ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Το βίντεο των Σπαρτιατών με το παγκόσμιο ρεκόρ 50 τόνων νερού ice bucket challenge που προκάλεσε την κοινή γνώμη!

2:20 π.μ.

Σάλο έχει προκαλέσει από χτες το πρωί το βίντεο με τους 6 Σπαρτιάτες που έκαναν παγκόσμιο ρεκόρ με 50 τόνους νερού για χάρη του ice bucket challenge.
Kάποιοι το χαρακτήρισαν καλό και τους άρεσε κάποιοι όμως τάχτηκαν στην αντίπερα όχθη.
Η πλειοψηφία χωρίς να δίνει βάση στις λεπτομέρειες, που κάνουν την διαφορά, δεν σταμάτησε να αφήνει αρνητικά σχόλια στο βίντεο και σε κάποιες από τις σελίδες που αναδημοσίευσαν το γεγονός.

Τα σχόλια δεν είχαν να κάνουν μόνο με την σπατάλη νερού, που σημειωτέον ήταν βρόχινο, αλλά και για το ποιόν των ίδιων των παιδιών, καθώς ακούστηκαν φράσεις για γκέι, λούλες και αδελφές. 

Για όλους εκείνους λοιπόν που δεν διαβάσανε τα ψιλά γράμματα λέμε τα εξής:

- Καμία σπατάλη νερού δεν δημιουργήθηκε από το συγκεκριμένο εγχείρημα. Το νερό πολύ απλά ήταν βρόχινο και θα κατέληγε σε ένα ποτάμι. 
- Τα παιδιά είχαν τα μέσα, την ιδέα και την υπομονή να το κάνουν, άρα ποιος ο λόγος να κράζεται κάτι που εσείς δε θα μπορούσατε; 
- Κάποιοι θεώρησαν πως έγινε για χάρη γκλαμουριάς, που ακόμα και γι αυτό να γινόταν, δεν αναιρεί το γεγονός πως ο καθένας έδωσε από 60$ δωρεά στην Als. 

Οπότε αγαπητοί Έλληνες και μη, προτού γράψετε ένα σχόλιο σιγουρευτείτε ότι διαβάσατε τις πληροφορίες του βίντεο, σταματήστε να είστε επαναστάτες του πληκτρολογίου και πηγαίνετε να κάνετε και εσείς καμιά δωρεά γιατί οι περισσότεροι ούτε στο φτωχό που περνά από δίπλα σας είμαι σίγουρη ότι δεν δίνετε ευρώ.
Όσοι λοιπόν το βρήκατε προκλητικό και μετατραπήκατε σε υποκριτές που θυμούνται ξαφνικά τις τριτοκοσμικές χώρες, σε ψυχολόγους γιατί διαγνώσατε και το χαρακτήρα τους, δείχνει τον άκρατο κομπλεξισμό σας και τίποτα πιο πέρα.

Παραθέτω το βίντεο λοιπόν στο οποίο πολύ αναλυτικά και εύστοχα στην περιγραφή του αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες για το νερό και τη δωρεά.





0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ