ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Γλάστρα χωρίς χώμα; Και όμως Ναι !!!

12:35 π.μ.

To Breathe είναι μια καινοτόμος ιδέα για τον κήπο που θα κάνει σχεδόν το αδύνατο: να μεγαλώνουν τα φυτά χωρίς το έδαφος.
Με το Breathe δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με το χώμα και το νερό, επειδή αυτό το σύστημα τροφοδοτεί το φυτό με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά μέσω των ριζών τους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι ...να παρακολουθήσετε το φυτό πώς μεγαλώνει. Υπάρχει ένα βύσμα το οποίο παρέχει ενέργεια που χρησιμοποιείται για την άντληση του νερού σε αυτήν τη συσκευή. Υπάρχει επίσης εφεδρική μπαταρία για την παροχή ενέργειας σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.


Αυτό το πράγμα θα μπορούσε να είναι πραγματικά χρήσιμο στα σχολεία για τα μαθήματα βιολογίας. Επιτρέπει να παρακολουθήσετε τις διαδικασίες που αποτελούν μέρος της ανάπτυξης των φυτών και οι οποίες δεν είναι ορατές σε παραδοσιακές καλλιέργειες φυτών, όπου οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το έδαφος. Μπορείτε να δείτε τα πάντα, τι συμβαίνει συνήθως κάτω από το έδαφος και που θα μπορούσε να είναι πολύ συναρπαστικό για τους φοιτητές βιολογίας.

http://xsefoto.blogspot.com 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ