ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΤΟΥ: "ΠΡΟΚΑΛΕΙ" ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΚΑΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

4:48 μ.μ.
Είναι… ΤΟ κορμί! H ίδια όμως δεν φαίνεται να θέλει να το χρησιμοποιήσει για να γίνει… Madonna. Τι εννοούμε;

“Έχω δεχθεί ανήθικη πρόταση προκειμένου να κάνω πράγματα στη δουλειά του, πολλές φορές. Αν δεχόμουν όμως έστω μία από αυτές, τώρα θα ήμουν η Madonna! Δεν θα κάνω κάτι ποτέ που δεν μου ταιριάζει ή που δεν μπορώ να το υποστηρίξω. Αλλά είμαι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Κάθε τι καινούργιο για μένα γίνεται στόχος και, εφόσον μου ταιριάζει, θέλω να είμαι όχι απλώς καλή αλλά η καλύτερη. Και ας ακούγεται εγωιστικό” δηλώνει η τραγουδίστρια, ενώ συνεχίζει: «Από όλες τις σχέσεις μου και τις συναναστροφές μου προσπαθώ να... βγαίνω κερδισμένη με οποιονδήποτε τρόπο. Σε έναν κόσμο που όλα είναι απρόσωπα και έχουν ημερομηνία λήξης, εγώ… κορίτσι πράμα, στην κοινωνία ανδρών επιβιώνω… από θαύμα, όπως λέει και το τραγούδι».
Τι αποκαλύπτει όμως η sexy Κατερίνα για τη σχέση που της έχουν χρεώσει με τον Θοδωρή Λανταβό αλλά και την κόντρα της με τη Σάσα Μπάστα;
«Ο Θοδωρής είναι φίλος μου και η οποιαδήποτε σχέση μου μαζί του είναι καθαρά φιλική. Ποτέ δεν θα μπορούσα να έχω ερωτική σχέση μαζί του, επειδή δεν είναι καθόλου ο τύπος μου. Ας σταματήσουν να λένε μ...ες επιτέλους» αναφέρει, και συνεχίζει: «Με τη Σάσα Μπάστα δεν υπάρχει καμία κόντρα. Δεν θα μπορούσα ποτέ να έχω κόντρα με κάποιον ή με κάποια που δεν μας συνδέει τίποτα και δεν υπάρχει τίποτα κοινό. Με τη Σάσα δεν με συνδέει απολύτως τίποτα. Ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να κοντραριστώ γιατί, όταν το κάνω, γίνεται με απόλυτα ξεκάθαρο τρόπο, οπότε δεν θα σου άφηνα κανένα περιθώριο να αναρωτηθείς για το αν υπάρχει αυτή η κόντρα εντέλει! Κοπέλες όπως η Σάσα, η Τζούλια, η Ζέτα θεοδωροπούλου προσπαθούν να είναι τραγουδίστριες, μοντέλα και τηλεοπτικές persones”.
gossip-tv.gr
ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΜΑΡΑΤΟΥ... ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΖΕΣ!
0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ