ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ "Η"

12:35 μ.μ.
ΗΘΙΚΟΛΟΓΟΣ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως κατακρίνετε άλλους πως κάνουν ανήθικες πράξεις και τους
νουθετείτε παριστάνοντας τον ηθικολόγο, αυτό σημαίνει πως θα δώσετε λαβή να σας κατηγορήσουν εσάς γιατί εσείς θα κάνετε ή έχετε κάνει ανήθικες πράξεις και έργα. Αν δείτε στον ύπνο σας πως άλλοι σας κάνουν τον ηθικολόγο, στην πραγματικότητα θα σας βομβαρδίσουν με ανήθικες και ανέντιμες προτάσεις.


ΗΘΟΓΡΑΦΟΣ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως γράφετε ή μελετάτε ήθη και έθιμα τόπων και λαών, χωρίς να έχετε καμιά σχέση στην πραγματικότητα με αυτά τα πράγματα, αυτό σημαίνει πως χάνετε τον καιρό σας με πράγματα που δεν έχετε καμιά σχέση και δεν κοιτάτε το τι πράγματι σας απασχολεί. Είστε εκτός πραγματικότητας.

ΗΘΟΠΟΙΟΣ 

Αν δείτε στο όνειρό σας πως είστε ηθοποιός, ενώ δεν είστε στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως παίζετε ύπουλα παιχνίδια και θα γίνετε αιτία να ξεσπάσουν καυγάδες και φασαρίες στο σπίτι σας. Αν δείτε πως το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι ηθοποιός, τότε θα πρέπει να προσέξετε γιατί σας απατά. Αν δείτε πως έχετε φίλους ηθοποιούς και έχετε συναναστροφές μαζί τους αυτό σημαίνει πως θα σας φερθούν ύπουλα γι αυτό θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή αυτές τις μέρες στις προτάσεις που θα σας γίνουν.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΛΑΜΠΑ 

Αν δείτε στον ύπνο σας μια αναμμένη ηλεκτρική λάμπα και την προσέξετε ιδιαίτερα, αυτό σημαίνει πως θα νοιώσετε μια φλογερή αγάπη αυτές τις μέρες που δεν την είχατε φανταστεί, αν δείτε πως την ανάψατε εσείς σημαίνει πως θα δώσετε εσείς την ευκαιρία να εκδηλωθεί το πρόσωπο αυτό. Αν δείτε πως υπάρχουν πολλές αναμμένες λάμπες μαζί και δίνουν έναν δυνατό φωτισμό στο δωμάτιο σας, αυτό σημαίνει πως θα ζήσετε έντονα ερωτικά πάθη.

ΗΛΙΘΙΟΣ


Αν ονειρευτείς κάποιον ηλίθιο ή εσύ είσαι ηλίθιος ή σου λένε πως είσαι ηλίθιος, σημαίνει πως είσαι πανέξυπνος άνθρωπος. Η εξυπνάδα σου θα αναγνωριστεί από ισχυρούς ανθρώπους και θα έχει σαν αποτέλεσμα την προστασία σου.

ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ
Ο γέροντας ή η γερόντισσα που είδες, σημαίνουν σταθερότητα στις δουλειές σου. Αν οι ηλικιωμένοι αυτοί βρίσκονταν στο σπίτι σου, θα έχεις προστασία. Η κοπέλα που θα δει τον αγαπημένο της ηλικιωμένο, να ξέρει πως ο άνθρωπος αυτός τρέφει αγνά και τίμια αισθήματα για εκείνη. Αν δεις τον εαυτό σου ηλικιωμένο, σημαίνει πως θα αναλάβεις υποθέσεις που δεν κάνουν για την ηλικία σου και είναι πέρα από τις δυνατότητές σου.

ΗΛΙΟΣ 
Αν δείτε στον ύπνο σας έναν ολόλαμπρο ήλιο στον καταγάλανο ουρανό είτε αρχίζει να ανατέλλει είτε να μεσουρανεί είτε να δύει, αυτό σημαίνει πως κάτι το καλό σας περιμένει στη ζωή σας. Αν είστε δημόσιος υπάλληλος, σημαίνει μια λαμπρή καριέρα, αν είστε εμπορευόμενος θα σημειώσετε μεγάλη οικονομική άνθιση στις δουλειές σας και θα αποκομίσετε μεγάλα κέρδη. Αν είστε άρρωστος σημαίνει πως θα γίνετε γρήγορα καλά. Για μια νέα κοπέλα σημαίνει πως γρήγορα θα κάνει έναν πολύ πετυχημένο γάμο που θα της φέρει μεγάλη επιτυχία. Αν ένας φυλακισμένος δει αυτό το όνειρο γρήγορα τον περιμένει ελευθερία. Αν δείτε ήλιο να είναι μέσα στα σύννεφα, αυτό σημαίνει πως κάτι θα συμβεί και θα σκιάσει την ευτυχία σας, αν τον δείτε να βγαίνει από αυτά, σημαίνει πως εκείνο που σας στενοχωρούσε πέρασε και θα απαλλαγείτε από πολλές στενοχώριες. Αν τον δείτε να είναι σκοτεινός ή κόκκινος, σημαίνει αποτυχία για όλους. Για μια γυναίκα σημαίνει πως την περιμένουν μπλεξίματα μεγάλα, μια νέα κοπέλα κινδυνεύει να ματαιωθεί κάποιο συνοικέσιο ή να διακοπεί ένας δεσμός σοβαρός. Αν δείτε να σας φωτίζει στο κεφάλι, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν μεγάλες επιτυχίες και θα αποκτήσετε δόξες και αξιώματα. Αν δείτε να φωτίζει το σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως θα έχετε οικογενειακή ευτυχία. Αν δείτε τον ήλιο να χάνεται ξαφνικά, αυτό σημαίνει πως θα σβήσει μια ζωή. Αν δείτε πως βρίσκεστε στο δωμάτιο σας και βλέπετε να περνούν οι ακτίνες του ήλιου μέσα από το παράθυρο σας και να σας λούζουν, αυτό σημαίνει πως Θα πάρετε μια χαρούμενη είδηση αυτές τις μέρες.

ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ 

Αν δείτε στο όνειρό σας πως ένα τέτοιο φυτό αναπτύσσεται σε μια γλάστρα σας, ή στον κήπο σας, ή το είδατε σε ένα χωράφι, αυτό σημαίνει πως ψάχνετε για τον έρωτα για κάτι που μέχρι σήμερα δεν είχατε ζήσει και πως το ζητάτε, βλέποντας όμως αυτό το φυτό, αυτό σημαίνει πως άρχισε κάτι το ωραίο να αναπτύσσεται για σας. Αν δείτε πως το προσφέρετε σε άτομο του αντίθετου φύλου, αυτό σημαίνει πως θα γεννηθεί ένας ερωτικός δεσμός που θα είναι τέτοιος που θα σας γεμίσει τη ζωή. Το ίδιο σημαίνει αν σας το χαρίζουν το φυτό αυτό. Αν δείτε ηλιοτρόπιο ανθισμένο, σημαίνει πως θα ζήσετε τον σφοδρό, τον παράφορο έρωτα που θα σας γεμίσει και θα σας συγκλονίσει από τις μεγάλες συγκινήσεις, ειδικά όταν το λουλούδι του ηλιοτροπίου είναι στραμμένο προς την ανατολή. Αν το δείτε να είναι στραμμένο προς τη δύση του ηλίου, αυτό σημαίνει πως ένας έρωτας έχει αρχίσει να φτάνει στο τέλος του και θα σας γεμίσει με τις αναμνήσεις του που θα σας συντροφεύουν για πολύ. Για όλους το άνθος του ηλιοτροπίου που το βλέπουν στον ύπνο τους, σημαίνει πως τα αισθήματά τους δεν είναι καθαρά, πως αναζητούν την περιπέτεια και τις βίαιες και πρόσκαιρες απολαύσεις, πως μέσα στις αισθηματικές περιπέτειες βρίσκουν τον τροπο να περνούν τη ζωή τους.

ΗΜΕΡΑ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως θαυμάζετε μια ωραία ημέρα και πως το επίκεντρο του ονείρου σας ήταν αυτό, σημαίνει πως μια ωραία μέρα που είδατε στον ύπνο σας ότι η ζωή σας θα πάρει αυτές τις μέρες μια εξέλιξη που θα την σημαδέψουν οι επιτυχίες, οι ευχάριστες εκπλήξεις και η μεταστροφή της ζωής σας προς το καλύτερο. Αν δείτε πως η μέρα ήταν θολή, με κρύο και συννεφιά, αυτό σημαίνει πως θα συναντήσετε δυσκολίες αυτόν τον καιρό στις .δουλειές σας όσο και στα αισθηματικά σας. Για μια γυναίκα που είδε μια μέρα μελαγχολική αν είναι παντρεμένη, θα έχει καυγάδες στο σπίτι της. Για μια νέα κοπέλα σημαίνει στενοχώριες και φασαρίες με το αγαπημένο της πρόσωπο.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας διαβάζουν ή διαβάζετε μια ημερήσια διαταγή χωρίς αυτό να έχει συμβεί σε δημοσίους υπαλλήλους αν είστε, ή σε στρατιωτικούς, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε αυτές τις μέρες γιατί θα βρεθούν άτομα που θα θελήσουν να σας επιβάλλουν τις απόψεις τους ή θα θελήσουν να χρησιμοποιήσουν αθέμιτα μέσα και να σας προβάλλουν εμπόδια στα σχέδιά σας και στις δουλειές σας.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράσατε ένα ημερολόγιο και το κρεμάσατε στο σπίτι σας ή το γραφείο σας, αυτό σημαίνει πως είστε άτομο ενεργητικό και μετρημένο ή αποφασίσατε να γίνετε με σκοπό να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας και να την προγραμματίσετε σωστά με κύριο μέλημά σας την επιτυχία. Αν είναι ημερολόγιο τοίχου με ωραίες εικόνες και κρεμώντας το, το θαυμάζετε κι άλας, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες από δω και πέρα χάρη στη δική σας φροντίδα. Αν σας χάρισαν ένα τέτοιο ημεροδείκτη, σημαίνει πως θα σας βοηθήσουν να βάλετε πλώρη για την επιτυχία άλλοι που δεν περιμένατε. Αν όμως δείτε πως αφηρημένα γυρνάτε τις σελίδες τον, αυτό σημαίνει πως δεν έχετε πάρει σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας και ασχολείστε με αερολογίες. Αν δείτε πως σε ένα ημερολόγιο σας έκανε εντύπωση μια ημερομηνία και μια συγκεκριμένη μέρα, θα πρέπει να τα κρατήσετε στο μυαλό σας γιατί κάποιο ρόλο θα παίξουν στη ζωή σας. Αν η ημερομηνία είναι περασμένης περιόδου, σημαίνει πως κάτι από το παρελθόν θα πληροφορηθείτε. Θα πρέπει όμως να συνδυάσετε τα υπόλοιπα στοιχεία του ονείρου και να αναζητήσετε στον ονειροκρίτη την ερμηνεία τους για να έχετε μια πλήρη και σωστή εξήγηση. Αν δείτε πως κόβετε και διαβάζετε τα τετράστιχα του ημεροδείκτη, και νοιώθετε συγκίνηση, αυτό σημαίνει πως θα ωφεληθείτε και θα διδαχθείτε από την πείρα σας.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ) 

Αν δείτε πως γράφετε ή κρατάτε σημειώσεις σε ένα ημερολόγιο, αυτό σημαίνει πως φροντίζετε και σπαταλάτε το χρόνο σας για άσχετα πράγματα και όχι για την ουσία. Αυτό φροντίστε να μην σας ζημιώσει.

ΗΡΩΑΣ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως συναντήσατε στο δρόμο σας κάποιον που σας είπαν ότι ήταν ή είναι ήρωας, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει μια δόξα από μια μεγάλη επιτυχία που θα σημειώσετε αυτές τις μέρες. Αν δείτε όμως πως γίνατε εσείς ήρωας, αν έχετε τέτοια όνειρα, αυτό σημαίνει πως μπορεί και να επιτύχετε. Αν όμως δείτε πως γίνατε ήρωας χωρίς να έχετε κατά νου τέτοια πράγματα στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως θα μιλήσουν όλοι εις βάρος σας για κάτι το επιπόλαιο που θα κάνετε αυτόν τον καιρό.

ΗΣΥΧΙΑ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε σε ένα μέρος που επικρατεί η γαλήνη και η ησυχία, αυτό σημαίνει πως μετά από μια μεγάλη σας περιπέτεια θα βρείτε μπροστά σας την ευτυχία που περιμένατε τόσο καιρό.

ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ 

Αν δείτε στον ύπνο σας πως είδατε ξαφνικά να κάνει έκρηξη κάποιο ηφαίστειο και να βλέπετε φλόγες και λάβα, δείτε την ανάλογη λέξη στην ονειροκρίτη, αν δεν συνέβησαν την ώρα του ονείρου σας εξωτερικοί ερεθισμοί, σημαίνει πως κάτι το συγκλονιστικό θα συμβεί αυτές τις μέρες στη ζωή σας. Ο κρότος της εκρήξεως σημαίνει πως θα ακούσετε κάποια σοβαρή είδηση για μια υπόθεση που θα σας φέρει μεγάλη αναστατώσει γύρω από τα αισθηματικά σας. Αν η θέα του ηφαιστείου είναι ευχάριστη και είστε γυναίκα, αυτό σημαίνει πως είστε μια γυναίκα δυναμική, μια γυναίκα που ξυπνά τον ερωτικό πόθο.

ΗΧΩ
Αν ακούσεις ηχώ που προέρχεται από τη δική σου φωνή, περίμενε τον έρωτα. Αν ακούσεις ηχώ από ξένη φωνή τότε περίμενε να ακούσεις δυσάρεστα νέα.



 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ