ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΑΦΙΕΡΩΜΑ:AUDI A3+ΔΩΡΟ:ΠΑΙΧΝΙΔΙ GLOBAL GEARS

8:07 π.μ.



Μετά από χρόνια αναμονής η Audi έδωσε επιτέλους επίσημες φωτογραφίες από το ολοκαίνουργιο RS3Sportback. Γιατί Sportback (5θυρο) και όχι 3θυρο; Οι Γερμανοί δεν αναφέρουν τον λόγο που προτίμησαν να βγάλουν αυτό πρώτα στην παραγωγή αλλά δεν θα τα χαλάσουμε εκεί.
Μηχανικά διαθέτει τον 5κύλινδρο 2.5 λίτρων TFSI κινητήρα του TT-RS απόδοσης 340 ίππων με 45 κιλά ροπής. Φυσικά η κίνηση μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω του συστήματος Quattro και ενός 7-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη S tronic. Το βάρος του αυτοκίνητου αγγίζει τα 1.575 κιλά που του δίνουν την δυνατότητα να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 4.6 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα. Η μέση κατανάλωση του είναι 9.1 λίτρα/100 χλμ ενώ εκπέμπει 212 γρ/χλμ CO2.
Όπως είναι φυσικό, η αυξημένη ιπποδύναμη θέλει και καλύτερη ανάρτηση και έτσι οι μηχανικοί στο Ingolstadt τοποθέτησαν νέα αλουμινένια sport ανάρτηση χαμηλότερη κατά 25mm η οποία διαθέτει γόνατα MacPherson μπροστά και πολλαπλούς συνδέσμους (4 στον αριθμό) πίσω. Τα φρένα αναβαθμίστηκαν και αυτά και έτσι μπροστά υπάρχουν τεράστιες δισκόπλακες 370mm και 310mm πίσω.
Σχεδιαστικά τώρα, όπως όλα τα μοντέλα RS της Audi, έτσι και αυτό, διαθέτει επιθετικό bodykit που περιλαμβάνει μπροστά προφυλακτήρα με μεγάλες εισαγωγές αέρα, γκρι γρίλια, side skirts, ματ αλουμινένια διακοσμητικά, διπλές απολήξεις των εξατμίσεων, ζάντες 19″, πίσω αεροτομή ενώ τα φουσκωμένα φτερά του είναι κατασκευασμένα από CFRP (carbon fiber reinforced plastic).
Στο εσωτερικό τα sport bucket καθίσματα είναι επενδυμένα με δέρμα Nappa με ασημί ραφές, τα διακοσμητικά μπορούν να είναι είτε από μαύρο γυαλιστερό “Piano black” πλαστικό, ή από αλουμίνιο, το τιμόνι είναι τριάκτινο με paddles ενώ στην μεγάλη οθόνη του πίνακα οργάνων μπορούν πλέον να προβληθούν η θερμοκρασία λαδιού, η πίεση του turbo καθώς και ένα χρονόμετρο.
Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν από τις αρχές του 2011 με αρχική τιμή στην Γερμανία τις €49.900.
 ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ:
http://www.autoblog.gr/2010/11/22/officialy-official-audi-rs3-sportback-2012/


ΠΑΙΧΝΙΔΙ GLOBAL GEARS



. .....................................................................................................................................  

Μην Ξεχνάς ότι: Ο Blogger παρουσιάζει αναρτήσεις και θέματα...είτε δικά του είτε αναδημοσιεύσεις- με τις πηγές τους)... Χωρίς κάποιο όφελος! Μοιράσου τις αναρτήσεις με τους φίλους σου, κάνε like ...  Για σένα δεν κοστίζει τίποτα...Για Εμάς είναι η επιβράβευση μας... :)

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ