ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Eλληνικη Αεροπορια...Μπραβο!

2:01 μ.μ.
RED FLAG: H Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, συνέτριψε τα αμερικανικά μαχητικά στη βάση NELLIS της Nεβάδα!

Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία Επικράτησε Σε Απίστευτο Βαθμό Της Αεροπορίας Των ΗΠΑ Στην Πλέον Σκληρή, Δύσκολη, Απαιτητική Ασκηση Στον Πλανήτη Την Red Flag!

Το 2008 Ήταν Μια Σημαδιακή Χρονιά Για Ελληνική την Πολεμική Αεροπορία (Π.Α.) Αφού Είναι Η Πρώτη Χρονιά Που και Αυτη Έλαβε Μέρος Στην Πλέον Απαιτητική Άσκηση Σε Παγκόσμιο Επίπεδο, Την Περιβόητη Red Flag, Που Διοργανώνει Η Αεροπορία Των ΗΠΑ[Usaf].

H Αεροπορία Μας Συμμετείχε Με Το Αστέρι Της, Την 343 Μοίρα, Το Διάστημα Από 18 Οκτώβριου Έως 1 Νοέμβριου .

Τα Αποτελέσματα Ήταν Άκρως Οδυνηρά Για Τους Αμερικανούς: Η Πρώτη Μέρα Έληξε Με Το Απίστευτο 11 0 Υπέρ Των Ελληνικών Μαχητικών, Απέναντι Σε F15, F16 Και Αναβαθμισμένα F15 Με Χείριστες Τους Πλέον Ικανούς Αμερικανούς Χείριστες Δοκιμαστές Της USAF Της 64ης Μοίρας Aggressors .

Την Τέταρτη Μέρα [Μεσολάβησαν Δυο Μέρες Μεικτών Πακέτων] Οι Αμερικανοί Έστειλαν Ότι Είχαν Και Δεν Είχαν, Δηλαδή Συνολικά 13 Αεροσκάφη Εναντίον 4 Ελληνικών Στην Περιοχή Όπου Επιχειρούσαν Τα Αεροσκάφη Με Την Γαλανόλευκη.

Το Αποτέλεσμα ,Αναλογικά, Ήταν Ακόμα Χειρότερο Για Την USAF: 6 Καταρρίψεις Αμερικανικών Αεροσκαφών Έναντι Μόλις 3 Ελληνικών Που Μάχονταν Σε Αναλογια3,2 Προς 1 !!!!!!.

Συνολικά Δηλαδή, Αν Δεν Επρόκειτο Περί Άσκησης Αλλά Κανονικού Πολέμου Με Πραγματικά Πυρά, Οι Αμερικανοί Θα Θρηνούσαν 17 Αεροσκάφη Και Χείριστες, Έναντι 3 Ελληνικών !!!!!!!

Για Πρώτη Φορά Στην Ιστορία Της Red Flag Υπήρξε Τέτοιας Ευρείας Έκτασης Επικράτηση Ξένης Αεροπορίας Απέναντι Στους Aαμερικανούς Και Γενικά Είναι Εξαιρετικά Σπάνια Η Επικράτηση Έστω Και Με Μια Κατάρριψη Διάφορα.

Η Άσκηση Πραγματοποιήθηκε Στην Αεροπορική Βάση Νillis Της Νεβάδα, Θεωρείται Παγκοσμίως Η Πλέον Ρεαλιστική Και Σκληρή

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ