ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Σε ποια περιοχή της Ελλάδας, οι γυναίκες προτιμούν το one night stand;

9:50 μ.μ.
Πόσο θα ήθελες να διαρκέσει η επόμενη σχέση σου;
Η ερώτηση κλειδί που έδωσε τις απαντήσεις, έδινε τη δυνατότητα στους χρήστες να απαντήσουν "Μία βραδιά", "Μερικούς μήνες", "Μερικά χρόνια" και "Για πάντα".
Ο μέσος όρος πανελλαδικά των γυναικών που θα προτιμούσαν το one night stand είναι θα έλεγε κανείς χαμηλός, αφού φτάνει το 18,3%. Οι άντρες από την άλλη, προκρίνουν το σεξ της μιας φοράς σε ποσοστό 25,8%.
Κι αν σαν πανελλαδικό ποσοστό δεν παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, το πράγμα αλλάζει αν εξετάσει κανείς κάθε περιφέρεια της Ελλάδας ξεχωριστά. Τα σκήπτρα εδώ κρατάει η Δυτική Μακεδονία όπου 2 στους 5, άντρες και γυναίκες, δηλώνουν πως δε θέλουν δεσμεύσεις αλλά κάτι που να κρατήσει μόνο ένα βράδυ. Μάλιστα, η Δυτική Μακεδονία είναι η Περιφέρεια με το μεγαλύτερο ποσοστό (40%) αλλά και τη μικρότερη διαφορά με ανάμεσα στα δύο φύλα, μόλις 0.87%.
Αμέσως μετά έρχονται η Περιφέρεια Πελοποννήσου και αυτή της Ηπείρου με 34,18% και 33,19% αντίστοιχα. Οι δύο αυτές περιφέρειες έχουν και την ιδιαιτερότητα ότι είναι οι μόνες στις οι γυναίκες που θέλουν σχέση μιας βραδιάς είναι περισσότερες από τους άντρες.
δειτε τον πινακα!!!

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ