ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Ξενοδοχεία στο Παρίσι: Περάστε μία νύχτα και πληρώστε όσο θέλετε

1:51 μ.μ.
 Περάστε μια νύκτα σε ένα ξενοδοχείο στην καρδιά του Παρισιούπληρώνοντας ό,τι θέλετε»: Αυτό προτείνουν από σήμερα 5 ξενοδοχεία στη γαλλική πρωτεύουσα, που συμμετέχουν σε ένα εγχείρημα που θα διαρκέσει έως την 10η Αυγούστου.Για να επωφεληθούν πάντως από την προσφορά, οι...

επισκέπτες δεν θα μπορούν να πάνε στα ξενοδοχεία που συμμετέχουν στο εγχείρημα χωρίς να έχουν κάνει κράτηση στον ιστότοπο payezcequevousvoulez.net. Επιλέγουν λοιπόν μία ημερομηνία και διαλέγουν ένα από τα 5 ξενοδοχεία —3 ή 4 αστέρων—, που βρίσκονται εκτός του κέντρου της γαλλικής πρωτεύουσας, στο 9ο και το 11ο διαμέρισμα.

Τη στιγμή της αναχώρησης εναπόκειται σε εκείνους να επιλέξουν τι θα αποφασίσουν να πληρώσουν, σε συνάρτηση με αυτό που σκέφτονται για τη φιλοξενία και τις υπηρεσίες.
«Ό,τι αξίζει, όχι ό,τι στοιχίζει» διευκρινίζει ο ιστότοπος.
«Δεν πρόκειται για ένα καλό σχέδιο, αλλά μία πρωτοβουλία (για να καταβληθεί μια) δίκαιη τιμή, (για να αποκατασταθεί) η εμπιστοσύνη με τον πελάτη» είπε ο Αλτντρίκ Ντουβάλ, ο πρόεδρος του ξενοδοχείου Tour D’Auvergne, που είχε την ιδέα για το εγχείρημα.
Ο Ντουβάλ θεωρεί ότι πρέπει να καθοριστεί ξανά το επίπεδο των τιμών στον κλάδο, καθώς οι ενδιάμεσοι είναι πάρα πολλοί. «Υπάρχουν μεγάλες διακυμάνσεις στις τιμές στο Παρίσι. Είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί πληρώνει 100 ευρώ τη μία ημέρα και 300 την επόμενη. Πολλοί πελάτες που έρχονται μέσω μεσαζόντων πληρώνουν πολλά περισσότερα σε σχέση με (το τι θα πλήρωναν) αν έκαναν κράτηση απευθείας, μέσω των ιστότοπων» επιβεβαίωσε ο ίδιος.
Η πρωτοβουλία θα μπορούσε να επαναληφθεί, στην περίπτωση που δεν υπάρξουν «απατεώνες», κακοπληρωτές που απλώς θέλουν μια καλή συμφωνία σε βάρος των ξενοδοχείων. Η πιθανότητα αυτή δεν φαίνεται να ανησυχεί τον Σι Ζιγιάντ Σι Χοκίν, διευθυντή του ξενοδοχείου Grand Hotel της Γαλλίας, που συμμετέχει επίσης στο εγχείρημα. «Κάναμε μεγάλες ανακαινίσεις και εκτιμάμε ότι εάν το πράξουμε αυτό, ο πελάτης θα πληρώσει το δίκαιο αντίτιμο» υποστήριξε στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος: κάθε ξενοδοχείο διαθέτει 2 ή 3 δωμάτια με τιμή που θα καθορίζεται ελεύθερα κάθε νύχτα. Σήμερα, στην έναρξη του εγχειρήματος, έγιναν 30 κρατήσεις.

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ