δίνετε διάφορες μορφές σε καλούπια αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο ιrτις δουλειές σας και στην ζωή σας, που κι' εσείς δεν το περιμένατε. Αν δείτε να λειώνετε λίπη, αυτό σημαίνει πως θα αποφύγετε τον κίνδυνο μιας μεγάλης αρρώστιας που σας απειλούσε.

ΛΥΚΟΣ 

Αν δείτε στον ύπνο σας έναν λύκο απλώς, αυτό σημαίνει πως κάποιος μεγάλος εχθρός παρουσιάστηκε στην ζωή σας, όσο πιο πολλοί είναι οι λύκοι που είδατε στ' όνειρο σας τόσο πιο πολλοί είναι και οι εχθροί σας και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φυλαχτείτε και να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα. Αν δείτε πως σας επιτέθηκαν και μπόρεσαν να σας δαγκώσουν, αυτό σημαίνει πως θα καταφέρουν τελικά να σας κάνουν κακό. Αν όμως δείτε πως τους ξεφύγατε, αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορέσουν να σας βλάψουν όσο κι' αν προσπαθήσουν. Αν όμως δείτε πως τους τρέψατε σε φυγή ή σκοτώσατε λύκο ή λύκους, αυτό σημαίνει πως θα ξεφύγετε τον κίνδυνο και κανείς δεν θα μπορέσει να σας βλάψει. Αν είσαστε γυναίκα και δείτε λύκο στο όνειρό σας, αυτό σημαίνει πως θα πέσετε στα δίχτυα και στον έρωτα άντρα που θα σας κάνει να υποφέρετε πολύ στην ζωή σας.

ΛΥΠΗΜΕΝΟΣ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας βασάνιζε η λύπη ή ότι είσαστε λυπημένος-η αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μια χαρά αυτές τις μέρες που δεν την περιμένατε. Αν η λύπη που είχατε στον ύπνο σας προερχόταν από κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, αυτό σημαίνει πως το πρόσωπο ή το άτομο αυτό θα σας δώσει αντίθετα μεγάλη χαρά. Αν δείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο να είναι λυπημένο, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να είσαστε σίγουροι για τα αισθήματά του και τις σκέψεις του.

ΛΥΡΑ ( ΜΟΥΣΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ) 

Αν στον ύπνο σας δείτε το ωραίο αυτό όργανο να το κρατάτε στα χέρια σας και να παίζετε ωραίους σκοπούς, αυτό σημαίνει πως θα πετύχετε στη ζωή σας και θα πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Αν ακούτε μελωδίες που προέρχονται απ' αυτό το όργανο, αυτό σημαίνει πως μια μεγάλη αγάπη, ένας σφοδρός έρωτας θα παρουσιαστεί στη ζωή σας. Αν δείτε πως χορεύετε με τους ήχους της λύρας αυτό σημαίνει πως η ζωή σας θα έχει αυτόν τον καιρό θυελλώδεις περιπέτειες που θα προέρχονται από κάποιον παλιό σας έρωτα που θα σας βασανίσει και θα σας δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

ΛΥΝΩ 

Αν δείτε πως λύνετε κόμπους στον ύπνο σας, θα απαλλαγείτε από φροντίδες και προβλήματα που είχατε τον τελευταίο καιρό, ευτυχία και χαρά θα είναι συνδεδεμένες αυτές τις μέρες μαζί σας. Αν δείτε πως λύνετε κάποιο πρόβλημα, αυτό σημαίνει πως θα πετύχετε δίχως άλλο σε ότι είχατε σχεδιάσει και προγραμματίσει αυτόν τον καιρό.


ΛΥΧΝΑΡΙ
Αν δείτε στον ύπνο σας λυχνάρι αναμμένο, αυτό σημαίνει πως θα έχετε οικογενειακή ευτυχία, γαλήνη και μεγάλες επιτυχίες τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Αν όμως δείτε λυχνάρι σβησμένο, αυτό σημαίνει πως θα λυπηθείτε πολύ γιατί θα σας βρουν ατυχίες και αναποδιές στη ζωή σας. Αν δείτε λυχνάρι να τρεμοσβήνει αυτό σημαίνει πως κάτι δεν πάει καλά στην ζωή σας και θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό. Αν δείτε να καπνίζει και να μυρίζει άσχημα, αυτό σημαίνει πως προχωράτε με ύπουλα και βρώμικα μέσα και θα νοιώσετε την κατακραυγή του κόσμου.



 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ