ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

PC GAMES Νέα και Ανακοινώσεις που σας βάζουν στο Παιχνίδι...

5:56 π.μ.

Η BioWare ανακοίνωσε την έναρξη ενός νέου προγράμματος δημιουργίας guilds για το Star Wars: The Old Republic, πριν από το λανσάρισμα του τίτλου. Η πρώτη φάση θα επιτρέπει σε όλους να βρίσκουν ομάδες ή να αρχίσουν να δημιουργούν τη δική τους και να οργανώνονται σε μία ειδική ιστοσελίδα,
Μόλις ξεκινήσει η δεύτερη φάση θα επιτραπεί σε όλες τις ομάδες η δημιουργία
συμμαχιών, ενώ στη τρίτη και τελική φάση η εταιρία θα μεταφέρει όλα ταguilds ομάδες στους servers του τίτλου. Το Star Wars: The Old Republic θα κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους.
.enternity.gr



η οποία θα παρέχει και δυνατότητα δημόσιων και ιδιωτικών συζητήσεων...
Τα πολεμικά games βοηθούν τους στρατιώτες να κοιμούνται καλύτερα


Οι στρατιώτες που βρίσκονται σε εμπόλεμες περιοχές ζουν σχεδόν όλη μέρα μέσα στην ένταση και γι αυτό συνήθως βλέπουν εφιάλτες στον ύπνο τους. Πρόκειται για ένα πρόβλημα υπαρκτό και αναμενόμενο. Και ναι, όπως γράφω στον τίτλο, τα video games -και μάλιστα τα βίαια- κάνουν καλό και σε αυτή την περίπτωση. Σύμφωνα με έρευνα, οι στρατιώτες που παίζουν συχνά πολεμικά games βλέπουν «χαλαρότερα» όνειρα για τον πόλεμο, στα οποία μπορούν και αντιμετωπίζουν επιτυχώς τις όποιες απειλές. Αντίθετα, όσοι δεν παίζουν, βλέπουν πολύ άσχημους εφιάλτες και νιώθουν αβοήθητοι ενάντια στους εχθρούς που συναντούν στον ύπνο τους. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι αυτό συμβαίνει γιατί τα πολεμικά παιχνίδια λειτουργούν σαν «εξομειωτές απειλής», βοηθώντας το μυαλό να αντιμετωπίζει καλύτερα έντονες και επικίνδυνες καταστάσεις που υπάρχουν στους εφιάλτες. Για άλλη μια φορά λοιπό αποδεικνύεται ότι το gaming… κάνει καλό!
game20.gr

Dreamcast Collection
 
Δέκα χρόνια πριν, η SEGA ανακοίνωσε την παύση της κυκλοφορίας του Dreamcast, τρία μόλις χρόνια μετά την κυκλοφορία του. Το πρόωρο αυτό τέλος, αποτέλεσμα της δυναμικής του brand name του PlayStation, χάρισε στην τελευταία κονσόλα της ιαπωνικής εταιρείας σχεδόν θρυλική υπόσταση στους κύκλους των κατόχων της και όχι μόνο. Οι λόγοι είναι αρκετοί και θα μπορούσαν να αναλυθούν σε κάποιο πιθανό μελλοντικό αφιέρωμα του Enternity. Ένας από αυτούς ήταν και ο υψηλός μέσος όρος ποιότητας των κυκλοφοριών της ίδιας της SEGA, είτε επρόκειτο για άψογες μεταφορές τίτλων από τα arcades είτε για παραγωγές ειδικά για το Dreamcast.

Dreamcast Collection Image 01


Το Dreamcast Collection αποτελεί την πρώτη από μία σειρά συλλογών που έχει σκοπό να αποτίσει φόρο τιμής στην «αδικοχαμένη»
κονσόλα, περιλαμβάνοντας τέσσερις γνωστούς first-party τίτλους της εποχής. Το πρόβλημα με αυτού του είδους τις συλλογές είναι ότι μπορεί πολύ εύκολα να περάσουν από το ένα άκρο (φόρος τιμής) στο άλλο (προσπάθεια αποκόμισης κέρδους με τον μικρότερο δυνατό κόπο). Δυστυχώς, εδώ η πλάστιγγα δείχνει πολλές φορές να γέρνει προς το δεύτερο από τα προαναφερθέντα άκρα.

Dreamcast Collection Image 02


Η πιο προφανής από τις επιλογές είναι το
Sonic Adventure, ο εμπορικότερος τίτλος του Dreamcast και η πρώτη πραγματική εξόρμηση της μασκότ της SEGA στις τρεις διαστάσεις. Τότε, ήταν πολύ εύκολο να παραβλέψει κανείς τα προβλήματα του παιχνιδιού, γιατί επρόκειτο για το πρώτο εντυπωσιακό δείγμα του «gaming στα 128 bit». Προερχόμενοι από το πρώτο PlayStation, οι παίκτες δεν είχαν ξαναδεί γραφικά τέτοιας λεπτομέρειας να κινούνται σε τόσο υψηλές ταχύτητες, στο πλαίσιο ενός πλήρους action/adventure. Η προβληματική κάμερα, ο δύστροπος χειρισμός, τα τραγικά cut-scenes και οι αδιάφοροι χαρακτήρες που πλαισίωναν τον Sonic φαίνονταν ως απλά ατοπήματα τότε, κάτι που όμως δεν ισχύει και για τη σημερινή εποχή. Επιπλέον, η αδυναμία -ή μάλλον, απροθυμία- της SEGA να προσφέρει έστω και ένα στοιχειώδες widescreen mode, τονίζει ακόμη πιο άσχημα την ηλικία του παιχνιδιού, το οποίο είναι το πιο πλήρες σε περιεχόμενο από τα υπόλοιπα του πακέτου, αλλά και το πιο γερασμένο σε επίπεδο μηχανισμών. (περισσότερα ....)

.
enternity.gr

Mάθετε τα πάντα για το Shift 2 Unleashed


Ελάχιστος καιρός απομένει μέχρι την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Shift 2 Unleashed, που σημαίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να απαντηθούν όλες οι απορίες σχετικά με το παιχνίδι. Η Slightly Mad σε συνεργασία με το Speedhunters ετοίμασε ένα τεράστιο FAQ με πολλές ερωτήσεις/απαντήσεις που αφορούν όλους τους τομείς του παιχνιδιού, όπως πχ τα τιμόνια που υποστηρίζονται. Αν σας ενδιαφέρει το Shift 2 Unleashed, επιβάλλεται να του ρίξετε μια ματιά εδώ, ώστε να είστε πλήρως ενημερωμένοι. Επίσης, η ΕΑ έδωσε στη δημοσιότητα και το παρακάτω βίντεο του παιχνιδιού, στο οποίο μπορείτε να δείτε πως λειτουργεί το Autolog. To Shift 2 Unleashed κυκλοφορεί στις 31 Mαρτίου.

game20.gr

Παρουσίαση Rift Planes of Telara
Game Review: Παρουσίαση Rift Planes of Telara
Ετοιμαστείτε να χάσετε τον ύπνο σας με το νέο MMO RPG που θέλει να τα βάλει και σε μεγάλο βαθμό τα καταφέρνει, με το World of Warcraft.
Ο κόσμος της Τελάρα είναι σπαραγμένος από πολέμους. Οι δύο μεγάλες φυλές, Guardians και Defiants, μάχονται μεταξύ τους εδώ και αμέτρητα χρόνια για να κερδίσουν τον απόλυτο έλεγχο και να εγκαθιδρύσουν τη δική τους αυτοκρατορία. Όντας όμως αποδυναμωμένοι από αυτή την αιματηρή διαμάχη, βρίσκονται προ εκπλήξεως όταν ένα αρχέγονο κακό εισέρχεται στη διάστασή τους και είναι ανήμποροι να το σταματήσουν. Εδώ είναι που μπαίνουμε εμείς, οι Ascended, ψυχές που πέθαναν στη μάχη, αλλά επιλέχθηκαν από τις θεϊκές δυνάμεις για να επανέλθουν στη ζωή και να πολεμήσουν εναντίον του σκότους.
Rift: Planes of Telara

Εκ πρώτης όψεως, ο κόσμος της Τελάρα είναι ένα συνηθισμένο MMORPG. Διαλέγουμε τον Αρχέτυπο του χαρακτήρα μας, επιλέγουμε την εμφάνισή του και ξεχυνόμαστε στον ανοιχτό κόσμο του παιχνιδιού. Το αρτίστικο ύφος των γραφικών θυμίζει έντονα το Warhammer Online, ενώ το ίδιο το gameplay δείχνει απροκάλυπτα τις επιρροές του από το World of Warcraft. Και είναι κακό τώρα αυτό, θα με ρωτήσετε; Φυσικά και όχι! Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει συγκεντρώσει τα καλύτερα στοιχεία από διάφορα, κορυφαία και ανταγωνιστικά MMORPGs και τα έχει ενσωματώσει στον κόσμο του, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον παιχνιδιού, που απευθύνεται τόσο στους βετεράνους παίκτες του είδους όσο και στους νέους.
Rift: Planes of Telara

Εκεί που διαφοροποιείται, όμως, είναι στον τρόπο που χειρίζεται τις character classes. Κάθε αρχέτυπος (πολεμιστής, ιερέας κ.λπ.) έχει διαθέσιμες 9 ψυχές (8 για το PvE και 1 για το PvP). Κάθε ψυχή είναι στην ουσία μία εξειδίκευση του συγκεκριμένου αρχέτυπου. Ο κλέφτης, για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιήσει την ψυχή ενός δολοφόνου, ενός βάρδου ή ενός κυνηγού. Η πρωτοτυπία του Rift είναι το γεγονός ότι ο παίκτης μπορεί να συγκεντρώσει όλες τις διαθέσιμες ψυχές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οπότε και να αλλάξει όποτε θέλει το ρόλο του, προσφέροντας μία ευελιξία που δεν έχουμε ξαναδεί σε οποιοδήποτε παιχνίδι του είδους. Μπορείτε να έχετε τρεις ψυχές ταυτόχρονα ενεργές ανά πάσα στιγμή, αλλά μπορείτε επίσης να αγοράσετε και επιπλέον “ρόλους”, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να έχετε ως back-up άλλη μία τριάδα ψυχών ως εναλλακτικό ρόλο για το χαρακτήρα σας.
Rift: Planes of Telara

Από εκεί και πέρα, ο χειρισμός είναι ο τυπικός που θα συναντήσετε σε κάθε MMORPG, χωρίς να διαφοροποιείται αλλά και χωρίς να περιπλέκει τα πράγματα. Τα γραφικά του είναι καταπληκτικά (ειδικά μόλις φύγετε από την αρχική περιοχή) και θα σας εντυπωσιάσουν τα particle effects, που είναι και αυτά που ξεχωρίζουν. Το Rift τρέχει άνετα και σε low-end συστήματα, οπότε εσείς που έχετε αδύναμους υπολογιστές δεν θα έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα.
Rift: Planes of Telara

Το τελικό σημείο που είναι άξιο αναφοράς και χάρισε και την ονομασία του ως τίτλο για το παιχνίδι, είναι τα Rifts. Αυτές οι σχισμές στη διάσταση της Τελάρα ανοίγουν το δρόμο για να εισέλθουν δαίμονες από άλλες διαστάσεις, σε μία προσπάθεια να στήσουν προπύργια στον κόσμο μας και να τον κατακτήσουν. Οι παίκτες πρέπει να συνεργαστούν για να εξοντώσουν αυτή την απειλή, αφού οι εισβολές είναι πολυάριθμες και ιδιαίτερα ισχυρές. Αυτή η ενδιαφέρουσα παράμετρος, σε συνδυασμό με τα πάμπολλα dungeons του τίτλου (αναμένεται επιπλέον raid content μέσα στο πρώτο δίμηνο), αλλά και τα PvP instances (Warfronts), υπόσχεται αμέτρητες ώρες διασκέδασης και αγωνίας στις μάχες που θα δώσετε σε αυτόν το γοητευτικότατο κόσμο.
Απαιτήσεις συστήματος:
Λειτουργικό σύστημα Windows XP, επεξεργαστής Dual Core 2,0GHz, μνήμη 2GB, κάρτα γραφικών Nvidia GeForce 5900, μνήμη κάρτας γραφικών 256MB, χώρος 8GB στο σκληρό δίσκο, ευρυζωνική σύνδεση με το Διαδίκτυο
Είδος: MMORPG
Ανάπτυξη: Trion Worlds
Διάθεση: Beacon Multimedia
Τιμή (με ΦΠΑ): €49,99
ΠΗΓΗ: PC Game Paradise

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ