ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ !!!!

1:08 π.μ.
Πρός τόν

Εξοχώτατο Πρόεδρο τής Ελληνικής Δημοκρατίας Κο Κάρολο Παπούλια

Βασ. Γεωργίου Β΄ 2, Αθήνα, 10028

Θέμα : Συνεχείς αναβολές στην εκδίκαση υποθέσεως στο 3μελές Εφετείο Κακουργημάτων

Κοινοποιήσεις (προς ενέργειαν)

Πρόεδρο Αντιπρόεδρο Κυβερνήσεως, Πολιτικές Ηγεσίες Υπουργείων Δικαιοσύνης & Υγείας,Πρόεδρο  Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου,Γενικό Επιθεωρητή Δημ. Διοικήσεως, Συνήγορο του Πολίτη,Προέδρους  Μέλη των Διαρκών Επιτροπών της Βουλής :Οικονομικών Υποθέσεων – Κοινωνικών Υποθέσεων – Δημ. Διοικήσεως, Τάξεως & ΔικαιοσύνηςΠροέδρους  Μέλη των Ειδικών Μονίμων Επιτροπών της Βουλής :Θεσμών Διαφάνειας – Ισότητας, Νεολαίας & Δικαιωμάτων του ΑνθρώπουΚοινοποιήσεις (προς ενημέρωσιν και, εάν επιθυμούν, ενέργειαν)Πρόεδρο Ν. Δ., Γενική Γραμματέα Κ.Κ.Ε., Πρόεδρο Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ, Πρόεδρο Δ.Α.Πρόεδρο  Αντιπροέδρους της Βουλής των Ελλήνων

Αξιότιμε κε Πρόεδρε

 

Επιτρέψτε μου να θέσω υπ’ όψιν σας ένα απαράδεκτο γεγονός, πού αποδεικνύει και αυτό ότι στην Πατρίδα μας μπορούν …όλα να συμβαίνουν κατά ειδεχθή τρόπο :1. Tόν Νοέμβριο του 2007 εξεδόθη Κλητήριο Θέσπισμα, με το οποίο παρεπέμποντο στο Τριμελές Εφετείο Αθηνών να δικασθούν για κακουργήματα 8 κατηγορούμενοι.Σας το επισυνάπτω ολόκληρο (39 σελίδες).2. Η υπόθεση αφορούσε διαδικασίες & ενέργειες πού διεπράχθησαν στις προμήθειες πολλών συσκευών του Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για το νέο Νοσοκομείο Θηβών (2002 – 2003). Ζημία πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ επισημαίνεται στο Κλητήριο Θέσπισμα, και αυτό βεβαίως απομένει να αποδειχθεί στην ακροαματική διαδικασία της δίκης κατά αναντίρρητο τρόπο.Είμαι ένας εκ των 19 μαρτύρων.3. Στο κλητήριο θέσπισμα αναγράφεται αυτολεξεί για τους παραπεμπόμενους :«ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ, ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΠΑΡΕΒΗΣΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΤΙΚΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΡΙΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ, κ.λ.π., και στον επίλογο αναγράφεται ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 1 , 12 , 13α , 14 , 16 , 17 , 18 , 26 παρ. 1α , 27 παρ. 1 , 45 , 51 , 52 , 53 , 59 , 79 , 94 παρ. 1 , 98 , 242 παρ. 1 , 254 , 256 περ. γ΄- ββ΄, 259 , 386 παρ. 1 του Π. Κ. σε συνδ. με το άρθρο 1 παρ. 1 του Νόμου 1608 / 1950 όπως ισχύει»4. Η πρώτη δικάσιμος είχε ωρισθεί για τον Φεβρουάριο του 2008, αλλά δεν έγινε λόγω ενσκυψάσης δριμύτατης κακοκαιρίας.5. ΄Ομως από τότε έως και την τελευταία δικάσιμο (10 – 12 – 2010) τουλάχιστον 10 φορές,· Ωρίσθηκε δικάσιμος, αλλά· Δίκη δεν έγινε, με διάφορες δικαιολογίες / αιτίες, δηλαδή εδώ και 3 ολόκληρα χρόνια !!!

Κύριε Πρόεδρε

Ο χρόνος πάντοτε,1. Αμβλύνει την μνήμη,2. Αυξάνει τον κίνδυνο αντιφάσεων, αλλά και,3. Στον Νομικό, υποτιθέμενο, Πολιτισμό μας παραγράφει διαδοχικά και κατά σειράν τά αδικήματα (από τά ελαφρύτερα προς τά βαρύτερα, συναρτήσει του διαρρεύσαντος διαστήματος). ΄Ηδη, μού λένε, τά πλημμελήματα της υποθέσεως έχουν παραγραφεί ! Και βαδίζουμε ταχύτατα προς την παραγραφή ακόμη και των κακουργημάτων ! Λαμπρά !!!Τι συμβαίνει στην περίπτωση αυτή ? Γιατί πρέπει να υφιστάμεθα ασυστόλως αυτήντην κοροϊδία ? Γιατί τόσοι μάρτυρες, αλλά και άλλοι, να ταλαιπωρούνται ? Δουλειές άλλες δεν έχουν ?Δεν φθάνει πού,· Η έννομη αδικία έχει νομοθετηθεί στο Κοινοβούλιο, σε τόσα ζητήματα, και παραλλήλως πραγματώνεται στην καθημερινή βιοτή από όλους μας,· Η Πολιτική Εξουσία έχει προβλέψει την νόμιμη κατοχύρωση της ατιμωρησίας της,· Πολύ λίγες τέτοιες υποθέσεις φθάνουν στο Ακροατήριο,Θα φθάσουμε στο σημείο να μην τελεσφορήσουν (από διαδικαστικά ζητήματα πού ανενοχλήτως προβάλλονται / γίνονται) και αυτές οι ελάχιστες ?Με ενδιαφέρει, οι όποιοι ένοχοι υπάρχουν να τιμωρηθούν αλλά και οι όποιοι αθώοι να παραδοθούν λευκοί στην κοινωνία. Γιατί η ατιμωρησία, με τον τρόπο πού (δεν) λειτουργεί η Δικαιοσύνη στην Χώρα μας, γίνεται συστηματικά καθολική…Τι θα έλεγαν οι …Κατοχικές Δυνάμεις της Τριμερούς εάν μάθαιναν πώς μία δίκη για κακουργήματα, πού φαίνεται νά διεπράχθησαν πρίν από 8 χρόνια, δεν έχει ακόμη γίνει?Χώρα της Ευρ. Ενώσεως υποδουλώνουν διά των ανηλεών δανεισμών τους ή κάποια τριτοκοσμική ? Θέλουμε την Ελλάδα μας πίσω, χωρίς την καθημερινή ΄Υβρι που βιώνουμε.Επειδή πιστεύω το ρηθέν «αναζητήσατε την Βασιλείαν του Θεού και την Δικαιοσύνην Αυτού και ταύτα πάντα προστεθήσεται υμίν», και επειδή φθάσαμε ως ΄Εθνος, μάλλον, στο κατώτατο σκαλί πρίν την Ολική Εθνική Καταστροφή,Σας παρακαλώ θερμά όπως παρέμβετε.Γνωρίζω πώς το υστεροβούλως ενισχυθέν Πρωθυπουργοκεντρικό Πολιτικό μας Σύστημα Σάς έχει με πολύ περιωρισμένες δυνατότητες, αλλά είμαι βέβαιος πώς όσες έχετε, θα αποφασίσετε να τις ασκήσετε αδόλως προς πάσαν κατεύθυνσιν.

Καλήν επιτυχία στό έργο σας.Ξενοφών Καραγεωργίου, τέως Δκτής τού Γ. Ν. Θηβών,Χρυσ. Σμύρνης 184, Βύρωνας, 16232
Υστερόγραφο – Συγχωρείστε με πού θα κοινοποιήσω την επιστολή μου στον Τύπο, έντυπο και ηλεκτρονικό. Θέλω να καταστήσω γνωστό το γεγονός, και μία από τις ελπίδες μου είναι μήπως συναισθανθούν οι αναγνώστες πώς ο καθένας μας έχει, μικρό ή μεγάλο, μερίδιο ευθύνης σε ό,τι δομήθηκε ως Μεταπολιτευτική Ελλάδα, εδώ και 36 χρόνια… Οπότε η ωρίμανση των συνθηκών θα είναι η καλύτερη βάση οικοδομήσεως των θεσμικών αλλαγών πού αδηρίτως χρειαζόμαστε, αλλά δεν έχουμε πρόθυμο ή / και ικανό Πολιτικό Προσωπικό να τις υλοποιήσουν. Ανάγκα και θεοί πείθονται !0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ