ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Τραγωδία στη Μύκονο με 10χρονο αγοράκι που έχασε τη ζωή του κάνοντας θαλάσσια σπορ.

11:24 π.μ.


Το Λιμενικό βρήκε το παιδί σφηνομένο στο κρις κραφτ συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι

Ανείπωτη τραγωδία, στην παραλία Καλό Λιβάδι στη Μύκονο, όπου χθες το απόγευμα, έχασε την ζωή του, ένα 10χρονο αγόρι, την ώρα που διασκέδαζε μαζί με την παρέα του…
 Όλα ξεκίνησαν, όπως αναφέρει το star.gr, όταν το παιδί μαζί με δύο φίλους του θέλησαν να κάνουν φουσκωτές σαμπρέλες / Tubes.
O 10χρονος έχασε την ισορροπία του και έπεσε στη θάλασσα. Ο χειριστής του ταχύπλοου στην προσπάθειά του να γυρίσει για να δει τι συμβαίνει, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα το παιδί με την προπέλα του σκάφους.
 Στο σημείο έσπευσε αμέσως το Λιμενικό, ενώ στις έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού συμμετείχε και ο πατέρας του μικρού, ο οποίος έψαχνε να τον εντοπίσει με jet ski στην θαλάσσια περιοχή.
Δυστυχώς, μετά από 20 λεπτά αγωνιώδους προσπάθειας, σκάφος του Λιμενικού βρήκε το άτυχο αγοράκι νεκρό, σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια του μικρού, αλλά και σε όλο το νησί. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγοράκι φόραγε σωσίβιο.
Για το συμβάν συνελήφθησαν ο υπεύθυνος για τα θαλάσσια σπορ στη συγκεκριμένη παραλία καθώς και ο χειριστής του ταχύπλοου.

Πηγή

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ