ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

4.000.000 Ευρώ θα δώσει η κυβέρνηση στους Τούρκους!

12:36 π.μ.
Η κυβέρνηση του Μνημονίου μπορεί να κόβει λεφτά από τους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και την ίδια στιγμή να... συμμετέχει στον «εκδημοκρατισμό» της Λιβύης… Αυτή η κυβέρνηση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ για τους Έλληνες αλλά φροντίζει να βρίσκει για τους λαθρομετανάστες. Αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να στηρίξει οικονομικά την συντήρηση των αρχαίων μας Μνημείων… βρίσκει όμως 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ για την… 

επισκευή τζαμιού στο Διδυμότειχο! Απέναντι σε αυτό το κράτος, αυτή την κυβέρνηση και αυτή την πολιτική, πρέπει να κηρύξουμε πόλεμο πριν η κατάσταση γίνει δραματική. Ίσως κάποιος που δεν ασχολείται σε βάθος με την πολιτική κατάσταση των τελευταίων ετών να μην πίστευε στα μάτια του από την είδηση που σας παρουσιάζουμε. 


Σε εμάς πάντως δεν κάνει καμία εντύπωση, αφού οι πολιτικάντηδες έχουν αποφασίσει εδώ και χρόνια τον εκτουρκισμό της Θράκης μας αλλά και την επιβολή μιας νέας τουρκοκρατίας σε κοινωνικό, θρησκευτικό και πολιτισμικό επίπεδο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, “Μπιρλίκ”, την περασμένη Τετάρτη, ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού της Ελλάδας ότι θα δωθούν 4 εκατομμύρια ευρώ για την επισκευή στο Διδυμότειχο του τζαμιού του σουλτάνου Βαγιαζήτ, ενός από τα μεγαλύτερα τζαμιά των Βαλκανίων. Τα έξοδα για την επισκευή του τζαμιού θα χορηγηθούν από το Υπουργείο Εσωτερικών, ενώ για τις εργασίες θα υπογραφεί και συμφωνία ανάμεσα στο Υπουργείο Πολιτισμού, την σχολή μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου και τον δήμο Διδυμοτείχου.

Όλα αυτά, την στιγμή που ο Ελληνικός λαός οδηγείται σε οικονομική εξαθλίωση υπό την τυραννία του ΔΝΤ και που κλείνουν εκατοντάδες σχολεία λόγω οικονομικής κρίσης. Αν αυτό δεν είναι έγκλημα κατά του λαού και της Πατρίδας, τότε τι είναι;


tro-ma-ktiko.blogspot.com

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ