ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ARTFOOLS VIDEO FESTIVAL 2013 -ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

9:00 π.μ.

Η Μικρού Μήκους ταινία "Cast Away" του σκηνοθέτη και αρχισυντάκτη μας, Γεώργιου Ευαγγελόπουλου, θα προβληθεί στο artfools video festival 2013 στην πόλη της Λάρισας την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου...

Εκτός από την τιμή του Site μας να βρίσκεται εκεί, για τους λάτρεις του είδους θα υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις τις προηγούμενες 8 μέρες! Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί σε ένα φεστιβάλ ταινιών, που υπόσχεται πολλά και που τα τελευταία χρόνια συναγωνίζεται επάξια αντίστοιχα γνωστά φεστιβάλ της χώρας.

Tο πρόγραμμα του Φεστιβάλ 

Το Φεστιβάλ εκτείνεται χρονικά σε 9 ημέρες συγκεκριμένα από 08 – 17 Φεβρουαρίου 2013 κατά την οποία θα λάβουν μέρος οι παρακάτω εκδηλώσεις.
Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου Προφεστιβαλική συνάντηση των διοργανωτών, των εθελοντών και φίλων του φεστιβάλ, για ένα δυναμικό ξεκίνημα.
9 Φεβρουαρίου Σάββατο. 11 μέχρι 16:00 – Σεμινάριο animation.Καθηγήτρια τμήματος γραφιστικής ΤΕΙ Αθήνας κ. Ελένη Μούρη 
10 Φεβρουαρίου :Κυριακή. Πρωί από τις 11 μέχρι τις 16:00 – Σεμινάριο animation.Καθηγήτρια τμήματος γραφιστικής ΤΕΙ Αθήνας κ. Ελένη Μούρη
10 Φεβρουαρίου Κυριακή. από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 5 το ξημέρωμα – Αφιέρωμα στον kult κινηματογράφο ταινιών τρόμου. δυο θεματικές βραδιές, cult horror movies 5+1 ταινίες ανθολογίας του είδους ο τρόμος στα άκρα τόσο άκρα που θα πεθάνετε από τα γέλια Αίθουσα: Μεταλουργείο .Βενιζέλου 136
11 Φεβρουαρίου:Δευτέρα. 19:00 Γαλλικό Ινστιτούτο. – Προβολή ταινιών animation, από τους σπουδαστές του τμήματος γραφιστικής του ΤΕΙ Αθήνας.
12. Φεβρουαρίου: Τρίτη. – Αφιέρωμα στο Γαλλικό Κινηματογράφο.
13 Φεβρουαρίου.Τετάρτη. Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας – ΄Εκτορας Λυγίζος .Προβολή της πολυβραβευμένης ταινίας του «« Το αγόρι τρώει το φαγητό του πουλιού». Master class. Συντονισμός Νίκος Αρτινός.
14. Φεβρουαρίου.Πέμπτη. Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας Από τις 16:00 έως 19:00 – Αφιέρωμα στην « ΄Αγνωστη Θεσσαλία». Προβολή ταινιών μικρού μήκους και έκθεση φωτογραφίας με το παραπάνω θέμα. – 19:39 Βράβευση των νικητών του διαγωνισμού φωτογραφίας. 21:00 Διεθνές διαγωνιστικό. .
15. Φεβρουαρίου. Παρασκευή.Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας. ΄Εναρξη 16:00 – Διεθνές διαγωνιστικό. Ελληνικό Διαγωνιστικό.
21:00 Ο Στέλιος Κούλογλου καλεσμένος του 5ου Νεανικού Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Λάρισας και του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας θα μιλήσει για το συγκλονιστικό του ντοκιμαντέρ «Ολιγαρχία». – Στέλιος Κούλογλου. Παρουσίαση του ντοκιμαντέρ Ολιγαρχία «Oligarchy» παρουσία του ιδίου και συζήτηση με το κοινό. Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας.
16. Φεβρουαρίου. Σάββατο. Γαλλικό Ινστιτούτο – Σεμινάριο video clip. Παναγιώτης Κουντουράς. Σκηνοθέτης – Σεμινάριο : « Πάμε γύρισμα.». Στάμος Τσάμης. Ηθοποιός – Σκηνοθέτης
16:00 Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας. – Διεθνές Διαγωνιστικό. Ελληνικό Διαγωνιστικό.
21:00.Ο αγαπημένος του Ελληνικού κινηματογράφου, Νίκος Καλογερόπουλος θα είναι στην πόλη της Λάρισας καλεσμένος του 5ο Νεανικού Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Λάρισας. Ο Νίκος Καλογερόπουλος είναι γνωστός από την κλασική πλέον ταινία « Μάθε παιδί μου γράμματα», την επιτυχημένη σειρά « Λούφα και Παραλλαγή» καθώς και άλλες πολλές επιτυχίες του. -Νίκος Καλογερόπουλος. Επιλογή από τη φιλμογραφία του.Master class με τον καλλιτέχνη.Συντονισμός: Νίκος Αρτινός.
17. Φεβρουαρίου. Κυριακή.Χατζηγιάννειο Πνευμ.Κέντρο Λάρισας – Μαθητικό Διαγωνιστικό.( πρωί_) 20 Μαθητικές ταινίες, πολλές από αυτές με μεγάλο ενδιαφέρον, θα προβληθούν στο μαθητικό και όχι μόνο κοινό. Αρκετές κινηματογραφικές ομάδες από σχολεία της Ελλάδας που συμμετέχουν έχουν δηλώσει ότι θα παραστούν τόσο στην προβολή όσο και στη βράβευση την Κυριακή το βράδυ.( Γιαυτό και η προβολή των μαθητικών γίνεται Κυριακή πρωί).
Απόγευμα από τις 16:30΄΄ Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας Διεθνές διαγωνιστικό. Ελληνικό Διαγωνιστικό.
Μετά το διαγωνιστικό θα προβληθούν εκτός διαγωνιστικού, δύο ταινίες Λαρισαίων δημιουργών, μία της Νάνσυ Σπετσιώτη « Ουκ αν λάβοις» με πολλές διακρίσεις σε μεγάλα φεστιβάλ και μία σε πρώτη προβολή, « Το πέρασμα της Αχερουσίας», παραγωγή της κινηματογραφικής ομάδας artfools σε διασκευή σεναρίου και σκηνοθεσία Αποστόλη Σδράλλη.
Τελετή Λήξης. 20:30 Με πολλές εκπλήξεις και προσφορές για τα πρώτα βραβεία από επιχειρηματίες της Λάρισας. Ο σκηνοθέτης ΄Ακυς Μητσούλης υπόσχεται μια ευχάριστη βραδιά με μουσική και stand up ,για όλους νικητές ή όχι. Απονομή Βραβείων. Θα απονεμηθούν τα βραβεία όλων των διαγωνιστικών τμημάτων, δηλαδή : Των ταινιών μικρού μήκους « Η άγνωστη Θεσσαλία», του Μαθητικού διαγωνιστικού, του Διεθνούς διαγωνιστικού και τέλος του Νεανικού Διαγωνιστικού. Μετά την απονομή μικρή δεξίωση με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι για τους καλεσμένους μας και όσους θα ήθελαν να ευχηθούν και στο 6ο Νεανικό Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Λάρισας. ———————————————-

http://artfoolsvideofestival.gr

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ