ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: ΣΑΛΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΣ-ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ

5:20 μ.μ.

Κίνηση ΜΑΤ από την Πειραιώς και τον Σάλας , οδηγεί την οικονομία στην Ελλάδα σε άλμα ...!!

Και εκεί που η κατήφεια και η μιζέρια είχε αρχίσει να τρώει σαν σαράκι την καρδιά της κοινωνίας , η έξυπνη κίνηση του Σαλα , με την πρόταση σταθμό , για την εξαγορά της ΑΤΕ και του ΤΤ , κίνησε τα βαλτωμένα νερά της Ελληνικής οικονομίας . Ξαφνικά τα διεθνή φόρουμ  άρχισαν να μιλανε και να ενδιαφέρονται για την οικονομική κινητικότητα στην Ελλάδα ...!! Το χρηματιστήριο εκτινάχτηκε στα ύψη , τα χαμόγελα γύρισαν στα χείλη των επενδυτών και φως φάνηκε στην άκρη του τούνελ ....!!!

Όλα τα χαμόγελα γύρισαν ..?? Όχι βεβαία ...!! Υπάρχουν και εκείνες οι φάτσες που επενδύουν στην χρεοκοπία και περίμεναν απλά να αγοράσουν από μια χρεοκοπημένη Ελλάδα την ΑΤΕ , το ΤΤ  και πολλά άλλα ακόμα , ΤΣΑΜΠΑ ...!!!! Γιατί αν η χώρα χρεοκοπούσε , τότε η ΑΤΕ και το ΤΤ , μαζί και όλα τα υπόλοιπα , θα έβγαιναν στο πλειστηριασμό και τα κοράκια που πανικοβλήθηκαν σήμερα από την πρόταση Σάλα , θα έστηναν πανηγύρι στο πεθαμένο κουφάρι της Ελληνικής κοινωνίας , τρώγοντας στην κυριολεξία τις σάρκες  μας  ...!!!

Οι αντιδράσεις πανικού , αυτών που επενδύουν στην χρεοκοπία μας  είναι πραγματικά για χάζι ...!!! Γελοία επιχειρήματα με τυχοδιωκτικό χαρακτήρα και αμήχανες σπασμωδικές ενέργειες που σκοπό τους έχουν να σαμποτάρουν την κίνηση αυτή και να οδηγήσουν την κοινωνία σε μεγαλύτερη ύφεση ..!!!

Η κίνηση Σάλας , είναι μια στρατηγική κίνηση , γιατί στρέφει το ενδιαφέρον στην ανάπτυξη και σηματοδοτεί το τέλος της ύφεσης . Η συνέπεια της κίνησης αυτής θα είναι η εκδήλωση ενδιαφέροντος και άλλων επιχειρηματιών , με άμεσο αποτέλεσμα την κίνηση περισσότερων κεφαλαίων ...!!!

Η μηχανή πείρε μπροστά , αρχίζει η άνοδος , αργά  και σταθερά η μηχανή της οικονομίας από  στάση αρχίζει να στρέφει τα γρανάζια της και να ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα ...!! Σε συνδυασμό μάλιστα με την πτώση των ακάλυπτων επιταγών στο μισό από πέρυσι , μας δείχνει και ότι η βάση της αγοράς άρχισε να σταθεροποιείτε , έφτασε στον πάτο και τώρα αρχίζει η άνοδος ...!!

Μπράβο στον Σάλα και την Πειραιώς ...!!!! Το σύνθημα είναι αγόρασε , κίνησε το χρήμα , να ζεσταθούν οι τσέπες ...!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ