ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Κέρδισε το Λότο και μετά πέθανε

1:29 π.μ.
Όλοι ευχόμαστε να κερδίσουμε το Λόττο, αλλά κανείς δεν θα ζήλευε τον 79χρονο Αμερικανό, Donald Peters, από το Ντάνμπουρι του Κονέκτικατ που, τελικά τα κατάφερε. Ο 79χρονος αγόρασε, όπως συνήθιζε κάθε εβδομάδα, δελτία Λόττο. Την ίδια μέρα, ο συνταξιούχος Donald άφησε την τελευταία του πνοή από έμφραγμα ενώ εργαζόταν στον κήπο του σπιτιού του.
Λίγες μέρες αργότερα η χήρα του, Charlotte Peters, ανακάλυψε ότι ένα από τα δελτία, τα οποία είχε εντελώς ξεχάσει, καθώς είχε βυθιστεί στη θλίψη για το χαμό του συζύγου της, κέρδιζε το ποσό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων!
Η 78χρονη γυναίκα δήλωσε "μουδιασμένη" από την ανακάλυψή της. "Ήμουν στο μπακάλικο, έδωσα να μου τσεκάρουν το δελτίο και μου είπαν ότι κέρδισα. Δεν είχα ιδέα για το ποσό", δήλωσε η χήρα.
Το εκπληκτικό είναι ότι ο συγχωρεμένος αγόρασε δελτία για δέκα εβδομάδες στη σειρά και πολλά από αυτά, λόγω του πένθους στην οικογένεια, η κυρία Peters δεν τα είχε ελέγξει. Τσέκαρε πάντως το σωστό δελτίο και τώρα έχει να αντιμετωπίσει το δύσκολο ερώτημα για το πώς θέλει να παραλάβει τα κέρδη - σε δόσεις ή όλα μαζί.
Τα παιδιά του Peters, πάντως, δηλώνουν ότι ο πατέρας τους θα διασκέδαζε με την ειρωνεία του περιστατικού.
Πηγή:in12.gr

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ