ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ: ΤΑΠΩΣΤΕ ΤΟ FACEBOOK!

3:58 π.μ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.....ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ!

Λόγω του γεγονότος ότι το Facebook έχει επιλέξει να εμπλέξει λογισμικό που κλέβει, αντιγραφει..κατι κακο κανει τελοσπάντων, δηλώνω τα εξής: 

Καθε φορά που θα κάνω κρεπάλες και θα τις αναρτώ στο Facebook, εταιρειες ποτού και τσιγάρων πρέπει να με ενημερώσουν αν θελουν να χρησιμοποιησουν υλικο μου.
Επίσης εταιρειες αντίθετες προς το ποτο και τα τσιγαρα, δειχνοντας Φωτογραφιες που ειμαι λιωμα, με τίτλο "ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ"... επιτρέπεται μόνο με γραπτη μου συγκατάθεση αφού πρώτα εχω συνέλθει...ωστε να διαβασω τους ορους πριν υπογραψω! 

Κοινοποιησεις για το πως μαλώνουν γατια, πως γαβγίζουν σκυλια (συμπεριλαμβανομένης και της ΠΑΟΛΑ) καθε ποτε βλέπω βιντεο TWERK και πως φτιάχνω σπιτικό ρυζόγαλο, επιτρέπω ελεύθερα την κοινοποιηση τους...αφού πρώτα αφησουν σχολιο του στυλ (γαματο, τελειο, ουαου και emoticon χαρας ή θαυμασμου..(  :) :O ;) ) 

Κάθε φορά που θα κανω check in ... οι εταιρείες πρέπει να μου προσφέρουν 100 Like και 10 κοινοποιησεις.. πριν τα χρησιμοποιησουν. Αλλωστε check in μου σε τουαλετες, ταράτσες, βουνα, καφετεριες και κλαμπ ειναι τοσο σημαντικα για την ανθρωποτητα που σας κανω και χαρη!

Τελος και το πιο σημαντικο... αν για οποιονδηποτε λόγο οι εφαρμογες που χρησιμοποιω (pet rescue, puzzle bubble, Football manager κλπ) με κανουν να κολλαω πάνω από 2 ωρες σε μια πίστα... δεν θα εχουν δικαιωμα να χρησιμοποιουν δεδομένα μου! Αν εχω μπονους και δωρακια το ξανασυζητάω! 

Γνωριζω ολα τα δικαιωματα μου ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ! 

Με εκτίμηση KaraKaKsa Studios (28/11/2014)

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ