ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Vs SAN ANTONIO SPURS

8:14 μ.μ.


Οι παίκτες του Ολυμπιακού ετοιμάζονται για ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της ιστορίας τους, αν και φιλικό. Ούτως ή άλλως, δεν παίζεις καθημερινά αγώνες με μεγάλες ομάδες του ΝΒΑ, ούτε αντιμετωπίζεις συχνά τέτοιους παίκτες. Ειδικά σε ένα παιχνίδι που δεν υπάρχει το άγχος για τη νίκη.


Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, θα αντιμετωπίσει απόψε στις 3π.μ. το Σαν Αντόνιο σε ένα παιχνίδι δίχως τηλεοπτική κάλυψη. Ο Μίλος Τεόντοσιτς βλέπει από μικρό παιδί ΝΒΑ και πλέον ετοιμάζεται να ζήσει το όνειρό του...
«Προσωπικά δεν έχω παράπονο γι’ αυτά που έζησα φέτος. Μοναδικές στιγμές. Μακάρι να κερδίσουμε κι ένα φιλικό με τις ομάδες του ΝΒΑ. Θα είναι ό,τι καλύτερο. Σ’ όλα τα φιλικά παίζουμε εξαιρετικά ως τώρα κι αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε. Δε θα μπούμε σ’ αυτά τα δυο παιχνίδια για να χάσουμε, αλλά θα δώσουμε ό,τι καλύτερο», τόνισε ο Μίλος και πρόσθεσε: «Δε νομίζω ότι είμαι μόνο εγώ. Τα περισσότερα παιδιά πιστεύω πως έκαναν το ίδιο. Είναι σπουδαίο να βλέπεις κάτι που ονειρευόσουν να γίνει πράξη. Κι επειδή ήταν παιδικό όνειρο για τους περισσότερους καλό θα είναι να το ζήσουμε και να έχει και χάπι εντ».
Ο Σέρβος μίλησε και για το βαθμό ετοιμότητας του Ολυμπιακού σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια: «Νομίζω ότι φέτος είμαστε σε πολύ καλύτερο δρόμο. Πιστεύω ότι έχουμε περισσότερες λύσεις, οι παλιοί στην ομάδα ξέρουν πλέον καλά ο ένας τον άλλο και οι νέοι έχουν προσαρμοστεί πολύ πιο γρήγορα. Θεωρώ πως θα είμαστε πολύ καλύτεροι. Δε ξέρω αν θα είμαστε σε τέτοιο βαθμό που θα μας οδηγήσει σε τίτλους, αλλά πρέπει να γίνουμε τόσο καλοί ώστε να πετύχουμε αυτό που προσδοκούν όλοι εδώ και πολλά χρόνια».
Όσο για τη «μάχη» με τον Πάρκερ; «Είναι ένας μεγάλος παίκτης που έχει κάνει τρομερά πράγματα στην καριέρα του και τον σέβομαι απεριόριστα. Μέσα στο παρκέ όμως θέλω και νομίζω ότι ισχύει για όλους τους παίκτες να κερδίσω τους πάντες και δε σκέφτομαι με ποιον παίζω απέναντί μου. Αυτό θα κάνουμε στα δυο παιχνίδια. Θα παίξουμε για να κερδίσουμε. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα δώσουμε τα πάντα γι’ αυτό».
Ο Γιόταν Χαλπερίν από την πλευρά του επισήμανε: «Πρέπει να τα διασκεδάσουμε αυτά τα παιχνίδια. Είναι σπουδαίο να παίζεις απέναντι στους καλύτερους και θα είναι μια μεγάλη εμπειρία για όλους μας», σχολιάζει ο Ισραηλινός γκαρντ του Ολυμπιακού και συνεχίζει: «Έχουμε τρεις, τέσσερις παίκτες που έπαιξαν σε υψηλό επίπεδο στο ΝΒΑ και ξέρουν καλά τι να περιμένουν, αλλά και οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας έχουν μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία. Κανείς δεν ποντάρει πάνω μας κι αυτό είναι το λογικό. Εμείς όμως πάμε για το καλύτερο δυνατό και πάνω απ’ όλα να παίξουμε καλό μπάσκετ».
Όσο για το μήνυμα στο ΛεΜπρον; «Take it easy... Όχι όμως πολύ χαλαρά γιατί δε χαριστούμε (γέλια)».
Ο Νίκολα Βούισιτς σχολίασε: «Ήταν εντυπωσιακό αυτό που έγινε και κανείς δεν το πίστευε. Αυτή η νίκη μας είχε βοηθήσει πολύ ως ομάδα», τονίζει ο Κροάτης σέντερ του Ολυμπιακού και στη συνέχεια αναφέρεται στο παρόν: «Θα είναι μια μεγάλη εμπειρία. Είναι ωραίο να αντιμετωπίζεις τις καλύτερες ομάδες του κόσμου και μόνο κέρδος μπορείς να έχεις απ’ αυτά τα παιχνίδια. Υπάρχουν μεγάλες διαφορές, αλλά το κυριότερο είναι οι φίλαθλοι. Στο ΝΒΑ πάνε για να φάνε χάμπουργκερ, για να χαλαρώσουν, να διασκεδάσουν. Ίσως στο επόμενο ταξίδι μας να παίρναμε κοντά κάποιους από τους δικούς μας φιλάθλους για να τους δείξουν τι πάει να πει αγάπη για την ομάδα σου ή να τους φέρουμε σ' ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για να ζήσουν την ατμόσφαιρα», επισημαίνει ο έμπειρος σέντερ που αναμένεται να έχει αρκετή δουλειά στα δυο φιλικά: «Δεν είναι η πρώτη φορά που παίξω απέναντι στον Ντάνκαν. Αυτός και ο Σακίλ είναι δυο από τους καλύτερους σέντερ της τελευταίες δεκαπενταετίας και το να παίζεις απέναντί τους είναι κάτι το σπουδαίο για κάθε αθλητή».

(9/10 15:46) Πηγή--> http://www.novasports.gr/
επιμέλεια: Γιάννης Τρουμούσης

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ