ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΔΕΙΤΕ ΓΥΜΝΗ ΤΗ SCARLETT JOHANSSON

12:41 π.μ.
Πριν από λίγες, ημέρες, κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο γυμνές προσωπικές στιγμές της Scarlett Johansson...οι οποίες πλέον βγαίνουν στην φόρα, αφού άγνωστοι έσπασαν τον κωδικό από το προσωπικό mail της ηθοποιού...!

 Φυσικά, δεν είναι πρώτη φορά που προσωπικές λήψεις διασήμων κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το FBI, πρόκειται για τον ίδιο hacker που έσπασε και τον κώδικο της Vanessa Hudgens, και κυκλοφόρησε τις γυμνές της φωτογραφίες..!

Οι αρχές του FBI, ψάχνουν τους ενόχους, και υποστηρίζουν πως σκοπός του δεν είναι ο εκβιασμός έναντι χρηματικού ποσού, αλλά έχουν ως κίνητρο, την μανία τους με το διαδίκτυο, αλλά και τους διασήμους.! Όπως, και να χει πάντως, μέχρι το FBI, να βρει τους ενόχους, εμείς απολαμβάνουμε την θέα της Scarlet..!



http://www.athensbars.gr/



........................................................................................................................................................ 
Μη Ξεχνάς ότι: Ο Blogger παρουσιάζει αναρτήσεις και θέματα...είτε δικά του είτε αναδημοσιεύσεις- Πάντα με τις πηγές τους... Χωρίς κάποιο όφελος! Μοιράσου τις αναρτήσεις με τους φίλους σου, κάνε like ... Για σένα δεν κοστίζει τίποτα... Για Εμάς είναι η επιβράβευση μας... :)

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ