ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ

2:54 μ.μ.
Ας δούμε τα πράγματα με τη σειρά.
Πολλές φορές σε συζητήσεις με τις φίλες σου, σε συζητήσεις άλλων κοριτσιών καταλήγεις στο ότι πολλές είναι εκείνες που τις παράτησε ο εκάστοτε.
Και μας πως, αφού και σπουδαγμένη ήταν, και όμορφη ήταν και ωραίο δερματάκι είχε και σφηνάκια την κερνούσαν όλοι όπου πήγαινε.
Οπότε κάπου πρέπει να φταίμε και εμείς.
Ακριβώς αγαπητή μου, εσύ αποδέχεσαι τα σφηνάκια αλλά δε φτάνει μόνο αυτό.
Οι λόγοι για τους οποίους θα σε χωρίσει ένας αληθινός άντρας είναι:
1. ΨΕΜΑ
Ο ναι, κανένας άντρας ποτέ πουθενά δεν αποδέχτηκε το ψέμα όσο και αν του αρέσει να πουλάει τα δικά του παραμύθια. Τόλμησε να του πεις ότι θα σαι με φίλη σου και αντί αυτού να βγεις με το φίλο-συμφοιτητή σου που κάποτε σε γούσταρε και του το χες πει πάνω σε μια κουβέντα. Επίσης άλλο να βγεις με παρέα και να του πεις ότι δε θα ξενυχτήσεις και να το εννοείς και άλλο να βγαίνεις με παρέα και να μαθαίνει πως γύρισες μεθυσμένη στις 8 το πρωί.
Σίγουρα τα παραπάνω μόνο μπόνους στην εμπιστοσύνη του δεν δίνουν και σίγουρα τα ψέματα που αποκαλύπτονται όσο αθώα και να είναι θα τον κάνουν να αναζητήσει αλλού το έτερόν του ήμισυ έστω και αν δεν βρει ξανά τα κρυφά σου ταλέντα. Προτίμα τα λιγότερα καλά πλην τίμια.
2. ΚΕΡΑΤΟ
Το κέρατο είναι ο κύριος λόγος χωρισμών σε ολόκληρη την υφήλιο.
Το κέρατο μπορεί να ναι πραγματικό μπορεί όμως και να μην υφίσταται αλλά να νομίζει ο άλλος ότι υφίσταται.
Μπορεί να σου τα φοράει, ή να του τα φοράς, ή να νομίζει ότι του τα φοράς και να μην είναι αλήθεια.
Έτσι και τις συνέπειες υφίστασαι και δεν έχεις γευτεί πράγματι το απαγορευμένο.
Και βέβαια αν είσαι από αυτές που κάθε τρεις και λίγο σου στέλνουν μηνύματα οι άντρες φίλοι σου καλά να πάθεις γιατί κάποια στιγμή θα αγανακτήσει ο καλός σου και θα πει άντε τηγανίσου και εσύ και ο φίλος σου. Και κάπως έτσι θα καταλήξει να τα πίνει με άλλες πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια και τόσα νερά όπως εσύ δεν του κάνουν και αν καταλήξει να πάθει και υπερβιταμίνωση τότε θα σε αντιμετωπίσει σαν γραμματόσημο του ενός σεντ και κάπου εκεί σε στέλνει αδιάβαστη.
3. ΜΟΥΤΡΩΜΑ
Σε κανένα άντρα γλυκιές μου δεν άρεσε ποτέ η ξινίλα και τα μούτρα.
Εντάξει μπορεί να έκανε κάτι που σε πείραξε ή και όχι. Μπορεί να έχεις νεύρα από τη δουλειά ή γενικά. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως εσύ πρέπει να κυκλοφορείς με ξινισμένη φάτσα και να του απαντάς σε όλα με υφάκι. Επίσης δεν είναι πρέπον να του λες πως είναι κατώτερος να τον κάνεις να νιώθει λίγος και να πιστεύεις ότι με αυτό τον τρόπο θα μείνει.
Φυσικά και όχι γιατί θα σηκώσει κεφάλι και θα την κάνει με ελαφρά.
4. ΓΚΡΙΝΙΑ
Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια. Καμιά φορά ούτε οι ίδιες δεν αντέχουμε τη γκρίνια μας πόσο μάλλον το αντρικό φύλλο που είναι πιο πρακτικό μυαλό.
Σταμάτα να γκρινιάζεις γιατί δεν πρόλαβες να πάρεις το μπλουζάκι που είχες βάλει στο μάτι ή γιατί δεν σου πέτυχε το μαλλί.
Τον άντρα δεν τον ενδιαφέρει καθόλου αυτό και ούτε μπορεί να σε συμμεριστεί. Θα σου πει ένα "δεν πειράζει, μην κάνεις έτσι" αλλά αν συνεχίσεις να του πειράζεις τα νεύρα όλη μέρα με το ίδιο θέμα τότε θα εκραγεί και θα σε παρατήσει γιατί τη γκρίνια και τη μιζέρια σε μεγάλες ποσότητες κανείς δεν την χώνεψε.
5. KAKO KREBATI
Εντάξει καμία δεν γεννήθηκε σπουδαγμένη σε αυτό τον τομέα και όσο και να λέμε πως έχει να κάνει με την εμπειρία εγώ πιστεύω είναι θέμα χημείας και αυτοπεποίθησης.
Δεν μπορώ να ακούω γυναίκες που λένε "α κάνουμε  καλό σεξ γιατί τα κάνει όλα εκείνος". ΛΑΘΟΣ.
Κοπελιά, αν θες να τον κρατήσεις πρέπει λίγο να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει. Δεν είπαμε πως μόνο το καλό κρεβάτι αρκεί για να τον κρατήσεις αλλά παίζει μεγάλο ρόλο.
Κάνε την ανατροπή, μην κάνεις όλη την ώρα τα ίδια. Η ρουτίνα στο κρεβάτι είναι παράγοντας που αργά ή γρήγορα θα τον κάνουν να φύγει μακριά σου για να αναζητήσει κάτι νέο και πιο μυστήριο.
5. ΘΕΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ
Ένας άντρας αντέχει όσα μπορεί και καθόλου παραπάνω.
Για στατιστικούς λόγους και για λόγους βιολογίας οι γυναίκες είναι περισσότερες από τους άντρες στον πλανήτη. Οπότε για καθεμιά σαν εσένα που τον διώχνει με το χαρακτήρα της υπάρχουν περίπου δύο έτοιμες και πρόθυμες να τον παρηγορήσουν και να καλύψουν το κενό.
Καμιά φορά στην έσχατη των περιπτώσεων μάλιστα μπορεί αυτές να είναι του στενού σου περιβάλλοντος "φίλες", που μέχρι εκείνη τη στιγμή στον έθαβαν, και τότε τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα γιατί αυτές ξέρουν όλα τα κόλπα και έχουν όλα τα γιατρικά να τον κρατήσουν.
Και έτσι μπορεί αυτός να χτυπιόταν στην αρχή αλλά κάποια στιγμή ίσιωσε και τώρα ποιος τον πιάνει.



                                                                                                                                                                        © Παναγιώτα η Αθεράπευτη

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ