ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

3 παιδιά Ημερολόγιο

12:25 μ.μ.
Και τα τρία παιδιά της οικογένειας Σόπερ ήρθαν στη ζωή σε ημερομηνίες που είναι αδύνατον να ξεχάσει κανείς ακόμη και αν προσπαθήσει. Με ένα χρόνο διαφορά το ένα από το άλλο, η μητέρα τους τα έφερε στον κόσμο σχεδόν σαν να είχαν ραντεβού με την ιστορία...


Σε μια μεγάλη οικογένεια μερικές φορές είναι δύσκολο να θυμάσαι τα γενέθλια όλων των μελών της. Ωστόσο αυτό δεν είναι πρόβλημα για την οικογένεια Σόπερ καθώς τα παιδιά τους έχουν γεννηθεί σε ιδιαίτερες ημερομηνίες.


Το τελευταίο μέλος... της οικογένειας ήρθε πριν λίγες μέρες στις 10/10/10 ακολουθούμενο από τον Κάμερον που γεννήθηκε στις 09/09/09 και την Χλόη που έκανε την αρχή στις 08/08/08.


Η μητέρα τους Μπάρμπαρα περιέγραψε τη μικρή Κίρα σαν ένα μικρό θαύμα προσθέτοντας ότι η Χλόη είναι το τυχερό 8, ο Κάμερον το τυχερό 9 και η Κίρα το τυχερό 10.


Φυσικά η οικογένεια και δεν το έκανε εσκεμμένα πράγμα δύσκολο και να το ήθελε καθώς η μικρή Κίρα γεννήθηκε μάλιστα πρόωρα.


Ωστόσο οι στατιστικολόγοι αναφέρουν ότι αυτή η σύμπτωση των αριθμών δεν είναι και τόσο αξιοσημείωτο όσο φαίνεται.


Η πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο είναι μια κάθε 12 χρόνια αλλά από τη στιγμή που συμβαίνει μια φορά τότε οι πιθανότητες είναι περισσότερες.


Αν και οι πιθανότητες είναι με το μέρος τους δεν φαίνεται να δελεάζονται για να κάνουν μια τέταρτη προσπάθεια για ένα παιδάκι στις 11/11/2011.


"Ήδη τα τρία παιδιά είναι πολλά" λέει το ζευγάρι.
 
 
πηγή: tromaktikotato.blogspot.com


0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ