ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ!

7:10 μ.μ.

Η χρηματοπιστωτική κρίση έχει πλήξει και τη Βρετανία και έτσι οι περισσότεροι Βρετανοί στρέφονται σε ό,τι προσφέρει απόλαυση, αλλά δεν κοστίζει, όπως... το σεξ.

Όπως προκύπτει από έρευνα της φιλανθρωπικής οργάνωσης YouGov, η οποία διεξήχθη σε δείγμα 2.000 ενηλίκων, το σεξ είναι η δημοφιλέστερη δωρεάν δραστηριότητα, πριν από τη βόλτα στα μαγαζιά, πριν ακόμη και από το κουτσομπολιό.
Πιο δραστήριοι ερωτικά αποδεικνύονται οι Σκοτσέζοι, με το 43% να επιλέγουν το σεξ έναντι οποιασδήποτε άλλης δραστηριότητας για να περάσουν το χρόνο τους, σε σύγκριση με 35% που είναι το αντίστοιχο ποσοστό στη Νότια Αγγλία.
Περίπου ένας στους δέκα ερωτηθέντες απάντησε ότι η αγαπημένη του δωρεάν δραστηριότητα είναι να χαζεύει τις βιτρίνες των καταστημάτων, ενώ το 6% του δείγματος περνά το χρόνο του επισκεπτόμενο μουσεία.
Ωστόσο, τα δύο φύλα έχουν διαφορετικές προτεραιότητες όπως φαίνεται αφού οι γυναίκες προτιμούν να κουτσομπολεύουν με φίλους, ενώ οι άντρες προτιμούν να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους κάνοντας σεξ.
Τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύονται κατά την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS και με την αφορμή αυτή το Ίδρυμα Terrence Higgins υπενθυμίζει στους πολίτες να κάνουν ασφαλές σεξ, τονίζοντας ότι ένα πακέτο προφυλακτικά κοστίζει πολύ λιγότερο από μια νυχτερινή έξοδο.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από AΠΕ

1 Σχολίασε το Άρθρο...:

  1. Ανώνυμος3/12/08, 7:17 μ.μ.

    το να φτανεις σε τετοιο σημειο να πηδ@ς αγγλιδες γιατι δεν εχεις λεφτα ειναι οτι πιο τραγικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ