ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

I HEARD YOU'RE A PLAYER. . .

2:25 π.μ.



                               Αν θες να νιώσεις το text , πάτα play και ταξίδεψε στο story μου!

Είναι και κάποιοι άντρες που γεννήθηκαν για να αδικούν το υπόλοιπο ποσοστό που απομένει. Το 'περίσσευμα' , γιατί είναι πλέον τόσοι πολλοί , που όσοι αφήνουν πίσω τους να διαφέρουν είναι είδη υπό εξαφάνιση. Άντρες γεννημένοι να ζουν όλη τους τη ζωή βάσει των 5 ετών τους. Έχουν αργήσει κατά πολύ να μεγαλώσουν. Νομίζουν πως ακόμη έχουν έτοιμο το φαγητό τους , τα παιχνίδια τους στην άκρη και το κρεβάτι τους να τους περιμένει για μια ολόκληρη ζωή.

Άντρες που παίζουν ακόμη με παιχνίδια. Ή έτσι το θεωρούν αυτοί τέλος πάντων. Τα παιχνίδια τους σίγουρα δεν είναι πλέον αυτοκινητάκια , τουβλάκια , στρατιωτάκια κοκ. Είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι. Ένα ολόκληρο κάστρο φτιαγμένο στα δικά τους μέτρα , τα στρατιωτάκια τους καταταγμένα σε σειρά που ίδιοι επιθυμούν και η λήξη του παιχνιδιού όπως και όποτε εκείνοι το θελήσουν. Κινούν εκείνοι τα νήματα , θεωρώντας πως κάνουν και κάτι σπουδαίο. Βλέπεις , είναι ο μόνος τρόπος , το μόνο μέρος στο οποίο μπορεί να επικρατήσουν οι κινήσεις και οι σκέψεις τους.
Οι κανόνες των παιχνιδιών τους είναι καθαρά και μόνο γραμμένοι απ'τα χεράκια τους. Και μην πάει αλλού ο νους σας , νικητές καταλήγουν πάντοτε αυτοί. Ασυναγώνιστοι , ακαταμάχητοι , ανεπανάληπτοι. Έτσι θεωρούν. Ή μάλλον όχι , έτσι νομίζουν. Μόνο εκεί. Είναι δύσκολο να το καταλάβουν. Ακόμη πιο δύσκολο είναι και να το συνειδητοποιήσουν. Ζουν στο παραμυθάκι τους , πλάθουν μέρα παρά μέρα και μια νέα ιστορία λίγο πριν κοιμηθούν και πορεύονται με αυτή στα πιο γλυκά τους όνειρα.
Για κακή τους τύχη , υπάρχουν και κάποιες γυναίκες που ξέρουν καλά πως να σταματούν κάτι τέτοιους ονειροπόλους. Η κούρσα με τα αυτοκινητάκια τους ανήκει , γκρεμίζουν τα καστράκια τους και καταπατούν όλα τα στρατιωτάκια τους. Σίγουρα δεν είναι οι νταντάδες τους. Σίγουρα δεν ήρθαν στη ζωή τους για να τους πειθαρχήσουν. Σίγουρα δεν ήρθαν για να μείνουν. Ήρθαν απλά για να σβήσουν με μιας το συννεφάκι που πετούν τόσα χρόνια οι ονειροπόλοι της ιστορίας μας και να φύγουν. Ήρθαν απλά για να παίξουν. Μα αυτό δε θέλουν; Παίζουν όπως έπαιξαν κι εκείνοι θεωρώντας παιχνίδια τις καρδιές και τα μυαλά τους. Μόνο που δεν τους αρέσει να χάνουν. Εδώ ίσως αλλάζει λίγο το happy end που έχουν ονειρευτεί. Δε βαριέσαι!
Σήμερα δεν έχει γάλα , πιες ένα φλυτζάνι tea και γρήγορα για ύπνο...Που; Μα φυσικά στο www.haveatea.gr

1 Σχολίασε το Άρθρο...:

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ