ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ "Ι"

12:30 μ.μ.


ΙΑΤΡΕΙΟ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως πηγαίνετε σε ιατρείο, αυτό σημαίνει πως απειλεί αρρώστια ή εσάς ή μέλος της
οικογένειάς σας. Αν δείτε πως βρίσκεστε μέσα σε ιατρείο ενώ δεν ήσασταν άρρωστος, αυτό σημαίνει πως θα σας βρει χαρά και ευτυχία από ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που θα συμβεί αυτές τις μέρες.

ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε ιατροδικαστής, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε σε καταστάσεις μπερδεμένες που θα τις παρακολουθήσετε θέλετε δεν θέλετε χωρίς κανένα όφελος. Αν δείτε ιατροδικαστή να χάνει τη δουλειά του, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβούν γεγονότα που θα σας λυπήσουν πραγματικά. Αν δείτε να εξετάζει αγαπημένο σας πρόσωπο μετcί από κάποιο ατύχημα, αυτό σημαίνει πως θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε μια άγνωστη για σας πτυχή των αισθημάτων του απέναντί σας.

ΙΑΤΡΟΣ 
Αν δείτε στον ύπνο σας ένα γιατρό απλά, το όνειρό σας είναι πολύ καλό γιατί σημαίνει για σας χαρά και ευτυχία. Αν δείτε πως καλείτε γιατρό για σας ή για κάποιο μέλος της οικογένειάς σας, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη στιγμή να σας προσφέρει μια μεγάλη βοήθεια, με την προϋπόθεση πως δεν υπάρχει αρρώστια στην πραγματικότητα μέσα στο σπίτι σας. Αν υπήρχε άρρωστος και είδατε πως καλούσατε γιατρό, αυτό σημαίνει πως θα γίνει καλά. Αν δείτε να μπαίνει μέσα στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως κακό θα σας συμβεί αν δεν υπάρχει άρρωστος να τον εξετάσει.

ΙΔΙΩΤΗΣ 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως είχατε μια υπηρεσία, μια θέση και σας έδιωξαν και δείτε πως γίνατε ένας απλός ιδιώτης, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε κάποιο αξίωμα ή θα πάρετε μια προαγωγή, αλλά δεν την περιμένατε.

ΙΔΡΥΜΑ 
Αν δείτε στο όνειρό σας πως βρεθήκατε μέσα σε ένα δημόσιο ίδρυμα και πως διεκπεραιώνετε δικές σας υποθέσεις, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν μπλεξίματα που θα τελειώσουν εύκολα, εφόσον και στο όνειρό σας είδατε πως τελειώσατε σύντομα. Αν δείτε πως τις τελειώνετε με πολλές δυσκολίες τότε θα πάρετε άσχημες ειδήσεις για κάτι που περιμένατε. Αν δείτε πως βρεθήκατε μέσα σε φιλανθρωπικό ίδρυμα, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε μεγάλη βοήθεια από πρόσωπα που δεν τα περιμένατε. Αν δείτε πως προσφέρετε υπηρεσίες σε τέτοιο ίδρυμα ή εργάζεστε σε αυτό, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε ευχαρίστηση κάνοντας ευεργεσίες σε συνανθρώπους σας.

ΙΔΡΩΤΑΣ 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως άφθονος ιδρώτας έτρεχε από το σώμα σας είτε δουλεύατε είτε όχι, αυτό σημαίνει πως Θα απαλλαγείτε από πολλές σκοτούρες, και πολλά βάρη θα φύγουν από πάνω σας. Αν δείτε σαν άνδρας μια γυναίκα να ιδρώνει, αυτό σημαίνει πως θα της δώσετε την ευκαιρία να εκδηλώσει τα αισθήματά της απέναντί σας. Το ίδιο σημαίνει και αν μια γυναίκα δει έναν άνδρα να ιδρώνει. Αν ένας άρρωστος δει να ιδρώνει, σημαίνει θεραπεία. Για τον απελπισμένο σημαίνει ελπίδα. Για τον ερωτευμένο ανταπόκριση στα αισθήματά του.

ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΣ - ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗ 
Αν δείτε στο όνειρό σας έναν ιεραπόστολο ή μια ιεραποστολή, αυτό σημαίνει πως κοιτάζουν να σας εξαπατήσουν. Το όνειρο προειδοποιεί να προσέξετε και να δώσετε προσοχή στους φίλους και συνεργάτες σας. Αν δείτε πως γίνατε εσείς ιεραπόστολος, θα κάνετε μια απάτη ή σκέφτεστε να την κάνετε. Αν δείτε πως παίρνετε μέρος σε μια ιεραποστολτj, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μέλος σε μια απάτη. Η κοπέλα που θα δει στον ύπνο της τον αγαπημένο της ιεραπόστολο, σημαίνει πως την κοροϊδεύει και την απατά.

ΙΕΡΕΙΑ 
Αν δείτε σαν άνδρας στον ύπνο σας μια κάποια ιέρεια σε έναν αρχαίο ναό, αυτό είναι ένα σημάδι που η γυναίκα που αγαπάτε στην ουσία σας κοροϊδεύει και σας παίζει πολλά παιγνίδια. Καλό θα είναι να διακόψετε μαζί της αν δείτε την ίδια πως είναι ιέρεια σε κάποιο ναό. Αν μια γυναίκα δει τον εαυτόν της ιέρεια, αυτό σημαίνει πως θα εκτεθεί δημόσια για πονηρές πράξεις. Αν δει πως παίζει τον ρόλο της ιέρειας σε κάποια γιορτή, αυτό σημαίνει πως θα κάνει το παν για να κινήσει το ενδιαφέρον του προσώπου που αγαπά και θα πετύχει.

ΙΕΡΟ 
Αν δείτε το ιερό μιας εκκλησίας στον ύπνο σας, σημαίνει πως κάτι καλό σας περιμένει αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως μπαίνετε στο ιερό μιας εκκλησίας, αυτό σημαίνει πως θα γλιτώσετε από μεγάλο κίνδυνο που σας απειλούσε αυτές τις μέρες. Αν άρρωστος δει ένα τέτοιο όνειρο σημαίνει πως γρήγορα θα γίνει καλά. Αν ένας ερωτευμένος που έχει απελπιστεί από τον έρωτά του δει τέτοιο Όνειρο, σημαίνει πως ή θα βρει ανταπόκριση από το πρόσωπο που τον περιφρονούσε, ή μια καινούργια γνωριμία θα του δώσει τη χαρά και την ευτυχία.

lΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ 
Αν δείτε στο όνειρό σας πως βρήκατε μια πλάκα στην οποία είναι γραμμένα ιερογλυφικά, αυτό σημαίνει πως θα βρεθείτε μπροστά σε ένα μυστήριο, σε μια υπόθεση δύσκολη που θα πρέπει να βρείτε τη λύση τον. Αν δείτε πως διαβάζετε ή σας διαβάζουν και σας εξηγούν ιερογλυφικά, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε κάτι τόσο σοβαρό που θα σας συγκλονίσει.

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ 
Αν δείτε στον ύπνο σας τον Χριστό, αυτό σημαίνει γαλήνη, ηρεμία, ευτυχία, επιτυχία σε όλες σας τις δουλειές και σχέδια. Αν είστε άρρωστος θα βρείτε την υγειά σας. Αν είστε καταδικασμένος θα απαλλαγείτε.

ΙΚΡΙΩΜΑ 
Αν δείτε στον ύπνο σας απλά ένα ικρίωμα, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μια περίοδος που θα σας κυριαρχήσουν τα παράνομα πάθη και παράφοροι και αμαρτωλοί έρωτες που θα σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Αν δείτε πως ανεβαίνετε ή σας ανεβάζουν σε ένα ικρίωμα για να εκτελεστείτε σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε κινδύνους στα περιουσιακά σας στοιχεία. Αν σας κατεβάζουν ή κατεβαίνετε από το ικρίωμα, αυτό σημαίνει απαλλαγή από πολλές στενοχώριες και βάσανα. Αν δείτε πως γλιτώνετε και φεύγετε, σημαίνει πως θα γλιτώσετε από πολλές κατηγορίες που σας είχαν βαρύνει. Αν μια γυναίκα δει ικρίωμα, σημαίνει πως θα γίνουν γνωστές όλες της οι παράνομες δραστηριότητες. Αν δείτε πως είστε κρεμασμένος-η, νεκρός-ή επάνω στο ικρίωμα, σημαίνει πως αν είστε ανύπαντρος-η γάμο, αν είστε παντρεμένος παράνομο δεσμό θα δημιουργήσετε.

ΙΛΑΡΑ 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας έπιασε ιλαρά, αυτό σημαίνει στενοχώριες θα σας βρουν εξ αιτίας της κακής σας συμπεριφοράς, αλλά δεν θα έχουν μάκρος. Αν δείτε άλλον να έχει ιλαρά, αυτό σημαίνει στενοχώριες και για σας και για εκείνον.

ΙΛΙΓΓΟΣ 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας έπιασε κάποιος ίλιγγος χωρίς να υπάρχει καμιά οργανική αιτία και είτε είστε ανεβασμένοι ψηλά είτε όχι, σημαίνει πως κάτι δεν θα πάει καλά αυτές τις μέρες στην ζωή σας. Αν δείτε πως εξ αιτίας του ιλίγγου πέφτετε είτε από ύψωμα είτε όχι, αυτό θα πει πως κάποιο κακό θα σας βρει αυτές τις μέρες. κακό είναι να πέφτετε από μεγάλο ύψος ή επάνω σε αγκάθια.

ΙΣΤΙΑ 
Αν δείτε μια βάρκα στον ύπνο σας ή ένα καΐκι με σηκωμένα τα πανιά να ταξιδεύει στη θάλασσα, αυτό είναι ένα μήνυμα για ένα ταξίδι ευχάριστο. Αν δείτε πως αυτά τα πλεούμενα έρχονται προς το μέρος σας, αυτό σημαίνει πως κάποια ευχάριστη είδηση ή κάποια επίσκεψη από μακρινά θα έχετε ενός αγαπημένου προσώπου.

ΙΣΤΟΡΙΑ 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως διαβάζετε ιστορία, αυτό σημαίνει πως άθελά σας από το παρελθόν θα ξεσπάσουν σκάνδαλα που είχατε κάνει και θα σας φέρουν στενοχώρια.

ΙΣΧΥΑ 
Αν δείτε στο όνειρό σας πως κοιτάτε τους γοφούς σας και σας ικανοποιεί που τους βλέπετε γερούς, αυτό σημαίνει πως η υγεία σας θα είναι καλή. Αν είστε γυναίκα σημαίνει πως έχετε ανικανοποίητες ερωτικές επιθυμίες. Αν είστε κοπέλα ανυπομονείτε να παντρευτείτε και να κάνετε οικογένεια.

ΙΤΙΑ 
Αν δείτε στον ύπνο σας μια ωραία ιτιά, αυτό σημαίνει πως θα έχετε επιτυχία στις δουλειές σας. Η υγεία σας θα είναι καλή. Αν δείτε ιτιά στον κήπο σας ή στο χωράφι σας, αυτό σημαίνει πως θα έχετε ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή. Για τους ηλικιωμένους σημαίνει πως θα έχουν καλά γεράματα.

ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΟ 
Αν δείτε στο όνειρό σας πως βρεθήκατε μέσα σε ένα ιχθυοτροφείο ή έχετε δικό σας, σημαίνει πως αν βλέπετε τα ψάρια να είναι μικρά και πολλά, θα έχετε στενοχώριες αλλά τελικά θα τις ξεπεράσετε γιατί μετά θα έλθουν οι επιτυχίες που θέλετε. Αν δείτε πως τα ψάρια είναι μεγάλα, αυτό σημαίνει πως θα έχετε κέρδη μεγάλα και ευτυχία μεγάλη σας περιμένει.

ΙΧΝΗ 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως εξετάζετε τα ίχνη κάποιου που άφησαν στο διάβα του τα παπούτσια του, ή τα πόδια του, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε κάποιο σοβαρό μυστικό που σας ενδιέφερε. Αν δείτε πως είστε πίσω από ένα άτομο και του εξετάζετε τα ίχνη που αφήνει, αυτό σημαίνει πως θα σας πουν ψέματα για να σας παραπλανήσουν. Αν δείτε πως εξετάζετε ίχνη από αίμα, σημαίνει γρήγορες και ευχάριστες ειδήσεις.

ΙΧΝΟΓΡΑΦΙΑ
 
Αν δείτε πως στον ύπνο σας φτιάχνετε διάφορα ιχνογραφήματα, αυτό σημαίνει πως έχετε ανησυχίες για πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις. Το είδος του ιχνογραφήματος δίνει την ερμηνεία και την έκβαση αυτών που επιθυμείτε. Αν φτιάχνετε παιδικά σχέδια, σημαίνει πως έχετε αγνές και αγαθές προθέσεις. Αν είναι ασυνάρτητα χωρίς κανένα συγκεκριμένο σχέδιο, αυτό σημαίνει πως θα σας βασανίσουν υποψίες που θα δημιουργηθούν στον κύκλο σας είτε για τους φίλους σας είτε για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν είναι μουντζαλιές σημαίνει αποτυχίες. Το αντίθετο σημαίνει αν παρατηρείτε ιχνογραφήματα άλλων.

ΙΩΔΙΟ
Όπως και αν το δείτε στο ύπνο σας, σημαίνει πως σας περιμένουν στενοχώριες.



 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ