ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Έγκυος κοριτσάκι 1 έτους

9:21 μ.μ.
Οι κινέζοι γιατροί που κλήθηκαν να εξετάσουν τη διογκωμένη κοιλιακή χώρα ενός εγκαταλελειμμένου κοριτσιού ηλικίας ενός έτους διαπίστωσαν με έκπληξή τους ότι αιτία της ασυνήθιστης αυτής δυσμορφίας είναι στην πραγματικότητα ένα μονοζυγωτικό δίδυμο αδελφάκι που αναπτύσσεται μέσα του, μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η κοιλιά της μικρής Μενγκ Ρου άρχισε να πρήζεται λίγους μήνες αφότου υιοθετήθηκε από ένα άτεκνο ζευγάρι στην πόλη Λουοχέ της κεντρικής επαρχίας Χενάν, αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα.

Οταν πια η κοιλιά της απέκτησε το μέγεθος ενός μικρού τυμπάνου, οι γείτονες άρχισαν να την αποκαλούν "τέρας" και να πιστεύουν ότι είναι έγκυος.

Ο θετός πατέρας της Μενγκ Ρου, Κανγκ Σι αποφάσισε τότε να την πάει στο νοσοκομείο, όπου οι εξετάσεις αποκάλυψαν την ύπαρξη ενός δίδυμου εμβρύου. Οι γιατροί του εξήγησαν ότι εάν αυτό το παρασιτικό δίδυμο δεν αφαιρεθεί γρήγορα, θα μπορούσε να απειλήσει τη ζωή της μικρής.

Τώρα οι θετοί γονείς της Μενγκ Ρου κάνουν έκληση για οικονομική βοήθεια, προκειμένου να εξοικονομήσουν το ποσό που απαιτείται για την εγχείρηση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται στην Κίνα τέτοια περίπτωση, όπως υπενθυμίζει το πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.

Το 2005 στην επαρχία Χουνάν οι γιατροί αφαίρεσαν από την κοιλιά ενός αρσενικού βρέφους δύο μονοζυγωτικά έμβρυα.


0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ