ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΗΡΘΑΝ ΤΑ WINDOWS 7

8:05 μ.μ.
 
Τα Windows 7 (προηγουμένως γνωστά με τις κωδικές ονομασίες Blackcomb και Vienna) είναι ο διάδοχος των Windows Vista. Τα Windows 7 κυκλοφόρησαν στις 22 Οκτωβρίου 2009 και σε 32-bit και σε 64-bit εκδόσεις, παρόλο που ο αντίστοιχος server (που θα διαδεχτεί τον Windows Server 2008), ο οποίος βρίσκεται σε ανάπτυξη (Windows Server 7), θα είναι αποκλειστικά 64-bit.

Η Microsoft είχε διατηρήσει άκρα μυστικότητα για τα Windows 7, καθώς είχε δώσει έμφαση στην κυκλοφορία και στην ανάπτυξη των Windows Vista, δηλώνοντας ότι δεν θέλει να υποσχεθεί χαρακτηριστικά των Windows 7 που τελικά δεν θα ενσωματωθούν, παρόλο που σε προηγούμενα λειτουργικά είχε αποκαλύψει κάποια χαρακτηριστικά πριν την κυκλοφορία τους. Σαν αποτέλεσμα, γνωρίζουμε πολύ λίγα για τα Windows 7, αλλά δημόσιες ομιλίες και παρουσιάσεις από συνεργάτες της Microsoft έχουν δώσει εικόνα για τα χαρακτηριστικά τους. Μάλιστα, πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο από άτομα στα οποία δόθηκε η έκδοση M1 των Windows 7 έχουν δώσει περισσότερες λεπτομέρειες

Κρίσιμης σημασίας τόσο για τη Microsoft όσο και για την πορεία της παγκόσμιας αγοράς προσωπικών υπολογιστών χαρακτηρίζεται η υποδοχή που θα κάνουν στα νέα Windows 7 οι οικιακοί καταναλωτές και οι εταιρικοί πελάτες.
Η νέα έκδοση του δημοφιλέστερου λειτουργικού συστήματος άρχισε να διατίθεται χθες και, σύμφωνα με τους αναλυτές, είναι η πιο σημαντική αναβάθμιση που έχει η Microsoft στα Windows την τελευταία δεκαετία. Επιπλέον, διαδέχονται μία έκδοση, τα Vista, που δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που είχε δημιουργήσει και είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν απώλειες στα μερίδια αγοράς των Wind­ows.
Το ευχάριστο για τη Micro­soft είναι ότι οι κριτικές που έχουν λάβει τα Windows 7 είναι κάτι παραπάνω από καλές, οπότε αναμένεται να υπάρξει κύμα αναβάθμισης από τους καταναλωτές και τις εταιρείες. Αυτό που περιμένουν να δουν οι αναλυτές είναι αν τα Windows 7 θα βοηθήσουν στην αύξηση των πωλήσεων υπολογιστών, καθώς οι εταιρείες έχουν καθυστερήσει την τακτική της ανανέωσης των PC τους λόγω και της κρίσης.
Αν, όμως, αποφασίσουν να μεταβούν στα Windows 7, τότε ίσως χρειαστεί να προβούν σε αγορές υπολογιστών, ενισχύοντας έτσι τα σημάδια ανάκαμψης που υπάρχουν στον κλάδο της πληροφορικής. Σημειωτέον πως η βασική έκδοση των Windows 7 (Home Premium) κοστίζει 124,99 ευρώ εφόσον πρόκειται για αναβάθμιση από Vista και 209,99 ευρώ για νέα εγκατάσταση. Η ελληνική έκδοση αναμένεται στις 31 Οκτωβρίου.

Μαλιστα οι προπαραγγελίες των νέων windows 7  στο Amazon έχουν ξεπεράσει ήδη τις πωλήσεις του HARRY POTTER.. Τελικά η microsoft ξέρει να κάνει  μάγεια... :P

Δωρακι μερικά Wallpapers

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ