ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ - ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ !

9:25 μ.μ.


Στις 25 του Απρίλη 1977, το ιαπωνικό αλιευτικό πλοίο Zuiyo Maru , τράτα για το σκουμπρί, στα ανοικτά των ακτών της Νέας Ζηλανδίας, σκαλώσε σε ένα σάπιο πτώμα σε βάθος 900 ποδιών και ανασύροντας το από τα ερείπια του, είδε ένα θηρίο που  δεν φαινόταν πουθενά και κανείς δεν ήταν σε θέση να εντοπίσει.


    «Δεν είναι ένα ψάρι, φάλαινα, ή οποιοδήποτε άλλο θηλαστικό», δήλωσε ο καθηγητής Yoshinori Imaizumi του Εθνικού Επιστημονικού μουσείου της Ιαπωνίας...  "Είναι ένα ερπετό και το σκίτσο φαίνεται πολύ σαν ένα plesiosaurος. Αυτή ήταν μια πολύτιμη και σημαντική ανακάλυψη για τον άνθρωπο. Φαίνεται να δείξαμε ότι τα ζώα αυτά δεν έχουν εξαφανιστεί μετά από τοσα χρόνια. "

    Προς όφελος εκείνων που ποτέ δεν έχουν σπουδάσει παλαιοντολογία ή δει την ταινία: The Land That Time Forgot , Ο plesiosaurος είναι ένα θαλάσσιο ερπετό, ένας ξάδελφος των δεινοσαύρων που εξαφανίστηκαν περίπου 60.000.000 χρόνια πριν, εκτός από Χόλιγουντ και τις ιαπωνικές ταινίες ...Ο PlesiosaurΟς πιθανότητα τρεφόταν με ψάρια...  Για τους Ιάπωνες επιστήμονες που εξέτασαν τα διαθέσιμα αποδεικτικά στοιχεία, μέσα απο το κουφάρι και την δυσωδία έφτασαν στο συμπέρασμα πως το τέρας της Νέας Ζηλανδίας,  είναι ο plesiosaurος.





όλο το αρθρο εδω:  http://www.gennet.org/facts/nessie.html
......................................................................................................................................  
Μην Ξεχνάς ότι: Ο Blogger σε ενημερωνει Χωρίς κάποιο όφελος! Μοιράσου τις αναρτήσεις με τους φίλους σου, κάνε like ...  Για σένα δεν κοστίζει τίποτα... Για το blog η επιβράβευση... :)


0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ