ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

"Let's play a game." , μου φωνάζει η ζωή.

12:45 π.μ.

Αν θες να ταυτιστείς απόλυτα με το post , μην ξεχνάς το play!



Ας το πάρω απόφαση επιτέλους. Ας συμβιβαστώ με την ιδέα πως τίποτε και ποτέ δεν πάει όπως το θέλω. Μια ιστορία της ζωής μου γραμμένη σίγουρα τελείως διαφορετικά από ό,τι εγώ ποθώ. Μια ιστορία με λάθος αρχή , κατεστραμμένη πλοκή και θλιβερό τέλος. Δεν την έχω γράψει εγώ αυτήν την ιστορία. Δεν δούλεψα τόσα χρόνια για να εξελίσσεται έτσι. Δεν την θέλω αυτήν την ιστορία.
Είμαι πολύ γοητευτική λένε. Αρκετά όμορφη κι ελκυστική ώστε να τους κερδίσω το πρώτο βλέμμα , την πρώτη καλή εντύπωση. Έχω αέρα , τύπο , style. Ας μην περιαυτολογώ. Για κάποιους ίσως η ομορφιά δεν είναι το παν ή ίσως η δική μου μορφή δεν είναι το ιδανικό για αυτούς. Έχω και πάλι όμως αυτό το κάτι που στρέφει προς το μέρος μου το κεφάλι τους και δεν το ξεκολλάει από εκεί. Είμαι κι έξυπνη ,παραδέχονται. Συζητούν για ώρες μαζί μου και το απολαμβάνουν ειλικρινά. Θεέ μου βρήκαν μια γυναίκα να διαφέρει! Τι σπάνιο , τι όμορφο! Μα πόσο ισχυρό είναι αυτό για να τους κρατήσει;
Είμαι αρκετά εκδηλωτική , συναισθηματική , γεμάτη πόθο και δίψα για κάτι καινούριο , αναζωογονητικό , φρέσκο. Τους αρέσω. Λάμπουν τα μάτια τους σε κάθε κουβεντούλα που ξεστομίζει το στόμα μου. Σηκώνουν άθελά τους τα φρύδια έκπληκτοι σε κάθε πρωτοποριακή ιδέα ξεφουρνίσει το μυαλό μου. Τους αρέσω. Με διεκδικούν. Προσπαθούν έστω και λίγο να με κάνουν να ενδιαφερθώ για αυτούς. Και μόλις πω "Ναι , είναι ίσως αυτό που θέλω." ξάφνου η ζωή φέρνει τα πάνω κάτω. Μόλις αντιληφθεί η άδικη πως ενδιαφέρομαι , πως μου αρέσει , πως έχω μια ελάχιστη δόση ευτυχίας στα σωθικά μου ξαφνικά τα παίρνει όλα πίσω. Άκαρδη και άδικη. Αυτό είναι η ζωή.
Πολλές φορές , πολλά βράδια που με βρίσκουν μόνη στο μπαλκόνι με κάνουν να αναρωτιέμαι το γιατί. Γιατί να τους αρέσω. Γιατί να τους ελκύω. Γιατί; Γιατί πάλευα για χρόνια μεταξύ της προεφηβείας και της εφηβείας μου να εξελιχθώ και να γίνω ισχυρή κι έξυπνη. Για να γίνει αυτό τώρα μειονέκτημα μου; Γιατί να είμαι αρκετά έξυπνη ώστε να αντιλαμβάνομαι τα πάνταq Γιατί να τους φοβίζει αυτό; Γιατί να το θεωρούν απειλή; Απλά γιατί! Οι απαντήσεις σε όλες αυτές τις ερωτήσεις εδώ και κάμποσα χρόνια της ζωής μου δεν έχουν έρθει. Ακόμη τις ψάχνω. Ακόμη παλεύω για αυτές. Ακόμη προσπαθώ.
"A beautiful woman is a beautiful woman, but a beautiful woman with a brain is an absolutely lethal combination."λέει ο Prabal Gurung κι εγώ αναρωτιέμαι που είναι οι άντρες που τον ακούν.

Κάθε Παρασκευή εδώ για περισσότερα posts! Αν δεν αντέχεις μακριά μου , θα με βρεις και στο www.haveatea.gr




0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ