ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 6η ΦΟΡΑ - 500αρησε ΤΑ ΤΡΟΠΑΙΑ ΤΟΥ!

11:06 μ.μ.
Οι πράσινοι καθοδηγούμενοι από τον διαστημικό Διαμαντίδη, σάρωσαν τη Μακάμπι με 78-70 και κατέκτησαν το 6ο Ευρωπαϊκό!!!


Οι πράσινοι από τη στιγμή που απέκλεισαν τη Μπαρτσελόνα, αυτομάτως πήραν τον τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση της κούπας. Έναν τίτλο που δικαιολόγησαν απόλυτα σήμερα. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε το μπάσκετ της χρονιάς στον αγώνα της χρονιάς και -με εξαίρεση ελάχιστα νεκρά διαστήματα- δεν απειλήθηκε ουσιαστικά από τη Μακάμπι. Ο Διαμαντίδης έκανε όργια στο παρκέ μοιράζοντας μαεστρικά καλάθια στον Μπατίστ και τους άλλους, σκοράροντας πολύτιμους πόντους και βολές και καθοδηγώντας την ομάδα όταν αυτή κόλαγε. Ο Μπατίστ με 18 πόντους, ο Σάτο με 13 και 2 καθοριστικά τρίποντα και ο Νίκολας με 14 ήταν οι κύριοι επιθετικοί εκφραστές σήμερα, ωστόσο η ομάδα ευτύχισε να πάρει πόντους από όλους (πλην Τσαρτσαρή) όσοι πάτησαν στο παρκέ. Σε συνδυασμό με τη σκυλίσια και εξουθενωτική άμυνά, τα λίγα λάθη και τον έλεγχο στα ριμπάουντ, η νίκη ήρθε σχετικά εύκολα, αν και στο τέλος παρα λίγο να στραβώσει η έκβαση της αναμέτρησης.

 
MVP της αναμέτρησης και του final 4 ο  Διαμαντίδης. Ο οποίος παράλληλα πήρε τον τίτλο του MVP όλης της διοργάνωσης αλλά και αυτόν του καλύτερου αμυντικού!!!



Τα δεκάλεπτα: 15-22, 30-33, 43-54, 70-78



Παναθηναϊκός (Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς): Τέπιτς, Μάριτς 2, Περπέρογλου 2, Μπατίστ 18, Φώτσης 5 (7 ριμπάουντ), Σάτο 13 (7 ριμπάουντ), Νίκολας 14 (2), Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 16 (9 ασίστ), Βουγιούκας 4, Καλάθης 4 (6 ασίστ), Καϊμακόγλου.

πηγή: panatha.gr


0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ