ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Σκοτώθηκε στην οροφή τρένου γιατί δεν είχε λεφτά για εισιτήριο!

1:26 μ.μ.
Σκηνές από ταινία του Τζέιμς Μποντ εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου στη Ραψάνης, όμως προκάλεσαν σοκ διότι οδήγησαν στο θάνατο ενός ανθρώπου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα alfavita.gr, νεαρός που δεν είχε εισιτήριο για να ταξιδέψει με την αμαξοστοιχία, υπ' αριθμόν 23503, με δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθήνα, αποφάσισε να προβεί σε ένα απονεννοημένο διάβημα που κόστισε τελικά τη ζωή του.
Ο νεαρός ανέβηκε, χωρίς να γίνει αντιληπτός, στην οροφή του τρένου και μετακινείτο από εκεί μαζί με την αμαξοστοιχία.
Ωστόσο, όταν η αμαξοστοιχία εισήλθε στη σήραγγα των Τεμπών στο ύψος της Ραψάνης, ο νεαρός βρήκε φρικτό θάνατο καθώς κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα τάσεων 25.000 βολτ (!) από καλώδια ηλεκτροκίνησης υψηλής τάσης κι ενώ το τρένο βρισκόταν εν κινήσει.
Στην προσπάθεια του ο μηχανοδηγός να καταλάβει τι είχε συμβεί, επικοινώνησε με τα κεντρικά του ΟΣΕ προκειμένου να επανέλθει η τάση και να ελευθερωθεί ο συρμός, καθώς το σημείο της σήραγγας ήταν επικίνδυνο.
Μόλις το ρεύμα επανήλθε, το τρένο συνέχισε τη διαδρομή του για να φτάσει σε μερικά λεπτά της ώρας στο σταθμό του Ευαγγελισμού.
Εκεί, ο μηχανοδηγός προκειμένου να κατανοήσει τι πράγματι είχε συμβεί, κατέβηκε για να κάνει τον απαραίτητο έλεγχο, όπως γράφει και η εφημερίδα "Ελευθερία" της Λάρισας.

Ήταν η στιγμή που αποκαλύφτηκε το τραγικό περιστατικό: το πτώμα του άγνωστου άνδρα, ήταν "κολλημένο" στην οροφή του βαγονιού. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές και στον Ευαγγελισμό κατέφθασαν χωρίς καθυστέρηση τεχνικοί του ΟΣΕ καθώς και άνδρες της Πυροσβεστικής της Αστυνομίας του ΕΚΑΒ και της ΕΜΑΚ, οι όποιοι και αντίκρισαν το συγκλονιστικό θέαμα.
Στη συνέχεια, οι προσπάθειες των τεχνικών επικεντρώθηκαν στο να προχωρήσουν στην απαραίτητη διακοπή ρεύματος, για να απεγκλωβίσουν το πτώμα από την οροφή του βαγονιού.
 
 


Πηγή: www.news.gr
 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ