ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Μέσω τηλεφώνου η επικοινωνία των φαντασμάτων

9:59 μ.μ.
Ένας ερενυτής παραφυσικών φαινομένων στη Βρετανία ισχυρίζεται ότι τα φαντάσματα προσπαθούν να επικοινωνήσουν μέσω… τηλεφώνων!
Ο Phil Hayes, ειδικός ερευνητής και κυνηγός φαντασμάτων, πιστεύει ότι πίσω από τις μυστηρειώδεις κλήσεις που πραγματοποιούνται μέσω κινητών τηλεφώνων (κυρίως) κρύβονται πνεύματα που προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τους συγγενείς/φίλους τους.
Μάλιστα, οι ανεξιχνίαστες αυτές κλίσεις στο «Μεγάλο Νησί» έχουν αυξηθεί κατά 43% τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
«Τα φαντάσματα χρησιμοποιούν τη τηλέφωνα για να επικοινωνήσουν. Οι περισσότερες αναφορές των ανθρώπων κάνουν λόγο για τηλεφωνικές κλήσεις που πραγματοποιούν οι αποθανόντες συγγενείς τους!», είπε ο Hayes.
Σύμφωνα με τον ερευνητή, «οι κλήσεις συνήθως χαρακτηρίζονται «βαριές, λιπόθυμες και απόμακρες» φωνές και το τηλεφωνικό νούμερο ή δεν εμφανίζεται καθόλου ή εμφανίζεται ως «000000000000″.
Ο Hayes, τέλος, προτρέπει ο ήχος στις τηλεφωνικές συσκευές να είναι στη μέγιστη δυνατή ποιότητα και οι δέκτες να είναι πάντα σε ετοιμότητα να χρησιμοποιήσουν το σύστημα καταγραφής της συνομιλίας σε περίπτωση που δεχθούν κάποια μυστηρειώδη κλήση στο τηλέφωνό τους…

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ