ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑ: Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ...

1:37 μ.μ.
Το 1989, οι ψυχίατροι και ειδικοί δημοσίων σχέσεων Marshall Kirk και Hunter Madsen, δημοσίευσαν το βιβλίο '"After the Ball: How America will Conquer its Fear and Hatred of Gays in the 90's".

Ομοφυλόφιλοι και οι δύο, στο βιβλίο αυτό αποκαλύπτουν τις τεχνικές προπαγάνδας που χρησιμοποίησε και χρησιμοποιεί η ομοφυλοφιλική κοινότητα ενάντια στο ανυποψίαστο κοινό ώστε να πετύχει τον σκοπό της.
Ακολουθούν μερικά μεταφρασμένα αποσπάσματα:

''Η πρώτη σειρά των εργασιών είναι η απευαισθητοποίηση του αμερικανικού κοινού σχετικά με τους γκέι ... Να απευαισθητοποιήσεις το κοινό είναι να το βοηθήσεις να δεί την ομοφυλοφιλία με αδιαφορία αντί με έντονο συναίσθημα. Στην ιδανική περίπτωση θα έχουμε την ευθεία καταγραφή διαφορών στη σεξουαλική προτίμηση με τον τρόπο που καταγράφονται διαφορετικές προτιμήσεις για το παγωτό ... "

"Οι μάζες δεν πρέπει να σοκάρονται και να απωθούνται από την πρόωρη έκθεση στην ίδια την ομοφυλοφιλική συμπεριφορά ... η απεικόνιση του φύλου πρέπει να υποβαθμίζεται ... "

"... Οι ομοφυλόφιλοι πρέπει να πεταχτούν ως θύματα που χρήζουν προστασίας, έτσι ώστε οι ετερόφυλοι να έχουν την τάση από αντανακλαστικά να αναλάβουν το ρόλο του προστάτη ... "

"... Κάνετε χρήση συμβόλων που μειώνουν την αίσθηση της απειλής του κόσμου, που μειώνουν τη φρουρά του ... "

"... Αντικαταστήστε την υπερηφάνεια του κόσμου για την ομοφοβία του 
με ντροπή και ενοχή ... "

"Συζητάτε για τους γκέι και την ομοφυλοφυλία τόσο δυνατά και όσο το δυνατόν συχνότερα ...Η αρχή πίσω από αυτή τη συμβουλή είναι απλή: σχεδόν όλη η συμπεριφορά αρχίζει να φαίνεται φυσιολογική, εάν είστε εκτεθειμένοι σε αρκετή από αυτήν από κοντά και μεταξύ των γνωστών σας.''

"Όπου μιλάμε είναι σημαντικό. Τα οπτικά μέσα ενημέρωσης, ο κινηματογράφος και η τηλεόραση, είναι οι πιο ισχυροί imagemakers στο δυτικό πολιτισμό. Το μέσο Αμερικανικό νοικοκυριό βλέπει πάνω από επτά ώρες τηλεόραση καθημερινά. Αυτές οι ώρες ανοίγουν μια πύλη στον ιδιωτικό κόσμο των ετερόφυλων, μέσω των οποίων ένας Δούρειος Ίππος θα μπορούσε να περάσει. Όσον αφορά την απευαισθητοποίηση, το μέσο είναι το Μήνυμα - φυσιολογικότητας. Μέχρι στιγμής, το gay Hollywood μας έδωσε το καλύτερο συγκεκαλυμμένο όπλο στη μάχη για την απευαισθητοποίηση του κόσμου. "

"... Η εκστρατεία πρέπει να δείχνει τους ομοφυλόφιλους ως ανώτερους πυλώνες της κοινωνίας. Ναι, ναι, το γνωρίζουμε - αυτό το τέχνασμα είναι τόσο παλιό που τρίζει "

"... Θα έρθει η ώρα να γίνουμε σκληροί με τους εναπομείναντες αντιπάλους. Για να μιλήσουμε ξεκάθαρα, θα πρέπει να διασυρθούν. "

''Έχουμε την πρόθεση να κάνουμε τους αντι-γκέι να φαίνονται τόσο άσχημοι ώστε ο μέσος Αμερικανός θα θέλει να αποστασιοποιηθεί από αυτούς τους τύπους ... "

"Κάθε σημάδι (σύμβολο) θα χτυπάει το πατριωτικό συναίσθημα, κάθε μήνυμα θα τρυπάει μια φαινομενικά ευχάριστη θέση στα κεφάλια του κόσμου ... "

«Στο κοινό θα πρέπει να εμφανίζονται εικόνες ομοφοβικών των οποίων τα δεύτερα χαρακτηριστικά και πεποιθήσεις αηδιάζουν την μέση Αμερική ... η Κου Κλουξ Κλαν απαιτώντας οι ομοφυλόφιλοι να καούν ζωντανοί ή να ευνουχίζονται, φανατικοί νότιοι υπουργοί που τους τρέχουν τα σάλια με 
υστερικό μίσος σε βαθμό που να μοιάζει τόσο κωμικό και διαταραγμένο, απειλητικοί πανκ, κακοποιοί και κατάδικοι ... ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης ... "

"Αυτές οι εικόνες (από όσους είναι αντίθετοι με την ομοφυλοφιλική συμπεριφορά) θα πρέπει να είναι σε συνδυασμό με εκείνες των ομοφυλόφιλων θυμάτων τους με μια μέθοδο που οι προπαγανδιστές αποκαλούν 'τεχνική του βραχίονα'. Για παράδειγμα, για λίγα δευτερόλεπτα, ένας Νότιος ιεροκήρυκας λιπαρό γυαλιστερός μάτια φαίνεται να χτυπάει τον άμβωνα με οργή για 'εκείνα τα άρρωστα, αποτρόπαια πλάσματα. Ενώ το υβρεολόγιο του συνεχίζει πάνω από το soundtrack, η εικόνα αλλάζει σε θλιβερές εικόνες ομοφυλόφιλων που φαίνονται αξιοπρεπείς, αβλαβείς, και αγαπητοί, και στη συνέχεια κόβουμε πίσω στο δηλητηριώδες πρόσωπο του ιεροκήρυκα, και ούτω καθεξής. Η αντίθεση μιλάει από μόνη της. Το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό. "

«Το κοινό θα πρέπει να πειστεί ότι οι ομοφυλόφιλοι είναι θύματα των περιστάσεων, ότι δεν επέλεξαν τον γενετήσιο προσανατολισμό τους, περισσότερο ας πούμε, από το ύψος τους, το χρώμα του δέρματος, τα ταλέντα, ή τους περιορισμούς τους. Υποστηρίζουμε ότι, για πρακτικούς λόγους, θα πρέπει να θεωρούνται οι ομοφυλόφιλοι ότι έχουν 'γεννηθεί gay' - ακόμη και αν ο σεξουαλικός προσανατολισμός, για τους περισσότερους ανθρώπους, φαίνεται να είναι το προϊόν μιας σύνθετης αλληλεπίδρασης μεταξύ έμφυτης προδιάθεσης και περιβαλλοντικών παραγόντων κατά την παιδική ηλικία και την εφηβεία.''

* Δανείστηκα τα αποσπάσματα αυτά από το βιβλίο 'The Born Gay Hoax'. Μπορείτε να το βρείτε ολόκληρο στο διαδίκτυο σε μορφή pdf.
Επίσης:
http://www.massresistance.org/docs/issues/gay_strategies/after_the_ball.html


Akomaadiaforos

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ