ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Έχει πανσέληνο απόψε....

11:14 μ.μ.
Η ανεπανάληπτη πανσέληνος για την οποία όλοι μιλούν.
 Είμαστε πραγματικά άπαιχτοι στο τι μπορούμε να σκεφτούμε για χάρη της.

 Κρυβόμαστε πίσω από το σίγουρο άλλοθι.
 Πόσοι άνθρωποι έχουν έρθει πιο κοντά χάρη στην αγαπημένη μας ;
 Έλα το βλέπω χαμογελάτε και πιθανόν να ξεπηδά κάποια ανάμνηση μέσα στο όμορφο κεφαλάκι σας.

 Εγώ προσωπικά τη μόνη φορά που έκανα κάτι εξαιτίας της πανσελήνου ήταν μπάνιο νύχτα στη θάλασσα με ένα ψαρά να έχει ρίξει αγκίστρια και να φοβάμαι μην του παρασύρει κανένα το ρεύμα του νερού και με αγκιστρώσει. Ήμουν γύρω στα 15 θαρρώ. Δεν έκατσα παρά 5 θαρραλέα λεπτά μέσα στο παγωμένο νερό και μετά τουρτούριζα κάτω από την πετσέτα μου. Βέβαια το καλύτερο παρτ της βραδιάς ήταν όλη η παρέα που είχαμε μαζευτεί και μετά καθίσαμε και λέγαμε ιστορίες μέχρι να ξεπαγιάσουμε εντελώς και να πάμε για ύπνο. Τώρα οι μισοί σκέφτεστε....μα καλά αυτό είναι το πιο τρελό πράγμα που έχει κάνει σε πανσέληνο αυτή η κοπέλα; οι άλλοι μισοί νομίζετε ότι σας κοροιδεύω....

 Ε ναι λοιπόν...και ούτε πιστεύω στα ρομαντικά φεγγάρια και ότι απαραίτητα πρέπει να έχεις ταίρι για να τα απολαύσεις. Γιατί δηλαδή εσείς οι ρομαντικοί απόψε με την τόσο χαμηλή θερμοκρασία θα τρέχετε στα ψηλά σημεία να κάνετε αγκαλιές και φιλιά υπό το φως του φεγγαριού; Αμ δε....στην καλύτερη θα μείνετε μέσα στο αμάξι με το καλοριφέρ να καίει... Αντίθετα εγώ θα μπορούσα άνετα να κάθομαι σε ένα παράθυρο με τη θέα της και να γράφω όπως μου αρέσει να κάνω πάντα. Αραιά και που να σηκώνω το βλέμμα μου προς τα κει και να νιώθω τη μαγεία της. Προτιμώ την παρέα του εαυτού μου. Το ‘χω αυτό.

 Σε καμιά περίπτωση δεν την απαξιώνω. Ίσα ίσα θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο όμορφα ανεξήγητα φυσικά φαινόμενα. Όπως ξέρω ότι από πάντα είχε μια μαγική και μυστηριώδη επίδραση επάνω μας και όσο και να μην το παραδεχόμαστε επηρεάζει την ψυχοσύνθεσή και τη διάθεσή μας.

Cheers λοιπόν και bonus track χιλιοειπωμένο αλλά διαχρονικό!

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ