ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Lord of the Rings “The Sequel’’ - Αξίζει να το διαβάσετε!

7:43 μ.μ.
Στο σημερινό άρθρο θα αφιερώσω 1 – 2 παραγράφους στο φαγητό που έφαγα στο «Just Burgers» στο Κολωνάκι και συγκεκριμένα στο απίστευτο “Lord of the Ringsburger.

Όπως θα καταλάβατε, με αφορμή τα γενέθλια του κολλητού μου την περασμένη εβδομάδα, πήγαμε να φάμε Burger μιας και είμαστε λάτρεις του είδους!
Επιλέξαμε να πάμε στο Just Burgers στο Κολωνάκι, ένα μαγαζί που προσωπικά δεν είχα επισκεφθεί ξανά αλλά ο κολλητός μου επέμενε ότι «θα πάθω πλάκα»! 

Είχαμε κάνει κράτηση για να είμαστε σίγουροι και γύρω στις 21:00 φτάσαμε στο μαγαζί. Ο κολλητός μου ήξερε ήδη τι θα παραγγείλει μιας και είναι θαμώνας πλέον, αλλά εγώ φυσικά ζήτησα να δω τον κατάλογο. 

Πολύ πλούσιος, με πραγματικά πολλές επιλογές και πολλά διαφορετικά burger (ακόμα και “burger of the month” που αλλάζει κάθε μήνα έχει), αλλά εγώ ως γνήσιος fan και λάτρης όλης της τριλογίας, με το που είδα burger με όνομα “Lord of the Rings” δεν υπήρχε περίπτωση να μην το δοκιμάσω!

Κι όμως το είπα!!! Επίσημα πλέον μιας και το μοιράζομαι και δημοσίως μαζί σας, απέκτησα νέο αγαπημένο burger! Ειλικρινά δεν θέλω να είμαι υπερβολικός και να «τα παραλέω» γι αυτό σας προ(σ)καλώ να πάτε να το δοκιμάσετε! 

Εάν γουστάρετε τα burger θα κολλήσετε, εάν δεν είστε τρελαμένοι burger-oφάγοι θα το ξανασκεφτείτε! Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν μπορούσαν να δοκιμάσουν το tribute-burger ο Frodo, ο Gandalf και η υπόλοιπη παρέα, θα αισθάνονταν υπερήφανοι για την κληρονομιά τους!

Δεν θα πω τίποτα άλλο….
Κάντε ένα κόπο να περάσετε από το μαγαζί να το δοκιμάσετε ολόφρεσκο την ώρα που το φτιάχνουν! Είμαι σίγουρος ότι θα θυμηθείτε το άρθρο μου μετά!

Και επειδή λένε ότι μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις….






0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ