ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

5 Τύποι Αντρών που ξετρελαίνουν τις Γυναίκες!

8:29 π.μ.
Πρέπει να το παραδεχτούμε μερικοί τύποι αντρών μας ξετρελαίνουν, σκοράρουν ψηλά στις προτιμήσεις μας και λειτουργούν σαν φυσικοί μαγνήτες. Διαβάστε προσεκτικά τις προσωπικότητες που μας κάνουν να ονειρευόμαστε και δείτε ποιον θα διαλέγατε εσείς.

Ο Ρομαντικός

  • Ποιος είναι: Εμφανίζεται με λουλούδια, σου δίνει δωράκια, γράφει καρτούλες με γλυκόλογα και κάνει εκπλήξεις. Σκεφτείτε έναν ντεμοντέ τρόπο προσέγγισης όπου θα σας πολιορκεί αντί να κάθεστε δίπλα στο τηλέφωνο και να περιμένετε πότε θα σας πάρει.
  • Τι κάνει: Αυτός ο στοργικός αλλά και τρυφερός τύπος θα σας δείξει μια πιο ήπια πλευρά των αντρών (τι ανακούφιση να έχεις κάποιον που να σε «ανεβάζει»!). Όλο αυτό το διάστημα βέβαια θα αυξάνει τις προσδοκίες σας για το πώς θα θέλατε να σας συμπεριφέρονται. Αφού συνειδητοποιήσατε ότι υπάρχουν ακόμα άντρες εκεί έξω που καταλαβαίνουν τι σημαίνει να σε προσέχουν και να σου δίνουν φιλιά κάτω από το φως του φεγγαριού, θα είναι λιγότερες οι πιθανότητες να μείνετε με κάποιον που σας αγνοεί και σας υποτιμά στο μέλλον.
  • Τι θα σου μάθει: Τις περισσότερες φορές, αυτοί οι άντρες είναι ερωτευμένοι με την ιδέα του έρωτα. Αυτό σημαίνει ότι χάνουν την ορμή τους όταν έρχονται αντιμέτωποι με την πραγματικότητα μιας σχέσης π.χ διαφωνίες, προβλήματα, υποχρεώσεις αλλά αυτό είναι για αργότερα. Εσύ είμαι σίγουρη θα βρεις με ποιο τρόπο θα το αντιμετωπίσεις.

Το Κελεπούρι

  • Ποιος είναι: Ντύνεται αυστηρά, μιλάει επιτηδευμένα και μοιάζει σαν να βγήκε από σελίδα αντρικού περιοδικού. Είναι δραστήριος, έξυπνος και κυκλοφορεί το αμάξι που όλοι οι άλλοι θα ήθελαν να έχουν. Ένα βλέμμα στο καλοραμμένο κοστούμι του και έχεις «πέσει ξερή». Άλλωστε γι’ αυτό το λόγο το φοράει!
  • Τι κάνει: Από το να σε ταξιδεύει στην Μύκονο μέχρι τον σωστό τρόπο που διαλέγει το καλό κρασί, θα είσαι σε ένα συνεχές μάθημα του καλού τρόπου ζωής. Τα δείπνα μαζί του θα είναι τεσσάρων αστέρων και οι συζητήσεις μαζί του πνευματώδης. Θα βγεις από αυτήν την σχέση πιο σοφιστικέ και με νέα αισθητική στον τρόπο που θα ντύνεσαι.
  • Τι θα σου μάθει: Όπως Τζέιμς Μπόντ, θα το πάει μέχρι τέλους. Ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει και την επίδραση που έχει πάνω σου όπως και σε οποιαδήποτε άλλη γυναίκα γύρω του. Οι πιθανότητες που έχει ο τύπος αυτός να ξεγλιστρήσει από το κοστούμι του είναι λιγοστές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να απολαύσεις όλα όσα έχει να προσφέρει για όοοοοσο αυτό διαρκέσει!

Ο Σέξι Ηλικιωμένος

  • Ποιος είναι: Είναι αρκετά μεγαλύτερος σου και έχει συναναστραφεί με πολλές γυναίκες για να ξέρει ότι χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από ένα καλό δείπνο και μερικά μαρτίνι για να μπεις στο κλίμα. Το καλύτερο από όλα είναι ότι δεν πρόκειται ποτέ να σε στήσει επειδή βλέπει ποδόσφαιρο!
  • Τι κάνει: Έχει μια ζωή γεμάτη εμπειρίες για να μοιραστεί μαζί σου (μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα), πράγμα που θα σε κρατάει σε εγρήγορση. Επιπλέον θα σου δείξει πώς να δεις την ζωή με άλλο μάτι. Ανεξάρτητα πόσο θα κρατήσει ή πως θα τελειώσει η σχέση σας, εσύ θα φύγεις κοσμογυρισμένη –και δεν θα αρκεστείς ποτέ ξανά σε ένα ερωτικό παιχνίδι που κρατάει 11 λεπτά!
  • Τι θα σου μάθει: Σε αντίθεση με ότι λένε μερικοί ότι «ο έρως χρόνια δεν κοιτά», η ηλικία είναι μάλλον κάτι παραπάνω από ένα νούμερο. Εάν έχεις αρχίσει να αισθάνεσαι άνετα μαζί του λοιπόν υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να έχεις πρόβλημα στη μακροχρόνια σχέση μαζί του. Σίγουρα είναι ωραία τώρα, αλλά πως θα είναι σε 10 χρόνια; Γι’ αυτό ζήσε την εμπειρία και μετά προχώρησε ανακαλύπτοντας νέους κόσμους που να μπορείς να διαχειριστείς!

Ο Άντρακλας

  • Ποιος είναι: Κουβαλάει τις τσάντες σου, υπερασπίζεται την τιμή σου αν χρειαστεί και προτιμάει να καταπιεί γυαλί παρά να ξυρίσει το στήθος του. Αυτός ο τύπος άντρα θα απολαύσει την θηλυκότητα σου όπως κανείς άλλος. Γιατί; Υπάρχει κάτι στην αρρενωπότητα του που δίνει την ασφάλεια και την επιβεβαίωση που χρειάζεσαι.
  • Τι κάνει: Βγαίνοντας ραντεβού μαζί του θα σου δείξει ποιος είναι ο πραγματικός άντρας. Θα κάνει τουλάχιστον ένα από τα δύο: θα ανακρίνει με χάρη ή θα εκτιμήσει την ικανότητα σου και το δικαίωμα να φοράς «παντελόνια» μερικές φορές.
  • Τι θα μάθεις: Θα ανυπομονείς να δειπνήσεις μαζί του αλλά αυτός θα έχει ήδη κάνει το πρόγραμμα του να σε συναντήσει στο bar. Αυτός ο τύπος εμπνέεται από τους ήρωες των ταινιών και κλαιει κρυφά μόνο από απογοήτευση. Είναι επίσης επιρρεπής σε θέματα που αφορούν τις αθλητικές του προτιμήσεις.

Ο Κοινωνικός με Χιούμορ

  • Ποιος είναι: Ότι και αν κάνει, όπου και αν πάει ένα είναι σίγουρο θα είναι η ψυχή της παρέας. Πράγματι είναι πολύ γοητευτικός. Είναι ο άντρας που θέλει να περνάει καλά. Είναι κοινωνικός, του αρέσουν οι παρέες και ο χαβαλές και θέλει να είναι το επίκεντρο, μια drama queen ένα πράγμα. Είναι αυθόρμητος και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είσαι έτοιμη για όλα από ένα «γρήγορο» μέχρι την γρήγορη διοργάνωση ενός πάρτι.
  • Τι κάνει: Προσοχή όμως γιατί βαριέται εύκολα γι’ αυτό λατρεύει την πρόκληση του καινούργιου. Έχει χιούμορ και θα σε κάνει να γελάς πολύ. Αυτοί οι τύποι είναι εντελώς αυθόρμητοι και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι έτοιμη για οτιδήποτε ακόμη και για μια εξόρμηση στο Ντουμπάι!
  • Τι θα σου μάθει: Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι κοινωνικοί γιατί τους αρέσει η παρέα των άλλων, αλλά ο κοινωνικός με χιούμορ είναι κοινωνικός επειδή λατρεύει να είναι το επίκεντρο της προσοχής και λατρεύει τον ενθουσιασμό για κάτι καινούργιο. Αυτό δημιουργεί ένα μικρό προβληματάκι σχετικά με τις μακροχρόνιες σχέσεις του γιατί: ας το παραδεχτούμε οι σχέσεις μπορεί να ξενερώσουν με τον καιρό και τότε τι θα κάνει; Γι’ αυτό ακούστε με και ζήστε το μέχρι εκεί που θα το αντέξετε, μπορεί και για μια ζωή!!

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ